Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

12:46 - 18/06/2011

ΤΟ ΠΟΥΣΤΙΚΟ ΝΑΤΟ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΕΙ ΟΛΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ…

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Λέγαμε κάτι πριν, ότι αυτός ο …θεός έχει μία εμμονή στο αίμα και στο φόνο. Τα παραρτήματά του επί του πλανήτη, μας επιβεβαιώνουν στο ακέραιο!


Ζήτησε ο υιός Καντάφι αναστολή των βομβαρδισμών ώστε να καταφέρουνε να στήσουνε εκλογικές κάλπεις και να ψηφίσει ο λιβυκός λαός κανονικά και άνευ άλλης αιματοχυσίας, βάσει δημοκρατικών διαδικασιών για τις οποίες φαγώθηκε το ΝΑΤΟ και η συμμαχία των προθύμων, που τρέχουν σαν τις ύαινες που μύρισαν ψοφίμι από πίσω, και το ΝΑΤΟ κυνικά όχι μόνο δεν το συζητά έστω, για τα μάτια του κόσμου, όπως μας ζαλίζουνε τα συκώτια κάθε φορά, ότι πρώτα από όλα οφείλουνε να λύνουνε τις διαφορές τους όλοι διπλωματικά, για αυτό υπάρχει η διπλωματία και άλλες τέτοιες μαλακίες, αλλά ο “φορέας της ειρήνης” ΝΑΤΟ, αναφέρει πως ό,τι και να πει και να κάνει, εμείς(το ΝΑΤΟ) θα τον γαμήσουμε! Εύγε, δίκαιοι και ειρηνοποιοί αξιωματούχοι του ΝΑΤΟ,

πόσους αθώους θα διαμελίσετε μέχρι να επιβάλετε τη δική σας “δημοκρατία” στη Λιβύη; Πόσα παιδιά ακόμα; Πόσος εμφύλιος ακόμα; Πόσο αίμα θα είναι αρκετό στα χέρια σας; Πόσο χρειάζεστε για να ικανοποιήσετε την αιμοσταγή σας δίψα; Πόσο θέλετε ρε ανώμαλοι πούστηδες;

Ξέρετε, ο έντιμος μαχητής, ο αξιοπρεπής μαχητής, ο ηθικός μαχητής ποτέ δεν εξευτελίζει τον αντίπαλό του. Είναι από τους άγραφους κανόνες μάχης. Ποτέ δεν τον εξευτελίζεις γιατί τότε, τότε είναι που θα σε δαγκώσει. Τότε είναι που θα εξαγριωθεί. Αλλά δεν ενδιαφέρεσετε, έτσι αλήτες; Δεν σας νοιάζει… Έχετε τα αεροπλανάκια σας παλιοκότες, και το παίζετε κατακτητές εκ του μακρώθεν, γαμώ τα γαλόνια σας, βρωμόκοτες. Αμφιβάλουμε εάν έχετε πιάσει όπλο ποτέ στη ζωή σας, όρνια! Αν έχετε πάρει τη ζωή ενός ανθρώπου σε συμπλοκή, για εσάς όλα είναι στατιστικά και νούμερα και κέρδη, άπληστα τέρατα. Σαπιοκοιλιάδες ανώμαλοι, αυτό είστε. Στέλνετε UAVs, που τα χειρίζονται οι μπούληδες στην ασφάλεια της πατρίδας τους και σκοτώνετε αθώους, εσείς οι “προασπιστές” των αθώων…

Αυτά καταγράφονται να ξέρετε, ό,τι κάνετε. Και θα κριθούνε οι πράξεις σας αυστηρά, γιατί είναι καταφανή τα ελεεινά σας κίνητρα, οι ελεεινές σας μεθοδεύσεις, η ανανδρία σας. Δε θα σας σώζουν τότε τα UAV και τα αεροπλανάκια σας.

Και βέβαια, το μέλος του ΝΑΤΟ, κράτος μπανανία υπό κατοχή προτεκτοράτο της ΕΕ, το “Γκρης” ούτε κουβέντα… Τσιμουδιάαα, σσσσστ μην μας ακούσει κανάς ΝΑΤΟϊκός προαγωγός και μας δείρει τα πισινά…. Κότες μεγαλύτερες οι “δικοί” μας… Που κάποτε φωτογραφίζονταν με τον Καντάφι, τις είχαν για παράσημο τις φωτογραφίες οι φραγκόκοτες… Φτου σας, δειλοί άνανδροι. Ούτε την ευθιξία να χτυπήσετε για μια φορά στη ζωή σας το χέρι στο τραπέζι και να βροντοφωνάξετε: ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! δεν έχετε… Τίποτα δεν σας απέμεινε και τίποτα δεν σας αξίζει…

Αλλά δεν είναι μόνον αυτό, εδώ δεν κάνουμε κρίσεις ηθικής και μόνον. Έτσι όπως το πάει το ΝΑΤΟ, δυναμιτίζει τις ορδές των μουσουλμάνων, οι οποιοι παρακολουθούν από κοντά τις εξελίξεις και ίσως αυτή τη στιγμή να χρηματοδοτούνται υπογείως από κινεζικά κεφάλαια(με πάσαν επιφύλαξη η υπόθεσις αυτή). Οι υπο καταληψίαν, επιστήμονες στα επιτελεία των στρατών του ΝΑΤΟ θα έχουν εκτιμήσει σίγουρα το λεγόμενο Σημείο Θραύσης(breaking point) μετά το οποίο θα “σκάσει” η βόμβα που έχουν στα χέριά τους για να πάμε ταχέως σε κατάσταση Γ’ΠΠ. Μα καλά, όλοι αυτοί εκεί μέσα έχουν συμβόλαιο ότι θα ζήσουνε έτσι και ξεσπάσει αυτή η κατάσταση; Είναι τόσο υπνωτισμένοι και δρούνε ασυνείδητα; Ερωτήματα άνευ απαντήσεως.

Και πού είναι όλοι οι άλλοι, θα πείτε… Πού είναι η “αφρικανική ένωση” που έμεινε στα λόγια, πού είναι οι πάλαι ποτέ σύμμαχοι του Καντάφι; Τί έγιναν; Λούφαξαν; Περιμένουν και αυτοί από τη μοιρασιά; Λυκοφιλίες και πομπώδεις ανακοινώσεις, για να δείχνουνε ότι κάποιοι είναι. Δειλοί, καιροσκόποι. Πού είστε; Τα “αδέρφια” σας, οι μουσουλμάνοι(έτσι δεν λέτε), δολοφονούνται εκεί πέρα… Η άλλη μονοθεϊστική θρησκεία, ο Αλλάχ, Ελλόχ, Ελλοχίμ Σεντάι, ο ίδιος απατεώνας δηλαδή, ο ελεήμων Αλλάχ πού είναι αυτή η ψυχή; Τί είναι ελεήμονας μόνο με τους σαουδάραβες; Με τους Λίβυους δεν είναι ελεήμονας;

Στη Λιβύη, αποκαλύπτεται όλο το δυσώδες, αποκρουστικό, αρρωστημένο πρόσωπο αυτής της οπερέτας του ΝΑΤΟ και των συν αυτώ. Για άλλη μια φορά. Είναι απεχθείς, είναι δειλοί, είναι ελάχιστοι, είναι έρποντες, είναι πούστηδες στην ψυχή και στο σώμα.

Αίσχος ρε πούστηδες!


ΣΧΕΤΙΚΑ:
ΝΑΤΟ: “‘Οτι και να λέει ο Καντάφι, εμείς θα βομβαρδίζουμε”

http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=21024&Itemid=137

http://ellhnkaichaos.blogspot.com/Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*