Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

22:58 - 30/05/2013

Ταξιάρχης Μιχαήλ Μανταμάδου Λέσβου: Ένα ακόμα χειροπιαστό θαύμα

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Είναι η ίδια εικόνα του Ταξιάρχη Μιχαὴλ αυτὸ που βλέπεται στις φωτογραφίες απὸ το ομώνυμο μοναστήρι στο χωριὸ Μανταμάδος Λέσβου… Υπάρχει όμως μία πολὺ μεγάλη διαφορά!!! Στην επάνω φωτὸ οΤαξιάρχης είναι με ανοιχτὸ το στόμα, ενώ στην κάτω με κλειστό, όπως είναι καθημερινὰ όταν επισκέπτεται κάποιος τον ιερὸ ναὸ για να προσκυνήσει. Τι έχει συμβεί;

Η επάνω φωτὸ είναι τραβηγμένη προ 20ετίας περίπου απὸ προσκυνητὴ που είχε πάει εκεί για να προσκυνήσει. Καθὼς περίμενε στη σειρά, καθ’ ότι πολὺς κόσμος συρρέει καθημερινὰ εκεί, μία γυναίκα μπροστά του προσεύχονταν με δάκρυα στα μάτια στον άγιο να την βοηθήσει σ´ ένα μεγάλο πρόβλημα που αντιμετώπιζε. Και τότε όλοι οι παριστάμενοι έμειναν έκθαμβοι, όταν το στόμα του Ταξιάρχη στην εικόνα άνοιξε σαν να της μιλούσε.

Ο προσκυνητὴς που προείπαμε,καθὼς είχε φωτογραφικὴ μηχανὴ μαζί του, απαθανάτισε το φοβερὸ αυτὸ στιγμιότυπο. Ήταν ένα φοβερὸ θαύμα του Ταξιάρχη που συγκλόνισε τότε τους παριστάμενους προσκυνητὲς και που θα συνεχίζει να συγκλονίζει όσους βλέπουν αυτὴ τη φωτὸ και μαθαίνουν για το θαύμα.

Η αγία εικόνα του Ταξιάρχη Μιχαὴλ είναι ανάγλυφη, φτιαγμένη απὸ χώμα και το αίμα των μοναχών που κατεσφάγισαν απὸ πειρατὲς κατά την διάρκεια επιδρομής και λεηλασίας του μοναστηριοὐ.

Την διπλὴ αυτὴ φωτογραφία μου την είχε δώσει ο εκλεκτὸς φίλος και αδελφὸς εν Χριστῷ,Γιάννης Καμπουρόπουλος – Φαρμακοποιὸς στο επάγγελμα στην Αθήνα και Μυτιληνιὸς στην καταγωγή. Κατά την μετακόμισή μου στην Βαλύρα το 1994, η φωτογραφία αυτὴ είχε εξαφανιστεί μέσα σε πακέτα σημειώσεων καὶι βιβλίων. Παρὰ τις επίμονες κατὰ καιροὺς προσπάθειές μου για τον εντοπισμό της,αδυνατούσα να την βρω.

Ξαφνικὰ προ ολίγων ημερῶν,κατὰ την εορτὴ των Αγιών Αρχαγγέλων Μιχαήλ, Γαβριὴλ και Ραφαήλ, βρέθηκε, απὸ εκεἰ που δεν το περίμενα, απροσδόκητα μπροστά μου!!! Τυχαἰο;;; Ο καθένας ας το ερμηνεύσει όπως θέλει.Εκεῖνο που με ενδιέφερε πάντα ήταν να γίνει γνωστὸ το θαυμαστὸ αυτὸ γεγονὸς στους πάντες.

Σε πιστοὺς σε ἀπίστους και σε…”ηθοποιοὺς της” αθεΐας.»

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (25)

  1. Ανώνυμος 05/30/2013 @ 11:19 ΜΜ

    emena mou fenete oti apla einai diaforetikos o fwtismos stis 2 fotografies einai vasika adithetos kai dimiourgei auto to effe

  2. Ανώνυμος 05/30/2013 @ 11:38 ΜΜ

    Και το αριστερο μάτι είναι ανοιχτό!! Ενώ στην πάνω φωτογραφία είναι κλειστό..!

  3. Ανώνυμος 05/31/2013 @ 2:55 ΠΜ

    επειδη κατι δεν εξηγειται η δε νοιαζοματε να βρουμε εξηγηση δε σημαινει οτι ειναι θαυμα. Ειναι 2013, ξυπνηστε.

  4. Ανώνυμος 05/31/2013 @ 4:37 ΠΜ

    SE SENA POSA EINAI KLEISTA 2 3 8

  5. Ανώνυμος 05/31/2013 @ 5:13 ΠΜ

    Παντου ειρωνεία και χιούμορ. …….Μόλις πεινάσεις σε λίγο καιρό τότε θα δούμε πόσο αστείος θα είσαι. Η εξυπνάδα αλλού φαίνεται. …..οσο και να το παλεύεις δεν μας κάνεις να γελάσουμε ….!

  6. MALAKIES. ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΠΤΙΚΗΣ ΓΩΝΙΑΣ…..

  7. Ανώνυμος 05/31/2013 @ 7:15 ΠΜ

    εγω στα θαυματα πιστευω..
    αλλα δεν θα μπω στην διαδικασια να δω αν ειναι η ιδια εικονα.
    αν ο θεος κανει καποιο θαυμα ,το κανει να το δει μονο αυτος που ο θεος διαλεξε.
    τον θεο δεν τον ενδιαφερει να το δουν αλλοι σε καποιο σαιτ ή σε φωτογραφειες,
    αν ηταν ετσι θα το εκανε απο μονος του εξ αρχης ,
    λετε να μην μπορουσε?
    οσο γιαυτο που λες για πιστους και απιστους κσι ”ηθοποιοὺς της” αθεΐας, μαθε πως
    οι χειροτεροι ειναι οι ηθοποιοι της θρησκειας….

  8. Ανώνυμος 05/31/2013 @ 7:17 ΠΜ

    Και η επανω ειναι μπλε και η κατω κοκκινη.Και στην κατω εχει ενα κιτρινο σημαδι που δεν υπαρχει στην επανω και και και και και………….

  9. Ανώνυμος 05/31/2013 @ 7:27 ΠΜ

    Απιστία αχαριστία και εξυπνάδες να δω να αν υποφέρεται που δε το εύχομαι να δείτε ποιον θα αναζητάτε να σας σώσει …εξυπνάδες όλη τη θέλετε άλλο για να πιστέψετε…

  10. Ανώνυμος 05/31/2013 @ 7:28 ΠΜ

    Ο Αγιος εχει κανει πολλα….

  11. Ο ΑΓΡΑΜΑΤΟΣ 05/31/2013 @ 7:47 ΠΜ

    Τό μεγαλύτερο θαύμα στόν άνθρωπο όπως είπε κάποιος άγιος είναι η πραγματική του μετάνοια δηλαδή αλαγή τής νοοτροπίας. Ο ΧΡΙΣΤΟΣ δέν μίλησε γιά θαύματα τέτοιου είδους καί γιά είδωλα (γιατί γιά ομοίωμα πρόκειται) Ο Απ. ΠΑΥΛΟΣ μάς λέει γιά τούς αγγέλους. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΣ (ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ) ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΝ ΑΠΟΣΤΕΛΟΜΕΝΑ; ……καί αλλού Ο ΠΟΙΩΝ ΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥ ΠΥΡΟΣ ΦΛΟΓΑ; Εαν γνώριζε αυτή η γυναικούλα μέ τό πρόβλημά της μά καί όλοι μας ότι υπάρχει ζωντανός ΧΡΙΣΤΟΣ ο οποίος αυτός πέθανε στόν σταυρό γιά νά μήν πεθάνουμε εμείς καί μάς περιμένει κάθε μέρα νά τού μιλησουμε νά τού πούμε τά προλήματά μας νά μάς βοηθήσει νά ξαναγίνουμε οικογένεια νά τόν φωνάξουμε ΠΑΤΕΡΑ. Αλλά δυστηχώς λατρεύουμε τά είδωλα χώματα αίματα πετρες .Βέβαια ότι πιστεύει ο καθ'ένας.

  12. Ανώνυμος 05/31/2013 @ 8:50 ΠΜ

    Για να μην σκατε είναι διαφορετική εικόνα.κ να θυμάστε ότι η θρησκεία μας εχει κάνει πολλά καλά κ πολλά κακά πράγματα.όλες οι θρησκείες έτσι είναι.τα κακά γίνονται από φανατισμό,κάτι σαν τις ομάδες.είναι καλό να πιστεύεις αλλά για σένα,τα θαύματα γίνονται μόνο σε σένα ανάλογα με το βαθμό της πίστης σου κ είναι αδύνατο να αποδειχθούν σε τρίτους.όλα είναι θέμα λογικής,έρευνας κ ανάλυσης.

  13. η μεγαλυτερη αποδειξη αρθοδοξου πιστεως ειναι οι ΑΓΙΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ! Αλλα αν θες αποδειξη υπαρξεις του Θεου δες απο την Δημιουργια!! πρεπει να αναρωτηθείς αν η κοτα εκανε το αυγο η το αβγο την κοτα!Αν υπηρξε ενα αβγο πρεπει να ηταν και γονιμοποιημενο!! και αν βγηκε απο εκει μια κοτα πρεπει να υπηρξε και ενα δευτερο απο το οποιο να βγηκε ενας κόκορας!! Αν δημιουργηθηκε μια κοτα πρέπει να σκεφτεις απο που γεννήθηκε αφου εκ φυσεως ειναι φτιαγμενη να βγαινει απο αυγο;; και αν βρεθηκε μια κοτα απο το πουθενα που βρεθηκε ο κοκορας;;Αυτο βεβαια ισχυει για ΟΛΑ τα πτηνα και ερπετα! που ξερει η ροδακινια που βρισκεται σαν σπορο στην αρχη στο εδαφος οτι οταν θα γινει δεντρο και ανθισει θα ερθει η μέλισσα να κανει επικονηαση και να κανει καρπο;; και η μέλισσα μεσα στο αυγο στην κυψελη που ξερει οτι υπαρχει το ανθος στο δεντρο και δημιουργειται αποκειστικά για να κανει αυτο το πραγμα;; να μαζευει γυρη για να κανει το μελι και επικονιαση στα φυτα για να καρποφορουν;; τελικα η μελισσα "έκανε" τα ανθη η τα άνθη τη μέλισσα;;;

  14. Ανώνυμος 05/31/2013 @ 10:41 ΠΜ

    Εγω δεν θα ηθελα να σχολιασω την εικονα Του ΤΑΞΙΑΡΧΗ απο σεβασμο και ταπεινωση . Θελω να πω ομως σε ολους τη Μ Πεμπτη να πανε το πρωι στην εκκλησια και να παρουν αντιδωρο-ειναι αυτο που φτιαχνεται απο το αλευρι που διαβαζεται τη Μ Τεταρτη στο Μ Ευχελεο-ας το βαλουν μεσα σε ενα χαρτακι κι ας το ξεχασουν για ενα χρονο . Ας βαλουν διπλα αν θελουν ενα κομματακι απο ενα ψωμι κι ας δουνε μονοι τους το αποτελεσμα…για τον Αγιασμο δεν υπαρχουν λογια…ο καθενας ας κρινει μονος του . Μπορει να εχουμε 2013 αλλα εδω και χιλιαδες χρονια εξακολουθουμε να εχουμε δυο ποδια…αρα καποια πραγματα δεν μετριουνται ουτε αναλυονται με την κοινη λογικη . Ο ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ .

  15. Ανώνυμος 05/31/2013 @ 11:08 ΠΜ

    εχω βαφτισει το παιδι μου με το ονομα του αρχαγγελου
    αλλα εδω ρε παιδι μου [βλεπω στα δεξια το σπαθι στην μεν
    μια φωτο να φτανει στο υψος του φτερου ενω στην αλλη πιο κατω
    τι συμβαινει?ειναι οι ιδιες εικονες η΄επεσε μονταζ?

  16. Ανώνυμος 05/31/2013 @ 12:03 ΜΜ

    Προς τον αγράμματο: Είδωλα είναι οι εικόνες και τα αγάλματα ανύπαρκτων Θεών ( δωδεκάθεο ) ή μεγαλομανών – ψυχασθενών θνητών ανθρώπων που έχουν την απαίτηση από τους υπόλοιπους να τους λατρεύουν ως θεούς . Όσο για σένα που μάλλον δεν είσαι Ορθόδοξος αυτά που λες απηχούν τις προσωπικές σου απόψεις . Τώρα οι εικόνες των αγίων έχουν την ίδια αίνεια που έχει μια φωτογραφία ενός σεβαστού ανθρώπου , του παιδιού σου , των γονέων σου κ.λ.π. Πολλές φορές βλέπουμε ο παππούς να φιλά την φωτογραφία του μικρού εγγονιού του ή την μάνα να μιλά με τις ώρες στην φωτογραφία του πεθαμένου της παιδιού . Μη μου πεις ότι και αυτό το θεωρείς ειδωλολατρεία . Αυτήν την σημασία έχει η προσκύνηση των εικόνων η οποία σημειωτέον είναι τιμητική και όχι λατρευτική ( μόνο ο Θεός λατρεύεται) οι άγιοι λοιπόν είναι οι άνθρωποι εκείνοι που έκαναν έμπρακτα το θέλημα του Θεού στην καθημερινή τους ζωή με κόπους ,στερήσεις ,κακουχίες , μόχθους και πολλές φορές προτίμησαν τα βασανιστήρια και τον θάνατο με αυταπάρνηση παρά να αρνηθούν τον Ιησού Χριστό και δημιουργό των πάντων. Ο Θεός τους έχει δώσει πληθώρα χαρισμάτων όπως την δυνατότητα να πηγαινοέρχονται από τον άϋλο στον υλικό κόσμο όποτε το επιθυμούν να εμφανίζονται και να θαυματουργούν θεραπεύοντας και σώζοντας ανθρώπους που τους τιμούν και τους επικαλούνται , καθώς και να μεσολαβούν για χάρη μας μπροστά στον Θεό . Και αυτό δεν είναι αντιφατικό γιατί όλες αυτές τις δυνατότητες τις έδωσε ο ίδιος και εμμέσως ή αμέσως κάθε επίκληση σε άγιο είναι επίκληση στον ίδιο τον Θεό . Όσο για την ανάγλυφη εικόνα του αρχάγγελου στο Μανταμάδο για σένα και για όσους άλλους δεν ξέρουν αυτήν την εμφάνιση είχε σύμφωνα με τον μοναδικό επιζήσαντα και αυτόπτη μάρτυρα κατά προσέγγιση και παριστάνει τον αρχάγγελο Μιχαήλ ο οποίος είναι υπαρκτός και υπηρετεί τον Θεό . Συνεπώς κακώς αποκαλείς την εικόνα του είδωλο .

  17. Ανώνυμος 05/31/2013 @ 12:11 ΜΜ

    ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΠΟΣΟ " ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ" ΕΙΝΑΙ.ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΑΞΙΩΘΟΥΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ!

  18. Ανώνυμος 05/31/2013 @ 12:50 ΜΜ

    Η αγία εικόνα του Ταξιάρχη Μιχαὴλ είναι ανάγλυφη, φτιαγμένη απὸ χώμα και το αίμα των μοναχών που κατεσφάγισαν απὸ πειρατὲς κατά την διάρκεια επιδρομής και λεηλασίας του μοναστηριοὐ.

    μαλιστα αιμα και χωμα……..λιγο μακαβριο.αλλους σφαζαν οι πειρατες και αλλοι μαζευαν αιμα και χωμα……δεν μου καθεται

  19. Ανώνυμος 05/31/2013 @ 2:10 ΜΜ

    3.50 Nα σου κατσει φιλε μου αλλα και να μη σου κατσει , ψαξε πρωτα την ιστορια της εικονας και μετα πες μας τη "σοφια" σου . Ενας εφτιαξε την εικονα κατ εντολη…τα υπολοιπα βρες τα μονος σου . Ελεος πια , οτι του ρθει του καθενα φτανει να το παιξει πονηρος και ξυπνιος .

  20. eseis oi atheoi pou lete peri fotismou kai alla tetoia eyxomai pote na mi thelisete th voitheia tou taxiarxi kai th pistis genikotera

  21. Ανώνυμος 05/31/2013 @ 7:43 ΜΜ

    straka-stroukas
    sssssssssssssssssssssss siopi.
    ime apo to plomari lesbou
    exo poles foto apo Ταξιάρχης Μιχαήλ Μανταμάδου Λέσβου
    25x panta to stoma itan
    KLISTO
    YST.MIN PEZETE ME TOUS AGIOYS.

  22. Ανώνυμος 06/01/2013 @ 8:59 ΠΜ

    ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ.
    ΠΡΟΣ ΔΟΞΑ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙΚΕ ΣΕ ΜΑΣ-ΤΟΥΣ ΑΝΑΞΙΟΥΣ-Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ,ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΩΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ:ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΟΠΙΣΩ ΜΟΥ ΕΛΘΕΙ.ΓΝΩΣΕΣΘΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΥΜΑΣ.ΟΠΟΙΟΣ ΤΡΩΓΕΙ ΤΗ ΣΑΡΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΙΝΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΟΥ ΣΩΖΕΤΕ.ΚΡΟΥΕΤΕ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΗΣΕΤΕ.ΜΗ ΚΡΙΝΕΤΕ ΙΝΑ ΜΗ ΚΡΙΘΗΤΕ.Ο ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΩΣ ΥΜΩΝ ΠΡΩΤΟΣ ΒΑΛΕΤΩ ΛΙΘΟΝ.ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΛΛΗΛΟΥΣ ΩΣ ΕΑΥΤΩ!!!!

    ΤΟΣΑ ΟΣΑ ΧΡΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΟΡΕΥΤΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
    ΨΑΧΤΕ ΤΙΣ ΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΤΕΡΙΚΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ.ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΝΕΥΜΑ ΑΓΙΟ ΦΑΙΝΟΝΤΕ.ΕΙΝΑΙ Ο ΛΥΧΝΟΣ ΠΟΥ ΦΩΤΙΖΕΙ ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ.ΑΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΛΥΧΝΟ ΝΑ ΦΩΤΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑΣ.
    ΑΛΛΙΩΣ ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΤΩΝ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΩΝ ΜΑΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ.
    ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΦΥΓΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΤΟΥΤΟΥ,ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ.
    ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ,Η ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ,ΑΣ ΛΑΒΟΥΜΕ ΠΝΕΥΜΑ ΕΠΟΥΡΑΝΙΟ!!!!!!!

  23. Ανώνυμος 06/01/2013 @ 12:22 ΜΜ

    31 Μαΐου 2013 – 2:19 π.μ.

    ο φωτισμός και η γωνία που τραβήχτηκε η φωτό είναι όλο το "μυστικό"/θαύμα απλά!

  24. Ανώνυμος 06/01/2013 @ 7:43 ΜΜ

    ειναι δυο διαφορετικες εικονες..τωρα εσεις οπου βρεθητε και οπου σταθητε βλεπετε θαυματα τοτε εχετε προβλημα να πατε να το κοιταξετε

  25. Ανώνυμος 09/22/2013 @ 6:00 ΜΜ

    Θα πρέπει να ντρεπεσται άθεοι ο θεός εχει στείλει τους αγίους να μας πρωστατευον και οσυγκεκριμενος αγιος εχει κανει πολλα για εμάς τους αμαρτωλόυς

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*