Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

19:59 - 29/08/2014

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ EUROBANK…ΔΙΝΟΥΝ ΔΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΟΦΕΙΛΩΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ!!!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ο παραλογισμος που ζουμε σε αυτη τη χωρα πραγματικα δεν υπαρχει.

Η Τραπεζα Πειραιως και η Eurobank οι οποιες ανακεφαλαιοποιηθηκαν με χρηματα του Ελληνικου Δημοσιου για να μην χρεοκοπησουν,δηλαδη με λεφτα των φορολογουμενων στην Ελλαδα και με τοκογλιφικα δανεια που πηρε η χωρα απο τους “δανειστες”…δινουν τωρα δανεια στους πολιτες… για να ξεχρεωσουν τις οφειλες τους…προς το Ελληνικο Δημοσιο!!!

Με αλλα λογια…Τραπεζες οι οποιες σωθηκαν με δικα μας λεφτα…δινουν τωρα στο κοσμο, τα χρηματα που τους δωσαμε μεσω των φορων και των κατα παραγγελια δανειων που πηρε η Ελλαδα για να σωσει το Τραπεζικο συστημα…με την μορφη εντοκων δανειων.

Ουσιαστικα ειναι σαν να δανειζεις σε καποιον λεφτα…και αυτος αντι να σου τα επιστρεφει οταν τα χρειαστεις…να σου τα δινει πισω…με τη μορφη δανειου με τοκους!!!

Καλα κανουν οσο δεν αντιδρα κανενας.

Η εν λογω διαφημισεις των τραπεζων…ειναι τουλαχιστον προκληση…

ΠΡΕΖΑ TV
25-8-2014

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (5)

  1. Ανώνυμος 08/29/2014 @ 8:36 ΜΜ

    ναιιι το ακουσαμε κι αυτο … αντε να δουμε τι αλλο θα ακουσουμε ….

  2. Ανώνυμος 08/29/2014 @ 9:28 ΜΜ

    Βαρεθηκα πια.Δεν εχουμε να φαμε..

  3. Ανώνυμος 08/29/2014 @ 11:20 ΜΜ

    Μακάρι να μπορούσα να πω οτι βλέπω κάτι το περίεργο! "Οι τράπεζες" δούλευαν πάντα κατά αυτόν τον νομιμοποιημένο μαφιόζικο τρόπο.
    Γιατί έβαλα το "οι τράπεζες" σε εισαγωγικά; Γιατί πολύ απλά τα καθάρματα της ΝΤΠ κατάφεραν να νικήσουν ακόμα και εκεί.
    Τα λεφτά που χρωστάτε, δεν τα χρωστάτε στις "τράπεζες". Βλέπετε οι τράπεζες είναι τα κτίρια. Είναι κάτι το άψυχο, το απρόσωπο, που δεν σας επιτρέπει να κινηθείτε εναντίον του. Την ίδια δικαιολογία χρησιμοποιούν και τα καθάρματα που δουλεύουν στις τράπεζες: "η τράπεζα μας είπε να σας πάρουμε το σπίτι" Έτσι ελαφραίνει και η συνείδηση από το οτι και οι ίδιοι συμβάλλουν, αν όχι με χειρότερο τρόπο από ότι τα αφεντικά τους, τουλάχιστον με τον ίδιο.
    Τα λεφτάκια σας καταλήγουν σε πάρα πολύ έμψυχα όντα που έχουν και ονοματάκια και επωνυματάκια και σπιτάκια και σκαφάκια και ο,τι άλλο θέλετε. Σκεφτείτε το αυτό την επόμενη φορά που θα πάτε σε τράπεζα για να πληρώσετε "χρέη". Αν μη τι άλλο διευκολύνει την κατάσταση αν χρειάζεται να κάνεις καβγά

    Βαγγέλης

  4. Ανώνυμος 08/31/2014 @ 7:02 ΠΜ

    Έχω ένα παλιόσπιτο και δυο σαράβαλα αυτοκίνητα ελάτε πάρτε τα ρε λαμόγια δεν σας πληρώνω δραχμή απο τώρα και πέρα.τι θα μου κάνετε θα με κλείσετε μέσα;χαχαχούχα…

  5. Ανώνυμος 09/01/2014 @ 10:02 ΠΜ

    Ανώνυμος • 31 Αυγούστου 2014 – 10:02 π.μ. de tha se paroyne mono ta paliospita kai ta paliosidera tha se klisoyne kai mesa kai etsi tha to pathoyme oli sa to gavala se ligo ama de kanoyme kati ala perimenoyme me to frapedaki sti paralia na mas sosoyne ali me ti ksaplostra anti narpaksoyme ta moysketa kai na toys paroyme falagki

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*