Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

20:29 - 30/05/2013

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕ ΝΑΤΟ-ΤΟΥΡΚΙΑ(vid) Εθελοντικά ένοπλα σώματα ορθόδοξων Ρώσων και Ουκρανών οργανώνονται για Συρία

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Εθελοντικά ένοπλα σώματα ορθόδοξων Ουκραών και Ρώσων ετοιμάζονται για την Συρία σε περίπτωση που υπάρξει επέμβαση του ΝΑΤΟ και εισβολή της Τουρκίας στην χώρα.

Πρόκειται για μια κίνηση που έχει ως στόχο αφ’ενός μεν να μην εμπλακούν απευθείας ρωσικές ένοπλες δυνάμεις στην σύγκρουση και αυτή κλιμακωθεί ανεξέλεγκτα και αφετέρου να αποτραπεί να πέσει η Συρία στα χέρια των ισλαμιστών. Στην Μόσχα όλα τα think tanks θεωρούν ότι ο επόμενος στόχος είναι ο Καύκασος.

Σε ένα βίντεο που είναι σαφές ότι αποτελεί προειδοποίηση και “ψυψολογική επιχείρηση” από αυτές που αρέσκονται οι ρωσικές υπηρεσίες, ο Ουκρανός απόστρατος Ταξίαρχος Sergey Razumovsky μιλάει εξαιρετικά πειστικά:

Η συγκεκριμένη είδηση μεταδίδεται και από την «Φωνή της Ρωσίας». Μάλιστα ο Ουκρανός Ταξίαρχος ζητά και τη βοήθεια του αρχηγείου του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας για να μεταφερθούν όπως λέει εκεί μέχρι και 50.000 εθελοντές έτσι ώστε να πολεμήσουν εναντίον του FSA και υπέρ του Assad.

Το κείμενο όπως το εκφώνησε ο Ουκρανός Ταξίαρχος.

«Σήμερα θα ήθελα να σας προσκαλέσω να πυκνώσετε τις τάξεις της ρωσο-ουκρανικής ταξιαρχίας και να δώσουμε βοήθεια στον πρόεδρο της Συριακής Αραβικής Δημοκρατίας αποκαθιστώντας τγο σύνταγμα και το κράτος.

Είμαστε 72.000 στην Ουκρανία με επαρκή εκπαίδευση και μπορούμε άμεσα να σχηματίσουμε ένοπλο σώμα και να τερματίσουμε οριστικά το πρόβλημα της χώρας.

Ζητάμε λίγα από την κυβέρνηση της Συρίας ως αντάλλαγμα. Τη συριακή υπηκοότητα και την παροχή ασφάλειας για τις οικογένειάς μας. Ακόμη ζητάμε οικονομική βοήθεια και δυνατότητα να εγκατασταθούμε όπου θέλουμε.

Ο καθένας μπορεί μετά τον πόλεμο να κάνει ότι θέλει, ακόμη και αν έδωσε μάχες στα Βαλκάνια, τη Σερβία ή βρίσκεται στην Ουκρανία.

Ο κάθε μαχητής μπορεί να αποφασίσει για τον εαυτό του μετά το τέλος του πολέμου στη Συρία και να αποφασίσει που θα βρεθεί.

Σήμερα θα απευθύνουμε επίσημο αίτημα για την αποστολή των εθελοντών στη Συρία στο Σύρο πρεσβευτή στην Ουκρανία. Επίσης θα ζητήσουμε από το αρχηγείο του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας της ρωσικής Ομοσπονδίας έτσι ώστε να μας προσφέρει τη δυνατότητα να μεταφερθούμε στη Συρία.

Σας προσκαλώ να κάνετε αυτό που πρέπει στη ζωή σας έτσι ώστε να μην ντρέπεστε αργότερα γιατί δεν το κάνατε και να είστε περήφανοι μπροστά στα μάτια των εγγονών σας.

Με αυτό το γράμμα ζητάμε από τον ηγέτη της Συρίας Bashar Al Assad την άδεια να επέμβουν τουλάχιστον 50.000 Ρώσοι μαχητές στη Συρία εναντίον των ανταρτών».

defencenet



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (12)

  1. Ανώνυμος 05/30/2013 @ 8:58 ΜΜ

    Η ΣΥΡΙΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΩΠΑΣΕΙ ΜΕ ΝΙΚΗ ΤΟΝ ΑΣΑΤ ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΑΤΟ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΗΤΤΑ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΛΛΗ ΜΑΧΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΤΟ ΝΑΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΛΛΑ ΛΟΓΑΡΙΑΖΟΥΝ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΑΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ Ο ΠΑΙΣΙΟΣ Ή Ο ΑΙΤΩΛΟΣ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ Η ΡΩΣΙΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ….. ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΣ ΣΥΜΕΡΙΣΤΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ

  2. Ανώνυμος 05/30/2013 @ 9:26 ΜΜ

    μαλιστα…καινουργιο αυτο.μεχρι στιγμης δεν ειχαμε τετοιες κινησης..εαν ειναι αληθινο τοτε μπραβο τους..καιρος ειναι να στειλουν μερικους παραπανω για πιλαφι στον αλλο κοσμο//////////////////

  3. Ανώνυμος 05/30/2013 @ 10:45 ΜΜ

    ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΑΡΜΑΓΕΔΟΝ ΑΜΑ ΠΑΝΕ ΡΩΣΟΙ ΚΑΤΩ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΑΣΧΗΜΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΝΑΤΟ.

  4. Από Χριστιανούς Ορθόδοξους δεν περίμενα τέτοια αντίδραση… Δε μπορεί να το χωρέσει η καρδιάμου ότι η θρησκεία της αγάπης , της ειρήνης και του φωτός αποζητάει τον πόλεμο και των θάνατο άλλων ανθρώπων , ¨εστω και αλλόθρησκων. Εμείς οι άνθρωποι είμαστε περάξενα ζώα. Παρά το γεγόνος ότι οι ομοιότητες μας σαν ανθώπινο είδος αγγίζει το 99% , Εμείς εστιάζουμε στο 1% που είναι η διαφορές μας , γιατί;; Η παιδικότητα σε όλο το μεγαλείο της. Στη συμπαντική χρονομετρική κλίμακα το ανθρώπινο είδος δεν είναι παρά ,κατ'αντιστοιχία, σαν ένα μικρό παιδί 3 χρονών , πάρα ταύτα είμαστε ικανοί να αφανίσουμε ολόκληρα κράτη… Η εξέλιξη της συνείδησης μας δε συμβαδίζει με την εξέλιξη της τεχνολογίας. Ας έχουμε όσο το δυνατόν λιγότερο νεκρούς συνανθρώπους μας και σε αυτή τη λαίλαπα πολέμου. Διότι όπως έχει αποδείξει το παρελθόν , ο μόνος κερδισμένος από τους πολέμους είναι οι βιομηχανίες όπλων , και ο χαμένος είναι ολόκληρη η ανθρωπότητα!!!

  5. Ανώνυμος 05/30/2013 @ 11:50 ΜΜ

    Κυριε Λουκα οι ισλαμιστες κατω σφαζουν ολοκληρες οικογενειες χριστιανων, θα πρεπει να τους αφησουμε να συνεχισουν την γενοκτονια τους?? Ε οχι, πολυ καλα εκαναν οι Ρωσσοι και οι Ουκρανοι και πρεπει να ακολουθησουμε κι εμεις το παραδειγμα τους ωστε να σβησουμε απο τον πλανητη αυτο το καρκινωμα που λεγεται ισλαμ…

  6. Ανώνυμος 05/31/2013 @ 1:14 ΠΜ

    Συμφωνώ με τον κύριο Λουκά Λάζαρη.
    Δεν είναι καλύτερα ο χριστιανός να προσεύχεται στον Θεό να συνετίσει αυτούς που κάνουν όλα αυτά τα εγκλήματα;
    Και αν ακόμη Αυτός θελήσει να τους τιμωρήσει γιατί να χαιρόμαστε;

  7. Γίνεται σφαγή Ελληνορθοδόξων και γενοκτονία στη Συρία και εμείς μιλάμε για προσευχή μόνο; Συν Αθηνά και χείρα θα έλεγα.

  8. Ανώνυμος 05/31/2013 @ 8:32 ΠΜ

    @Ανώνυμος 2.50

    Τράβα να σβήσεις μόνος του το "καρκίνωμα" που λέγεται Ισλαμ. Εκτός αν φοβάσαι…που μάλλον φοβάσαι.

    Τζάμπα μάγκες ….

  9. Βλέπω την ανθρωπότητα σαν έναν ενιαίο οργανισμό , σαν μία ενιαία συλλογική ζώσα οντότητα, σαν έναν άνθρωπο, σαν εμένα , σαν εσένα.Εμείς όλοι οι άνθρωποι μάζι αποτελούμε αυτον τον ανθρωπο. Τα σώματα μας όλα ενωμένα δίνουν ένα σώμα. Τα μέλη μας ενωμένα δίνουν ενιαία μέλη. Η διάνοιά μας. τα πνεύματά μας ενωμένα δημιουργούν έναν άνθρωπο. Όταν λοιπόν ακούω ή διαβάζω για πόλεμο ανάμεσα στο είδος μας, η φαντασία μου οργιάζει δημιουργικά σε σημείο που να βλέπω μπροστά μου έναν άνθρωπο να χτυπιέται και να μαχαιρώνεται μόνος του! Το ένα χέρι να βαράει το άλλο και τα δυο μαζί το κεφάλι. Το αποτέλεσμα φυσικά και είναι αναπόφευκτο. Αν πραγματικά θέλουμε να βοηθήσουμε ,όχι τόσο σαν χριστιανοί αλλά κυρίως σαν ενσυνείδητοι άνθρωπο, ας αποσύρουμε στρατό και οπλισμό απο οποιαδήποτε περιοχή και τα χρήματα που θα ξοδεύονταν για στραττιωτικές επιχειρήσεις ας ξοδευτουν για να σταλουν φάρμακα, τρόφιμα, τεχνολογία, υλικά για την ανοικοδόμηση της χώρας τους… Ο χριστός αυτό δίδαξε , οι πιστοί της διδασκαλίας του, γιατί δεν ακολουθούν τα πιστευώ τους;;; Δε γίνεται να σπείρεις βία και μίσος και να θερήσεις ειρήνη και αγάπη. Την αποψή μου εκφράζω , δε έχω καμία πρόθεση να πείσω τους συνανθρώπους μου να ενστερνιστούν τη λογικη μου. Αγάπη και φως σε όλη την ανθρωπότητα και κυρίως σε αυτούς που το έχουν περισσότερο ανάγκη.

  10. Ανώνυμος 05/31/2013 @ 12:25 ΜΜ

    8:37 π.μ. Στους Χριστιανούς αναφέρομαι.
    Προσεύχεστε Αδιαλείπτως! Αυτό δεν διδάσκει ο Χριστιανισμός, ή λέει αφήστε την προσευχή και εξοντώστε τους άπιστους και δεν το ξέρω;

    Μ’αυτό δεν δίνω άφεση στους εγκληματίες, παρά πιστεύω πως πρέπει να ελέγχουμε τον θυμό και την εκδικητικότητά μας όσο μπορούμε. Με λογική κρίση έχουμε τον έλεγχο του εαυτού μας.

  11. Ανώνυμος 05/31/2013 @ 12:31 ΜΜ

    Το Ισλάμ είναι μια θρησκεία που μετατρέπει τους φυσιολογικούς ανθρώπους σε τέρατα . Αυτό το έμαθα 1ον) Από τα 550 χρόνια σκλαβιάς που είχαμε στην πατρίδα μας 2ον)Διαβάζοντας το κοράνι το οποίο είναι γεμάτο μίσος και περιφρόνηση για τις γυναίκες και γεμάτο κατάρες και προτροπές για σφαγές και λειστείες εις βάρος όποιων δεν είναι Μουσουλμάνοι. 3ον)Από αυτά που γίνονται σήμερα στην Συρία από τους φανατικούς μισθοφόρους Ισλαμιστές που δουλεύουν για τους Εβραίους . Και να σκεφτεί κανείς ότι αυτή η θρησκεία δημιουργίθηκε από κάποιον που βαπτίσθηκε χριστιανός .

  12. Ανώνυμος 05/31/2013 @ 2:09 ΜΜ

    ρε η ελλαδα μασ χανετε και εσεισ περα βρεχη εδω σε λιγοθα ειμαστε αποικια ρε ρε παρτετο χαμπαρι ελληνεσ ξυπνυστε

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*