Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

05:07 - 19/06/2012

Ρωσικό πλοίο μετέφερε όπλα για τον στρατό του Ασαντ κάτω από τη μύτη του ΝΑΤΟ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ταξίδεψε σαν φάντασμα από την Αγία Πετρούπολη στη Συρία και αφού πέρασε από τον Πειραιά έδεσε στη Ραβέννα, πριν πάρει τον δρόμο της επιστροφής για τη Μαύρη Θάλασσα.
Το ρωσικό φορτηγό «Professor Katsman» δεν θα είχε τραβήξει την προσοχή των μυστικών υπηρεσιών και των μέσων ενημέρωσης εάν το φορτίο του….
δεν ήταν πυρομαχικά και όπλα που παραδόθηκαν στις δυνάμεις του καθεστώτος Ασαντ. Σύμφωνα με πληροφορίες, το πλοίο έδεσε στο λιμάνι του Ταρτούς, στη Συρία, μεταξύ της 26ης και της 27ης Μαΐου.

Προηγουμένως, στα ανοικτά της Κύπρου, ο καπετάνιος έσβησε το transponder για να μην εντοπιστεί το στίγμα του πλοίου.


Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα «Κοριέρε ντελα Σέρα», το πολεμικό υλικό που θα ξεφόρτωνε στη συνέχεια στο Ταρτούς είχε παραχθεί από τη Rosobonexport, τη ρωσική βιομηχανία οπλικών συστημάτων.


Το ίδιο το πλοίο ανήκει στον Βλαντίμιρ Λίσιν, τον δεύτερο πλουσιότερο άνθρωπο στη Ρωσία.



Η Ουάσιγκτον υποστηρίζει ότι πρόκειται να παραδοθεί νέο φορτίο όπλων στη Δαμασκό. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μπασάρ αλ Ασαντ ζητά επιθετικά ελικόπτερα για να συνεχίσει την επιχείρηση καταστολής κατά της αντιπολίτευσης και να περιορίσει τις δικές του απώλειες. Φυσικά δεν είναι γνωστό ποιος και πότε θα παραδώσει το επόμενο φορτίο.

ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ. Tο «Professor Katsman» απέπλευσε στις 27 Μαΐου με κατεύθυνση τον Πειραιά. Εμεινε στη ράδα του μεγαλύτερου λιμανιού της Ελλάδας περίπου 22 ώρες. Οι ελληνικές Αρχές είχαν ενημερωθεί από νατοϊκές πηγές για το δρομολόγιο που θα ακολουθούσε το πλοίο. Στα ελληνικά χωρικά ύδατα βρέθηκε στις 30 Μαΐου και έπιασε στο λιμάνι του Πειραιά για ανεφοδιασμό καυσίμων. Οι λιμενικές Αρχές, ύστερα από σχετική πληροφορία που έλαβαν από τις υπηρεσίες ασφαλείας για το πιθανό φορτίο που μετέφερε το πλοίο, προχώρησαν σε έλεγχο ο οποίος πραγματοποιήθηκε στη Σαλαμίνα. Οπως αποκαλύπτουν στα «ΝΕΑ» ανώτεροι αξιωματικοί του Λιμενικού «το πλοίο βρέθηκε κενό φορτίου, δεν προέκυψε κανένα στοιχείο εις βάρος του και έτσι δόθηκε η άδεια αναχώρησής του».

Το πλοίο βρισκόταν υπό συνεχή νατοϊκή παρακολούθηση ύστερα από την πληροφορία πως μπορεί να μετέφερε όπλα με τελικό προορισμό τη Συρία. Τις υποψίες των νατοϊκών δυνάμεων ασφαλείας ενίσχυαν οι κινήσεις του καπετάνιου, ο οποίος έδινε λανθασμένες αναφορές της θέσης του μέσω τους συστήματος ΑΙS, το οποίο είναι το διεθνές σύστημα καταγραφής της θέσης και της πορείας κάθε εμπορικού πλοίου μέσω δορυφορικής εκπομπής. Το ΝΑΤΟ αν και ενημέρωνε το ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό για τις κινήσεις του «Professor Katsman» δεν ζήτησε να πραγματοποιηθεί έλεγχος εν πλω του ύποπτου πλοίου. Αυτό ζητήθηκε όμως από το Λιμενικό όταν το πλοίο βρέθηκε στη ράδα του Πειραιά.


ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΛΟΥΚΑΣ ΔΗΜΑΚΑΣ, ΣΤΕΛΙΟΣ ΒΡΑΔΕΛΗΣ


Πηγη
Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή




Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*