Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

06:37 - 06/09/2011

Το ‘τρελό’ χωριό

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ένας μύκητας, η ερυσίβη που παρασιτεί στα δημητριακά, θεωρούνταν για πολλά χρόνια υπεύθυνος γιο το δράμα στο γαλλικό χωριά Pont-Saint-Esprit που συγκλόνισε την Ευρώπη 60 χρόνια πριν.

Το 1951 (μέσα στην ένταση του Ψυχρού Πολέμου και με τον πόλεμο της Κορέας να έχει μόλις ξεκινήσει) στο χωριό σημειώθηκαν μαζικά κρούσματα έντονων παραισθήσεων και ναυτίας. Ο ταχυδρόμος Leon Armunier, επισκεπτόμενος την πόλη, δήλωσε πως μετά που εισήλθε σ αυτήν απέκτησε παραισθήσεις ένιωσε μια αίσθηση έντονου καψίματος στα άκρα του, καθώς και την εντύπωση πως τον περικύκλωναν φίδια. Εν τέλει, ο ταχυδρόμος έχασε τι αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Αβινιόν όπου του φόρεσαν ζουρλομανδύα και τον έβαλαν σε ένα δωμάτιο με άλλους τρεις ασθενείς οι οποίοι υπέφεραν από παρόμοια συμπτώματα.
Μέσα στις επόμενες ημέρες πολλές δεκάδες κατοίκων μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο σε παρόμοια κατάσταση ενώ στου τελικό απολογισμό μετρήθηκαν 5 νεκροί και πολλοί που παρέμειναν σοβαρά άρρωστοι.
Η επίσημη εκδοχή για το συμβάν είναι ότι το ψωμί που είχαν καταναλώσει οι κάτοικοι είχε μολυνθεί με ερυσίβη, ένα μύκητα που προσβάλλει τα δημητριακά και περιέχει σε μεγάλη ποσότητα τα χημική ουσία εργοταμίνη, η οποία αν καταναλωθεί από τον άνθρωπο, έχει διάφορες αρνητικές επιδράσεις στο κυκλοφορικό και νευρικό σύστημα, με χαρακτηριστικότερη την αίσθηση φλόγωσης στα άκρα.
Η θεωρία αυτή ήταν αποδεκτή μέχρι το 2009, όταν και ο δημοσιογράφος Hank Albarelli αποκάλυψε ένα έγγραφο της CIA στο οποίη αναγραφόταν το εξής: «Αρχείο Pont-Saint-Esprit και F. Olson, σχετικά με τη γαλλική επιχείρηση» και την επισήμανση «Τα έγγραφα να εξαφανιστούν».
Η ταυτόχρονη εμφάνιση του ονόματος του Olson και του γαλλικού χωριού έκανε το δημοσιογράφο να πιστεύει ότι η CIA έκανε ένα μαζικό πείραμα στους κατοίκους χορηγώντας τους ψυχοφάρμακα. Σύμφωνα, μάλιστα με τον Albarelli, ένας συγκεκριμένος φούρνος όταν η πηγή της δηλητηρίασης με LSD που ζυμώθηκε μέσα στο ψωμί.
Η έρευνα οδήγησε το δημοσιογράφο στον εντοπισμό μιας αναφοράς της υπηρεσίας από το 1949 «Πολλά πειράματα με φάρμακα διενεργούνται από την αμερικανική κυβέρνηση, ενώ ο στρατός οφείλει να κάνει ό,τι είναι δυνατό για να πραγματοποιούνται».
Ο Albarelli, επικαλούμενος τη νομοθεσία περί ελευθερίας της πληροφορίας, απέκτησε πρόσβαση σε μια ακόμα εμπιστευτική αναφορά από το 1954, η οποία σχετιζόταν με τη συζήτηση ενός πράκτορα της CIA με τον εκπρόσωπο της φαρμακευτικής εταιρίας Sandoz που είχε την έδρα της στην Ελβετία.
Η εταιρία ήταν η μοναδική που παρήγαγε LSD εκείνη την περίοδο. Μέσα στην αναφορά υπάρχει μέρος της συνδιάλεξης των δύο αντρών κατά την οποία ο εκπρόσωπος της εταιρίας φέρεται να δηλώνει πως «στην περίπτωση της Pont-Saint-Esprit το μυστικό είναι ότι δεν οφειλόταν τίποτα στο ψωμί.

Σχετικό άρθρο και ΕΔΩ
Η περίπτωση Olson
Ο Frank Olson, ένας μικροβιολόγος που συνεργάστηκε με το τεχνικό τμήμα της CIA για την ανάπτυξη βιολογικών όπλων, αποτέλεσε την πλέον γνωστή περίπτωση ανθρώπου πειραματόζωου που οδηγήθηκε στο θάνατο από τα πειράματα ΜΚ Ultra.
Ο Olson ήταν πετυχημένος επιστήμονας και είχε μια φυσιολογική ζωή με την οικογένειά του, έτσι η αυτοκτονία του λόγω κατάθλιψης το 1953 προκάλεσε απορίες στους γνωστούς και τους οικείους του.
ΤΟ 1975, οι έρευνες που ξεκίνησε γύρω από την υπόθεση η Επιτροπή Rockefeller έφεραν στο φως κάποια αρχεία, σύμφωνα με τα οποία στο μικροβιολόγο είχαν χορηγηθεί LSD και διάφορα άλλα ψυχοδραστικά φάρμακα, τα οποία πιθανόν οδήγησαν στην αυτοκτονία του. Αμέσως μετά τις αποκαλύψεις της επιτροπής η κυβέρνηση έσπευσε να αποζημιώσει με 750.000$ την οικογένεια του εκλιπόντος. Κάποια σενάρια έκαναν λόγο και για δολοφονία του γιατρού από την CIΑ, καθώς γνώριζε πάρα πολλά για την επιχείρηση.



http://redskywarning.blogspot.com/ Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*