Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

14:35 - 13/06/2013

Τώρα τσαντιστηκα που δεν το σκέφθηκα πρώτος χαχα ! Μπράβο ρε μάγκες !

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ρόμπα ότι είμαστε άχρηστοι να κάνουμε μια σωστή οργάνωση σε μια επιχείρηση ? Η ότι μας τσαμπουνάνε είναι τεράστια ψέμματα ! Το θέμα της ΕΡΤ ξαναλέω κρύβει μεγάλη προδοσία! Τώρα εσύ συνέχισε να τρως το δόλωμα , να ακούς ότι θα ξανανοίξει ,να ακούς και ότι υπάρχει και το όνομα έτοιμο!! Χα χα ….ειναι ανοργάνωτοι μακακες? H ειναι ηλίθιοι προδότες ? Δες το λινκ και σκέψου τι μπορεί να παίζει!!

http://www.nerit.gr/

stranger …Θύμωσα τώρα ….που είναι το κεφάλι μου….ζηλεψα!!



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (44)

  1. Ανώνυμος 06/13/2013 @ 2:40 ΜΜ

    νεα ελληνικη ραδιο ιντερνετ τηλεοραση….νεριτ

  2. Αχαχαχχαχχα ελα ντε δεν το σκεφτηκαμε εχτες …

  3. Ανώνυμος 06/13/2013 @ 3:01 ΜΜ

    ΜΟΥΑαααχαχαχαχα!!! αααχαχαχα!! χεεχεεχεχεχεχαχα….

  4. ΣΗΜΑΤΟΡΩΣ 06/13/2013 @ 3:28 ΜΜ

    Η ΕΡΤ ειναι του λαου δεν ειναι του εθνους Η του εκαστοτε προθυπουργου αυτοι ειναι το κρατος αρα οτν λεμε οταν ορκιζοντε οι παντες λεμε περι ΒΟΜΩΝ ΚΑΙ ΕΣΤΙΩΝοι βομοι ειναι οι πνευματικες αξιες οι ταφοι των προγονων και τα κτιρια οπως η ακροπολοι δελφοι κλπ καθωσς και οι ηρωες οπως αλεξανδρος σωκρατης κλπ απο νεους κολοκοτρωνης καραισκακης κλπ καθως επισης και τις νεες υποδομες που εχτΙσε απο το ιδρωτα και αγωνες ο λαος οπως ερτ δεη τα νερα και ολα τα δημοσια εαν ηταν πολυς κοσμος οι εκλεβαν αυτο ειναι θεμα καθαρα δικο τους αφου ειχαν αλυσβερησι εμενα ομως τους βομους παλιους και νεους δεν μπορει και δεν πρεπει να τις αγκιξει κανεις γιατι απλα δεν τους ανοικουν αν το κανουν ειναι απλα εφιαλτες και εμεις πρεπει να λεγομαστε δουλοι 'ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΗ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΧΗ ΜΕΤΑΞΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΜΩΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΩΝ ΒΟΜΩΝ ΜΟΥ

  5. Ανώνυμος 06/13/2013 @ 3:57 ΜΜ

    ΤΟ ΛΙΝΚ ΔΙΧΝΕΙ ΝΕΤ…ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ..?

  6. Ανώνυμος 06/13/2013 @ 3:59 ΜΜ

    το ψηφιακό σήμα της ΕΡΤ διακόπηκε στις 11.11 μ.μ. της 11ης Ιουνίου.τυχαιο? δεν νομιζω..στρειντζερ για ψαχτο λιγο..Χ.Γ

  7. Ανώνυμος 06/13/2013 @ 4:02 ΜΜ

    Συμφωνω τοσο πολυ μαζι σου που δεν θελω να σχολιασω . Θα πω μονο αυτο που εγραψα και χτες σε καποια αλλη αναρτηση : Το ΝΕΡΙΤ , ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗ "ΧΡΕΙΑ"…

  8. Ανώνυμος 06/13/2013 @ 4:11 ΜΜ

    είναι προδότες, δοσίλογοι, εγκληματίες…θέλανε να μας πούνε πως είχανε κάνει το κουμάντο τους και είχαν και έτοιμο όνομα…μπράβο στα σπίρτα μας τους συνέλληνες που τους έκλψαν το domain…ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ…ΣΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΒΓΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ…ΚΡΕΜΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΛΩΣΤΗ…ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΡΤ

  9. Ανώνυμος 06/13/2013 @ 4:39 ΜΜ

    Εσυ Stranger προβλεπεις αυτα που γινονται στο πεδιο.Ασε αυτα που θελουν μυαλο για αυτους που το εχουν.

  10. Ανώνυμος 06/13/2013 @ 4:56 ΜΜ

    Ουτε το domain δεν κατοχυρωσαν οι αχρηστοι….χαχαχα

  11. Ανώνυμος 06/13/2013 @ 5:03 ΜΜ

    DO NOT UNDERESTIMATE US….

  12. Η ΣΤΡΑΒΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΥΑΛΟΣ Η ΣΤΡΑΒΑ ΑΡΜΕΝΙΖΟΥΜΕ.
    Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
    Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΔΕΝ ΔΙΔΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ, ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ, ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΔΡΩΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ, ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ, ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ, ΤΗΝ Μ.Κ.Ο ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ, ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ, ΤΟ Μ… ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ. ΤΩΡΑ ΤΣΑΝΤΙΣΤΗΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ.
    ΣΤΗΝ ΦΑΣΗ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΜΦΑΝΙΣΜΕΝΗ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΣΚΟΥΜΕΝΗ ΟΧΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ. ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΟΠΩΣ ΚΙΑΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΚΙΑΝ ΒΓΗΚΕ Η ΒΓΕΙ. ΑΚΟΥΣΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΡΑΙΧΕΝΜΠΑΧ. ΟΠΟΙΟΣ ΚΙΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ. ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΑΜΕ. ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ.
    ΑΛΛΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟΧΟ ΤΟ ΣΤΟΧΟ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ?
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ Ε.Ρ.Τ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΓΙΑΤΙ Η ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ. ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΑΡΑ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!

  13. Ανώνυμος 06/13/2013 @ 5:28 ΜΜ

    Όταν οι άρχοντες είναι κρετινοι τότε οι πολίτες είναι ζώα

  14. Ανώνυμος 06/13/2013 @ 7:11 ΜΜ

    απαραβατος Κανων δυο ημισφαιρια που εργαζονται ασυνειδητα σε ποσοστο ? και υποβαλουν στο σινε ιδη τοκ λεβοντας μονο το ενα το αλλο
    NERIT NELIT ΑΠ ΛΑΟΚ?ΛΕΦ ΤΗΣ ΑΜFΙVΑΛI KAΘΕΤΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΔΥΟ ΑΚΟΜΗ ΠΑΡΑΓΩΝΤΩΝ

  15. ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΆ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΤΕ ΕΓΚΑΙΡΑ… ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ!

  16. Ανώνυμος 06/13/2013 @ 7:19 ΜΜ

    ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΑΣ ΦΛΟΜΩΣΟΥΝ STIH L H ΣΑ ΒΟΥΡΑ DORA CAI PATI OHDH PROGRAMATA

  17. Ανώνυμος 06/13/2013 @ 7:26 ΜΜ

    STRAKA-STROUKAS (I FAKA KE TO AORATO TIRI)

    TIN ERT STO SIRTARI IXAN ETIMI EDO KE KERO
    PERIMENONTAS TIN KATALILI STIGMI NA STO PASAROUN KE AUTO
    I MONADIKI FORA POY I FAKA DEN IXE TIRI
    GIATI SOU TO FAGANE PRIN TO GEUTIS

    I EKTHESI TOY ΔΝΤ XATHIKE NORIS
    PRIN PROLABIS ASPRI MERA NA GEYTIS
    I ERT THA SINEXIZI NA ZI
    KE SI THA TREXIS PISO APO AYTIN

    O DIAGONISMOS KSEXASTIKE KE AYTOS
    TON ANTIRATSISTIKO PSAXNO NA BRO
    TON KATOTERO MISTHO
    THA ORIZI O IPOURGOS

    TO MISTIKO ITAN KALA KRIMENO STON IMITO
    MA TORA TO KXERI OLO TO KINO
    THOLA MAYRA INE OLA THARO
    MA STO MEGA TIN ANAPTIKSI THA BRO

    I TRIKOMATIKI THA SINEXIZI NA ZI
    STIN ENTATIKI TIS EXOYN KANI ISAGOGI
    TOYMPES KOLOTOUMPES THA ZIS
    TIN EKSELIKSI TOY ATHLIMATOS THA DIS

    MIN PSAREYIS STON OKEANO
    TO MESOGIAKO PSARI KANI PARTI EDO
    TON EAYTO MOY PSAXNO NA BRO
    TA KOMATIA NA ENOSO STO KENO.

  18. Ανώνυμος 06/13/2013 @ 7:27 ΜΜ

    ENA ERVTHMA H ELIT LEITURGEI SHNEIDHTA ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΕΙΝ ΑΥΤΗ ΚΑΜΙΝΟ

  19. Ανώνυμος 06/13/2013 @ 7:34 ΜΜ

    ΑΧ ΡΕ ΚΑΗΜΕΝΟΙ… ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΤΩΡΑ ΑΣ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΠΛΕΥΡΟ ΚΑΙ ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΚΑΡΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ.
    ΕΧΩ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1,5 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ ΑΝΕΡΓΟΙ. ΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΡΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ (ΟΣΟΙ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΑΝ) ΤΗ ΧΩΡΑ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ.
    ΤΕΛΙΚΑ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ;

  20. Ανώνυμος 06/13/2013 @ 7:36 ΜΜ

    Ο ΨΑΛΑΣ ΑΠΛΩΝΕΙ ΤΑ ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΨΑΡΑΣ ΤΑ ΔΙΚΤΥΑ ΤΟΥ

  21. Ανώνυμος 06/13/2013 @ 8:25 ΜΜ

    Πες μας καμια προβλεψη κανα πολεμικο ημερολογιο…stranger με λαμβανεις;

  22. Ανώνυμος 06/13/2013 @ 8:29 ΜΜ

    Παιδες, τον χειμωνα (απο τελη Σεπτεμβρη που θα φυγει κ ο τελευταιος τουριστας) ετοιμαστειτε για τραβαλα (αυτοι ετοιμαζονται). Ερχετε το αντιρατσιστικο…η δημευση πρωτης κατοικιας κ….νεο κουρεμα. Επειδη ομως μας εχουν κουρεψει μεχρι και τα αρχιδια…θα βαλουν χερι στους λογαριασμους των 500 κ 1000 ευρω (γιατι περισσοτερα δεν παιζουν). Εκει θα γινει μαχη…θα βγουν οι γιαγιαδες στους δρομους και θα πετανε πετρες.

    Τα ΜΜΕ ειναι ελεγχομενα (ποιος θα βγει πχ απο τον Αλφα να πει οτι η μερκελ το περνει κ τον δεινει?) Ποιο καναλι θα κατηγορησει την κυβερνηση (οποια και να ειναι) και θα εχει και του χρονου αδεια να εκπεμπει !!!

    Στην ΕΡΤ ομως, απο τον προεδρο μεχρι κ τον τελευταιο κλητηρα ειναι ολοι κοματοσκηλα. Ολοι εχουν πλατες καποιον πολιτικο. Και επειδη δεν τους στηριζουν ολοι οπως τους στηριζαν…υπαρχει ο κινδυνος να βγει ο καποιος πικραμενος που θα του περνουν το σπιτι και να πει πραγματα που δεν θα πρεπει.

    Ετσι αποφασισαν να την κλεισουν και να την ξανα ανοιξουν με προσωπικο της κλικας τους και της εμπιστοσυνης τους για να πανε ολα βασει σχεδιου.

    Λεω τωρα εγω…..

    Σκορπιος

  23. ΜΑΓΚΕΣ……ΓΙΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ….ΚΙ ΑΥΤΟ!!! http://chaos-crisis.blogspot.gr/2013/06/e-n-bbc.html

  24. Ανώνυμος 06/13/2013 @ 8:51 ΜΜ

    Φιλε kostas Clvrds και πορτα πορτα να χτυπας αν ο αλλος ζει στο συννεφακι του μονο το μπελα σου θα βρεις .

  25. Ανώνυμος 06/13/2013 @ 8:54 ΜΜ

    Φιλε μου καλέ οταν ο Κουρής δεν πληρωνε στο αλτερ δεν είδα να έχεις την ίδια ευαισθησία. ..
    Κομματοσκυλα ήλθε η ωρα σας.. Σας έχει σιχαθεί ο Έλληνας. ..ΟΥΣΤ

  26. Ανώνυμος 06/13/2013 @ 8:57 ΜΜ

    ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΆ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΤΕ ΕΓΚΑΙΡΑ… ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ!

    13 Ιουνίου 2013 – 10:13 μ.μ.
    ΧΩΡΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.
    ΑΥΤΗ Η ΣΤΙΓΜΗ ΒΟΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
    ΑΠΟ ΠΑΛΑΒΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΕΙΣΒΟΛΗ. ΔΙΑΛΕΞΕ ΚΑΙ ΠΑΡΕ…

  27. Ανώνυμος 06/13/2013 @ 9:21 ΜΜ

    Nerit.gov ?

  28. Ανώνυμος 06/13/2013 @ 9:36 ΜΜ

    Stranger δεν ξεχνώ!
    Την επόμενη παρασκευή θα έχουμε ανακοίνωση για κούρεμα καταθέσεων.

  29. Ανώνυμος 06/13/2013 @ 10:10 ΜΜ

    STRKA-STROUKAS (TIS MIRAS MAS AKOMA DEN INE GRAFTO)

    MINIMA MOY IRTHE APO TON OYRANO
    AGGELIOFOROS MOY IPE TO MANTATO TO KAKO
    POS STO MATI TOYS EXO MPI BATHIA EGO
    KE POS PREPI NA PROSEXO TON KAKO MOY EAYTO

    MA EGO TOYS PROIDOPIO POS ANTIPALOS THA IME EGO
    KE POS TO SISTIMA TOUS DEN XONEYO EGO
    PANTA TON KAKO MOY EAYTO THA BGAZO
    LEGONTAS TO MINIMA AYTO

    SOY TO LEO DEN THA KRIFTO
    THAME PANTA DIPLA SOU EGO
    O EXTHROS MOY THELI TO KAKO
    MA NA XERIS POS TIS MIRAS MAS AKOMA DEN INE GRAFTO

    ZO TIN MERKEL TRITI FORA KAGKELARIO NA DO
    GIATI OKTOMBRIO NOEMBRIO FA SIMBI TO KAKO
    STO XORIO MOY THAME EGO
    (MAROULIA NA MIRAZO STON KOSMO EGO)…….

  30. Ανώνυμος 06/13/2013 @ 10:25 ΜΜ

    Ti tha ginei mesa sto sabath_okyriako?? stranger to vlepeis???? erxetai

  31. Ανώνυμος 06/14/2013 @ 7:46 ΠΜ

    σάββατο έχω ένα γάμο… μη γίνει τίποτα παρακαλώ.

  32. Ανώνυμος 06/14/2013 @ 11:09 ΠΜ

    ΓΡΑΦΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΡΕ ΚΟΥΦΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ!!!

  33. Ανώνυμος 06/14/2013 @ 8:57 ΜΜ

    Το δεύτερο παράθυρο χρόνου πλησιάζει… Δεν ξεχνάμε.

  34. Ανώνυμος 06/14/2013 @ 9:08 ΜΜ

    STRANGER
    Τώρα τσαντιστηκα που δεν το σκέφθηκα πρώτος
    to ekleψes apo ta attika nea.
    @@@

  35. to link den anoigei.(pia)?

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*