Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

10:30 - 26/07/2014

Σπάνε το 8ωρο! Έρχεται και η σαββατιάτικη εργασία για όλους

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Σπάνε το 8ωρο! Έρχεται και η σαββατιάτικη εργασία για όλους

ΜΙΑ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΜΙΣΘΟΥ: Θυμάστε την κυβέρνηση να υπόσχεται ότι δε θα κάνει νέες μειώσεις μισθών; Ορίστε που κάνει…

Στόχος το 10ωρο: Πρώτα θα θεσμοθετήσουν το 5ήμερο και 9ωρο. Αμέσως μετά, ακολουθεί το 5ήμερο και 10ωρο! Και μετά;

ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΡΓΙΕΣ

Χωρίς αυξήσεις: Όταν σου αυξάνουν τις ώρες εργασίας, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΥΞΗΣΗ ΑΠΟΔΟΧΩΝ, στην ουσία μειώνουν το κόστος της κάθε εργατοώρα!

Η εργασία φθηναίνει και άλλο. Ενώ τα εργασιακά δικαιώματα “τελειώνουν” δια παντός.

toxwni.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (14)

  1. Αυτα μπορουν να ισχυσουν στον δημοσιο τομεα, στον ιδιωτικο ποτε δεν εφαρμοστηκε το 8ωρο διοτι για να ορθοποδησει μια επιχειριση χρειαζονται ατελειωτες ωρες καθημερινα ειδαλλως κλεισε το μαγαζακι σου και βλεπε TV στο σπιτι σου! ''Ελευθερον το ευψυχον'' λεγανε οι αρχαιοι ημων προγονοι. Κανε μια δικη σου επιχειριση νεοελληνακο και εφαρμοσε το 8ωρο ή το 10ωρο που επιβαλλει το σκυλολοι της Βουλης και αν δεις προκοπη εμενα να με χεσεις πατοκορφα!

    • Αυτό φιλαράκο συμβαίνει μόνο όταν μέσω της ιδιωτικής σου επιχείρησης θέλεις να πλουτίσεις σε 1 -2 χρόνια, αγνοώντας ότι η εργασία είναι προσφορά ανθρώπινου σώματος και προσωπικού χρόνου.
      Δες κοινωνίες που οι επιχειρηματίες δεν είναι σαν τους Έλληνες και σέβονται τον ΑΝΘΡΩΠΟ εργαζόμενο για να καταλάβεις ότι ο νεοπλουτισμος των Ελλήνων είναι αυτός που ευθύνεται για τα δεινά των τελευταίων χρονων.
      ΘΟΔΩΡΗΣ

      • Αληθεια? Για πες μας ποσο τις % φορολογικο συντελεστη εχουν οι δημοσιες υπηρεσιες και ποσο τις % εχουν οι ιδιωτες που μου θες να ορθοποδησουν και με ενα 8ωρακι? Μπες στην σκληρη πραγματικοτητα φιλος και χωνεψε το, αν θες να επιβιωσει η επιχειριση σου, κανεις οτιδηποτε ειναι αυτο για να εισαι σωστος απεναντι στα εξοντωτικα χαρατσια του Κρατους, ειδαλλως βαλε λουκετο στην επιχειριση σου που εχτιζες μια ζωη ή βαλε κουνελια! Επισης στον ιδιωτικο τομεα, εργαζομενος ειναι και ο ιδιοκτητης της επιχειρισης, οποτε τα υπολοιπα που αραδιασες και νομιζεις οτι με οργανωτικο κομμουνισμο μεσα στην επιχειριση σου, το μονο που θα καταφερεις ειναι να πτωχευσεις και σε μια βδομαδα να κοιμασαι στα πεζοδρομια.

    • Ανώνυμος 07/26/2014 @ 9:08 ΜΜ

      Μπορεις να φανταστεις το εξης ? Μια κοινωνία που ολοι μα ολοι ( Δημοσιο , ιδιωτικό , απαντες ) θα δουλευουν 12…13….14 ωρες και ο χρονος που θα τους απομένει θα ειναι μονο για φαγητό και λιγο ύπνο?
      Πες μου τωρα , η αγορα ετι θα γίνει ? , Θα κινείται μονο οτι αφορα στο τι θα καταναλώνουν τα πιτσιρίκια μεχρι και αυτα να βρουν δουλεια. και τα πολυ βασικα είδη πρωτης αναγκης.
      Ο λογικος ελευθερος χρόνος για ολους φερνει και προσωπικες στιγμες…χομπι..μια βολτα… και αλλα ενδιαφέροντα τα οποια φυσικα οδηγουν και σε αγορα διαφορων πραγματων περα των ακρος απαραίτητων… … ετσι που παμε τωρα …φαγητό ..υπνο …δουλεια…φαγητο…υπνο δουλεια……Loop

  2. Ανώνυμος 07/26/2014 @ 1:02 ΜΜ

    Δεν θα προλαβουν ρε…δεν το ειπαμε?αιντε αιντεεεεεε

  3. Ανώνυμος 07/26/2014 @ 7:04 ΜΜ

    έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό αυτό στον Α.Β που δουλεύω μας υποχρεώνουν να δουλεύουμε επιπλέον ώρες χωρίς να τις πληρωνόμαστε. χτυπάμε κάρτες και συνεχίζουμε να δουλεύουμε
    (ενώ το αντίθετο γίνετε στο δημόσιο αυτοί χτυπάνε κάρτες χωρίς να δουλεύουν)

    • Ανώνυμος 07/27/2014 @ 12:10 ΠΜ

      υπαρχουν οι δημοσιοι υπαλληλοι κ οι ¨δημοσιοι υπαλληλοι¨ μαθε ποιοι δουλευουν κ μετα μιλα κ οχι ολοι στο ιδιο τσουβαλι κ ναι ειμαι δημοσιος υπαλληλος κ θελω να πιστευω οτι προσφερω κ παρα πολλα μαλιστα στην δουλεια μου κ στον συναθρωπο μου ναι δεν λεω υπαρχουν οι δημοσιοι υπαλληλοι που κοιταν την ωρα γιατι εχουν να παν για τσιπουρο αλλα οχι ολοι εχω κατσει απειρες φορες πανω απ το ωραριο μου για να εξυπηρετησω τους συμπολιτες μου κ θα το κανω ξανα κ ξανα οποτε χρειαζεται μπορει να με κοψαν λεφτα αλλα καθε μερα λεω ευχαριστω που εχω την δουλεια μου οποτε φιλος δεν ειμαστε ολοι το ιδιο.

      Υ.Γ Αν αναρωτιεσαι σε τη υπηρεσια ειμαι,ειμαι στον τομεα της υγειας κ συγκεκριμενα σε ασθενοφορο

  4. Ανώνυμος 07/26/2014 @ 7:28 ΜΜ

    Ρε παιδια μου αυτα δεν ειναι καινουρια πραματα.
    Τα τελευταια 25 χρονια εγω προσωπικα και ολη η σειρα των παιδιων του 1975 πιασαμε δουλεια απο 12 – 13 χρονων 6 και 7 μερες την εβδομαδα και αμα υπηρχε αναγκη ουτε λογος για υπερωρια. Σημερα λες και το πηρανε χαμπαρι αναφερουν για παιδικη εργασια, παραπανω ωρες δουλειας και για ακουσον ακουσον εξαημερο εργασια.(Υποψην πως ομιλω για εργασια στον κλαδο της οικοδομης.) Σε αυτην την πορεια συναντησα ουκ ολιγους πατριωτες με την ιδια μοιρα, ειναι σκετη απογοητευση τωρα να το ακουμε ως μεγα κακο, ενοσω ξοδεψαμε ολη την ζωη μας με τον τροπο που περιγραφω ως ανω, Το λαθος ειναι το συστημα που εχει την δοιηκιση του κρατικου μηχανισμου. Μονη ελπιδα η εκ βαθρων αλλαγη του σε λειτουργικοτερο και πρακτικοτερο ως προς το κοινο καλο των πολιτων. Η πλουσια ιστορια μας διδασκει οτι χρειαζομαστε προκειμενου να διαπρεψουμε. Ερρωσθε.

  5. Ανώνυμος 07/26/2014 @ 10:59 ΜΜ

    Οταν καποιοι ψηφιζαν τους μαλακες ξανα και καποιοι εκαναν μπανακι στη παραλια με το φρεντο αγκαλια ……δε σκεφτοντουσαν τις συνεπειες των επιλογων αυτων σωστα ?????? Τωρα ολοι μαζι για χαρη αυτων των επιλογων θα ζησουμε στιγμες μοναδικες .ανεπαναληπτες και θα πουμε και ενα μεγαλο ευχαριστω που ζουμε ακομα και που μπορουμε να σχολιαζουμε τη καθημερινοτητα μας μεσα απο το δικο μας θαυμαστο κοσμο των ζωων ……..κοιταξτε ολοι μαζι το πουλακι να βγαλουμε και φωτογραφια να εχουμε να το θυμομαστε οτι καποτε ειχαμε αρχ…..ια ????!!!!!!!! Αντε και του χρονου να μας βαλουν και στρωματακια απο τα φτηνα……για να μην φευγουμε καθολου απο τη δουλεια και να ειμαστε ολοι σαν τους φανταρους……..μεσα και χωρις αδεια εξοδου !!!!!!! Αυτα βεβαια για τον ιδιωτικο τομεα αρχικα …..τι σκατα στο δημοσιο πρεπει να μεινει και καποιος να τους ψηφιζει αλλιως πως θα εχουμε αυτη την υπεροχη,ανεπαναληπτη,εξωγηινη κυβερνηση του στραβοπαχυδερμου ζευγαριου Σαμαροβενιζελου !!!!!! Να μην ξεχασουμε να βοηθησουμε και τους δημοκλανογραφους των μεγαλων καναλιων για να συνεχισουν να μας κλανουν με την ησυχια τους !!!!!!!! Αντε βρε κουραγιο μας τα πρωτα χρονια θα μας φανουν δυσκολα αλλα μετα θα ισιωσουμε μια και καλη …………..

  6. Ανώνυμος 07/27/2014 @ 8:24 ΠΜ

    ΟΤΑΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ (ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ). Ο ΜΕΤΑΞΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΣΑΠΤΑΝ ΤΙ ΕΚΑΝΕ? ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΣΤΟ ΤΟΤΕ ''ΚΚΕ'' ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΤΟ ''ΚΚΕ'' ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑ ΑΔΙΚΙΑ ΣΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, Ο ΜΕΤΑΞΑΣ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ.

    Ο ΜΕΤΑΞΑΣ ΕΙΧΕ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΕ ΜΕ ΑΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΣΚΑΛΙΣΕΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ 'ΟΥΔΕΝ ΑΛΥΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΤΑΞΑ'.
    ΕΠΙ ΜΕΤΑΞΑ ΓΥΡΙΖΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΑΝ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΟΤΑΝ ΕΛΗΓΕ ΤΟ ΟΚΤΑΩΡΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΘΕΣΠΙΣΕΙ Ο ΜΕΤΑΞΑΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΔΕΝ ΣΧΟΛΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΟΚΤΑΩΡΟ ΤΟΥΣ. ΑΝ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΤΡΕΜΑΝ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ.
    ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΕΤΑΞΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΠΧ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΣΑΝ ΤΑ ΖΩΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ ΕΩΣ ΤΗΝ ΔΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΗ Ο ΜΕΤΑΞΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ. ΑΣ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑΝ ΕΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ Η ΕΝΑ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ? ΕΓΩ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΤΟ ΜΕΤΑΞΑ. ΕΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΑ ΜΕΤΑΞΑ ΤΟ 1922 ΟΛΟ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΕΧΡΙ 200 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΕΣΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!!

    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΕΞΗΣ ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΑΚΥΡΗΣΟΥΜΕ ΕΘΝΑΡΧΕΣ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΒΛΕΠΕ ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑ!!!!!!!! Η Ο ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΑΜΠΟΤΑΡΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΧΤΥΠΗΤΟ-ΑΗΤΤΗΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ!!!!!!!!!
    ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΒΡΩΜΟΜΟΓΓΟΛΩΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!! ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΚΑΤΟ-ΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΘΑΨΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ.

    ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΝΕΟΦΥΤΟΣ

    • γιώργος 07/28/2014 @ 6:57 ΜΜ

      Ο Μεταξάς αρνήθηκε να προσφέρει τις στρατιωτικές του υπηρεσίες στην πατρίδα , ως Ελλην Αξιωματικός , κατά την διάρκεια της Μικρασιατικής περιπέτειας του Έθνους . Ο λόγος ; Οι ψευτοεγωισμοί και οι φιλοδοξίες .

  7. γιώργος 07/28/2014 @ 6:53 ΜΜ

    Υπάρχουν εργοδότες που εφαρμόζουν στη πράξη , ότι έχουν συζητήσει ακόμη και στις τουαλέτες της Βουλής οι κοι και κες βουλευτές . Από απογευματινή βάρδια (14:00-22:00) σε πρωϊνή βάρδια(6:00-14:00) , με λιγότερο από 8ωρο για ξεκούραση . Το ίδιο από πρωϊνή βάρδια σε νυχτερινή. Όλα αυτά για το καλό του εργαζομένου και φυσικά καθυστερήσεις στις πληρωμές και πάει λέγοντας . Ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται , στην πατρίδα μας , τα μνημονιακά αυτά χρόνια , έχουμε πολλούς λύκους . Συμβαίνει ότι και με τους μαυραγορίτες στην κατοχή (τριπλή κατοχή , από γερμανούς , ιταλούς και βούλγαρους) που χάρην του κέρδους οι τιμές τριπλασιάζονταν ή πενταπλασιάζονταν . Χριστός Ανέστη , για να μην ξεχνάμε τον βασικό λόγο της κρίσης που μας έριξαν .

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*