Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

07:44 - 28/11/2014

ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΧΑΛΚΕΙΑ ΠΡΟΣΤΑΖΟΥΝ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

ΣΤΟΧΟΣ Α΄ : ΠΤΩΧΕΥΣΗ (ΤΕΧΝΗΤΗ Ή ΜΗ) ΚΑΙ ΠΛΗΡΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ

ΣΤΟΧΟΣ Β΄ : ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ Ε.Ε. ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΜΙΑΣ ΧΑΛΑΡΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ


ΣΤΟΧΟΣ Γ΄ : ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΤΗΝ ΕΕ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ

ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟI ΒΡΑΧΙΟΝEΣ ΤΩΝ ΧΑΛΚΕΙΩΝ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ

Α) ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ

Β) ΟΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΕΣ “ EΘΝΙΚΕΣ ΗΓΕΣΙΕΣ” ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ

Τα διεθνή χαλκεία που αποτελούν τα κυρίαρχα στρατηγεία και επιτελικά κέντρα, τα οποία και χαράσσουν τις κατευθυντήριες γραμμές της παγκόσμιας εξουσίας και ερήμην βεβαίως της γνώσεως και αποδοχής από τα έθνη – κράτη και από τους λαούς καταγράφονται τα εξής:

α) Το περίφημο «Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων» των ΗΠΑ (C.F.R.).

β) Η λέσχη Μπίλντεμπεργ (ΗΠΑ – Ευρώπη).

γ) Η Τριμερής Επιτροπή (ΗΠΑ). Ευρώπη – Ιαπωνία.

δ) Το παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ. Μέσα σε αυτά τα διεθνή πλαίσια, η Ελλάς έχει και αυτή καταστεί αδιαμφισβήτητα

και στόχος βολής αυτών των κέντρων επιρροής. Στην παγκόσμια ιστορία των εθνών, ίσως για πρώτη φορά, τα διεθνή χαλκεία των «πεφωτισμένων» συνωμοτών, που δρουν και κινούνται ύπουλα και καταχθόνια στα πολυτελή στρατηγεία τους, έχουν επιτύχει έναν απόλυτο οργανωτικό συντονισμό, παρά τις όποιες διαφορετικές «φιλοσοφίες» και συγκρουόμενα συμφέροντα που διεκδικούν σε βάρος των λαών.

Οι σύγχρονοι Καίσαρες, οι θεωρητικοί ηγέτες των «αμερικανικών» κέντρων – διεθνούς επιρροής – εξουσίας ανά τον πλανήτη κελεύουν και αποφασίζουν για τη χάραξη της διεθνούς πολιτικής, η οποία και εδράζεται στα αμιγώς καθαρά αμερικανικά συμφέροντα. Και τι προστάζουν αυτοί οι αστέρες του διεθνούς γίγνεσθαι και της παγκοσμιοποίησης; Πρώτον να ισοπεδωθούν και να εξανεμισθούν όλοι οι πανάρχαιοι πολιτισμοί όλων των εθνών – κρατών, διότι έτσι βολεύει τη σύγχρονη Ρώμη, τις ΗΠΑ προκειμένου να στηρίξει το νέο οικοδόμημά της, που σήμερα ονομάζεται Νέα Τάξη – Νέα Εποχή – Παγκοσμιοποίηση.

Η επιστημονικά σχεδιασμένη διεθνής προπαγάνδα παραπληροφόρησης, φασιστικού σκοταδισμού και σατανικών σεναρίων – καθυποτάξεως και υποδουλώσεως όλων των λαών και των εθνών – με δεδομένη την πολιτική – οικονομική και επικοινωνιακή εξουσία, που διαθέτουν σε παγκόσμια κλίμακα, αλλά και με τους πολιτικούς υπηρέτες τους, έχει ως αποκλειστικό στόχο την ολοκληρωτική εκμετάλλευση όλων των λαών του πλανήτου.

Η παγκόσμια ενιαία κυβέρνηση, η ενιαία (δήθεν) παγκόσμια οικονομία και η κοινή θρησκεία, είναι τα πλαστά επιχειρήματα που προτάσσουν για πειθαναγκασμό κάθε ελεύθερης εθνικής φωνής. Πρώην Υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ σε άρθρο του στην W. Post – για ενδυνάμωση της πολεμικής βιομηχανίας των ΗΠΑ – συνιστούσε στις χώρες της Ευρώπης, την αγορά των νέων Αμερικανικών πολεμικών συστημάτων. Έργο γνωστό, άλλωστε, που θα αναλαμβάνουν, και διάφοροι Αμερικανοί Πρεσβευτές.

Μήπως κινδυνεύει η Ευρώπη από τις χώρες του τρίτου και εξαθλιωμένου κόσμου; Μήπως από τις πρώην της Σοβιετίας, οι οποίες όλες μάχονται για την ένταξή τους στο ΝΑΤΟ, όταν είναι γνωστό ότι όλες οι χώρες του πρώην «υπαρκτού» σοσιαλισμού, του ανατολικού μπλοκ, ενεργούν, συναγωνιζόμενες μεταξύ τους ποια θα ενταχθεί πρώτη και σύντομα στη «μητρική» οικογένεια του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ. Αλλά προς τι; Εξυπηρετεί; Ο καθολικός και συνολικός απόλυτος εξοπλισμός όλων των χωρών της Ευρώπης, κατά τον κ. Κοέν, ο οποίος μεταξύ άλλων γράφει και τα εξής χαρακτηριστικά: «Οι Ευρωπαίοι σύμμαχοι όχι μόνο δεν έχουν επενδύσει αρκετά σε στρατιωτικό εξοπλισμό, αλλά ορισμένες από τις επενδύσεις τους δεν είχαν τα αναμενόμενα αποτελέσματα».

Η ουσία όμως είναι ότι οι σύμμαχοι θα πρέπει να προχωρήσουν σε μεγαλύτερες αμυντικές δαπάνες, αν επιθυμούν να πληρούν τα κριτήρια του ΝΑΤΟ στο στρατιωτικό τομέα στα πλαίσια της Συμμαχίας, αλλά χωρίς να διαχωρίζονται από αυτό.

Η εδραιωμένη πεποίθηση και ακράδαντη πίστη μας, στην απόλυτη και καθορισμένη υπαλληλοποίηση των διαφόρων πολιτικάντηδων «πολιτικών» στην παγκόσμια σκακιέρα με τον επιλεγμένο διορισμό των, στις ευαίσθητες και καίριες θέσεις – «κλειδιά» της διεθνούς πολιτικής και της διπλωματίας, δικαιώνεται οσημέραι οριστικά και τελεσίδικα. Δεν υπάρχει και η παραμικρή αμφιβολία ότι τόσο η φιλοσοφία όσο και η πρακτική της Νέας Τάξεως Πραγμάτων ευαγγελίζονται την καθοριστική υποταγή της πολιτικής εξουσίας σε αυτά τα διεθνή κέντρα, τα οποία συγκροτούν στην πλειονότητά τους οι μεγιστάνες του πλούτου και της διαφθοράς όλοι οι κοσμοκράτορες και εκμεταλλευτές των πολυπληθών πηγών του πλούτου ανά τον κόσμο, σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Οι διεθνείς εταιρείες πολεμικού υλικού – εξοπλισμών – τεχνολογίας – συστημάτων πάσης φύσεως επικοινωνιών – παραγωγής και διακίνησης ναρκωτικών – ελέγχου του διεθνούς εμπορίου, νόμιμου και μη – και κυριότατα ίδρυση και λειτουργία τιτανίων μηχανισμών (επιστημονικά, επιτελικά και σατανικά) οργανωμένης διεθνούς προπαγάνδας, σε συνδυασμό με έναν ουσιαστικό ψυχολογικό πόλεμο, συνθέτουν και συγκροτούν όλες αυτές οι συνιστώσες, τα επονομαζόμενα σήμερα διεθνή κέντρα εξουσίας. Βεβαίως η ιστορία αρχίζει πολύ πιο πριν από σήμερα από τα τέλη της δεκαετίας του 1970, όταν άρχισαν στις Ηνωμένες Πολιτείες οι πρώτες σκέψεις για την παγκοσμιοποίηση με τη φιλοσοφία και τη διεθνή ειρήνη και ασφάλεια.

Έτσι δημιουργήθηκε η ιδέα για την παραγωγή της «Βιομηχανίας» της Διεθνούς Ασφάλειας και δήθεν ειρήνης, με την ανάλυση πολιτικών κινδύνων για τη διεθνή σκηνή, αλλά ταυτόχρονα δημιουργήθηκε και η ανάγκη υπάρξεως πολιτικών αναλυτών για τους δήθεν διεθνείς κινδύνους. Και πρώτοι και καλύτεροι που έπαιξαν το ρόλο του αναλυτού διεθνούς κινδύνου για πολλαπλά (thins Tanks) στις δεξαμενές σκέψεως οι γνωστοί υπότροφοι και οικότροφοι των λεσχών επιρροής της N.S.A. της C.I.A. της D.Ι.Α. και λοιπών ευαγών ιδρυμάτων προπαγάνδας και των μυστικών υπηρεσιών! Χένρι Κίσιγκερ, Μπρεζίνσκι, William Colby (πρώην δ/ντής C.I.A.), Ριτσαρντ Χελμ (ομοίως δ/ντής C.I.A.), ο Γιόνα Αλεξάντερ καθηγητής διεθνών σπουδών στο Πανεπιστήμιο της Ν.Υ., ο πρώην υπουργός Τζορτζ Σουλτς, ο γνωστός καθηγητής της προπαγάνδας, στέλεχος της γνωστής Λέσχης (Rand Corporation) και πράκτορας της C.I.A. για θέματα ελληνο-τουρκικών παραμέτρων Πολ – Χέντι. Σημειωτέον ότι ο τελευταίος έχει παίξει σημαντικό ρόλο στη διαστρέβλωση των ιστορικών γεγονότων που συνδέονται άμεσα με τις ελληνο-τουρκικές σχέσεις.

Η επιστημονικά σχεδιασμένη διεθνής προπαγάνδα παραπληροφόρησης, φασιστικού σκοταδισμού και σατανικών σεναρίων καθυποτάξεως και υποδουλώσεως όλων των λαών και εθνών – με δεδομένη την πολιτική, οικονομική και επικοινωνιακή εξουσία που διαθέτουν, σε παγκόσμια κλίμακα, αλλά κυρίως και με τους πολιτικούς ηγέτες τους, αργυρώνητους και μη, στο διεθνές στερέωμα – έχουν ως αποκλειστικό στόχο την ολοκληρωτική Άλωση των Εθνών και την οικονομική εκμετάλλευση όλων των πλουτοπαραγωγικών πηγών που διαθέτει ολόκληρος ο πλανήτης.

Τρεις επισημάνσεις του Θουκυδίδη, αξίζουν ιδιαίτερης αξίας – άγνωστες βέβαια, στους ηγήτορες της ενδοτικότητας και αβελτηρίας, που δυστυχώς μας κυβερνούν καθ’ ό,τι διατηρούν στο ακέραιο την διαχρονική τους ισχύ, για την διακυβέρνηση του κράτους, αλλά και γενικότερα για τις διεθνείς σχέσεις. Πρώτον: Το κράτος που ενδίδει συνεχώς, έστω και σε ασήμαντα πράγματα, θα υφίσταται συνεχώς πιέσεις, για περισσότερες υποχωρήσεις. Δεύτερον: Ο μεγαλύτερος κίνδυνος προέρχεται από τα ίδια ημών σφάλματα και όχι από τα σχέδια των εχθρών. Και τρίτον: Όσο πιο πρόθυμο ένα κράτος ψυχολογικά φαίνεται ότι διάκειται στον πόλεμο, τόσο αποδυναμώνει τις ορέξεις του αντιπάλου για την διεξαγωγή του. Κατά συνέπεια, ο Θουκυδίδης, θεωρούσε το Κράτος – Έθνος, ως τον κύριο παράγοντα, με ισχύ και ασφάλεια, σε ένα αναρχούμενο, όπως σήμερα, διεθνή περίγυρο. Η ισχύς κατά τον Θουκυδίδη, είναι η συνισταμένη όλων των εθνικών στοιχείων, ενός λαού, που μπορεί να δημιουργήσει δέος, σε κάθε αντίπαλο και αυτό, βεβαίως, με τη σημερινή ορολογία να λειτουργήσει ως παράγων αποτροπής οποιασδήποτε έξωθεν επιβουλής. Ο πυρήνας ΕΘΝΙΚΗΣ ΙΣΧΥΟΣ, αποτελεί την συνισταμένη, όλων των δυναμικών σταθερών αυτής της χώρας.

Του ΗΛΙΑ Α. ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ

ΔΗΜΟΣΙΟΛΟΓΟΥ – ΑΝΑΛΥΤΟΥ

stamat.gr

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Ανώνυμος 11/28/2014 @ 8:19 ΠΜ

    καντε το σχολιο σας εδω

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*