Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

20:39 - 20/06/2013

Το παιδί που παίζει ανάμεσα σε δυο καθρέφτες

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Είχα υποσχεθεί σε ένα άρθρο μου να σου μιλήσω και εξηγήσω για αυτή την φράση. Τώρα όμως είναι δύσκολο πολύ να το κάνω μιας και πρέπει να κάνω κατ άλλο …να θυμίσω!

Για εσένα που μπορείς να δεις, για εσένα που έχεις κατανοήσει , τα γεγονότα εξελίσσονται όπως ειπώθηκαν άλλα στο είδωλό τους , περνάνε ξυστά τα γεγονότα σαν να στοχευθηκαν ..διπλα στο έσχατο άπειρο ενός καθρέφτη! Όλα όσα προλεχθηκαν έχουν κάνει εμφανιση στο πεδίο

…Ο Σαμαρας , η Τουρκία , η ερτ, η φήμες για το κλείσιμο του διαδικτύου…ΟΛΑ! Άλλα τώρα γράφω …δεν μιλάω …τώρα χαράσσονται σχήματα “ειδικά” πάνω σε μια λευκή επιφάνεια σμιλεύοντας την ιστορία ….σαν ανακάλυψη από ενα άχρονο συνεχές !

Σήμερα οι πολιτικοί μας αρχηγοί κάνουν συσκέψεις ….με στόχο τα κουκιά …όχι με στόχο το καλό του τόπου άλλα τι συμφέρει την καριέρα τους!

Αυτό είναι ο πολιτισμός που έχουμε επιτρέψει να εξελιχθεί σήμερα πάνω στην γη…το συμφέρον πάνω από όλα και καμία άλλη αξία πιο δυνατή από αυτό!

Δεν χρειάζεται να είσαι μάγος για να καταλάβεις ότι αυτό κούρασε την ίδια την ΖΩΗ…η Ζωή κουράστηκε από εμάς τους πράκτορες της που δεν θέλουμε να γιατρευτουμε απο την αρρώστια του,…..Συμφέροντος!!

Αν μέχρι την τελευταία στιγμή συνεχίσει αυτή η ασθένεια να είναι η αιτία του αύριο …τότε η Ζωή θα χτυπήσει άμεσα …. αν σήμερα δεν υπάρξει έστω μια φωνή που θα σκεφθεί με άλλες αξίες και όχι …την πάρτι της….τότε σύντομα θα χορέψουμε πεντοζάλη σε ξέφρενο ρυθμό!!!!!

Ο καθρέφτης δεν μπορεί να αντέξει για πολύ ακόμα …. σταματήστε με την νόηση σας την επιβολή ενέργειας από τους σκοτεινούς …η ασπίδα θα πέσει αν δεν ξυπνήσετε τώρα όλοι από το όνειρο!

STRANGER…ΠΟΙΟ ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ..



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (29)

  1. Ανώνυμος 06/20/2013 @ 8:56 ΜΜ

    Πλεον ολοι γνωριζουμε την απατη σε βαρος της ζωης της ιδιας..(δεν εχει να κανει ουτε με πολιτικα κοινωνικα μπλα μππλα πηξαμε!) το χρεος μας προς την ανθρωποτητα δεν τελειωνει..παρα τις αντιξοοτητες..συνεχιζουμε το σχεδιο του θεου .για να προχωρησουμε θελουμε πραξη και ενεργεια εχουμε αρκετη (και πιστη)Μια εκκληση προς ολους : ΧΑΒΑΛΕΣ ΤΕΛΟΣ , ΩΡΑ ΓΙΑ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.

  2. Σοβαρος οσο ποτε?Προσωπικα περιμενω αμεσο,καπακι, αρθρο σου και ξερεις οτι..πρεπει να το κανεις.

  3. Ανώνυμος 06/20/2013 @ 9:02 ΜΜ

    στρεινζερ σε διαβασα.ΕΧΩ ΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΟ ….. βοηθησα το κοινο σου δινοντας τον μαγικο αριθμο 5 οσες δηλαδη ειναι οι τελειες στα αποσιοποιητικα σου.Ξαναβοηθησα το κοινο σου την επομενη μερα με τον αριθμο 4.Λοιπον 16 αρχικη ημερομηνια + 5=21. Εικοσι μια ιουνιου δινει αξια στην αριθμοσοφια 1376 οσο δηλαδη και η λεξη ΔΙΑΦΩΝΙΑ και ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΟΝ

  4. Ανώνυμος 06/20/2013 @ 9:06 ΜΜ

    Ξεχασα να βαλω στο σχολιο μου με την αριθμοσοφια και την υπογραφη μου.Ενωμενοι δεν εχουμε να φοβηθουμε τιποτα.Η Ελλαδα ποτε δεν πεθαινει.

  5. Ανώνυμος 06/20/2013 @ 9:17 ΜΜ

    NA XOΡEΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΕΝΤΟΖΑΛΙ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ Η ΑΔΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΩ ΝΑ ΜΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ Τ ΑΛΛΑ ΧΕΣΤΗΚΑ . ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ . Η ΣΑΠΙΛΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΝΙΞΕΙ ΤΑ ΡΟΥΘΟΥΝΙΑ . ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΜΕΝΟΥΝΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ . Η ΖΩΗ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ . ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ , ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ . ΟΛΟΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ ΧΟΡΕΥΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΕΠΙΛΕΞΑΜΕ ΝΑ ΚΟΙΤΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΤΙΚΟ . ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ , ΤΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ .

  6. ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΠΟΥ ΣΩΖΕΙ. ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΛΛΟΙ ΕΜΙΣΗΣΑΝ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΟΥΔΕΙΣ, ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.
    ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΡΚΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ!!!
    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΥΗΣΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΠΟΛΥ ΣΑΦΗ ΚΑΙ ΕΥΔΙΑΚΡΙΤΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ.
    ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΠΑΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ. ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ. ΡΟΥΦΑΝΕ ΠΟΛΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. Ε! δε θα ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ αλλη ενεργεια στο ΘΗΡΙΟ. ΜΕ ΑΓΑΠΗ, ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ.

  7. Ανώνυμος 06/20/2013 @ 9:51 ΜΜ

    Προσευχηθειτε ολοι, και δε θα…χορεψει κανεις πεντοζαλη – ο καθενας πρωτα για αυτους που γνωριζει, αλλα και γι αυτον που δε γνωριζει, και γι αυτους που εχουν δυναμη στην προσευχη και μας εμπερικλειουν ολους, γι αυτους που φαινονται ξεκομενοι απο την Αληθεια μα ειναι μες στην αγκαλια του Θεου χωρις να το γνωριζουν…ΟΛΟΙ εκει ειμαστε, ολοι ΕΙΜΑΣΤΕ.

  8. Ανώνυμος 06/20/2013 @ 10:35 ΜΜ

    ΤΟ ΤΡΑΒΑΤΕ ΑΠΟ ΔΩ…..ΤΟ ΤΡΑΒΑΤΕ ΑΠΟ ΚΕΙ…..ΑΛΛΑ Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΚΛΑΒΑΣ ΓΩΝΙΑ…..Η ΠΟΡΝΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΕΥΡΩΠΗ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΗΓΕΤΗ(ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ)…..ΑΛΛΑ…..ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΑΥΤΟ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ……ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ……ΑΡΑ…..ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ?…..ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ?…..ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ?…..ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ….ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ…..ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΩΣΤΕ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΓΡΑΦΕΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ….ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΗΓΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ….ΕΜΕΙΣ ΕΩΣ ΤΟΤΕ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΘΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ…..ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ……ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ….ΑΥΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΑ ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑ ΕΙΠΕ….ΩΣΤΕ ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ

  9. Ανώνυμος 06/20/2013 @ 10:39 ΜΜ

    Η ζωη ειναι ο δημιουργος. Στο σχεδιο του δημιουργου υπαρχει καποιο τελος. Ας αποφαφασισουμε σαν ανθρωποι τι πρεπει να πραξουμε συντομα γιατι δεν γνωριζουμε τη χρονικη στιγμη αυτου του τελους. Το ξυπνημα ή η επανασταση θα ξεκινησει πρωτα απο μεσα μας, απο το πολυτιμο δωρο της Συνειδησης. Καλο θα'ταν να προλαβεναμε εμεις τα γεγονοτα κι οχι μια ζωη να τα κυνηγαμε με τις γλωσσες εξω. Τουλαχιστον ο καθενας απο μας ας διαβαζει τις σκεψεις του και ας αγρυπνα …

  10. Ανώνυμος 06/20/2013 @ 11:09 ΜΜ

    Μακαρι να εχεις δικιο και η Ζωη να μας συχαθηκε πια και να παρει το θεμα πανω της . Σημερα χαθηκε , αν οχι η τελευταια , σιγουρα η προτελευταια ευκαιρια που ειχαμε να αρχισει να τρεχει ο χρονος υπερ μας . Αντι γι αυτο , βουλιαξαμε ακομα περισσοτερο στο φοβο και τη δυσοδια μας . ΙΚΕΤΕΥΩ ΤΗ ΖΩΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΚΙ ΕΓΩ ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ ΘΑ ΒΑΡΑΩ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ . Η ΘΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΗΜΑΣΤΕ , Η ΘΑ ΧΑΘΟΥΜΕ .

    • Ανώνυμος 06/20/2013 @ 11:48 ΜΜ

      Εχε οδηγο αυτο που λες για να γινει . Μην αμφιβαλεις ουτε στιγμη . Το αποτελεσμα αργα η γρηγορα θα' ρθει….Πρεπει να ξαναθυμηθουμε οτι η δυναμη της Ζωης ειναι μεσα μας…..

  11. Ανώνυμος 06/21/2013 @ 12:46 ΠΜ

    τωρα ηρθε και εδεσε το γλυκο.

  12. Ανώνυμος 06/21/2013 @ 5:19 ΠΜ

    Το "χορέψουμε" = σεισμός, το "πεντοζάλη" = Κρήτη.
    Νοητικά μπορούμε να το αποτρέψουμε αλλά… θέλει δουλειά αδέρφια και οχι "ασκήσεις δακτύλων στο πληκτρολόγιο".

  13. Ανώνυμος 06/21/2013 @ 6:06 ΠΜ

    λογια λογια λογια. Ωραια και μεγαλα δεν λεω συνταρακτικα καποια αληθινα αλλα. Αλλα και παλι λογια…………………….. Πως παει μωρε εκεινο το τραγουδι ??? Τα λογια θα μεινουνε λογια αλλα λογια μην λεςςςςςςςςςςςς

  14. Ανώνυμος 06/21/2013 @ 6:19 ΠΜ

    23 Και εκείνος είπε: Το θηρίο θα είναι η τέταρτη βασιλεία επάνω στη γη, η οποία θα διαφέρει από όλες τις βασιλείες, και θα καταφάει ολόκληρη τη γη, και θα την καταπατήσει, και θα την κατασυντρίψει.

    24 Και τα δέκα κέρατα είναι δέκα βασιλιάδες, που θα σηκωθούν απ' αυτή τη βασιλεία και ύστερα απ' αυτούς θα σηκωθεί ένας άλλος κι αυτός θα διαφέρει από τους πρώτους, και θα υποτάξει τρεις βασιλιάδες.

    25 Και θα μιλήσει λόγια ενάντια στον 'Υψιστο, και θα κατατρέχει τους αγίους τού Υψίστου, και θα διανοηθεί να μεταβάλλει καιρούς και νόμους και θα δοθούν στο χέρι του μέχρι καιρόν και καιρούς, και μισόν καιρό.

    26 'Ομως, θα καθίσει κριτήριο, και η εξουσία του θα αφαιρεθεί, για να φθαρεί και να αφανιστεί μέχρι τέλους.

    27 Και η βασιλεία, και η εξουσία, και η μεγαλοσύνη των βασιλειών, που είναι κάτω από κάθε ουρανό, θα δοθεί στον λαό των αγίων τού Υψίστου, του οποίου η βασιλεία είναι βασιλεία αιώνια, και όλες οι εξουσίες θα λατρεύσουν και θα υπακούσουν σ' αυτόν. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙ ΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ

  15. Ανώνυμος 06/21/2013 @ 7:20 ΠΜ

    Xορός…….πεντοζάλης….
    Μήπως τελικά εννοείς έναν ενδεχόμενο σεισμό στην Κρήτη;

    Μυτιληνιός.

  16. Ανώνυμος 06/21/2013 @ 7:48 ΠΜ

    Χείριστα ελληνικά και αποκαρδιωτικός χειρισμός γλώσσας.
    Άλλο να μιλά κανείς κωδικοποιημένα και άλλο ο ασύντακτος λόγος.
    Επί της ουσίας, τρομερές αντιφάσεις…
    Μάλλον μπερδεύτηκες ή σε μπέρδεψαν. Όλα δουλεύουν "ρολόι".
    Μου είναι αδύνατον να πιστέψω ότι σου διαφεύγει ότι ο "εδώ" πόλεμος, είναι εντελώς ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ.

  17. Ανώνυμος 06/21/2013 @ 9:36 ΠΜ

    ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΕΝΑ ΑΣΠΡΟ ΕΝΤΟΝΟ ΦΩΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ …………..ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΣΑΝ ΑΣΠΙΔΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ…..ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΠΕΡΝΑΕΙ…ΜΟΝΟ ΑΓΑΠΗ………….ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ………

  18. Ανώνυμος 06/21/2013 @ 1:41 ΜΜ

    Το σχολιο του Στρειντζερ ειναι ακαιρο με εντελως λανθασμενη ερμηνεια του καθρεπτη και για να τελειωνουμε η δυναμη 5 δεν εχει σχεση με τον Στρειντζερ,αυτα,5.

  19. Ανώνυμος 06/21/2013 @ 2:16 ΜΜ

    STRANGER………. 20-23 ιουνίου 21 Ιουνίου σημερα

  20. Ανώνυμος 06/22/2013 @ 2:33 ΜΜ

    STRANGER……20-23 ιουνιου 22 ιουνιου σημερα

  21. 1. Περιγραφή των τεσσάρων ζώων στην Αποκάλυψη

    Πολλές προσπάθειες αποσυμβολισμού έχουν γίνει για τα τέσσερα ζώα της Αποκάλυψης. Από ακραίες μέχρι αστείες. Και από άμεσες μέχρι πνευματικές. Βεβαίως η Αγία Γραφή, και ειδικά τα προφητικά της βιβλία, διαβάζονται σε πολλά "επίπεδα" κατανόησης. Και η αβίαστη φυσική ερμηνεία, δεν καταργεί την πνευματική. Όμως έχουν γίνει και πολλές προσπάθειες που καταλήγουν σε ατοπήματα. Αλλά όσο δύσκολο κι αν είναι να κατανοήσει κάποιος την ορθή αβίαστη ερμηνεία αυτών των ζώων της Αποκάλυψης, άλλο τόσο βέβαιος αισθάνεται για την ερμηνεία αυτή, όταν κάποιος του την εξηγήσει!

    Στη συνέχεια θα δούμε το χωρίο στο οποίο περιγράφονται τα τέσσερα ζώα στην Αποκάλυψη:

    Τα τέσσερα αυτά ζώα, ο Ιωάννης τα βλέπει σε μια όραση, όπου αντικρίζει τον θρόνο του Θεού, και διάφορες ουράνιες παρουσίες. Εκεί, γύρω από τον θρόνο του Θεού, βλέπει να τον περιστοιχίζουν τα τέσσερα ζώα:

    "και εν μέσω του θρόνου και κύκλω του θρόνου τέσσαρα ζωα γέμοντα οφθαλμών έμπροσθεν και όπισθεν· 7 και το ζωον το πρώτον όμοιον λέοντι, και το δεύτερον ζωον όμοιον μόσχω, και το τρίτον ζωον έχον το πρόσωπον ως ανθρώπου, και το τέταρτον ζωον όμοιον αετώ πετομένω. 8 και τα τέσσαρα ζωα, εν καθ’ εν αυτών έχον ανά πτέρυγας εξ, κυκλόθεν και έσωθεν γέμουσιν οφθαλμών, και ανάπαυσιν ουκ έχουσιν ημέρας και νυκτός λέγοντες· άγιος, άγιος, άγιος Κύριος ο Θεός ο παντοκράτωρ, ο ην και ο ων και ο ερχόμενος. 9 Και όταν δώσι τα ζωα δόξαν και τιμήν και ευχαριστίαν τω καθημένω επί του θρόνου, τω ζώντι εις τους αιώνας των αιώνων, 10 πεσούνται οι είκοσι τέσσαρες πρεσβύτεροι ενώπιον του καθημένου επί του θρόνου, και προσκυνήσουσι τω ζώντι εις τους αιώνας των αιώνων" (Αποκάλυψις 4/δ: 6-10).

    Βλέπει λοιπόν ένα ζώο όμοιο με μοσχάρι, ένα όμοιο με λιοντάρι, ένα όμοιο με αετό, και ένα όμοιο με άνθρωπο. Έχουν από 6 φτερά, και είναι γεμάτα μάτια. Και δεν παύουν ημέρα και νύχτα να δοξολογούν τον Θεό.

    Βρίσκονται όχι μόνο γύρω από το θρόνο, αλλά και "εν τω μέσω" του θρόνου. Πώς μπορεί να συμβαίνει αυτό; Αυτό συμβαίνει, επειδή ο Ιωάννης βλέπει τον θρόνο και τα τέσσερα ζώα "αμφάς". Δηλαδή ενώ ο θρόνος αιωρείται κατά κάποιον τρόπο, το ένα ζώο βρίσκεται ΠΑΝΩ από το θρόνο, το άλλο ΚΑΤΩ από το θρόνο, το άλλο ΑΡΙΣΤΕΡΑ από το θρόνο, και το τέταρτο ΔΕΞΙΑ από το θρόνο. Τα τέσσερα αυτά ζώα λοιπόν, σχηματίζουν έναν κύκλο, που τέμνει τον θρόνο στη μέση πλαγίως.

    Τα ζώα αυτά, ο Ιωάννης εξακολουθεί να τα βλέπει σε ολόκληρη την Αποκάλυψη κατά διαστήματα να δοξολογούν και να προσκυνούν με λειτουργικό τρόπο. Ας δούμε μερικά παραδείγματα:

    "και ότε έλαβε το βιβλίον, τα τέσσαρα ζωα και οι είκοσι τέσσαρες πρεσβύτεροι έπεσαν ενώπιον του αρνίου, έχοντες έκαστος κιθάραν και φιάλας χρυσάς γεμούσας θυμιαμάτων, αι εισιν αι προσευχαί των αγίων·" (Αποκάλυψις 5/ε: 8).

    "και τα τέσσαρα ζωα έλεγον, αμήν· και οι πρεσβύτεροι έπεσαν και προσεκύνησαν" (Αποκάλυψις 5/ε: 14).

    "7 και εν εκ των τεσσάρων ζώων έδωκε τοις επτά αγγέλοις επτά φιάλας χρυσάς, γεμούσας του θυμού του Θεού του ζώντος εις τους αιώνας των αιώνων." (Αποκάλυψις 15/ιε: 7).

    Τι συμβολίζουν λοιπόν τα ζώα αυτά;

    2. Η παράλληλη όραση του Ιεζεκιήλ

    Θα πρέπει εδώ να πούμε, ότι τα τέσσερα αυτά συμβολικά ζώα, δεν εμφανίζονται για πρώτη φορά στην Αποκάλυψη. Ο Θεός τα έχει δείξει σε πολύ αρχαιότερο όραμα στον προφήτη Ιεζεκιήλ, αλλά με κάπως διαφορετική μορφή. Ας δούμε την περιγραφή από εκεί, σύμφωνα με τη μετάφραση Σπύρου Φίλου:

    "5. Και μέσα απ' αυτό φαινόταν ένα ομοίωμα τεσσάρων ζώων. Και η θέα τους ήταν η εξής:
    Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ :http://www.oodegr.com/oode/profities/apokalypsis/zwa1.htm

  22. Ανώνυμος 06/24/2013 @ 10:25 ΜΜ

    Προς τον 5:33.
    Μην ανησυχείς φίλε μου. Είχαμε τριήμερο διακοπών. Όταν επιστρέψει ο strager θα μας δώσει καινούριες ημερομηνίες.

  23. Ανώνυμος 06/24/2013 @ 10:33 ΜΜ

    Προς τον 5:33.
    Μην ανησυχείς φίλε μου. Είχαμε τριήμερο διακοπών. Μόλις επιστρέψει ο stranger θα μας δώσει καινούργιες ημερομηνίες.

  24. Ανώνυμος 06/25/2013 @ 7:27 ΜΜ

    Και εγώ πολλές φορές αμφισβητώ τον ΠΑΡΑΞΕΝΟ. Αλλά…
    Είπε ότι ο Σαμαράς θα φύγει και θα έρθουν δύο….
    Θα είναι σαν τους προηγούμενους…

    Δύο είναι (ΜΠΕΝΥ – ΣΑΜΑΡΑΣ) και ο ΜΠΕΝΥ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ, αφού 4 από τα 5 λεγόμενα κρίσιμα υπουργεία τα έχει πάνω του….

    Μυτιληνιός.

  25. Ανώνυμος 06/30/2013 @ 7:44 ΜΜ

    30 Ιουνίου σήμερα. Τα παράθυρα χρόνου έκλεισαν. Θα ανοίξουμε τις πόρτες τώρα;;

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*