Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

20:18 - 21/09/2011

Τι παίζει με το θέμα σεισμού….!!Γιατί όλοι οι ερευνητές του παράδοξου κοιτάμε προς τα εκεί τώρα?!!!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ένα ακόμα απόσπασμα για να βοηθήσω τον ερευνητή …σήμερα αν έχετε προσέξει ασχολούμαστε λίγο παραπάνω με το θέμα Σεισμός στην Ελλάδα!! Πριν μερικές μέρες έπεσε στην αντίληψη μου μια είδηση για ένα δικαστήριο κάποιων σεισμολόγων στην Ιταλία …ο λόγος ήταν ότι γνώριζαν για ένα μεγάλο σεισμό άλλα δεν μίλησαν!! Ελπίζω να μην δούμε και τέτοια φαινόμενα στην Ελλάδα!Συνεχίζω λοιπόν με ένα ακόμα ενδιαφέρον κομμάτι στο παζλ της ενότητας Σεισμός στην Ελλάδα!! 

ΠΡΙΝ ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ ΜΕΛΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΕΛ. ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟ ΕΙΔΑΜΕ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΤΩΝ ΣΕΙΣΜΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΕΝΙΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΤΩΝ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΕΩΝ

Marina Papandreou σχετικά με τον Elenin 1) Ευθυγράμμιση 27 Φεβρουαρίου 2010. Σεισμός 8.8 ρίχτερ στη Χιλή.
Μετά από 188 μέρες:
2) Ευθυγράμμιση 4 Σεπτεμβρίου 2010. Σεισμός 7.0 Ρίχτερ στη Νέα Ζηλανδία.
Μετά από 188 μέρες:
3) Ευθυγράμμιση 11 Μαρτίου 2011. Σεισμός 9.0 Ρίχτερ στην Ιαπωνία.
Μετά από 188 μέρες: 15 Σεπτεμβρίου. ????? Πριν απο λίγο…..Σεισμός 7,2 ρίχτερ (15/09/2011 22:31:00) στην FIJI REGION

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΡΕΥΝΑ ΤΡΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ Ο ΛΟΓΟΣ ΑΠΕΚΑΛΥΨΕΝ ΟΤΙ Η ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΗ ΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΡΙΒΗΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥ UARS (UPPER ATMOSPHERE RESEARCH SATELLITE) ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η 27-9-2011. ΕΦΟΣΟΝ Η NASA ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΣΥΜΒΗ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΒΛΕΠΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ.
Η ΕΙΚΟΣΤΗ ΕΒΔΟΜΗ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΜΗΝΟΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΝΔΕΚΑ ΜΕΤΑ ΧΡΙΣΤΟΝ = 8125 .΄.
ΕΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ ΕΡΕΥΝΗΣ ΤΗΣ ΑΝΩΤΕΡΑΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑΣ ΣΥΝΕΤΡΙΒΗ ΕΙΣ ΤΗΝ ΓΑΙΑΝ = 8125 .΄.
ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ:
ΜΗΝ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΕΣΘΕ. Ο ΚΟΜΗΤΗΣ ΕΛΕΝΙΝ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΑΙΑΝ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΚΡΟΥΣΙΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΟΥΣ Η ΜΙΚΡΟΥ ΜΕΤΕΩΡΙΤΟΥ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ ΕΙΣ ΤΟ ΒΑΡΥΤΙΚΟΝ ΠΕΔΙΟΝ ΤΟΥ ΚΟΜΗΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ.

ΛΕΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΧΤΥΠΑ ΞΥΛΟ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΔΕΚΑΡΙ ΠΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΟΙ ”ΔΑΙΜΟΝΕΣ” ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ????? ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΛΑΜΟΓΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ??

katohika.blogspot.com/2011/06/2012_20.html

πηγη

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*