Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

20:35 - 28/01/2013

Τρώνε παιδιά για να επιβιώσουν στη Βόρειο Κορέα

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Στο φως της δημοσιότητας επανέρχονται οι ανατριχιαστικές καταγγελίες περί ανθρωποφαγίας στη Βόρειο Κορέα, όπου κάτοικοι από επαρχίες που πλήττονται από λιμό, φέρεται να φτάνουν στο σημείο να δολοφονούν τα ίδια τους τα παιδιά για να τα φάνε.

Συγκλονιστικές αναφορές από την Βόρεια Κορέα τις οποίες μεταδίδει το πρακτορείο Asia Press και αναδημοσιεύουν οι Sunday Times και η Independent, περιγράφουν μια…εφιαλτική εικόνα, υποστηρίζοντας ότι αυξάνονται τα κρούσματα κανιβαλισμού στις επαρχίες της βόρειας και της νότιας Hwanghae όπου περίπου 10.000 άνθρωποι έχουν χάσει την ζωή τους εξαιτίας του λιμού.

Οι αναφορές να κάνουν λόγο για την εκτέλεση ενός άνδρα που δολοφόνησε τα παιδιά του για να τα φάει, ενώ φέρεται να υπήρξε περίπτωση άνδρα που ξέθαψε το πτώμα του εγγονιού του για να τραφεί και ενός άλλου που έβρασε το πτώμα του παιδιού του και έφαγε τις σάρκες.
Ρίγη ανατριχίλας προκαλούν τα όσα καταγγέλλει βορειοκορεάτης, μιλώντας στο πρακτορείο Asia Press: «Στο χωριό μου, τον Μάιο, ένας άνδρας εκτελέστηκε επειδή σκότωσε τα δυο του παιδιά και προσπάθησε να τα φάει. Ενώ η σύζυγός του έλειπε για δουλειές, σκότωσε την μεγαλύτερη κόρη του και επειδή ο γιος του είδε τι είχε κάνει, σκότωσε και τον γιο του. Όταν επέστρεψε η γυναίκα του, της προσέφερε φαγητό λέγοντας: Έχουμε κρέας».

Το πρακτορείο Asia Press που μεταδίδει τις συγκλονιστικές καταγγελίες, έχει έδρα την Ιαπωνία και ισχυρίζεται ότι έχει δημιουργήσει ένα δίκτυο από «πολίτες- ρεπόρτερ» στην Β. Κορέα, που συλλέγουν στοιχεία από πρώτο χέρι.
Μέχρι στιγμής, η Πιονγιάνγκ, ούτε διαψεύδει ούτε επιβεβαιώνει τις αναφορές για τους θανάτους, αλλά η Independent σημειώνει ότι τα στοιχεία θεωρούνται αξιόπιστα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. Ανώνυμος 01/29/2013 @ 7:47 ΠΜ

    Και ξαφνικα οταν οι Βορειοκορεατες χωνονται στους Αμερικανους γινονται κανιβαλοι.. Οχι πως δεν υπαρχουν πνευματικα αρρωστοι στον κοσμο, αλλα η γενικευση αλλαζει το νοημα..

  2. Ανώνυμος 01/29/2013 @ 5:37 ΜΜ

    Εντάξει, το καταλάβαμε, το pattern που μαθαίνουμε από μικρά παιδιά είναι οι καλοί και οι κακοί. Οι καλοί Αμερικάνοι, οι κακοί Ρώσοι, οι κακοί Σέρβοι και τώρα οι κακοί Βορειοκορεάτες. Μου δημιουργεί ανθυγιεινή εντύπωση που ένα site όπως το κατοχικά αναπαραγάγει την Αμερικανική προπαγάνδα αυτούσια.

  3. Ανώνυμος 01/30/2013 @ 12:39 ΠΜ

    αυτοι οι κακοι οι κομμουνιστες, ειναι ικανοι για ολα,
    να φανε τα παιδια τους τα σκυλια τους μεχρι και να φανε τα σκατ… τους
    ευτυχως που ειμαστε με τους αμερικανους και δεν μοιασαμε στους κομμουνιστας

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*