Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

15:56 - 17/09/2010

Σε θέση μάχης 350 φορτηγά

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Αμετακίνητοι στις θέσεις τους παραμένουν οι ιδιοκτήτες των φορτηγών αυτοκινήτων, παρά το γεγονός ότι το νομοσχέδιο για την απελευθέρωση των εμπορευματικών μεταφορών πέρασε χθες από την αρμόδια Επιτροπή της Βουλής.Διαβάστε περισσότερα

Εκατοντάδες αυτοκίνητα βρίσκονται ακινητοποιημένα σε διάφορα, κομβικά σημεία της Αττικής και κατά διαστήματα, οι ιδιοκτήτες τους τα μετακινούν για λίγο, με συνέπεια να προκαλούν σοβαρά κυκλοφοριακά προβλήματα.

Σε θέση μάχης 350 φορτηγά

Οι τροχονόμοι δεν επιτρέπουν στους οδηγούς των οχημάτων να τα μετακινήσουν ομαδικά, για να μην πραγματοποιήσουν πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας.
Ωστόσο, αρκετοί οδηγοί, με το πρόσχημα ότι απλώς επιστρέφουν στις δουλειές τους, μετακινούν τα οχήματά τους.
Ετσι, ατις 5 το απόγευμα ομάδα οδηγών πήγε στα διόδια της Ελευσίνας και αφού τα κατέλαβε, ανέβασε τις μπάρες και οι οδηγοί των αυτοκινήτων περνάνε χωρίς να καταβάλλουν το αντίτιμο του διοδίου.
Νωρίτερα και συγκεκριμένα στη 1. 15 το μεσημέρι της Παρασκευής σημειώθηκαν σοβαρά κυκλοφοριακά προβλήματα και στα δύο ρεύματα της Λεωφόρου Κηφισού, όταν οδηγοί φορτηγών δημόσιας χρήσης προσπάθησαν να κάνουν πορεία στο κέντρο της Αθήνας.
Οι αστυνομικοί τους έφραξαν τον δρόμο στην συμβολή της Λεωφόρου Αθηνών με την Λεωφόρο Κηφισού, με συνέπεια να επιστρέψουν στον χώρο συγκέντρωσής τους, στον κόμβο της Μεταμόρφωσης, στην εθνική οδό Αθήνας ?Λαμίας.
Όπως ήταν φυσικό, όση ώρα διήρκησε η προσπάθεια των οδηγών να πραγματοποιήσουν πορεία στο κέντρο της Αθήνας, η κίνηση στα σημεία απ΄ όπου πέρασαν, διεξαγόταν με δυσκολίες.
Έως και το απόγευμα της Παρασκευής, υπήρχαν 68 φορτηγά στην εθνική οδό Αθήνας ? Λαμίας, 30 στα διόδια της Ελευσίνας (και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας), 83 στον Σκαραμαγκά, 40 στον παράδρομο της Πετρόλα στην Ελευσίνα, 35 στα διόδια του Καλαμακίου Κορίνθου, 24 στο ΣΕΦ στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, 37 στον κόμβο Μαρκοπούλου στην Λεωφόρο Αθήνας ?Σουνίου και 33 στην συμβολή των Λεωφόρων Αλίμου-Βουλιαγμένης.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*