12:16 - 06/01/2013

Υποσυνείδητη διαφήμιση στην ταινία Lord of the rings – Μαντέψτε τι γράφει!

Διαφημίσεις

ΥΠΟΥΛΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΗ ΤΑΙΝΙΑ – LORD OF THE RINGS – ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Στοίχημα ότι όσοι έχετε δει την ταινία “Lord of the Rings” δεν έχετε παρατηρήσει προσεκτικά τι γράφει το περιβόητο «πολύτιμο» δαχτυλίδι!

Ένα μήνυμα που περνάει στο υποσυνείδητό μας και είναι αδύνατο να το ξεχωρίσουμε κατά την διάρκεια της ταινίας, είναι το συγκεκριμένο. Το δαχτυλίδι γράφει Coca Cola‼!

Είναι ένα μικρό δείγμα από τα εκατομμύρια τρικ που κάνουν σε κινηματογράφο, τηλεόραση και αλλού για να παίζουν με το μυαλό μας!

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (10)

  1. Ανώνυμος 01/06/2013 @ 12:28 ΜΜ

    ενω εσεις διαφημιζεται στα ισα

  2. Ανώνυμος 01/06/2013 @ 1:16 ΜΜ

    δειτε τη σκηνη εδω, βλεπει κανεις να γραφει coca cola? http://www.youtube.com/watch?v=-UsrkoweVa4

  3. Ανώνυμος 01/06/2013 @ 4:34 ΜΜ

    Δεν ισχυει κατι τετοιο. Coca Cola δεν γραφει πουθενα.

  4. Ανώνυμος 01/06/2013 @ 6:00 ΜΜ

    Στην τελική η ταινία έχει να κάνει με την πτώση του ματιού του Σάρον, που μοιάζει σαν την πυραμίδα με το μάτι των illuminati.
    Αυτό δεν είναι ένα ξεκάθαρο σύμβολο της πτώσης της nwo?

  5. Ανώνυμος 01/06/2013 @ 6:01 ΜΜ

    Βρηκα την ιδια φωτογραφια χωρις να λέει κατι τετοιο…

  6. Παιδια η φωτογραφία είναι φτιαγμένη στο φωτοσοπ… και μάλιστα πολύ κακώς… Εχουν πάρει κομμάτι απο την δεξια πλευρα του δαχτυλιδιου, το εχουν μεταφέρει αριστερα (το τμημα με τα 2 αστερια…) και δεξια το εχουν σβησει και μαλιστα άσχημα, υπάρχει επανάληψη στις πτυχές του δαχτυλιδιου (κακό σβήσιμο) !!!

  7. Ανώνυμος 01/06/2013 @ 6:09 ΜΜ

    Τι γελοίοι που είστε ρε;;;Αν είναι δυνατόν!!!!Δεν το γράφει πουθενά!!!

  8. Ανώνυμος 01/08/2013 @ 3:08 ΠΜ

    Ημαρτον ρε παιδια, coca-cola,ενταξει ειπαμε, αλλα αυτο ξεπερναει καθε οριο.Δεν υπαρχει τετοιο θεμα.Μην αρχισουμε να χανουμε την εμπιστοσυνη μας σε ενα απο τα καλυτερα σαιτ.

  9. Ανώνυμος 07/19/2014 @ 8:21 ΠΜ

    Πάντως, γράφει δεν γράφει, είναι από τις πιο ανιαρές και βαρετές ταινίες που έχει δημιουργήσει ποτέ ο κολοσσός των σύγχρονων media. Ξεκίνησα να την δω τρεις φορές και με πήρε ο ύπνος στο πρώτο 20λεπτο!!!!! Οι λάτρεις ας μην με πετάξουν στην πυρά. Εκφράζω απλά την ταπεινή μου άποψη για το θέμα. Τι να πει κανείς. Μάλλον το νηπιακό μυαλό μου δεν μπορεί να αντιληφθεί το ίσως ασύλληπτο νόημα της……….. Συγγνώμη αν ξενερώνω κάποιους δεν θα το ξανακάνω!!!!!!!!!!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*