Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

18:04 - 27/05/2012

Τα σχέδια των σκοτεινών (illuminati) για Ελλάδα και Ευρώπη

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις
Ολύμπιοι και Διαγαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός από την αστροπολιτεία του Φοίνικα, 26 Μαΐου 2012


Σας χαιρετούμε από το κεντρικό τμήμα της αστροπολιτείας του Φοίνικα, η οποία καλύπτει τον ενεργειακό χώρο της Ελλάδας και της Ευρώπης. Ερχόμαστε να σας ενημερώσουμε για τα σχέδια των σκοτεινών για τα γεγονότα που ετοιμάζουν τόσο στην Ελλάδα όσο και στον ευρύτερο χώρο της Ευρώπης, κάποια από τα οποία είναι ήδη εν εξελίξει.

Οι βουλευτικές εκλογές της 17ης Ιουνίου του 2012 στην Ελλάδα, θα είναι ακόμη μία αποτυχία, αφού τα πολιτικά κόμματα και η αποχή των ανθρώπων δεν θα είναι ικανά να λάβουν την εντολή να σχηματίσουν κυβέρνηση. Αυτό θα δημιουργήσει εντάσεις τόσο στο εσωτερικό της χώρας όσο και στο εξωτερικό Ευρωπαϊκό κέντρο. Η ακυβερνησία στο εσωτερικό της χώρας με τα πολιτικά ανδρίκελα να «σφάζονται» μεταξύ τους προκειμένου να πείσουν τους πολίτες για την ακεραιότητα τους η οποία βρίσκεται σε πλήρη ανυπαρξία, θα δημιουργήσουν την ίδια στιγμή υποκινούμενες ομάδες ελεγχόμενες με την πρόθεση εντάσεων και με σκοπό οι Έλληνες να εμπλακούν σε εμφύλιο, κάτι που τείνει να λάβει τεράστιες διαστάσεις και όλοι γνωρίζουν τα αποτελέσματα των πράξεων αυτών. 

Η Ευρωπαϊκή Κοινότητα θα επωφεληθεί από αυτό και θα προσπαθήσει να πάρει τη χώρα υπό κατοχή με το πρόσχημα της προστασίας του Έλληνα Ευρωπαίου πολίτη, έως ότου ανακοινώσουν νέα ημερομηνία εκλογών τον Οκτώβρη του 2012. Ο κεντρικός άξονας σ’ αυτό θα αποτελείται από τη γαλλογερμανική συμμαχία, η οποία ελέγχεται από τον πυρήνα των Ιλουμινάτι. Μέχρι την ημερομηνία των τρίτων κατά σειρά εκλογών, αξιώνοντας το δικαίωμα της κατοχής τους, θα εξουσιάζουν κάθε τετραγωνικό χιλιοστό της χώρας, θα ελέγχουν τους νόμους και θα λαμβάνουν αποφάσεις που θα εξαθλιώνουν και θα υποβιβάζουν την ανθρώπινη νόηση, θα παραβιάζουν το δικαίωμα της ελεύθερης βούλησης και την εξέλιξη της Γαίας όσον αφορά την μετάβαση της στην 5η διάσταση. Αυτό θα επεκταθεί και σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες που βάλλονται από την οικονομική λιτότητα και εξαθλίωση, ανακοινώνοντας πρώτα στην Ελλάδα το 4ο μνημόνιο του Οκτωβρίου, το οποίο είναι ήδη έτοιμο ως παρουσίαση και εφαρμογή. Η Ευρωπαϊκή ένωση θα διασπαστεί, με τη Γερμανία να προσπαθεί να γίνει ένα υπερκράτος τρόμου και ελέγχου, υποτάσσοντας και άλλες Ευρωπαϊκές χώρες υπό την κατοχική προστασία της. Η πρόθεση των σκοτεινών είναι το σχέδιο αυτό για την Ευρώπη, που ξεκίνησε ήδη από την Ελλάδα, να επεκταθεί και στις υπόλοιπες 4 Ηπείρους.


Τα σχέδια αυτά των Ιλουμινάτι μπορούν να ανατραπούν και να αποτραπούν. Αυτό εξαρτάται από την δική σας ελεύθερη βούληση – επιλογή. Έλληνες, η εκλογή οποιασδήποτε μεγάλης παρατάξεως και η δημιουργία κυβέρνησης στις επόμενες εκλογές, θα διευκολύνει απλώς τα επεκτατικά σχέδια των Ιλουμινάτι. Το νέο μνημόνιο θα εφαρμοστεί και η εξαθλίωση σας θα έρθει με την δική σας ψήφο – έγκριση. Αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να απέχετε αφενός από κάθε εκλογική αναμέτρηση, όπως ήδη πράξατε πρόσφατα και αφετέρου να απαιτήσετε το δικαίωμα του δημοψηφίσματος ώστε να αποφασίσετε για ακόμη μια φορά, θάνατος ή ελευθερία «ή ταν ή επί τας». Στο εσωτερικό της Ελλάδας, αυτός που οφείλει να προστατέψει και να εφαρμόσει προς όφελος των πολιτών τους νόμους του κράτους και να αντισταθεί στον έλεγχο και την απειλή που λαμβάνει είναι ο πρόεδρος της δημοκρατίας. Αυτός θα πρέπει να ανακοινώσει το δημοψήφισμα ώστε να αποφασιστεί από κοινού η πορεία της χώρας.

Οι Ολύμπιοι και η διαγαλαξιακή Ομοσπονδία, στηρίζει υποστηρίζει και προστατεύει τις αποφάσεις των λαών. Τα παραπάνω αποτελέσματα θα είναι το σύνθημα για εμάς να επέμβουμε και να παρέμβουμε και έμπρακτα πρόκειται να είναι το έναυσμα για την πλήρη παρουσία μας η οποία και θα γίνει αντιληπτή με τις 5 αισθήσεις. Σε αυτό το σημείο χρειάζεται να επισημάνουμε τη δύναμη της ψυχής που οι έλληνες κατέχουν και την οποία χρειάζεται να αναστήσουν επί της ουσίας σε αυτούς τους δύσκολους μήνες που θα ακολουθήσουν. Μην υποκύψετε υπό τον φόβο και την απειλή, κρατήστε ψηλά το κεφάλι και διεκδικήστε το δικαίωμα για εσάς και τους απογόνους σας να υπάρχουν και να είναι άνθρωποι και όχι απλά να φαίνονται όπως ξαναείπαμε. Αν ανατρέξετε στην ιστορία σας θα δείτε πως οι Έλληνες ενωμένοι ως μία υπερδύναμη κέρδιζαν τους αγώνες της ελευθερίας της ψυχής τους χωρίς να υποτάσσονται και να σκύβουν το κεφάλι. Είθε η επιλογή σας μέσα από την ελεύθερη βούληση σας να ληφθεί για το ύψιστο καλό σας του υπόλοιπου κόσμου και αυτού του γαλαξία. 

Είμαστε οι Ολύμπιοι και το κεντρικό διαγαλαξιακό συμβούλιο και σας στέλνουμε το μήνυμα από την αστροπολιτεία του Φοίνικα.

Κανάλι: Δήμητρα
website: http://www.thunderzeus.gr/

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*