ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Δευτέρα, 24 Αυγούστου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Τη σκότωσε ο γιος

· Κατοχικά Νέα

Εξιχνιάστηκε, η δολοφονία της 66χρονης γυναίκας, στην Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης. Ένοχος είναι ο γιος της στον οποίον είχαν στραφεί οι υποψίες από την πρώτη στιγμή και αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα ψυχικής υγείας.
Διαβάστε περισσότερα

Ομολόγησε τελικά ο 32χρονος ο οποίος κρατούνταν από τα ξημερώματα στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης. Ο νεαρός παραδέχθηκε ότι σκότωσε τη μητέρα του, τραυματίζοντάς τη θανάσιμα με κουζινομάχαιρο.
Η άτυχη 66χρονη εντοπίστηκε από την κόρη της και αδελφή του δράστη νεκρή, στην κουζίνα του σπιτιού της.
Οι Αρχές ευθύς εξαρχής θεώρησαν ύποπτο τον 32χρονο γιο, ο οποίος αντιμετωπίζει σύμφωνα με πληροφορίες πολύ σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και είχε εξαφανιστεί από τη στιγμή που έγινε γνωστός ο φόνος.
Τα ξημερώματα τελικά εντοπίστηκε από αστυνομικούς να περιπλανιέται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και προσήχθη στην Ασφάλεια, όπου και ομολόγησε.

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Πυροσβέστες επιχειρούν στη μεγάλη πυρκαγιά της Σαλαμίνας τον Αύγουστο 2026ΚΑΤΟΧΙΚΑ

RED CODE για αύριο: Αττική, Εύβοια και Πελοπόννησος σε πολύ υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς

Φώτα περιπολικού - φωτογραφία αρχείουΚΑΤΟΧΙΚΑ

Νέα Σμύρνη: Καρτέρι θανάτου σε 45χρονη – Την πυροβόλησε και στη συνέχεια αυτοκτόνησε

Δομή φιλοξενίας στο Κλειδί Σιντικής ΣερρώνΚΑΤΟΧΙΚΑ

Σέρρες: Έκοψαν την περίφραξη και διέφυγαν 41 άτομα από τη δομή Σιντικής – 17 συλλήψεις, 5 τραυματίες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά