Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

19:37 - 02/10/2013

Παραιτείται και ο Υπουργός Δικαιοσύνης;

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ … ΕΝΑ ΛΑΘΑΚΙ ΚΑΝΑΤΕ !!! ΧΑΡ ΧΑΡ ΧΑΡ…

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Αθανασίου αναμένεται να υποβάλει την παραίτηση του, αφού φαίνεται να είχε διαβεβαιώσει προσωπικά τον Πρωθυπουργό ότι οι κατηγορίες οδηγούσαν με μαθηματική ακρίβεια στις φυλακές τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής.
Οι εξελίξεις ήρθαν να διαψεύσουν τις εκτιμήσεις του υπουργού Δικαιοσύνης…

Από το πρωί υπάρχει ιδιαίτερα βαρύ κλίμα από την πλευρά του κ. Σαμαρά, κατά του κ. Χαράλαμπου Αθανασίου ενώ την παραίτηση του υπουργού Δικαιοσύνης ζητούν ολοένα και περισσότερα στελέχη της Ν.Δ., ενώ ανάλογο κλίμα επικρατεί και στις τάξεις του ΠΑΣΟΚ, για τον πρώην δικαστικό.

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (8)

  1. Ανώνυμος 10/02/2013 @ 7:41 ΜΜ

    ΑΚΥΡΟ ΜΑΛΛΟΝ.ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΝΑΛΙ,ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΟΤΙ ΟΙ ΦΗΜΕΣ ΠΕΡΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΕΣ.
    ΑΣΤΕΡΙ

  2. Ανώνυμος 10/02/2013 @ 7:49 ΜΜ

    …αυτα παθαινουν οι "αλλαζονες" που ενω ο θεος τους χαρισε νου και γνωση ,αυτοι θελαν να μπλεχτουν με το σαρακι της πολιτικης και μαλιστα με λαθος συνεργατες .Η ιστορια τον εγραψε κι αυτον ως συνεργατη μιας καθολου μα καθολου λαοφιλους κυβερνησης.Ο θεος ας τον λυπηθει ,γιατι οι ελληνες…δεν νομιζω.

  3. Ανώνυμος 10/02/2013 @ 8:11 ΜΜ

    Αν ένας υπουργός διαβεβαιώνει τον πρωθυπουργό έτσι αβίαστα για πράγματα που δεν στέκουν αν μη τι άλλο είναι ανίκανος να είναι υπουργός. Ας δοκιμάσει κάτι πιό απλό.

  4. Ανώνυμος 10/02/2013 @ 8:19 ΜΜ

    ΥΒΡΙς-ΑΤΗ-ΝΕΜΕΣΙς-ΤΙΣΙς…ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙς ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙς ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙς .

  5. Ανώνυμος 10/02/2013 @ 8:48 ΜΜ

    Βλεπω το σχεδιακι παει κατα γραμμα
    ΝΙΚΗ

  6. Ανώνυμος 10/02/2013 @ 10:23 ΜΜ

    ΑΜΑ ΤΟ ΔΙΑΨΕΘΔΟΥΝ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ !!

  7. Ανώνυμος 10/03/2013 @ 7:20 ΠΜ

    κλαμα οι χρυσαυγιτεεεες….

  8. Ανώνυμος 10/03/2013 @ 9:23 ΠΜ

    ΣΟΒΑΡΑ ΑΥΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΕΙ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΦΑΤΣΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΒΓΗΚΕ 2 ΓΑΙΔΑΡΩΝ ΑΧΥΡΟ ΣΤΡΑΒΑ ΘΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΡΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΠΑΜΕ ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΙΚΑΝΟΙ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ ΓΑΡ jiannhs koani

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*