ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»
⌂

Σοκ: 13 μυστικές συναντήσεις του Ρ. Τ. Ερντογάν με ηγέτη ισλαμιστών τρομοκρατών!

· Κατοχικά Νέα

ΠΩΣ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΗΠΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ «ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΤΕΡΑΣ»

Σοκ: 13 μυστικές συναντήσεις του Ρ. Τ. Ερντογάν με ηγέτη ισλαμιστών τρομοκρατών!

Μία ακόμα απόδειξη ότι η Αγκυρα παίζει και αυτή, εκτός από της ΗΠΑ, «δυνατά» το «χαρτί» του τρομοκρατικού Ισλάμ, έρχεται από την αποκάλυψη ότι τον Απρίλιο του 2012, ο Ρ.Τ.Ερντογάν είχε συναντηθεί μυστικά με τον Σουδάραβα τρομοκράτη Γιασίν αλ Κάντι στο γκαράζ συνεδριακού κέντρο της Κωνσταντινούπολης.

Ο συγκεκριμένος είχε καταχωρηθεί την εποχή εκείνη από τις ΗΠΑ στην λίστα των πιο επικίνδυνων ισλαμιστών τρομοκρατών.

Όταν πραγματοποιήσε το ταξίδι και την συνάντηση με τον Ρ.Τ.Ερντογάν ο Κάντι του είχε απαγορευθεί η είσοδος στην Τουρκία, αλλά εισήλθε με προσωπική εντολή του Ρ.Τ.Ερντογάν, υπό την κάλυψη της ΜΙΤ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πιο συγκεκριμένα, ο Τούρκος πρωθυπουργός έστειλε τους άνδρες της ασφάλειάς του να παραλάβουν τον Σαουδάραβα, ούτως ώστε να μην περάσει από τον έλεγχο των διαβατηρίων.

Ο Ερντογάν μετέβη στο συνεδριακό κέντρο με τον επικεφαλής των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών, Χακάν Φιντάν, ο οποίος ωστόσο αποχώρησε αφήνοντας τους Ερντογάν και Κάντι να συνομιλήσουν για περίπου 50′.

Η τουρκική εφημερίδα «Καρσί» η οποία δημοσιεύει λεπτομέρειες για την υπόθεση αναφέρει ότι οι δύο άνδρες συναντήθηκαν συνολικά 13 φορές.

Ο λόγος της συνάντησής τους ήταν για να συντονίσουν την αποστολή όπλων στους ισλαμιστές αντ;aρτες της Συρίας, οι οποίοι εν συνεχεία εξελίχθηκαν σε ISIL και εν τέλει σε ISIS (Ισλαμικό Κράτος).

Όλα αυτά μετά την αποκάλυψη της συνάντησης μόλις πριν από ένα χρόνο, του αρχηγού της ISIL Abu Bakr Al-Baghdadi με τον Γερουσιαστή John McCain ο οποίος ηταν και υποψήφιος για πρόεδρος των ΗΠΑ το 2008.

Επρόκειτο για συγκέντρωση μελών της “συριακής αντιπολίτευσης” και ο M. McCain πήγε να τους συναντήσει εκεί τον Ιούνιο του 2013.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

defencenet

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Χώρος νοσοκομείου, φωτογραφία αρχείου, όχι από το ΤοκάτFEATURED

Τουρκία: 5.000 επισκέψεις σε νοσοκομεία του Τοκάτ με συμπτώματα γαστρεντερίτιδας – Τι συμβαίνει με το νερό;

Σημαία Ευρωπαϊκής Ένωσης – εικόνα αρχείουFEATURED

ΕΕ: Κυρώσεις σε 1.569 πρόσωπα και επιχειρήσεις της ρωσικής πολεμικής βιομηχανίας – Το μεγαλύτερο ενιαίο πακέτο καταχωρίσεων

Καπιτώλιο των ΗΠΑ – εικόνα αρχείουFEATURED

ΗΠΑ: Ομοσπονδιακοί πράκτορες έκαναν έρευνα στο σπίτι της Ιλχάν Ομάρ – Πολιτική θύελλα πριν τις εκλογές

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *