Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

01:10 - 25/07/2012

ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ – Πόσο Γήινη είναι ;;;

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Οι αρχαίοι είχαν την αντίληψη ότι η Αλήθεια είναι μια φωτιά που όταν δεν ξέρει κανείς να τη χρησιμοποιήσει. Καίει αντί να θερμάνει και να φωτίσει (πράγμα που παρατηρείται δυστυχώς στις μέρες μας). Οι ανακαλύψεις ξεπερνούν σε ευρύτητα όλες εκείνες που ο άνθρωπος πραγματοποίησε ως σήμερα και οι προοπτικές που ανοίγουν μπροστά μας φέρνουν τον
ίλιγγο. Μπροστά στη δύναμη της τεχνολογίας το απείρως μεγάλο αναγκάστηκε να συνθηκολογήσει και το απείρως μικρό παρέδωσε έντρομο τα σημαντικότερα μυστικά του.
Η Λεωφόρος που βαδίζουμε με βήματα γίγαντος, λέγεται πρόοδος˙ και είναι λογικό να κάνουμε τη σκέψη ότι στο τέρμα της μας αναμένει η ευτυχία. Ωστόσο ο σύγχρονος άνθρωπος παρά την πληθώρα των γνώσεων του, και τις μεγαλειώδεις κατακτήσεις του, παρά τις γοητευτικές προοπτικές που ανοίγονται μπροστά του, έχει το συναίσθημα του ναυαγού που είναι καταδικασμένος να γυρίζει αιώνια πάνω σε μια τρικυμισμένη θάλασσα, χωρίς την ελπίδα ότι θα μπορέσει ποτέ να βγει στη ξηρά.
Η ξαφνική τεχνολογική εξέλιξη μοιάζει να μην είναι τυχαία. Εάν συγκρίνεται τις ανακαλύψεις και τα επιτεύγματα του ανθρώπου τα τελευταία περίπου 100 χρόνια, με τις ανακαλύψεις του ανθρώπου πριν τον 20ο Αιώνα θα διαπιστώσετε ότι από τη μια στιγμή στην άλλη η ανθρωπότητα μοιάζει να εκτοξεύτηκε με κινηματογραφική ταχύτητα, από το «Μικρό σπίτι στο Λιβάδι» στον «Πόλεμο των Άστρων». Για Αιώνες ολόκληρους έως και τα τέλη του 19ου Αιώνα η ανθρωπότητα ζούσε κάτω από το φως των κεριών. Η Άμαξα σαν μέσον μεταφοράς ελάχιστα εξελίχτηκε μέσα στους αιώνες. Χρειάστηκαν όμως μόλις λίγες 10ετίες για να μετατραπεί σε σύγχρονο αυτοκίνητο. Αλλά εάν αυτό είναι απλά ένα τυχαίο γεγονός ανάπτυξης στον τομέα της Μηχανολογίας, πόσο τυχαία μπορεί να είναι η ξαφνική ταυτόχρονη και διαδοχική εξέλιξη της Χημείας, της Ιατρικής, της Ηλεκτρονικής Τεχνολογίας, της Μοριακής βιολογίας, της Πυρηνικής φυσικής, της Κβαντομηχανικής των Ηλεκτρονικών Υπολογιστών τις ακτίνες λέϊζερ, τους επιταχυντήρες σωματιδίων, τις διαστημικές αποστολές, τα πυρηνικά όπλα, τα υπερηχητικά αεροσκάφη, τους πυρηνικούς αντιδραστήρες, τα συστήματα τηλεπικοινωνίας, τους εκατοντάδες δορυφόρους και τους χιλιάδες ρομποτικούς βραχίονες που κατασκευάζουν καθημερινά με απόλυτη ακρίβεια, εκατομμύρια διαφορετικές ηλεκτρονικές συσκευές σε όλο τον κόσμο! Θα μπορούσαμε βεβαίως να αναφέρουμε πολλά ακόμα παραδείγματα, αλλά και τεχνολογίες που ο ανθρώπινος Νους θα δυσκολευόταν πολύ να συλλάβει.

Η ΥΠΕΡΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΝΑΝΟΡΟΜΠΟΤ: Μια νέα τεχνολογία, άγνωστη ακόμα στο ευρύ κοινό αναπτύσσεται ραγδαία τα τελευταία χρόνια. Η επιστήμη της συρρίκνωσης γνωστή ως: Nanotechnology (Νανοτεχνολογία)*. Στα εργαστήρια της νανοτεχνολογίας στη Γερμανία και τις Η.Π.Α. λαμβάνει χώρα μια υψηλής τεχνολογίας επιστήμη, η οποία εφάπτεται των ορίων της φαντασίας. Πρόκειται για έξυπνες μηχανές ρομπότ, με άπειρες δυνατότητες, στις διαστάσεις ενός εκατομμυριοστού ή και δισεκατομμυριοστού του μέτρου. Κάθε μηχανή περιέχει ένα νανοϋπολογιστή με φανταστική πυκνότητα αποθήκευσης όπου όλη η γνώση της ανθρωπότητας θα μπορούσε να γραφτεί σε ένα κύβο όχι μεγαλύτερο από έναν κόκκο σκόνης. Οι μηχανές αυτές μπορούν να κολυμπούν μέσα στις αρτηρίες, να απομακρύνουν ιζήματα, να απορροφούν θρόμβους και να παράγουν ουσίες. Ακόμα διαθέτουν ακτίνες λέϊζερ και μπορούν να εξοντωθούν καρκινικά κύτταρα με ακρίβεια. Επίσης έχουν την απίστευτη ικανότητα να συναρμολογούν όργανα του Σώματος που έπαθαν βλάβη ή καταστράφηκαν. Αποστολή τους είναι να πιάνουν τα άτομα ένα-ένα και να τα επανασυνδέουν, χτίζοντας π.χ. ακόμη και ένα ανθρώπινο μάτι. Το εκπληκτικότερο από όλα όμως είναι ότι έχουν και την ικανότητα να αυτοαναπαράγονται, δηλαδή να δημιουργούνε κλώνους. Ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι απλός: Τα άτομα που θα έπρεπε να μετατοπίσουν είναι τόσα πολλά που θα χρειαζόταν τεράστιος χρόνος (μόνο σε ένα γραμμάριο άνθρακα υπάρχουν 50 τρισ. άτομα), για το λόγο αυτό το κάθε ρομπότ συναρμολόγησης έχει προγραμματιστεί να δημιουργεί κλώνους αντίγραφα του εαυτού του.

Στη συνέχεια το αντίγραφο δημιουργεί ένα νέο αντίγραφο και πάει λέγοντας. Με αυτό τον τρόπο συγκροτείται σύντομα ένας γιγάντιος στρατός από αναρίθμητους συναρμολογητές έτοιμους να αρχίσουν το έργο τους.
Ο Δρ. Αντρέας Γιόρνταν και η Ρεγκίνα Σολτς από την Πανεπιστημιακή Κλινική Φίρχοβ στο Βερολίνο εμφυτεύουν νανορομπότ μέσα σε ζώα και τα πειράματα μέχρι στιγμής είναι άκρως εντυπωσιακά. Η εποχή της Νανοτεχνολογίας έχει ξεκινήσει. Ο Μπέρτ Φοϊγκλεντερ από τις εγκαταστάσεις πυρηνικής σύνταξης στο Γιούλιχ της Γερμανίας παρουσίασε στην ετήσια ημερίδα της ένωσης Γερμανών φυσικών του νανοϋπερυπολογιστή που αντιστοιχεί στο ένα εκατομμυριοστό της τελείας στο τέλος αυτής της πρότασης. Ένας υπερυπολογιστής που κολυμπά στο αίμα ωθούμενος από μια μηχανή μήκους 0,000 000 001 μέτρων, και που έχει την ικανότητα να κλωνοποιεί τον ίδιο τον εαυτό του αφού πρώτα έχει κλωνοποιήσει τα ίδια τα άτομα που τον συνθέτουν και τον αποτελούν. Οι επιστήμονες προβλέπουν ότι στην εποχή της νανοτεχνολογίας που έρχεται, οι αρρώστιες δεν θα είναι αναπόφευκτες, αλλά ούτε κι ο θάνατος. Τα κύτταρα θα μπορούν να επισκευάζονται. Τα επιβαρημένα όργανα του σώματος θα μπορούν να αντικαθίστανται από νέα που θα έχουν κατασκευαστεί μόριο προς μόριο! Το μεγάλο ερώτημα όμως παραμένει. Πώς φτάσαμε τόσο γρήγορα έως εδώ; Από πού ήρθαν ξαφνικά όλες αυτές οι γνώσεις; Πώς μέσα σε λίγες 10ετίες φτάσαμε τόσο ψηλά;Τα πράγματα όμως περιπλέκονται ακόμα περισσότερο αν σκεφτείτε το γεγονός ότι μέσα στον 20ο αιώνα συνέβησαν δύο από τους πιο καταστροφικούς πολέμους στην Ιστορία της ανθρωπότητας, γεγονός που θα έπρεπε να είχε αποθαρρύνει την επιστημονική πρόοδο (για το βαθμό τουλάχιστον που βρίσκεται σήμερα).

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Στις 5 Ιουλίου του 1997 ο PHILIP CORCO απόστρατος σήμερα των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων αποφάσισε να ανοίξει το στόμα του για όσα απόρρητα γνώριζε γύρω από το θέμα της εντυπωσιακής όσο και ξαφνικής εξέλιξης στην επιστήμη τη συνέντευξη πήρε ο δημοσιογράφος Michael Lindemann του CNI News.Ο Corso μεταξύ άλλων είπε ότι όλες οι μεγάλες ανακαλύψεις δεν οφείλονται μόνο στην ανθρώπινη ευφυΐα και προσπάθεια, αλλά σε γνώσεις που προήλθαν έπειτα από ανάλυση σε συσκευές εξωγήινης τεχνολογίας και απομεινάρια εξωγήινων σκαφών που φυλάσσονταν σε στρατιωτικές βάσεις. Το γεγονός αυτό κατά τον Corso εξηγεί την τεράστια και απότομη ανάπτυξη της τεχνολογίας και ειδικά σε ιδιαίτερα ευαίσθητους τομείς και προγράμματα όπως, οπτικές ίνες, ακτίνες λέϊζερ, ολοκληρωμένα κυκλώματα, project horizon και πολλά άλλα!
Στο βιβλίο που εξέδωσε με τίτλο «The Day After Roswell» υποστηρίζει ότι από το 1961 έως το 1963 κατά την διάρκεια της υπηρεσίας του ως ειδικού βοηθού του στρατηγού Arthur Trudeau στο τμήμα έρευνας και ανάπτυξης του Στρατού του παραδόθηκε ένα άκρως απόρρητο αρχείο με εντυπωσιακό περιεχόμενο που αφορούσε όσα είχαν γίνει δυνατό να ανακαλυφθούν και να αναπαραχθούν με reverse engineering από τις συσκευές των εξωγήινων που υπήρχαν στα ευρήματα του Roswell.
Τεχνικές αντιβαρύτητας, και νέα οπλικά συστήματα έκαναν την εμφάνισή τους. Ο Corso υποστηρίζει ακόμα πως η περίφημη «Πρωτοβουλία Στρατηγικής Άμυνας» [Strategic Defense Initiative –SDI] γνωστότερη ως «Πόλεμος των Άστρων» που έγινε γνωστό στον κόσμο τη δεκαετία του 1980, ήταν στην πραγματικότητα ένα σχέδιο για την αντιμετώπιση εξωγήινων εισβολέων. Το Νοέμβριο του 1989 ένα άλλο υψηλόβαθμο στέλεχος ανακοίνωσε δημόσια τα όσα ήξερε! Το όνομά του είναι: Robert Scott Lazar και είναι ο άνθρωπος που πυροδότησε το ενδιαφέρον και έκανε γνωστή σε όλο τον κόσμο την περιοχή της Area-51 στη Νεβάδα. Σε συνέντευξη που έδωσε στον George Knapp σε τηλεοπτικό σταθμό του Las Vegas ανέφερε ότι στις στρατιωτικές εγκαταστάσεις τις περιοχής – 51 υπάρχουν ιπτάμενοι δίσκοι, καθαρά εξωγήινης προέλευσης και εξαιρετικά προηγμένης τεχνολογίας.
Ο Lazar είναι φυσικός και όπως ο ίδιος δηλώνει, έχει εργαστεί στο πρόγραμμα Majestic-12 σε απόρρητα κυβερνητικά σχέδια αναδημιουργίας, εξωγήινης τεχνολογίας. Σύμφωνα με όσα έχει αναφέρει, τα σκάφη αυτά κινούνται με διατάξεις ενίσχυσης των βαρυτικών κυμάτων. Συγκεκριμένα μιλά για τη βαρύτητα Β’ η οποία επιδρά στην ακόμα ατομική δομή των στοιχείων, και αναφέρει το ζητούμενο και μη ακόμα ανακαλυφθέν στο πλανήτη μας «στοιχείο 115». Η ενίσχυση των κυμάτων βαρύτητας πραγματοποιείται μέσω ενός κινητήρα αντιύλης.
Το στοιχείο (115) όταν βομβαρδιστεί με πρωτόνια, μετατρέπεται στο στοιχείο (116) το οποίο έχει την ικανότητα να μετατρέπει την ύλη σε ενέργεια. Μια άλλη πληροφορία που έδωσε ο Lazar αναφέρει ότι στη περιοχή S-4 υπάρχουν περισσότεροι από εννέα τύποι εξωγήινων σκαφών συμπεριλαμβανομένου και του σκάφους που βρέθηκε στο Roswell που σύμφωνα με απόρρητα έγγραφα που δήλωσε, ότι κατάφερε να διαβάσει, το σκάφος του Roswell προέρχεται από τον Zeta 2 Reticuli, το δεύτερο άστρο ενός διπλού συστήματος στον αστερισμό Reticulun. Η απόσταση από τη Γη είναι περίπου 37 έτη φωτός, αλλά το ταξίδι είναι πολύ πιο σύντομο, εφόσον η πορεία δεν είναι γραμμική. Δεδομένου ότι η έννοια της ταχύτητας δίνεται από την απόσταση διαιρούμενη με το χρόνο και εφόσον η αντιβαρυτική διάταξη του σκάφους παραμορφώνει το χρόνο, (σχετικές αναφορές στη συστολή του χώρου και του χρόνου έχουν γίνει και από τον Einstein στα μέσα σχεδόν του 20ου αιώνα – χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το πείραμα της Φιλαδέλφειας) τα πράγματα στα σκάφος των Reticulan φαίνεται να εξελίσσονται διαφορετικά…

Ο ΜΑΥΡΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ. Υπάρχουν στοιχεία που δεν ανακοινώνονται δημόσια, υπάρχουν συνομωσίες που δεν γίνονται γνωστές. Υπάρχουν ευρήματα που κρύβονται από το κοινό. Πρόσφατες πληροφορίες από Αμερικάνους και Ρώσους αστρονόμους κάνουν λόγο για έναν δορυφόρο ο οποίος είναι εξωγήινης προέλευσης και βρίσκεται σε τροχιά γύρω από τη γη μαζί με τους γήινους, εδώ και πολλά χρόνια. Συγκεκριμένα υπήρχε σε τροχιά πριν από οποιονδήποτε άλλο δορυφόρο και του έχει δοθεί η κωδική ονομασία «Μαύρος Ιππότης» από το γυαλιστερό μαύρο του χρώμα.
Στις 21/4/82 η εφημερίδα «Τα Νέα» έγραψε για το «Μαύρο Ιππότη» ότι «πρόκειται για ένα παράξενο αντικείμενο, που ταξιδεύει στο διάστημα γύρω από τη γη σε τεράστιο ύψος και μοιάζει να την παρακολουθεί». Ο Σοβιετικός καθηγητής Κοζάντσεφ είπε ότι δεν πρόκειται για ανθρώπινο έργο. Ο Μαύρος Ιππότης είπε ακολουθεί τη γη στο δρόμο της και αντανακλά το φως του Ήλιου με μια μαύρη μεταλλική λάμψη. Πρόκειται για τεχνητό μη ανθρώπινο αντικείμενο που κινείται αντίστροφα από όλους τους άλλους δορυφόρους στο διάστημα.

Η ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΙΒ ΟΥΪΛΣΟΝ: Μια άλλη μαρτυρία από τις πιο αξιόπιστες που είδαν το φως της δημοσιότητας, προέρχεται από το βετεράνο του Βιετνάμ και πρώην σμήναρχο της πολεμικής αεροπορίας των Η.Π.Α., Στίβ Ουΐλσον.Ο άνθρωπος αυτός που υπηρέτησε 40 χρόνια και 19 ημέρες στην Π.Α. των Η.Π.Α., έχει διακριθεί με 2 αεροπορικούς σταυρούς – τρία παράσημα – 4 μετάλλια και 13 επαίνους ευδοκίμου υπηρεσίας. Εκπαιδεύτηκε με τη Delta Force και τους μαυροσκούφηδες των ειδικών δυνάμεων. Υπηρέτησε σε άκρως απόρρητα προγράμματα, διαβάθμισης Ultra Top Secret (εξαιρετικά άκρως απόρρητο) και συνεργάστηκε με τους περίφημους Majestic-12 [Μj-12]. Ο Ουΐλσον ήταν ένας άνθρωπος που τα τελευταία χρόνια της καριέρας του πάλευε με τον εαυτό του. Ο ίδιος είχε πει: «Με αυτά που είδα, η ζωή μου όπως την ήξερα έχει τελειώσει. Τα πράγματα που είδα βρίσκονται πέρα από την ανθρώπινη αντίληψη και είναι απολύτως απίστευτα». Ο Σμήναρχος Ουΐλσον δεν ζει πια. Το τελευταίο διάστημα της ζωής του προσπαθούσε να νικήσει τον καρκίνο. (Ένα καρκίνο περίεργο που εκδηλώθηκε μετά την αποστρατεία του). Δύο μήνες πριν το θάνατό του, και γνωρίζοντας ότι δεν υπάρχει περίπτωση να ζήσει, έδωσε μια συνέντευξη στον Δρ. Ρίτσαρντ Μπόϊλαν (Richard J. Boylan) Πανεπιστημιακό σύμβουλο. Οι εμπιστευτικές πληροφορίες που ο ίδιος έδωσε ανέρχονται σε αρκετές δεκάδες σελίδες, και είναι δύσκολο να αναφερθούν στον περιορισμένο χώρο ενός άρθρου. Μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα στα οποία αναφέρθηκε είναι : 
Η ύπαρξη μυστικών αντρών, γνωστών ως (Men In Black) ΜΙΒ. Διατηρημένα πτώματα εξωγήινων και εξωγήινα λείψανα.Συνεργασία γήινων – εξωγήινων (Φυλές που είναι ίδιες με τον άνθρωπο).
Εχθρικές φυλές εξωγήινων (που δεν μοιάζουν με τον άνθρωπο). Στρατιωτικοί αστροναύτες που την ύπαρξή τους δεν γνωρίζει κανείς μέχρι σήμερα.Απόρρητα προγράμματα για τον έλεγχο του νου (MK-ULTRA).Το οργανόγραμμα της «Πολιτείας του Πολέμου των Άστρων» και του Οργανισμού Διαστημικής Άμυνας, κ.ά. Τον χείμαρρο των αποκαλύψεων του Σμήναρχου Ουΐλσον θα τον βρείτε και στο διαδίκτυο. Οι ερευνητές ανακαλύπτουν συνεχώς νέα στοιχεία. Επώνυμες καταθέσεις αξιόπιστων μαρτύρων και εντυπωσιακά φωτογραφικά ντοκουμέντα βλέπουν το φως της δημοσιότητας καθημερινά! Στα πλαίσια της έρευνας για την γήινη τεχνολογία, φαίνεται ανακαλύψαμε μια άλλη, Εξωγήινη τεχνολογία. Αυτή η τεχνολογία που από κάποιους βαπτίστηκε γήινη και δόθηκε στην ανθρωπότητα φαίνεται ότι τώρα παίρνει σάρκα και οστά και αποκαλύπτει το άλλο της πρόσωπο.
Η θερμοκρασία της γης αυξάνεται, η κατάσταση των οικοσυστημάτων χειροτερεύει μέρα με τη μέρα, οι πνεύμονες της γης συρρικνώνονται όλο και περισσότερο. Τα απόβλητα από πυρηνικές δοκιμές και ατομικά υποβρύχια καταλήγουν στη θάλασσα. Οι υδάτινοι πόροι μολύνονται από χιλιάδες τόνους βιομηχανικά απόβλητα, και οι τεράστιοι πάγοι έχουν αρχίσει να λιώνουν. Η τρύπα του όζοντος μεγαλώνει απειλητικά και περισσότερα από 1.000 είδη ζώων και 25.000 είδη φυτών απειλούνται με αφανισμό. Οι τροφές, το νερό και ο αέρας που αναπνέουμε μολύνονται καθημερινά και όλα αυτά είναι το αποτέλεσμα της παράλογης επέμβασης του ανθρώπου, σε ένα τέρας που λέγεται γνώση και δεν κατάφερε να δαμάσει σωστά. Ας ελπίσουμε ότι θα τα καταφέρει, πριν είναι για όλους πολύ αργά…Όσο για την ύπαρξη των εξωγήινων, να είστε σίγουροι ότι αυτοί, και η τεχνολογία τους, ζει, υπάρχει, και βασιλεύει…

Γράφει: Ο Chris Vlahopoulos.

( ΣΗΜΕΙΩΣΗ : ΠΡΟΣΟΧΗ – ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΚΑ
ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΟ , ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ.. )

πηγη

Follow Me on Pinterest

….Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.

Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*