ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

ΤΟΣΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΣ ΜΕΝΕΙ;

· Κατοχικά Νέα

1. Η Τουρκία αρχίζει έρευνες στην Κύπρο με το σκάφος Barbaros
ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

Το νέο ερευνητικό σκάφος των τούρκων τον Μάϊο θα ξεκινήσει τις έρευνες του ανοιχτά της Κύπρου και φαίνεται πως οι Τούρκοι προσπαθούν να ανεβάζουν την ένταση στην περιοχή.

«Το Βarbaros Hayrettin Paşa αυτή τη στιγμή πραγματοποιεί έρευνες στη Μαύρη Θάλασσα. Από εκεί θα κατέβει στη Μεσόγειο σε ένα μήνα περίπου θα έχει κατέβει στη Μεσόγειο και θα πραγματοποιήσει έρευνες και στην Κύπρο. Το Barbaros ουσιαστικά κατεβαίνει στα δικά του νερά» δηλώνει ο τούρκος υπουργός Ενέργειας Τανέρ Γιλντίζ στη συνέντευξη του στην εφημερίδα Hürriyet.

Ο τούρκος υπουργός εκφράζει επίσης την ικανοποίηση του για τη μη συμμετοχή της Gazprom στις εργασίες ερευνών κοιτασμάτων της Κύπρου « αυτό δείχνει πως σέβονται τις κόκκινες γραμμές μας» τονίζει ο Γιλντίζ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

http://www.onalert.gr/stories/toyrkia-xekina-ereynes-maio-kypro

2.Ρωσικά πλοία κατευθύνονται στην Ταρτούς της Συρίας

Μεγάλα αποβατικά πλοία του ρωσικού Στόλου του Ειρηνικού ωκεανού θα καταπλεύσουν το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μαΐου στο συριακό λιμάνι της Ταρτούς, όπου βρίσκεται ο σταθμός υλικοτεχνικού ανεφοδιασμού του Πολεμικού Ναυτικού της Ρωσικής Ομοσπονδίας, ανακοίνωσε το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού.

«Η μεταφορά φορτίων στην Ταρτούς της Συρίας είναι ένα από τα βασικά σημεία του σχεδίου υλοποίησης μιας σειράς από εκπαιδευτικές-μαχητικές αποστολές στη Μεσόγειο θάλασσα, που εκτελούνται από το σχηματισμό του Πολεμικού Ναυτικού, που αποτελείται από πλοία διαφορετικών ρωσικών Στόλων», δήλωσαν στο Γενικό Επιτελείο.

http://greek.ruvr.ru/2013_04_06/110043347/

3.Reuters: Ενδεχόμενο εξόδου της Κύπρου από το ευρώ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Την πόρτα εξόδου της ΕΕ κοιτάζει…η Κύπρος σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters.

http://www.newsbomb.gr/kypros/story/296406/reuters-endehomeno-exodoy-tis-kyproy-apo-to-eyro#ixzz2Py01U8PC

ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΛΛΑ

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

ΔΙΕΘΝΗ

Κρήτη: Εντυπωσιακή στρατιωτική άσκηση Ελλάδας–Αιγύπτου με drones, αποβατικά μέσα και μαχητικά

ΕΛΛΑΔΑ

Χαλκιδική: Μάχη για τη ζωή του δίνει 17χρονος μετά από καρδιακή ανακοπή έξω από το σχολείο του

ΕΛΛΑΔΑ

15χρονος Έλληνας κατέκτησε διεθνές βραβείο αστροφωτογραφίας με τη Σελήνη από το Παλαιό Φάληρο

12 απαντήσεις στο “ΤΟΣΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΣ ΜΕΝΕΙ;”

  1. Ιατρός προς ασθενή: Θα πεθάνετε σε 10…
    Ασθενής: σε 10 χρόνια; σε 10 μήνες; σε 10 ημέρες;
    Ιατρός: σε 10, 9, 8, 7, 6……..

  2. Μεγαλε αν ειναι να μας πεις κατι πεστο απλα.εχουμε τους δοσιλογους με τα ακαταλαβιστικα τους[μεχει τρελανει η γιαγια "τι λεει,τι λεει..τι εννοει??].εχουμε κι σενα με το 36..αντε οραια…36..????? μαλλον 36 αυγουστου πουναι παχιες οι μυγες!!!! ΠΕΣΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΜΕ ΤΟ 36 ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΟΝ!!!!!!!!

  3. Το υπονοουμενο απο το 1,2,3 του συλογισμου
    σου το πιανουμε το 38 οχι , για επεκτασου
    δωσε λιγο ακομη , απο που προκυπτει το 38?

  4. Κάποιος μας λέει όντως πολλά !!!Μόνο που τις περισσότερες φορές είναι κατανοητά μόνο από τον ίδιο…

  5. Μην ασχοληστε με την φωτο …. το κειμενο ειναι η πληροφορια …τωρα αν απο την φωτο προκυψει νοημα η συμβαν ειναι επιβολη του πεδιου!! Η φωτο εχει απλα ενα νουμερο …ειναι ασυνεδετο με το κειμενο…μην το συνδεσετε εσεις λοιπον!!

  6. ΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ; ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ , ΟΠΟΙΑ ΠΕΤΡΑ ΚΙ ΑΝ ΣΗΚΩΣΕΙΣ , ΚΑΠΟΙΟ 11 ΘΑ ΒΡΕΙΣ .

  7. 12.20 , ΤΟ ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΣ ΓΕΝΕΘΛΙΑ , ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ . ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ Η΄ ΟΧΙ . ΟΠΟΙΟΥ ΤΟΥ ΜΕΛΛΕΙ ΝΑ ΠΝΙΓΕΙ , ΠΟΤΕ ΤΟΥ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ…ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΩΡΑΙΟΤΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ , ΓΕΝΕΘΛΙΑ .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *