ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Υποσυνείδητη διαφήμιση στην ταινία Lord of the rings – Μαντέψτε τι γράφει!

· Κατοχικά Νέα

ΥΠΟΥΛΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΗ ΤΑΙΝΙΑ – LORD OF THE RINGS – ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Στοίχημα ότι όσοι έχετε δει την ταινία “Lord of the Rings” δεν έχετε παρατηρήσει προσεκτικά τι γράφει το περιβόητο «πολύτιμο» δαχτυλίδι!

Ένα μήνυμα που περνάει στο υποσυνείδητό μας και είναι αδύνατο να το ξεχωρίσουμε κατά την διάρκεια της ταινίας, είναι το συγκεκριμένο. Το δαχτυλίδι γράφει Coca Cola‼!

Είναι ένα μικρό δείγμα από τα εκατομμύρια τρικ που κάνουν σε κινηματογράφο, τηλεόραση και αλλού για να παίζουν με το μυαλό μας!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΠΗΓΗ

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Κονγκό: Πάνω από 6.000 κρούσματα και 2.911 νεκροί από τη νέα επιδημία ΈμπολαΔΙΕΘΝΗ

Κονγκό: Τουλάχιστον 24 μαθητές νεκροί από πυρκαγιά που έκαψε δύο σχολεία στο Μπουκάβου

ΔΙΕΘΝΗ

Ελβετία: Πολύνεκρο τροχαίο με τουριστικό λεωφορείο στο Σους – Νεκροί και τραυματίες

ΔΙΕΘΝΗ

The Economist 2026: Τι «προέβλεψε» το εξώφυλλο, τι έχει ήδη συμβεί και τι παραμένει απλώς σύμβολο – Έρευνα 9 μηνών μετά

10 απαντήσεις στο “Υποσυνείδητη διαφήμιση στην ταινία Lord of the rings – Μαντέψτε τι γράφει!”

  1. Στην τελική η ταινία έχει να κάνει με την πτώση του ματιού του Σάρον, που μοιάζει σαν την πυραμίδα με το μάτι των illuminati.
    Αυτό δεν είναι ένα ξεκάθαρο σύμβολο της πτώσης της nwo?

  2. Παιδια η φωτογραφία είναι φτιαγμένη στο φωτοσοπ… και μάλιστα πολύ κακώς… Εχουν πάρει κομμάτι απο την δεξια πλευρα του δαχτυλιδιου, το εχουν μεταφέρει αριστερα (το τμημα με τα 2 αστερια…) και δεξια το εχουν σβησει και μαλιστα άσχημα, υπάρχει επανάληψη στις πτυχές του δαχτυλιδιου (κακό σβήσιμο) !!!

  3. Ημαρτον ρε παιδια, coca-cola,ενταξει ειπαμε, αλλα αυτο ξεπερναει καθε οριο.Δεν υπαρχει τετοιο θεμα.Μην αρχισουμε να χανουμε την εμπιστοσυνη μας σε ενα απο τα καλυτερα σαιτ.

  4. Πάντως, γράφει δεν γράφει, είναι από τις πιο ανιαρές και βαρετές ταινίες που έχει δημιουργήσει ποτέ ο κολοσσός των σύγχρονων media. Ξεκίνησα να την δω τρεις φορές και με πήρε ο ύπνος στο πρώτο 20λεπτο!!!!! Οι λάτρεις ας μην με πετάξουν στην πυρά. Εκφράζω απλά την ταπεινή μου άποψη για το θέμα. Τι να πει κανείς. Μάλλον το νηπιακό μυαλό μου δεν μπορεί να αντιληφθεί το ίσως ασύλληπτο νόημα της……….. Συγγνώμη αν ξενερώνω κάποιους δεν θα το ξανακάνω!!!!!!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά