Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

20:31 - 08/04/2012

Τά μυστικά ανοίγματα στό εσωτερικό της γής

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις
Η Blavatsky , η γνωστή μέντιουμ του περασμένου αιώνα που ίδρυσε την Θεοσοφία, ταξίδεψε και αυτή από την Ασία έως το Περού και την Βραζιλία . 
Τα ταξίδια της περιελάμβαναν πάντα, στους τόπους αυτούς , υπόγειες καταβάσεις από μυστικά ανοίγματα, προς το εσωτερικό της γής και συναντήσεις της με τα «μεγάλα πνεύματα του Σύμπαντος» πού την καθοδηγούσαν . 
Στο Περού λέγεται πώς υπάρχει στην περιοχή Cuzco μια πελώρια υπόγεια δίοδο που προχωράει ένα τούνελ 1400 χιλιομέτρων κάτω από την Βολιβία και που οδηγεί σε μια καταχθόνια πολιτεία την οποία επισκέφθηκε η ίδια η Blavatsky. 
Ποιους άραγε συναντούσαν εκεί κάτω όλοι αυτοί που συνδέονται με μυστικές στοές , αποκρυφισμό, πνευματισμό , και όλα τα συναφή . 
 
Μήπως τους αρχαίους Τιτάνες και Άτλαντες ;
 
Βλέπουμε άλλωστε, ότι όλοι αυτοί που δημιουργούν αργότερα αποκρυφιστηκές στοές, με τον ένα ή άλλο τρόπο έχουν σχέση με τον υπόγειο κόσμο. 
Σαν ενδιάμεσοι , χρησιμοποιούνται για να λειτουργούν σαν όργανα αποσυντόνισης των ανθρώπων από Τον Θεό και την πίστη τους , οπότε και κατ’ επέκταση από τον εαυτό τους και την συνείδησή τους , ούτως ώστε να γίνονται εύκολα υποψήφια θύματα ελέγχου της ψυχής των, υλικό πού χρειάζεται για την συντήρησή του ο Εωσφόρος. 
 
Η «φωτιά των άστρων» όπως την ονομάζει ο Λόρεν Γκάρντερ, έχει και την επωνυμία «Αστρική φωτιά» , και όπως έχουμε πεί και πιο πάνω το Αστρικό = το εκ των Ήλιων πύρ , αντιπροσωπεύει την ενέργεια των όντων, την ψυχή.
Υπάρχει ένα μυστήριο, που προφανώς έχει σχέση με τον υπόγειο κόσμο, σχετικά με τα Μετρό των πόλεων. Αναρωτιέται κανείς γιατί άραγε δημιουργήθηκαν τα Μετρό;
 
Είναι αλήθεια ότι σκοπός τους ήταν να λυθεί το κυκλοφοριακό; 
Αν ναι, τότε από πιά εποχή άρχισαν να ανησυχούν για αυτή την κατάσταση ; 
Για να δούμε μερικά. Το Μετρό στο Λονδίνο άρχισε να δημιουργείται από το 1863, ενώ έως το τέλος του 19ου αιώνα μετρό αποκτούν και η Νέα Υόρκη, η Βουδαπέστη και η Βιέννη.
 
Το Παρίσι διαμόρφωσε τους υπόγειους δρόμους του σε μετρό το 1900. Μια εποχή που ακόμη κυκλοφορούσαν τα κάρα και σίγουρα ο πληθυσμό δεν ήταν τόσος που να προκαλεί την ανάγκη υπόγειων διαδρομών τι ήταν εκείνο που τους έκανε να θεωρήσουν αναγκαίο το Μετρό; 
 
Έχουν αναφερθεί πολλά και παράδοξα περιστατικά από τους εργάτες που δούλευαν εκείνη την περίοδο για την διάνοιξη των υπόγειων στοών. 
Πολλοί από τους εργαζόμενους, και μάλιστα περιστατικά έχουν καταγραφεί από εφημερίδες της εποχής, ήταν μάρτυρες θέασης περίεργων όντων που έκαναν την εμφάνισή τους στα βάθη των στοών και που έγιναν η αιτία να εγκαταλείψουν ακόμα και την εργασία τους από τον φόβο.
 
Αλλά ακόμα τι έχετε να πείτε και για τα μυστικά εργαστήρια που βρίσκονται σε βάθος έως και 12 ορόφων κάτω από την γή , όπως το γνωστό της Αρέας 21.
Μήπως ο λόγος είναι ότι εκεί κάτω έχουν άμεσες επαφές με τους αρχαίους αυτούς και από τους οποίου όχι μόνο συνεργάζονται παίρνοντας προηγμένη τεχνολογία, αλλά και ότι επεξεργάζονται τους τρόπους για την δημιουργία κατάλληλων συνθηκών στο περιβάλλον για την επιστροφή τους στην επιφάνεια του πλανήτη.
Η σημερινή τεχνολογία είναι προφανές ότι έχει δοθεί από τους υπογήϊνους και είναι η ίδια των μακρινών εκείνων χρόνων.
 
Χρήση των ίδιων τεχνολογικών συστημάτων γινόταν και κατά την εποχή που δια μέσω συγκεκριμένων κέντρων-ιερατείων, επιβαλλόταν η δύναμη και ο φόβος στα πλήθη για τον έλεγχο των γήινων πραγμάτων. 
Γιατί ο πόλεμος ανάμεσα στους Άτλαντες και τους Έλληνες συνεχίζονταν και συνεχίζετε.
 
Για την τεχνολογία αυτή μπορούμε να πάρουμε μια ιδέα και να την υποψιασθούμε, από σκαλισμένες παραστάσεις που έχουν βρεθεί στην Αίγυπτο. 

πηγη

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*