Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

07:00 - 23/04/2012

Το αόρατο αεροπλάνο του Χίτλερ (VIDEO)

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις
Σε μία αποθήκη του Μουσείου Αεροναυπηγικής και Διαστήματος έξω από την Ουάσιγκτον, κρύβεται ένα από τα μυστικά όπλα της Αεροπορίας των ναζί. Πρόκειται για το Ηorten 2-29, το ένα και μοναδικό «αόρατο» αεροσκάφος που πρόλαβαν να κατασκευάσουν οι Γερμανοί στο τέλος του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου.
Έπειτα από 64 χρόνια, Αμερικανοί αεροναυπηγοί κατασκεύασαν ένα ακριβές αντίγραφο και απέδειξαν πως ήταν πράγματι «αόρατο» για τα ραντάρ της εποχής. Αν μάλιστα είχαν προλάβει οι Γερμανοί να το βγάλουν στη μαζική παραγωγή λίγα χρόνια νωρίτερα, θα μπορούσε να είχε αλλάξει τη ροή του πολέμου…
Στόχος των μηχανικών ήταν να διαπιστώσουν αν το λεγόμενο αόρατο αεροπλάνο μπορούσε πράγματι να κρυφτεί από τα «μάτια» των συμμαχικών ραντάρ. Στην προσπάθειά τους, ανακάλυψαν νέα στοιχεία για το πόσο κοντά βρέθηκαν οι ναζί στη μαζική παραγωγή του αεροσκάφους.
Για τις ανάγκες ενός ντοκιμαντέρ του «Νational Geographic», που προβάλλεται αυτές τις ημέρες, μία ομάδα από την εταιρείαΝorthrop Grumman που συνεργάζεται με το Αμερικανικό Πεντάγωνο χρησιμοποίησε τα πρωτότυπα σχέδια των ναζί και το μοναδικό σωζόμενο Ηo 2-29, που βρίσκεται σε μια αποθήκη όλα αυτά τα χρόνια.Το μεγαλύτερο τμήμα του αεροσκάφους καλύπτεται από πτερύγια, τα οποία είναι και το μυστικό της αεροδυναμικής του κατασκευής. Μοιάζει πολύ στην όψη με το σημερινό αμερικανικό βομβαρδιστικό Β-2, αλλά και με όχημα του «Πολέμου των Άστρων». Σε τίποτα δεν θυμίζει τα υπόλοιπα αεροπλάνα του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου.

Δύο τζετ κινητήρες. Το ξύλο είναι το κύριο υλικό κατασκευής του, ενώ διαθέτει δύο τζετ κινητήρες. Το αεροπλάνο είναι σχεδιασμένο για να φτάνει την ταχύτητα των 970 χιλιομέτρων την ώρα. Είναι επίσης οπλισμένο με τέσσερα πολυβόλα των 30 χιλιοστών και δύο βόμβες των 500 κιλών. Το πρωτότυπο έκανε μία και μοναδική πτήση τα Χριστούγεννα του 1944. Η δοκιμή ήταν επιτυχημένη αλλά ήταν πλέον αργά για τους Γερμανούς. Πρόλαβαν μόνο να φτιάξουν μερικά πρωτότυπα χωρίς να το βγάλουν στην παραγωγή.

Την περίοδο που ο Χίτλερ έβλεπε το τέλος να πλησιάζει, στράφηκε στα μυστικά όπλα που είχαν αναπτύξει οι επιστήμονες τους οποίους είχε στην υπηρεσία του. Δύο από αυτούς ήταν οι αδερφοί Χόρτεν, που δούλευαν για την κατασκευή ενός αόρατου αεροσκάφους. Ο Ρέιμαρ Χόρτεν ήταν ο επικεφαλής σχεδιαστής, «οπαδός του σχεδίου με πτερύγια γιατί προκαλούσαν μειωμένη αντίσταση και είχαν πολύ καλές επιδόσεις στον αέρα», σύμφωνα με τον ιστορικό Ντέιβιντ Μίρα. Ο Μίρα πήρε συνέντευξη από τους αδερφούς Χόρτεν πολλές φορές κατά τις δεκαετίες του ΄80 και του ΄90, όταν και πέθαναν.

Ήθελε εκδίκηση. Ο Βάλτερ Χόρτεν ήταν στρατιωτικός και είχε χάσει πολλούς συντρόφους του στη Λουφτβάφε κατά τη Μάχη της Αγγλίας το 1940. «Ο Βάλτερ ήθελε να εκδικηθεί τους θανάτους τους και στόχος του ήταν ένα αεροπλάνο που δεν θα το έβλεπαν τα βρετανικά ραντάρ. Έδωσε πολλές ιδέες στον αδελφό του για την κατασκευή του», λέει ο Μίρα. Η συνεργασία τους απέδωσε ένα μοναδικό σχέδιο για τη γερμανική Αεροπορία. «Το Ηo 2-29 είναι μία ιπτάμενη πτέρυγα, δεν έχει κάθετες επιφάνειες που χρησιμοποιούνται για σταθερότητα και καλύτερο έλεγχο του αεροσκάφους. Όλες οι εξωτερικές επιφάνειες αυτού του αεροπλάνου συμβάλλουν στην ανύψωσή του», εξηγεί ο Ράσελ Λι, υπεύθυνος της ανακατασκευής του αεροπλάνου. «Αυτό είχε δοκιμαστεί στο παρελθόν αλλά χωρίς επιτυχία».

Δείτε και   βίντεο με τον ιπτάμενο δίσκο του Χίτλερ.


πηγη

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*