Διαφημίσεις

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ 28/9/13 ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

63 σχόλια στο “Τώρα κάποιος γνώριζε ; Είναι στημένο; Το πεδίο κάνει πλάκες ; Θα έρθει σύντομα μια νέα τροπή που ο χαμένος του σήμερα θα είναι νικητής του αύριο;”
  1. Θα έρθει σύντομα μια νέα τροπή που ο χαμένος του σήμερα θα είναι νικητής του αύριο;

    Εγώ θα σας πώ οτι φιλικό μου ζευγάρι (πρώην πασόκ και νύν τίποτα) βλέποντας την υπερπροσπάθεια των καναλιών να χτυπήσουν την χρυσή αυγή, στράβωσαν και μου είπαν οτι στις επόμενες εκλογές θα ψηφήσουν χρυσή αυγή (δεν την είχαν ψηφήσει ποτέ εως τώρα)

  2. Ειναι γνωστες οι τακτικες τους…
    Μην ξεχνατε τι τραβηξαν οι μαχητες της επαναστασεως του 1821 με τους διωγμους και τις φυλακισεις των.

  3. Εγω θα ρωτησω , ο Αντωνακης τί στο καλο πηγε να κανει σημερα στην Αμερικη?

    Στρειντζερ, ξερω οτι μαλλον δεν δινεις σημασια ομως καθε φορα που θα γραφεις για πεδια , θα σου ζητω κι εγω να μας εξηγησεις σε ενα αποκλειστικο ποστ , τί ακριβως ειναι αυτα τα πεδια, τα οποια δεν τα αντιλαμβανομαστε ολοι μας.

  4. ΣΤΗΜΕΝΑ ΟΛΑ ΜΗ ΜΑΣΑΤΕ. Ο ΕΧΘΡΟΣ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΔΟΣΥΛΟΓΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝ ΑΥΤΩ ΠΟΥ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΣΑΝ .

  5. Η Χ.Α. παιζει το ρολο του αντιπολου , για να ελεγχεις μια κατασταση πρεπει να ελεγχεις τα αντιθετα , ο σχεδιασμος του Πασοκονουδου ειναι
    πλεον προβλεψιμος , πως εν μεσω κρισης και λαικης κατακραυγης
    θα πουλησεις Κυπρο Αιγαιο και Σκοπιανο στα αφεντικά σου?

    Απλο , χρηματοδοτεις Χ.Α. και την αναδυκνύεις , αφου καταφερεις την
    ταυτιση της αγαπης προς το εθνος με τον φασισμο , και ως εκ τουτου μαντρωσεις ολες τις κοινωνικές δυνάμεις που θα προεβαλαν αντισταση
    στην καταλυση του εθνους μετα καταλυεις τον φορεα (Χ.Α.) ως εγκληματική οργανωση (η οποια και ειναι) με ενα περιστατικο (Φυσας) το οποιο δυναται να δημιουργησει την απαιτουμενη συναινεση.

    Αυτο δημιουργει το καταλληλο κλιμα για να κυνηγηθουν ως Χρυσαυγιτες ολοι οσοι προβαλουν αντισταση στο ξεπουλημα Αιγαιου
    Κυπρου και Σκοπιανου ζητηματος που εχουν δρομολογησει στους επομενους μηνες οι εκ δυσεως "φιλοι" μας.

    Το κολπο εχει ξαναγινει στην Χουντα οπου ο Παπαδοπουλος ταυτισε
    στο μυαλο του Ελληνα την Πατριδα την Θρησκεια και την Οικογενεια
    με την Απολυταρχια και τα βασανιστιρια , μουδιασε το πατριωτικο φρονημα της χωρας και ετσι πουληθηκε η Κυπρος και στρωθηκε ο
    δρομος για την κοινωνικη αλωση του Α.Παπανδρεου , δηλαδη βασικες αρχες ψυχολογικων επιχειρησεων PsyOps

    Απο κει και περα οι περισσοτεροι δεν θα αντιληφθουν το σχεδιο και
    θα εμπλακουν σε ανοητες αντιπαραθεσεις η ακομα και βιαιοπραγιες.
    Εαν τωρα πω ξυπνατε ζωα θα γινω γραφικος?

    ΟΥΓΚ

  6. Ωρε ελληνες ωρε αδερφια απανω τους ωρε η τωρα η ποτε σηκωθειτε να τους καψουμε στο κεντρο εκει κοντα χρεοι μας αφηνουνε και μιζερη σκλαβια!!

  7. 28 Σεπτεμβρίου 2013 – 11:04 μ.μ.

    Φίλε μου, τα είπες ΟΛΑ! Είναι τόσο ξεκάθαρο, έχει αναλυθεί τόσες φορές με περισσότερα ή λιγότερα λόγια από πολλούς σαν εσένα, έχουμε συγκεκριμένο παράδειγμα (το αναφέρεις) αν ψάξεις πιο πίσω θα βρεις κι άλλα,
    Και δεν καταλαβαίνω ΠΩΣ είναι δυνατόν ακόμα κάποιοι άνθρωποι να πιστεύουν οτιδήποτε μα οτιδήποτε άλλο!!

    α) ή ξέρουν πολύ καλά τι συμβαίνει αλλά συνειδητά ακολουθούν μια προπαγάνδα που εξαπολύεται και ένα παιχνίδι που εξελίσσεται γιατί έχουν συμφέροντα να προστατέψουν μαζί με όσους θέλουν να γλιτώσουν και να τη βγάλουν λάδι (κυβερνήσεις, εισαγγελείς, δημοσιογράφοι, παράγοντες, κ.λ.π.)
    επομένως είναι ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΙ

    β) ή εντελώς ανίκανοι να σκεφτούν και να αναλύσουν οτιδήποτε είναι κάποιοι, δηλαδή βλάκες και πιστεύουν ότι τους λέει ο καθένας που "ξέρει" … (δημοσιογράφοι, ειδικοί, αστυνομία, υπουργός, κ.λ.π.)
    Επομένως και αυτοί ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΙ

    γ) και ερχόμαστε στις επιμέρους μικρότερες κοινωνικές ομάδες που άλλοι καταλαβαίνουν τι συμβαίνει και δε θέλουν να το πιστέψουν και να το ακολουθήσουν γιατί δεν το αντέχουν ψυχολογικά (δεν αντέχουν χωρίς ψευδαισθήσεις), άλλη κατηγορία δεν θέλει να ξεβολευτεί (γμτ!! τώρα τέλειωσε το πάρτυ; πάνω στα καλύτερα;) γιατί θα πρέπει να … δράσει ( τι είναι αυτό;!) κι άλλοι απλώς την έχουν κοπανήσει και κάνουν κριτική μέσω ίντερνετ στο εξωτερικό…..
    Και αυτοί είναι ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΙ γιατί κάνουν τους ξερόλες, βιάζουν κάθε διάλογο και πιθανότητα διαλόγου και δεν θα κάνουν ποτέ τίποτε για να βοηθήσουν και να σώσουν κανέναν κι ίσως ούτε και τον εαυτό τους (είναι θέμα ικανοτήτων)

    Έχουμε ελπίδα;

  8. ΑΦΟΥ ΤΑ ΗΞΕΡΑΝ…….ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΘΟΣ ΤΡΟΠΟ????……ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΡΑΒΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ……ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΒΑΡΑΒΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ…..ΤΑ ΞΕΧΑΣΑΤΕ???????…..ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ………Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΟΜΩΣ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΤΟΥ ΒΑΡΑΒΑ……ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ…….ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟΤΕ……..ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ??????……………………Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΣΕΙ ΣΤΡΑΤΙΕΣ ΑΓΓΕΛΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΒΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ?…….ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ???????……ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΩ ΤΩΡΑ……ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ………ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ…..ΠΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΥΚΟΛΑ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΣΕ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ……ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΚΑΚΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΙ ΖΟΥΝ ΜΑΖΙ…….ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ…..ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΣΕ ΑΝΑΠΑΥΣΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ……ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΚΡΙΣΗ…..ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ………ΕΔΩ ΚΟΛΛΑΕΙ ΤΟ ΑΓΑΠΑ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΣΟΥ…..ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ…..ΚΑΙ ΑΣ ΤΡΑΒΑΣ ΟΤΙ ΤΡΑΒΑΣ……ΑΥΤΟ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΓΑΠΗ…..Ο ΘΕΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΙΝΕΣ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ……ΘΑ ΣΕ ΑΝΤΑΜΕΙΨΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ…..ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ….ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ…….ΓΙΑΤΙ????…..ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ…..ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ Η ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΘΕΟ…..ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ…….Ο ΚΑΚΟΣ ΕΔΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ…..ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΧΤΙΖΕΙΣ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ…..ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΔΩ….ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΧΤΙΖΕΙΣ ΟΤΑΝ ΤΑ ΔΙΝΕΙΣ ΟΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ…..ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΣΜΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΜΑΡΤΙΑ ….ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΘΥΣΙΑΣ….ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ……ΤΟ ΚΑΚΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ

  9. 'Οσο οι πουλημένοι δημοσιογράφοι του κ@@ου και τα βοθροκάναλα της επικράτειας -και όχι μόνον, και . . .κάποια δήθεν δημοκρατικοενημερωτικά blogs γνωστών και μη εξαιρετέων δωσίλογων συστημικών μεγαλοδημοσιοκάφρων- επιδίδονται λυσσαλέα στον πόλεμο εναντίον της Χρυσής Αυγής, τόσο ενισχύεται η πεποίθηση πολλών να ψηφίσουν Χ.Α. καθώς και της υπογράφουσας, όχι μόνον για τα πιστεύω αλλά και για το γαμώτο της υπόθεσης. Κόντρα στο σύστημα που θέλει να καθοδηγήσει τα πρόβατα στο μαντρί έτσι όπως εκείνο το θέλει. Δεν θα τους περάσει όμως. Ελπίζω κι εύχομαι, η Χ.Α. να ξεπεράσει το 20% σε πιθανές εκλογές. Εγώ τουλάχιστον θα αγωνιστώ γι αυτό……

  10. Σημερα χαρηκαν οι: καναλια,ρουφιανοδημοσιογραφοι και κατ' επεκταση
    μπομπολοαλαφουζοι ,νδ ,πασοκ, συριζα, κκε, δημαρ, ανταρσια,
    λαθρομεταναστες, αλβανοουτσεκαδες, σκοπιανοι, τουρκοι, αμερικανοι,
    γερμανοι, εβραιοσιωνιστες.Τελικα οντως η ΧΑ όπως συνεχώς λέει το ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ ηταν το μακρυ χερι του συστηματος!!

  11. ΟΥΓΚ ονομα και πραγμα , ωραιο το παραμυθακι σου αλλα του λειπουν οι δρακοι και οι μαγισες της " τιμημενης " και δαφνοστεφανωμενης αριστερας ρε συ που αν και πιανει συνολικα το μεγαλυτερο μερος της αντιπολιτευσης , εσυ την αγνοεις επιδεικτικα και δεν της δινεις ρολακι . Γιατι ρε συ , κι ειναι κι ολοι τους ευαισθητα παιδια και θα στεναχωρεθουνε . Εκτος κι αν ειν τα πριγκιποπουλα που θα μας σωσουν απο τους κακους , οποτε ουτε ψιλος στον κορφο μας .

  12. Δεν ξερω τι γινεται με την ΧΑ,αυτο που ξερω ομως ειναι πως ολοι αυτοι που κανουν τωρα ξαφνικα τους δημοκρατες ειναι οι μεγαλυτεροι προδοτες της Ελλαδος!Αφου τωρα ξαφνικα θυμηθηκαν την δημοκρατια,ποιος ο λογος που ολο αυτον τον καιρο δεν ειδαμε σε κανενα καναλι,αντιλογο?Δικαζαν τα καναλια,εβγαλαν και το πορισμα,και κανεναν χρυσαυγιτη να μιλησει ρε παιδια,να του δωσουν το δικαιωμα του λογου σε οσα τον κατηγορουν,δεν ειδα!Μα,σε κανενα πανελ!Απο την αλλη,ωραια ολα αυτα,αλλα γιατι δεν κανουν ερευνα και στα δικα τους κομματα,να δουμε εκει τι λαβρακια θα βγαλουν!Δημοκρατια εκει που μας συμφερει?Σε αυτη την κατασταση ποιος μας εφερε?ποιος μας κατακλεβε τοσο καιρο,και γιατι επιτελους κανενας δεν τιμωρειται?ΛΑΜΟΓΙΑ!Αρα λοιπον τωρα εγω γιατι να μην πιστεψω οτι ολο αυτο ηταν στημενο,γιατι απλα και για καποιο λογο,επρεπε την Χ,Α να την πεταξουν εξω?
    Οσο για τον Μιχο,επεδη μενω Ευβοια,και παλιοτερα ετυχε και να τον γνωρισω προσωπικα,πριν ακομα ανακατευτει με την πολιτικη,προκειται για ενα εξαισιο παιδι,και εχει βοηθησει πραγματικα και παρα πολυ κοσμο.Μην ξεχναμε οτι στις τελευταιες εκλογες,βγηκε δευτερος στην Ευβοια.Η μηπως ολη η Ευβοια ειναι φασιστες?Αν ησαστε στην παρελαση της Αμαρυνθου την 25η Μαρτιου,ο μονος που εφαγε χειροκροτημα ηταν ο Μιχος,ολοι οι υπολοιποι γιουχαισμα!Για αυτο σας λεω,για αυτο το παιδι μου φαινεται πολυ δυσκολο να πιστεψω ολα αυτα!Χωρια που εχει οικονομικη ανεση,γιατι να ανακατευτει με προστασιες και ολα αυτα που τον κατηγορουν?

  13. Προς 28 Σεπτεμβρίου 2013 – 11:04 μ.μ.

    Δυστυχως θα συμφωνησω μαζι σου , εχουμε εκπαιδευτει στο τι να σκεφτομαστε αλλα οχι στο πως να σκεφτομαστε δεν εχουμε δηλαδη
    διακριση , ως εκ τουτου ειναι ευκολο για ενα δολιο νου να μας κατευθυνει απλα υποδεικνυοντας στην κυριολεξια τις σκεψεις στο κεφαλι μας , αυτο δημιουργει τις 3 κατηγοριες ανθρωπων που περιγραφεις στο σχολιο σου.

    ΟΥΓΚ

  14. Προς 29 Σεπτεμβρίου 2013 – 12:40 π.μ.

    Βεβαιως και εχει ρολο η "τιμημενη" Αριστερα οπως ολα τα ανωμαλα της Πολιτικης αυτης της χωρας διαχειριζονται ψυχικές καταστασεις
    και σε συμπληρωση του 11:52 μ.μ. αυτές ειναι χονδρικα 3
    Α) Αυτοι που θελουν να τιμωρησουν το συστημα και εχουν οργη
    τους διαχειριζεται η Χ.Α.
    Β) Αυτοι που θελουν να βρεθει μια λυση θεωρητικα δικαιη και ανθρωπινη αλλα δεν ειναι διατιθεμενοι να δουν την πραγματικοτητα ως εχει τους χειριζεται η ευρυτερη Αριστερα
    Γ) Αυτοι που θελουν να ειναι μετοχοι του συστηματος και να επωφεληθουν οπως μπορουν τους χειριζεται το Πασοκονουδου

    Τα ρεστα ειναι ολοι οι υπολοιποι

    ΟΥΓΚ

  15. 1.03 αυτο θελανε να πετυχουνε η καλυτερα , μεχρι εκει μπορει να φτασει η προσκαιρη σε καθε περιπτωση επιτυχια τους . Στο να σπειρουν στον κοσμο την αμφιβολια εστι ωστε να λεει : " δεν ξερω τι γινεται με τη ΧΑ ….εγω οσους ξερω ειναι καλα παιδια αλλα λες…". Οσο πιο πολλους χρυσαυγιτομαραθωνιους βλεπεις στα καναλια , τοσο πιο πολυ αποτυνχανουν σε αυτο . Εχουνε χασει τελειως τη μπαλα γι αυτο δεν θα τολμησουνε και εκλογες . Και ο ΣΥΡΙΖΑ που ταχαμου δηθεν ζηταει εκλογες , ξερει πως δεν θα παρει ψηφους ΧΑ και γι αυτο αυτη η υποτονικοτητα , σε συνδιασμο με το οτι ξερουν πως ερχεται η σειρα των " στενων συγγενων " τους .

  16. η ιδια η νδ το πασοκ κ οι δημοσιογραφοι δημιουργησαν το μισανθρωπο εκτρωμα,λετε να θελουν να το καταστρεψουν?μπαα
    τιποτα δεν θα παθουν οι δολοφονοι.παιχνιδακια τους κανουν.
    για να βγει ο γραικος κ να πει μετα, ε,για να τους πολεμανε αυτους θαψηφισω.
    το οτι σκοτωνουν αθωα ατομα αυτο δεν σας λεει κατι γραικοι,ετσι δεν ειναι?
    το οτι οι διαφορες τους με τους ναζι ειναιμηδαμινες ουτε αυτο σας λεει κατι,

    το οτι το ονομα της οργανωσης εχει το ιδιο ονομα με την οργανωση του χειροτερου μαυρου μαγου,ουτε κ αυτο σας λεει κατι ετσι?

    δηλαδη οι δολοφονοι να μην κατσουν στο σκαμνι..μαλιστα το καταλαβαμε.
    στρειντζερ δεν μας τα λες καλα…μπερδευεσε φιλε μου
    αυτη τη τακτικη την ειχε κ ο χιτλερ,επερνε ενα σημειο απο καποιο κειμενο κ το κολλουσε οπως ηθελε.
    στρειντζερ το πεδιο που τοσο αναφερεις,στηριζετε στο φοβο κ στο μισος
    λες οι φασιστες να αντιμαχονται το πεδιο?
    αν ειχες οντως καποιες επαφες με αλλα επιπεδα,
    η αληθεια θα ηταν ξεκαθαρη κ θα ελαμπε μεσα σου δεν θα επεφτες σε λουμπες

  17. ποιος χριστος ρε παιδια? Ας κοιταξουμε την ιστορια επιτελους ποσο αιμα χυθηκε?που ηταν ο χριστος οταν σφαζονταν χριστιανοι?που ηταν ο χριστος στο ολοκαυτομα οταν καιγαν μικρα παιδια μωρα γερους ανημπορους εγκυες γυναικες"ας κοιταξουμε και το σημερα στην συρια ισλαμοαλητες σφαζουν σαν προβατα ανθρωπους"ποιο ειναι το διδαγμα?να μετανοησουμε?ναι αλλα απο τι?δεν φτιαχτηκαμε μονη μας"της αδυναμιεςμας της εδωσε ο θεος"ποτε θα επεμβ?οταν τελ ολα? μηπως τελικα μας βαρεθηκε και δεν ασχολητε ποια μαζι μας? δεν ειμαι αθεος πιστευω στον θεο"η ελπιδα που ειχα ομως ξεθωριασε"και η ψυχη μου κουραστηκε"….

    Φιλικα δημητρης

  18. ΟΥΓΚ
    Ο Σπίλμπεργκ εσένα ψάχνει;;
    29 Σεπτεμβρίου 2013 – 12:06 π.μ.

    εσύ παίζεις μεταξύ δεύτερης και τρίτης κατηγορία ολοφάνερα…… για αυτό και ειρωνεύεσε ότι ξεπερνάει κατά πολύ τις δυνατότητες της αντίληψης σου…..

    ο σχολιαστής: 28 Σεπτεμβρίου 2013 – 11:52 μ.μ.

  19. 29 Σεπτεμβρίου 2013 – 12:40 π.μ.
    σωστό και αυτό για τον ΟΥΓΚ αλλά δεν νομίζω ότι το έκανε συνειδητά όπως το υπονοείς εσύ, αν ξαναδιαβάσεις το κείμενο του πιο προσεκτικά θα καταλάβεις ότι …. καμμία σχέση με αυτό που νομίζεις….. απλά τους αγνόησε.

  20. Ψηφιζω τοσα χρονια δυστηχως δεν ηξερα κ ψηφισα ΝΔ συγνωμη δεν υπαρχει πιο φασιστικη κυβερνηση απο τη σημερινη ουτε στην χουντα ετσι.τι να πω σαμαρα οι απογονοι σου θα τους κυνηγανε στον αιωνα τον απαντα ουστ Φασιστα…

  21. Δεν πιστεύω να μας προκύψει και από αυτή την υπόθεση
    κανένας τύπου Χ.Ξηρός με μπουζούκια και τζουράδες,
    όπως μας προέκυψε και τότε με την εξαρθρωση της μεγάλης ομόνυμης οργάνωσης 17Ν;

  22. ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΝΑΙ ΚΟΝΤΡΑ , ΕΧΕΙ ΤΙΜΗ ΝΑ ΠΕΤΑΣ ΣΑΝ ΜΕΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ . ΑΚΟΥΣ …ΑΚΟΥΤΟ ΚΑΛΑ .

  23. Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ΠΡΟΦΗΤΕΥΣΕ ΠΩΣ:Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ.ΚΑΙ ΣΑΣ ΡΩΤΑΩ ΕΓΩ.ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΩΣ;MOTHER HELLAS.

  24. Ο Πατροκωσμας ειχε πει πως " ΟΛΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ " . Μηπως τελικα κυριολεκτουσε ;

  25. oi δυο ανωνυμοι μαρτυρες που καταθεσανε εις βαρος χ.α. ο ενας πρεζακιας κατηγορειται για σεξουαλικη παρενοχληση του παιδιου του.η αλλη μια νοσοκομα που δεν ξερει καν τα ονοματα απο τα μελη στη χ.α. νικαιας και οι δυο δεν θα βρισκονται στο δηκαστηριο……τα συμπερασματα δικα σας

    υ.γ.ο τζοχατζοπουλος αφεθηκε ελευθερος δεν ακουστηκε κατι.εχουν υπογραψει τα καργιολια οτι δεν μπορουμε να διαπραγματευτουμε το χρεος….

  26. ότι είναι στημένο το ξέρουμε και το καταλάβαμε και μόνο που σήκωσαν ολόκληρο κόμμα με τόσους ψηφοφόρους από πίσω, είναι αρκετό….αλλά δεν θα τους κάνουμε και παναγίες τώρα….κι αυτά ρεμάλια είναι και οι άλλοι ρεμάλια είναι…πρόκειται για ξεκάθάρισμα λογαριασμών μεταξύ υποκόσμου. Δεν θα τους κάνουμε ήρωες κιόλας…εξαιτίας τους, δεν μπορείς να ούτε να μιλήσεις για Ελλάδα, ταύτισαν την αγάπη για τον τόπο σου με τα φασιστικά μυαλά τους. Μέσα στην κόκα είναι όλοι, ρίχτε τους μια ματιά, θα καταλάβετε.

  27. ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ ΑΦΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΑΡΕ ΚΑΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΝΕΡΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ [ΒΛΕΠΕ ΔΟΥΡΟΥ ] ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΦΤΥΣΙΜΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ jiannhs kozani

  28. δεν χρειαζομαστε την χρυση αυγη για να ειμαστε ελληνες εθνικιστες. αυτοι ειναι και φιλοναζιστες και δεν κολλαει να εισαι φιλοναζιστης και ελληνας. πρεπει ο πατριωτικος κοσμος να συσπειρωθει αλλιως και οχι υπο την σημαια ενος furer.

    1. Σωστος.Οποτε που κολαει το dvd της χουντας στο σπιτι του παππα? Οι συνταγματαρχες πολεμησαν τον χιτλερ το σαραντα και μετα στην αιγυπτο.Πολυ στημενο αυτο με την χρυση αυγη και θα φαμε λουμπα ολοι μαζι.

  29. ΦΙΛΕ 29 Σεπτεμβρίου 2013 – 1:03 π.μ.

    ΚΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΕΥΒΟΙΑ ΕΙΜΑΙ . Ο ΜΙΧΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΙ. ΚΑΠΟΤΕ ΠΡΙΝ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΠΡΑΒΟΣ ΣΤΟ GAZ KAI OTAN ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ ΚΑΙ ΕΠΕΦΤΕ ΤΟ ΞΥΛΟ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ. ΣΟΥ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΗΜΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΣΚΗΝΙΚΟ. ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΑΠΙΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΑΥΤΟ ΕΝΟΕΙΤΕ. ΠΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ

  30. Στο ελλην χαος εκανε ενα καλο ποστ και λυνει τους προβληματισμους σε μεγαλο βαθμο.Ακουσα απο καποιον που γνωριζει οτι ο Ακης βγηκε με 150.000.000 εγγυηση.Αν αληθευει που στο π..ο τα βρηκε ο φτωχομπηνες?

  31. ΠΟΙΟΣ ΑΚΟΥΣΕ ΣΤΟ ΣΚΑΙ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο Θ. ΠΛΕΥΡΗΣ ΤΟ ΑΚΟΥΓΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑ ΛΕΕΙ ''ΟΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΦΕΘΗΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ'' ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΓΚΕΛΟ ΕΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΜΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΝΟΧΗΣ ΕΠΡΕΠΕ ΠΑΛΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΓΚΕΛΟ ΡΕ ΤΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΡΧΕΙ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΟ ΕΞΑΡΤΟΥΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΙΤ ΧΑΙ ΕΝΤ ΓΟΥΟΤΣ jiannhs kozani

  32. ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΒΑΣΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΝΤΟΣ Ο ΚGB O KAYKΑΣΙΟΣ Ο ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΤΟ ΧΑΛΑΣΜΟ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΛΙΜΑΚΑ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΕΡΕΙ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝ …jiannhs kozani

  33. ΕΓΩ ΜΑΓΚΕΣ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΒΛΕΠΩ??????……..ΟΤΙ ΤΑ "ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ" ΤΟ ΕΧΑΣΑΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ……ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ…….Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΒΓΑΛΕΙ……ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ……..ΟΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΧΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…….ΑΡΑ ΤΡΑΒΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ………ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ……ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΠΕΙΝΑ……ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ (ΟΧΙ ΟΛΟΙ….ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ)……ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ…..ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΕΣΑ……ΟΠΟΤΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ…….ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ…….ΕΚΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ…….ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ……Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕΤΟ……ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΚΟΛΛΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ…….ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ…..ΟΠΟΤΕ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΔΩ…….ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΜΠΑΜ ΓΙΑ ΕΜΑΣ……ΦΕΤΟΣ…..ΑΝΤΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ…….ΘΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ……..ΕΙΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ ΠΩΣ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΟΤΑ…..ΜΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΨΕΥΤΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ……ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΕΠΕΣΕ ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ….ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΜΑΝΤΡΩΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ…..ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ …..ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΧΩΡΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ…….ΟΛΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ…….ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΩΡΑ…..ΣΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ…..ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΘΕΟ

  34. Λοιπον παιδια εχουμε ακι λεμε. Ο Κασιδιαρης διαβαζει αποσπασμα απο τα Πρωτοκολλα των σοφων της Σιων. Ολα αυτα και αλλα πολλα εχουν γραφει χρονια πριν. Με αυτην του την ομιλια δειχνει πως περιμεναν πως θα γινοταν οτι εγινε πως δηλαδη θα τους επιαναν οντας αθωοι για να παραπλανησουν τον κοσμο. Για αναζητηστε στο you tube 'Τα Πρωτοκολλα Των Σοφων Της Σιων'' να τριβετε τα ματακια σας με αυτα που θα διαβασετε. Νομιζω ειναι καπου 14 βιντεο. Οτι βιωνουμε σημερα ειναι γραμμενο και προ-ειπωμενο

  35. 11:39 etsi akrivos!ti na to kaneis o kosmos den katalavenei k koimounte!ante emeis perimenoume afipnismenoi k oso ginete proetoimasmenoi-afto tha fanei otan arxisoun ta gegonota me vasi kai tis profities poso tha tin palepsoume.maftous pou koimounte ti tha ginei?einai para polis kosmos!

  36. εσυ εισαι απο το γραφειο προπαγανδας των χρυσων αυγων?
    30 Σεπτεμβρίου 2013 – 1:22 μ.μ.

    oi dolofonoi οι βουλευτες σου δηλαδη ειναι καλυτεροι?μαστροποι,κοκακηδες,διακινητες ναρκωτικων,λευκης σαρκος,παρανομα τσιγαρα,μαφιοζοι κ κυριως ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ.
    ρε λερες θελετε να κυβερνησετε κιολας,
    100 νοματεοι μαζευτηκατε για τον αρχηγο σας στα δικαστηρια,
    μια τυχαια προσαγωγη ναγινει απο εξαρχεια στη γαδα σκανε στο μισαωρο οι τριπλασιοι αναρχικοι για αλλλεγγυη,
    αλλα εσεις ειστε μαγκες της φακης,
    μωγακια μου εσεις..στην αλλαξοκωλια ρε γκροβερ ειστε πρωτοι.
    ΕΙΜΑΙ ΕΚΑΤΟ ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΕΝΑΝ ΔΥΟ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΑΠΟ ΣΑΣ,ΘΑ ΞΕΡΑΣΕΤΕ Κ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΑΣ
    ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ
    ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ Κ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΤΑ ΠΕΙΤΕ ΟΛΑ.
    ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ Κ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΛΛΗΛΟΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ…….

  37. 3.15 τα ψεματα σας πουλανε , οι αληθειες ομως πονανε και λαμπουνε . Ακομα κι εσυ εχεις δικαιωμα και στο ονειρο και στη χαζομαρα .

  38. ευχομαι αυτοι που δεν βλεπουν τι γινετε,να τους παρουν τα λεφτα και ας πανε για αυτοκτονια…φιλακια σε ολα τα δουλακια!!!!

  39. 3:15 εσυ εισαι απο το γραφειο προπαγανδας των αναρχοκομμουνοαπλυτων; ασε μας κουκλιτσα μου…….

  40. 5:40 και εγώ αυτό σκεφτόμουν, μήπως τελικά κυριολεκτούσε ο Πατροκοσμάς;

    τσομπανόσκυλο

  41. OTI TO EIΠΑΤΕ ΤΟ ΕΙΠΑΤΕ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΧΩΡΙΣ ΗΓΕΤΗ ΠΟΥ ΠΑΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ Η ΑΙΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΙΑ ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ jiannhs kozani

  42. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑ ΗΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ . ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ . ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek