Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

05:51 - 06/05/2014

ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Οι ρητές και σχεδόν-ομοιόμορφες χριστιανικές προσευχές πριν από τις κυβερνητικές συνεδριάσεις που αναφέρουν: «Ο Ιησούς Χριστός στο σταυρό» και ζητούν από τους θεατές να σταθούν για προσευχή είναι επιτρεπτές σύμφωνα με το Σύνταγμα των ΗΠΑ, και το Ανώτατο Δικαστήριο που αποφάνθηκε σήμερα Δευτέρα 5 Μαίου 2014.

Το 1999, η πόλη της Ελλάδας (όπως ονομάζεται) στη Νέα Υόρκη, άρχισε έναρξη συναντήσεων της Πόλης του Διοικητικού Συμβουλίου που περιελάμβανε μια στιγμή προσευχής. Στην πόλη αναπτύχθηκε μια άτυπη πρακτική πρόσκλησης του κλήρου για να δώσει την εναρκτήρια προσευχή. Το 2008, η Susan Galloway και η Linda Stephens άρχισαν να παραπονιούνται για αυτή την πρακτική, επειδή αισθάνθηκαν ότι ευθυγραμμίζεται η πόλη με το χριστιανισμό.

Η υπόθεση, που λέγεται “Ελλάδα κατά Galloway”, ζήτησε από το δικαστήριο να αποφασίσει αν μια τοπική κυβέρνηση, η πόλη της Ελλάδας, στη Νέα Υόρκη, απαιτείται να περιορίσει το περιεχόμενο των προσευχών τους πριν από τις συνεδριάσεις του μηνιαίου συμβουλίου της πόλης.

Η Αθέατη γνώση έψαξε για τη δικαστική διαμάχη και για το ποία είναι αυτή η πόλη της Ελλάδας για όσους δεν το γνωρίζουν.

Η πόλη της Ελλάδας ιδρύθηκε το 1822 από το τμήμα της πόλης του Γκέιτς και στο παρελθόν ονομαζόταν Νορθάμπτον. Το όνομα «Ελλάδα» επιλέχθηκε λόγω της προσπάθειας της Ελλάδας για ανεξαρτησία από την Οθωμανική Αυτοκρατορία .

Η περιοχή που η βρίσκεται η πόλη τώρα, αρχικά είχε εγκατασταθεί από τους Αμερικανούς Ιθαγενείς Algonquian και Iroquois κατά τον 14ο αιώνα. Ο πρώτος Ευρωπαίος που επισκέπτηκε την περιοχή ήταν ο Γάλλος εξερευνητής Ρενέ-Ρόμπερτ Καβελιέρ, ο οποίος την επισκέφθηκε το 1669. Οι Ευρωπαίοι άποικοι άρχισαν να καταφθάνουν στην περιοχή από το 1790, και οι Γάλλοι και οι Βρετανοί στρατιώτες πέρασαν σε πολλές περιπτώσεις κατά τη διάρκεια αυτής της χρονικής περιόδου καθώς οι δύο αποικιακές δυνάμεις αγωνίστηκαν για τον έλεγχο της περιοχής.

Σύμφωνα με τα βραβεία της Morgan Quitno (μια εταιρεία έρευνας εκδόσεων που βρίσκεται στο Λόρενς του Κάνσας, που συγκεντρώνει τα βιβλία με τις στατιστικές των ποσοστών εγκληματικότητας, της υγειονομικής περίθαλψης, της εκπαίδευσης, και άλλες κατηγορίες για τις πόλεις και πολιτείες των Ηνωμένων Πολιτειών.) η Ελλάδα βαθμολογήθηκε η ένατη συνολικά ασφαλέστερη πόλη στην Αμερική και η έκτη ασφαλέστερη πόλη με πληθυσμό 75.000 έως 99.999.

Τώρα όσον αφορά την υπόθεση, μια διχασμένη γνώμη 5 έναντι 4, οι δικαστές του δικαστηρίου, έκριναν ότι εφ ‘όσον η προσευχή γίνεται πριν την έναρξη της επίσημης κυβερνητικής συνεδρίασης δεν υπήρχε ανάγκη για πρόσθετα προληπτικά μέτρα σύμφωνα με την Πρώτη Τροπολογία.

Στη διαφωνία του, ο Δικαστής Stephen Breyer τιμώρησε την πόλη της Ελλάδας για την επιλογή «σχεδόν όλων των προσευχών» να απεικονίζουν μια ενιαία μετονομασία.

Οι διαφωνούντες δικαστές παραπονέθηκαν επίσης για την ιδιομορφία των χριστιανικών προσευχών που παραδίδονται στην πόλη της Ελλάδας. «Κανείς δεν μπορεί να διαβάσει αρκετά τις προσευχές από τις συναντήσεις στην πόλη της Ελλάδας, έγραψε ο Kagan, σημειώνοντας τις επανειλημμένες αναφορές στον Ιησού Χριστό, την ανάσταση και το Άγιο Πνεύμα. “Οι προσευχές δεν προδίδουν καμία κατανόηση ότι η αμερικανική κοινωνία είναι έτσι σήμερα, καθώς έχει εδώ και πολύ καιρό, ένα πλούσιο μωσαϊκό θρησκειών».

Το δικαστήριο δεν εξέτασε δημογραφικές στατιστικές για την πόλη της Ελλάδας. Αλλά της Monroe County, η οποία περιλαμβάνει μέρος της Ελλάδας και της γειτονικής πόλης του Ρότσεστερ, που παρουσιάζουν μια μεγάλη χριστιανική πλειοψηφία. Μόνο το 3% του νομού χαρακτηρίζονται ως Εβραίοι και άλλες μη χριστιανικές θρησκείες που εκπροσωπήθηκαν από μικρότερα ποσοστά. Δεν υπήρχαν συναγωγές που να βρίσκονται εντός των συνόρων της πόλης της Ελλάδας.

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Ανώνυμος 05/06/2014 @ 8:06 ΠΜ

    Για τέτοια ζητήματα να ρωτήσετε την ΑΓΓΕΛΙΚΗ για το τι θα πρέπει να κάνετε!

    Είσαι καλά κοπέλα μου; Φοβάμαι μήπως ήπιες κατά λάθος αγιασμό και σε πείραξε…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*