Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

11:16 - 04/07/2011

Στα «χαρακώματα» Τεχεράνη και Άγκυρα, λόγω Συρίας…!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις
Απότομη επιδείνωση των σχέσεων Τεχεράνης-Άγκυρας, προκαλούν οι τουρκικές μεθοδεύσεις στη Συρία, την ώρα που το καθεστώς της Δαμασκού προσπαθεί να ελέγξει την υποκινούμενη «εξέγερση» εναντίον του.
Σημειώνουμε ότι η κυβέρνηση Ερντογάν, πήρε και αυτή μέτρα κατά του απόπλου σκαφών για τη Γάζα, παράλληλα με την ελληνική κυβέρνηση και κάπου εδώ, το παραμύθι της «κόντρας» Τουρκίας-Ισραήλ, παρέδωσε πνεύμα.
Προσοχή: οι Ιρανοί, θεωρούν ότι οι Τούρκοι ετοιμάζουν αιφνιδιαστική επιχείρηση σε συνεργασία με τους Αμερικανούς κατά του καθεστώτος Άσαντ και ετοιμάζονται για αυτό το ενδεχόμενο, προχωρώντας σε στρατιωτικές ασκήσεις 10ήμερης (!) διάρκειας, με την επωνυμία Μεγάλος Προφήτης και με τη χρήση μάλιστα, πυραύλων τύπου Saijil-2 & Fateh 110 (ο πρώτος έχει ακτίνα δράσης 2.000 χλμ, ενώ ο δεύτερος βρίσκεται ήδη στο οπλοστάσιο των Σύριων).
Σύμφωνα με τον στρατηγό Amir-Ali Hajizadeh, τον επικεφαλής της αεροπορικής δύναμης των «Επαναστατικών Φρουρών», οι ασκήσεις είναι μια απάντηση στην αύξηση της αμερικανικής παρουσίας στην περιοχή.

Η Τεχεράνη δείχνει ότι δεν φοβάται: ιρανικά θωρηκτά και υποβρύχια, παρακολούθησαν από κοντινή απόσταση τα δύο αμερικανικά αεροπλανοφόρα USS Enterprise (το μεγαλύτερο αεροπλανοφόρο στον κόσμο) και USS George H. W Bush, τα οποία διασταυρώθηκαν στις 21 Ιουνίου στο στενό Bab el-Mandeb, πλέοντας σε αντίθετη κατεύθυνση. Επίσης, παρακολούθησαν από κοντά και το πυρηνικό υποβρύχιο USS Bremerton, το οποίο «έκοβε βόλτες» στην ακτή του Μπαχρέιν. Είναι φανερό ότι οι Ιρανοί «ανησυχούν» για την αμερικανική και την τουρκική κινητικότητα και προσέχουν, έχοντας μάλιστα διασπείρει στρατιωτικές μονάδες στα παράλια της χώρας τους. Οι Ιρανοί, μέσω του υπουργού Άμυνας της χώρας τους αντιστράτηγου Ahmad Vahidi, απέρριψαν τις κατηγορίες που εξαπέλυσε εναντίον τους ο Αμερικανός υπουργός Άμυνας Robert Gates, ότι οι ιρανικές ένοπλες δυνάμεις ενέχονται σε επιθέσεις κατά των αμερικανικών δυνάμεων που σταθμεύουν στο Ιράκ, επισημαίνοντας ότι αυτά λέγονται ως άλλοθι για να δικαιολογηθεί η αμερικανική πολιτική στην περιοχή.
Το Ιράν, όπου χθες μνημονεύονταν οι 290 νεκροί (μεταξύ τους 66 παιδιά) από την κατάρριψη στις 3 Ιουλίου 1988 από το αμερικανικό πολεμικό πλοίο USS Vincennes αεροπλάνου τύπου Airbus A300B2-203 της εταιρείας Iran Air πάνω από το Στενό του Hormuz, προετοιμάζει την αντιαεροπορική του άμυνα, θεωρώντας πως η κατάσταση ασφαλείας στην περιοχή ενδέχεται να βγει εκτός ελέγχου, λόγω της παρέμβασης των Αμερικανών στα τεκταινόμενα στη Συρία και της τυχοδιωκτικής πολιτικής της Τουρκίας. Πηγές της Τεχεράνης έκαναν λόγο για προετοιμασία των υπόγειων εγκαταστάσεων βαλλιστικών πυραύλων τύπου Shahab-3, οι οποίες δεν είναι έκθετες σε αεροπορικές επιδρομές. Ιρανικές πηγές λένε, χωρίς να μασούν τα λόγια τους, ότι μια αμερικανική ή τουρκική ή Νατοϊκή επίθεση στη Συρία, θα προκαλέσει πυραυλική απάντηση εκ μέρους του Ιράν, κατά τουρκικών αλλά και αμερικανικών στόχων στην τουρκική επικράτεια, αλλά και αλλού στη Μέση Ανατολή.
Από “ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΟΣΜΟ”

http://ellinikiafipnisis.blogspot.com/2011/07/blog-post_675.html#ixzz1R8NUqYmM

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*