ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Τρομακτικές αποκαλύψεις στην εκπομπή ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ

· Κατοχικά Νέα

Δείτε μετά το 38ο λεπτό …Στην ερώτηση για το εάν μιζαρίστηκαν έλληνες πολιτικοί…. Από το Ρίο – Αντίρριο πήραν μίζα 1.2 εκατομμύρια και τα όποια μετάφεραν σε μια τσάντα. Του είπαν εάν σε πιάσει η γερμανική αστυνομία θα σε κλείσει φυλακή.


Ο διαγωνισμός για την γέφυρα προκηρύχθηκε το 1991 και οι προσφορές κατατέθηκαν την 1η Δεκεμβρίου του 1993. Έτσι, την 3η Ιανουαρίου 1996 το Ελληνικό Δημόσιο με τον Σημίτη και Λαλιώτη να πανηγυρίζουν… ( μάλλον για τις μίζες που πήραν) και η εταιρία ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. υπέγραψαν τη Σύμβαση Παραχώρησης για τη Μελέτη, Κατασκευή, Χρηματοδότηση, Συντήρηση και Εκμετάλλευση της γέφυρας Ρίου -Αντιρρίου.
Στο φαγοπότι συμμετείχαν ασφαλώς όλο το εργολαβικό σινάφι από την ΜΕΤΚΑ μέχρι την ΑΚΤΩΡ την J&P ΑΒΑΞ που ανήκουν οι εταιρείες ΕΤΕΘ Α.Ε., ΑΘΗΝΑ Α.Τ.Ε., ΠΡΟΕΤ Α.Ε., J&P Development Α.Ε., ΕΛΒΙΕΞ Α.Ε., Ε-Construction A.E., AUTECO (J&P ΑΒΑΞ ΙΚΤΕΟ Α.Ε.), ΤΑSK J&P ΑΒΑΞ Α.Ε., ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑ Α.Ε., VOLTERRA Α.Ε., ΤΕRRA FIRMA, ANEMA, C-PRO, ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΥΚΛΑΔΩΝ και ΑΚΙΝΗΤΑ ΕΥΒΟΙΑΣ.

Δείτε και εδώ Η ΑΜΑΡΤΩΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΓΕΦΥΡΑΣ ΡΙΟΥ ΑΝΤΙΡΙΟΥ

Τα άλλα ανατριχιαστικά που αφορούν το Ελ..Βενιζέλος .
 
Το έχουμε ξαναπεί πως είναι κρίμα που δεν έχει πανελλαδική εμβέλεια η εκπομπή του Γιώργου Σαχίνη .Ίσως μάθαιναν πολλοί το τι πραγματικά συμβαίνει από έναν δημοσιογράφο που βάζει κάθε φορά το κεφάλι του στον ντορβά.


ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ixnos

 πηγη

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

ΚΑΤΟΧΙΚΑ

Τα καταφέραμε: Τα Κατοχικά Νέα πέρασαν σε καθαρό νέο server – Τώρα αρχίζει η μέτρηση της πραγματικής ζημιάς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *