Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

08:47 - 24/12/2011

Το ποθεν εσχες των φτωχων

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Μια Αθήνα θλιμενη συναντησα στις βολτες μου αυτες τις τελευταιες μερες,μια πολη μιζερη και φτωχικα στολισμενη για τις γιορτες που ερχονται,ισως φταιει και η δικη μου διαθεση που την βλεπω ετσι,ισως και να φταιει ο καιρος που χαλασε και μου απαγορευει μια μικρη βολτα στην πολη.
Παντου ζητιανοι και περιπλανωμενοι,μυστικες ματιες παρατηρουσα καθως κατεβαινα την οδο Πειραιως,χαρτακια να αλλαζουν χερια,κουβεντες μεταξυ ανθρωπων που περπατουσαν ασκοπα εκει γυρω απο το παλιο κτηριο του Ικα,παρατημενο σαν…

την πολη και αυτο,πιο πανω οι ουρες για το συσιτιο ειχαν αρχισει να σχηματιζονται ενω η Πειραιως ηταν κλειστη απο μια πορεια διαμαρτυρομενων εξω απο το υποτιθεμενο υπουργειο εργασιας.


Παντα υπηρχαν φτωχοι,φετος ειναι πολυ περισσοτεροι,το καταλαβαινεις απο τα ρουχα και τα παπουτσια που φορανε,απο το χρωμα του προσωπου τους,αντρες ατημελητοι και γυναικες με χαμηλωμενο βλεμμα,σαν να ντρεπονται που περιμενουν στην ουρα για ενα πιατο φαγητο.

Χειροτερα απο ολους τα παιδια,με χαρτομαντηλα,λουλουδια,σπιρτα,στυλο,μουσικα οργανα,παιδια μεσα στην βροχη να ζητιανευουν…χωρις δωρα για τις γιορτες,χωρις χαρα,με την αναγκη που τα σπρωχνει να το κανουν αυτο καθημερινο τροπο ζωης.


Ανεβαινοντας προς το Κολωνακι η ατμοσφαιρα αλλαζει..τεχνητα η οχι δεν το ξερω,εκει πλεον το ντυσιμο ειναι διαφορετικο,η προσποιηση οτι τιποτα δεν εχει αλλαξει εδω σε ξεγελαει,κι ομως οσο και να το προσποιουνται..τιποτα δεν ειναι πλεον το ιδιο.


Αυτες τις μερες δεν ειναι δυνατον να μην σκεφτω ακομα περισσοτερο την μητερα μου,μου λειπει κι ας μην ειμαστε ποτε κοντα εμεις οι δυο,τελικα οσα μας λενε οι παλιοι τα καταλαβαινουμε πολυ αργοτερα εμεις.

Ναι..σαν την μανα κανενας δεν θα νοιαστει,ακομα θυμαμαι την καθε φορα που εμπαινα σπιτι,τοτε που ηταν καλα,που ειχε τον ελεγχο του μυαλου της.


Εφαγες παιδι μου?


Δεν θελω να ειμαι εδω τα επομενα Χριστουγεννα….

πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*