Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

07:06 - 26/07/2012

Το Ιράν κατηγορεί το Ισραήλ ότι αυτό σκότωσε με βόμβα τους πολίτες του στη Βουλγαρία!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ο ιρανός απεσταλμένος στα Ηνωμένα Έθνη, κατηγόρησε το Ισραήλ για τη σχεδίαση και την εκτέλεση της βομβιστικής επίθεσης αυτοκτονίας σε λεωφορείο στη Βουλγαρία πριν από μία εβδομάδα, κατά την οποία σκοτώθηκαν πέντε Ισραηλινοί τουρίστες.


«Είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι μόλις λίγα λεπτά μετά την τρομοκρατική επίθεση, Ισραηλινοί αξιωματούχοι ανακοίνωσαν ότι το Ιράν ήταν πίσω από αυτή», είπε ο Μοχάμαντ Χαζαϊ, πρέσβης του Ιράν στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, κατά τη συζήτηση για τη Μέση Ανατολή.
«Έχουμε πει ότι εμείς ποτέ δεν θα συμμετάσχουμε σε μια τέτοια άθλια απόπειρα κατά αθώων ανθρώπων», συνέχισε ο ιρανός διπλωμάτης.
«Η τρομοκρατική ενέργεια θα μπορούσε να σχεδιαστεί και να εκτελεστεί μόνο από το ίδιο καθεστώς, του οποίου η σύντομη ιστορία είναι γεμάτη από πράξεις τρομοκρατίας και δολοφονίες, με στόχο να εμπλέκουν άλλοι για να αποκομίσει στενά πολιτικά οφέλη », είπε ο ιρανός πρέσβης
«Θα μπορούσα να δώσω πολλά παραδείγματα που δείχνουν ότι το καθεστώς αυτό σκότωσε τους ίδιους τους πολίτες του κατά τις τελευταίες δύο δεκαετίες» συμπλήρωσε.
«Οι παρατηρήσεις αυτές είναι τρομακτικές, αλλά δεν προκαλεί έκπληξη ότι έρχονται από την ίδια κυβέρνηση που λέει ότι η 11η Σεπτεμβρίου ήταν μια θεωρία συνωμοσίας θεωρία και αρνείται το Ολοκαύτωμα» απάντησε ο πρέσβης τους Ισραήλ στο ΣΑ του ΟΗΕ Χαίμ Βάξμαν.
Το Ισραήλ έχει κατηγορήσει το Ιράν και τη λιβανική ισλαμική ομάδα Χεζμπολάχ για την φονική επίθεση κατά ισραηλινών στο Μπουργκάς της Βουλγαρίας. Το Ιράν έχει αρνηθεί τις κατηγορίες.
Ορισμένοι αναλυτές πιστεύουν ότι το Ιράν προσπαθεί να εκδικηθεί για τις δολοφονίες αρκετών επιστημόνων που ασχολούνται με το αμφιλεγόμενο πυρηνικό πρόγραμμα. Γι αυτές τις δολοφονίες το Ιράν κατηγορεί το Ισραήλ και τις Ηνωμένες Πολιτείες.

ΚΚ 

http://www.onalert.gr/default.php?pname=Article&catid=2&art_id=16549

Follow Me on Pinterest

….Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.

Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*