Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

09:50 - 08/08/2014

Τι γίνεται αν το θέμα παραμονής μας στην Ευρώπη έρχεται από το στόμα ενός Rothschild..

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις




Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (5)

  1. Ανώνυμος 08/08/2014 @ 10:20 ΠΜ

    "τυχαια' ηταν το σπιτι του αντρα της μανας του…
    και ο αντρας αυτος ηταν ο γκικας…
    μεγαλη "τυχη" εχουνε αυτες οι πορνες οι εβραιες..
    και οι κερκυραιοι τοσο μαλακες η προδοτες..
    αντι να τον "φορτωσουν"στο σακι και στην θαλασα,του κανουν και συνεντευξεις…του "λορδου"!! του βρωμιαρη εβραιου,που για να φτιαξει το σκηνικο εχει σκορπισει και βιβλια…!!
    μην και δεν μας πεισει οτι ειναι "διανοουμενος"..
    και παραδοξως,"ξεπουλιεται" η κερκυρα..
    εγω παλι λεω,οτι εχουν σχεδον "φτασει" τον στοχο τους…
    ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΑ….
    ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΧΑΣΟΥΝ ΟΛΑ..
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥΣ…..
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η "ΕΥΧΗ' ΤΟΥ ΘΕΟΥ,…
    για τα παρασιτα του πλανητη…
    Ο "ΧΕΙΜΩΝΑΣ" ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ "ΒΑΡΥς" ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥς…
    ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΨΟΥΝ …
    ΠΟΛΥ…

  2. Ανώνυμος 08/08/2014 @ 1:09 ΜΜ

    Αυτο το ολοθουριο ομως γλυφουν οι "ΠΩΛΕΙΤΙΚΟΙ" '' μας'' απο την αλλοδαποι. Το ΟΜΑΙΜΟΝ!!

  3. Ανώνυμος 08/08/2014 @ 1:24 ΜΜ

    Αυτο το ολουθουριο πανε και γλυφουν οι '' πωλειτικοι'' μας απο την αλλοδαποι. Το ΟΜΑΙΜΟΝ βλεπεις.

  4. Ανώνυμος 08/08/2014 @ 6:19 ΜΜ

    ΡΟΤΣΙΛΝΤ άει στο διάολο . ΠΟΙΟΣ δημιούργησε την Κρίση ρε αλήτη ? Ε Σ Υ μαζί με τον φίλο σου, τον αλήτη τον ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ.

    Και τώρα μας λές ότι έχουμε μεγάλη ανεργία ? ΕΣΥ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ ΔΩΡΟ ΡΕ ΧΤΙΚΙΑΡΗ !

    Ο ι ΄ΕΛΛΗΝΕΣ , ήταν ανέκαθεν ένας λαός νοικοκύρηδων ρε. Και σπίτια είχανε και καταθέσεις στις κωλο-Τράπεζές σου είχανε. Γιατί ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ είναι οι Τράπεζες έτσι ?

    Και παρά τους πολέμους, τις Τουρκοκρατίες και τις ολοκληρωτικές καταστροφές που υπέστησαν ανά τους αιώνες εξ αιτίας στης κωλο-Οικογένειάς σου, οι ΕΛΛΗΝΕΣ, πάντοτε ανέκαμπταν και πάντα σου έμπαιναν καρφί στο μάτι, να σου το βγάλουν παλιο-βρυκόλακα !

    Γι' αυτό και εξαπέλυσες τώρα τον χειρότερο πόλεμο εναντίον της Ελλάδος μήπως και καταφέρεις κάποτε να εξοντώσεις τους ΄Ελληνες, που τόσο τους μισείς παλιο-λεχρίτη…

    ΠΟΙΟΣ από τους πολιτικούς της Συγκυβέρνησης , που ΕΣΥ διόρισες, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΣΟΥ ρε ?? Εσύ και τα σκατο-δουλικά σου………

    Είθε να σε πιάσει ο ΕΜΠΟΛΑ, τον οποίον πάλι ΕΣΥ χρηματοδότησες για να μειώσεις τον πληθυσμό του πλανήτη, που σ' ενοχλεί. Θα μου πείς ότι κάτι τομάρια σαν εσένα έχουν ανοσία….Δεν πειράζει, εγώ σου εύχομαι άγριο και κακό ΨΟΦΟ να έχεις.

    Είθε να ψοφήσεις στην Ελλάδα και να σε θάψουμε εδώ, για να έρχομαι κάθε μέρα πάνω από τον τάφο σου να τραγουδάω και να χορεύω, ρε παλιο-μεταλλαγμένε κροταλία !

    ΄Αντε ΨΟΦΑ λοιπόν και άδειασέ μας την γωνιά παλιο-βρωμιάρη, παλιο-τιποτένιε παλιο-αλήτη, παλιο- κερατά, παλιο- γυφτε, παλιο-αρκουδιάρη, βρωμο- μεταλλαγμένο ερπετό, μη σε βρίσω τώρα …….
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

  5. Ανώνυμος 08/09/2014 @ 12:14 ΜΜ

    jacob rothschild 78 χρονών και με τόσα χρήματα και όλη τήν επιστήμη στα χέρια του τον βλέπω να ζεί μέχρι την δευτέρα παρουσία.Γιατί νομίζετε ο David rockfeller είναι 99 χρόνών και ακόμα βασανίζει την ανθρωπότητα;Όχι οτι άμα παθόυν κάτι αυτόι θα γίνει κάτι…Έχουν πολλόυς απογόνους στα πόδια τους να αφήσουν π.χ ντέιβιντ ροτσιλντ… Και δυστυχώς οι Κερκυραίοι δεν μιλάνε…αφήνουν τον λύκο φυλάει τα πρόβατα…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*