Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

18:55 - 25/07/2012

Ρωσία προς Τουρκία: “Θα καταρρίψουμε τα μαχητικά σας στην Συρία σαν παπάκια”!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Έμμεση προειδοποίηση στην Τουρκία να μην διανοηθεί να προχωρήσει στο σχέδιο αεροπορικής προσβολής θέσεων αντιαεροπορικών συστημάτων στην Συρία γιατί τα μαχητικά της “θα καταρριφθουν σαν παπάκια στο λούνα-παρκ” (!), έστειλε η Ρωσία μέσω της εφημερίδας “Ισβέστια” η οποία θεωρείται ότι
εκφράζει το κατεστημένο του ρωσικού υπουργείου Άμυνας και το ρωσικό στρατιωτικο-βιομηχανικό σύμπλεγμα.
Συγκεκριμένα αναφερόμενη στις διαρροή σε τουρκικές εφημερίδες των σχεδίων εκτέλεσης αποστολών SEAD (καταστολής αεράμυνας) από την τουρκική Αεροπορία ως “εκδίίκηση” για την κατάρριψη του

αναγνωριστικού/μαχητικού RF-4E (διαβάστε στην ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ την πρωτογενή πληροφόρηση και σειρά με άγνωστες λεπτομέρειες της κατάρριψης του τουρκικού μαχητικού) η ρωσική εφημερίδα αναφέρει ότι  “Η Τουρκία ήταν έτοιμη να επιτεθεί στη Συρία, αλλά ακύρωσε τα σχέδιά της όταν το τουρκικό ΓΕΕΘΑ κατάλαβε ότι οι πληροφορίες του για την συριακή αεράμυνα ήταν περιορισμένες. Η Συρία διαθέτει ρωσικά αντιαεροπορικά συστήματα τελευταίας τεχνολογίας και θα κατέρριπτε τα τουρκικά μαχητικά σαν “τα παπάκια στο λούνα παρκ”.
Η εφημερίδα επίσης τονίζει ότι οποιαδήποτε τουρκική επιθετική κίνηση θα πυροδοτούσε γενική πολεμική σύρραξη.
Στο άρθρο αναφέρεται ότι οι Ρώσοι “σύμβουλοι” έχουν στήσει ένα αντιαεροπορικό δίκτυ, βασισμένο στα διδάγματα των τελευταίων συγρκούσεων απο την εποχή της επιχείρησης “Ναζαρέτ” το 1982, όταν η προωθημένη συριακή αεράμυνα στην κοιλάδα Μπεκάα πρακτικά καταστράφηκε μέσα σε 48 ώρες μαζί με 98 συριακά μαχητικά, από την ισραηλινή Αεροπορία, αλλά και την επιχείρηση “Οπωρόνας” του 2007 όταν καταστράφηκε ένας συριακό εργαστήριο πυρηνικών ερευνών από ισραηινή αεροπρική επίθεση, καθώς βέβαια και τους δύο πολέμους στο Ιράκ το 1991 και το 2003.
Κατ’αρχήν έχουν εγκαταστήσει τρεις ζώνες που η μία προστατεύει τις άλλες: Σε επίπεδο SHORADS τα Pantsir S1, σε μεσαίες αποστάσεις τα BUK-M2 και τα Pechora και στις μεγάλες αποστάσεις τα S-300PMU2 (αν και οι παραδόσεις δεν ολοκληρώθηκαν), είναι μόνο μερικά από τα Α/Α όπλα που είναι ανεπτυγμέν στο συριακό έδαφος, αλλά πάνω απ’όλα περιμετρικά των συστοιχιών έχουν εγκατασταθεί ισχυρότατες μονάδες ηλεκτρονικού πολέμου, καθώς πλέον οι Ρώσοι έχουν αντιληφθεί ότι μόνο αν επιβιώσουν από τα ισχυρότατα δυτικά ECM οι πύραυλοι θα μπορέσουν να εκτοξευθούν και να βρουν το στόχο τους.
Η σιγουριά για την τύχη που θα είχε μια τουρκική αεροπορική προσβολή εδράζεται στο γεγονός ότι η συριακή αεράμυνα στήθηκε για να αντιμετωπίσει την ισραηλινή και τον τελευταίο χρόνο την ΝΑΤΟϊκή αεροπορική δύναμη. Άρα η τουρκική Αεροπορία, όντως φαντάζει στους Ρώσους χειριστές των Α/Α συστημάτων περισσόερο σαν “παπάκι του λούνα παρκ”…
 defencenet.gr

Follow Me on Pinterest

….Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.

Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*