Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

13:04 - 21/03/2015

Πυρηνική βόμβα στον ΣΥΡΙΖΑ:Ο ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ υποσχόταν διορισμούς με προμήθεια 12%!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

O τηλεοπτικός Μαυρογιαλούρος Κατρούγκαλος υποσχόταν διορισμούς στο Δημόσιο με προμήθεια 12%!
Αυτό το τεράστιο σκάδαλο αποκαλύπτει το ΒΗΜΑ της Κυριακής. Mια εφημερίδα η οποία στήριξε τον ΣΥΡΙΖΑ προεκλογικά…!

Ο τηλεαστέρας εργατόλογος όπως και δυο-τρεις άλλοι σεσημασμένοι εργατολόγοι-δικηγόροι (ένας ακόμη βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ διατηρεί γραφείο-μαμούθ με 40 δικηγόρους) οι οποίοι πουλάνε “προστασία” σε απολυμένους του Δημοσίου έχουν στήσει ολόκληρη βιομηχανία-μπίζνα χάρη στην ευκαιρία που τούς έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο Κατρούγκαλος είναι αυτός που είχε δηλώσει πως αν του πετάξουν γιαούρτι θα παραιτηθεί.

Περιμένουμε να το κάνει από στιγμή σε στιγμή μια και η αποκάλυψη του ΒΗΜΑτος είναι πυρηνική βόμβα ανηθικότητας…!

Ο Κατρούγκαλος με τις διαρκείς τηλεεμφανίσεις του, οι οποίες είχαν ξεπεράσει κάθε όριο, όπως όλα δείχνουν θα κοστίσει ακριβά στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Γιώργος Κατρούγκαλος είναι συνταγματολόγος, καθηγητής στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Σπούδασε στη Νομική της Αθήνας και τη Σορβόννη. Ηταν γραμματέας του ΔΣ του Συλλόγου Φοιτητών της Νομικής Αθήνας και Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Φοιτητών Παρισιού. Eργάσθηκε ως ερευνητής σε ινστιτούτα της Ελλάδας και του εξωτερικού, ενώ δίδαξε σε πολλά πανεπιστήμια της Ευρώπης, των ΗΠΑ και της Ινδίας.

Συμμετείχε ως εμπειρογνώμονας στην διαδικασία κατάρτισης του Αλβανικού Συντάγματος και σε άλλες χώρες της Ασίας και της Ανατολικής Ευρώπης. Εκπροσώπησε την Ελλάδα στην Τρίτη Επιτροπή (Δικαιωμάτων) του ΟΗΕ και ήταν μέλος της συμβουλευτικής επιτροπής του Υπουργείου Εξωτερικών για την κατάρτιση του Σχεδίου Συντάγματος της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Είναι μέλος του ΔΣ του ΚΕΘΕΑ, της UNICEF, της Ενωσης Ελλήνων Συνταγματολόγων και ιδρυτικό μέλος της Επιτροπής Λογιστικού Ελέγχου του δημόσιου χρέους. Πέραν από την δικηγορική του συνηγορία υπέρ των δικαιωμάτων, συμμετέχει ενεργά στα μαζικά κινήματα κατά του μνημονίου και υπέρ των ελευθεριών.

Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές…

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (18)

  1. Ανώνυμος 03/21/2015 @ 2:04 ΜΜ

    Ο ΔΟΛ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ?ΡΕ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΑΙ?ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ Β@ΘΡ@ΦΥΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΤΑΒΑΤΖΟΦΥΛΛΑΔΕΣ ΤΟΥ ΔΟΛ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ,ΑΑΑ ΒΑΛΕ ΜΕΣΑ Κ ΤΟΝ ΑΡΧΗΛΑΜ@ΓΙ@ ΤΟΝ ΚΟΜΙΣΤΗ

    • Ανώνυμος 03/30/2015 @ 8:31 ΜΜ

      Ενω ο αυριανιστες οι Κουρηδες που στηριζουν συριζα μοσχομυριζουν απο καθαριοτητα

  2. ΣΗΜΑΤΟΡΩΣ 03/21/2015 @ 4:02 ΜΜ

    ο κατρουγκαλοσ ειναι ο ο εισηγητής του λογιστικου ελεγχου… και νομικα για την ασφαλη υπερ της ελλαδος εκβαση
    ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΟΝ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ,,,,,,,Ο ΤΡΟΧΗΛΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΟΔΟΣΥΛΟΓΟΥΣ…….ΤΟ ΒΗΜΑ…ΠΡΩΤΟ ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΠΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΨΥΧΑΡΙΣΤΑ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΙΣΤΑΝ
    γιατι να μην βγαζουν τετοια ωραια πραγματα ,,,εξαλλου λιγοι θα καταλαβουν οτι το μελι τουσ το φαγαμε και βαλαμε σκατα με ετικετα μελι …
    ετσι κανουν σου κολανε την ταμπελα και αντε μετα εσυ αποδειξε οτι ειναι σκατα ,,,,,και αν αποδειχθει οτι ειναι σκατα οι μισοι το εφαγαν
    εμενα με συνχωρητε απο αυτα τα σκατα δεν τρωω

    σημερα ο τραιανου ανεβασε ενα αρθρο ,,μια αναγνωση ειναι οτι πρεπει για μπουσουλα το τι παιζει τωρα ….

  3. Ανώνυμος 03/21/2015 @ 5:14 ΜΜ

    MALAKIES ΜΑΛΑΚΙΕΣ MALAKIES ΜΑΛΑΚΙΕΣ

    ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΟΛΥ Ο ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ..ΦΑΙΝΕΤΑΙ

    αι σιχτηρ με τις μαλακίες που ανεβαζετε..

  4. Ανώνυμος 03/21/2015 @ 5:28 ΜΜ

    ΚΟΠΤΟΡΑΠΤΙΚΗ ΨΥΧΑΡΗ (ΒΗΜΑ)
    https://www.youtube.com/watch?v=oNr9Mu6Y8pQ

  5. Ανώνυμος 03/21/2015 @ 5:44 ΜΜ

    παιδια απο την στιγμη που το λεει το βημα κατα 90% ειναι μουφα

  6. Ανώνυμος 03/21/2015 @ 6:58 ΜΜ

    ΕΜ ΒΕΒΑΙΑ,ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΟΛΙΣ ΒΓΗΚΕ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ…..ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΕΞΟΥΣΙΩΝ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.
    Γιώργος Κατρούγκαλος: Ο εισαγγελέας φυλακών δεν μπορεί να καθορίζει την σύνθεση της Βουλής – 2 ΒΙΝΤΕΟ (http://sxolianews.blogspot.gr/2015/03/2_19.html)

  7. Ανώνυμος 03/21/2015 @ 7:47 ΜΜ

    αυτά είναι γνωστά….και ο άλλος είναι ο Μητρόπουλος. Το βήμα έπεσε απ τα σύννεφα? μόνο που όλα αυτά είναι νομότυπα και το ξέρουν καλά….δεν υποσχόταν διορισμούς, κάνανε την εξής συμφωνία, αν διοριστούμε δίνουμε πχ 6 μισθούς (δεν την ξέρω την ταρίφα)…..μεγάλο σκάνδαλο έβγαλε το βήμα, αφού γίνανε πλούσιοι και μετά.

  8. Ανώνυμος 03/21/2015 @ 7:57 ΜΜ

    πολεμος συμφερωντων και λεσχων.αληθει,η λεσχη αθηνων,ποιον ετοιμαζει;;;;

  9. Πουλάτε για ειδήσεις τη χολή σας, αλλά δεν αγοράζω, να πα΄ να γ@μ@θ@τε….
    δημοσιοκάφροι της πεντάρας!!!

  10. Ανώνυμος 03/21/2015 @ 8:36 ΜΜ

    Αν ομως ειναι αληθεια , και ασχετα αν ο κατρουγκαλος ειναι εισηγητης του λογιστικου ελεγχου( και ειστε αφελεις οσοι νομιζεται οτι ο τσιπρας θα κανει λογιστικο ελεγχο υπερ της χωρας), προκειται για σοβαρο ζητημα , γιατι δεν περιμενεις απο εναν αδιστακτο εκμεταλευστη του ανθρωπινου δραματος να ειναι κ τιμητης ενος ολοκληρου εθνους , δεν ταιριαζουν πως να το κανομε. Δεν γινεται και με τον μαμωνα και με το θεο. βεβαια το Βημα ειναι η κατοχικη εφιμεριδα των δοσιλογων , και συνηθως ετσι βγαινουν οι βρωμιες στην επιφανεια οταν συγκρουονται συμφεροντα λαμογιων.

    • Ανώνυμος 03/22/2015 @ 12:35 ΠΜ

      Ρωτάς υποθετικά για να πλασάρεις άποψη. Αν λοιπόν δεν είναι αλήθεια ? Οσον αφορά τις βρωμιές που λες ότι " βγαινουν στην επιφανεια οταν συγκρουονται συμφεροντα λαμογιων " μάλλον για πληροφορία πρόκειται που έχει μαμά,μπαμπά και στόχο. Η κάθε πληροφορία. ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΡΑΙΑΝΟΥ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΡΘΡΟ. ( όπως λέει και ο ΣΗΜΑΤΟΡΩΣ )

    • Ανώνυμος 03/30/2015 @ 8:43 ΜΜ

      Ακου φιλε εχω μιλησει με δυο λαρισαιους φιλους κ μου ειπαν οτι ειχε βουιξει ο τοπος με την υποθεση Κατρουγκαλου. Ευτυχως για μας, τα λαμογια γνωριζουν απλυτα ο ενας για τον αλλον κ οταν συγκρουονται τα συμφεροντα τους μαθαινουμε και εμεις καμμια αληθεια. Ευτυχως αυτο αποτελει νομοτελεια. Η φιλαργυρια κ η απληστια οδηγει σε συγκρουσεις μεταξυ των τρωκτικων. Και ευτυχως διοτι ετσι επερχεται κ μια ισορροπια κ κερδισμενος βγαινει τελικα ο ανυποψιαστος κοσμος.

  11. Η διαπλοκή επιτίθεται στον Κατρούγκαλο
    http://www.thepressproject.gr/article/74779

  12. ΣΗΜΑΤΟΡΩΣ 03/22/2015 @ 10:13 ΠΜ

    το μεγαρο μουσικης ,,,του ψυχαρη δηλαδη ,,,,,συμφωνα με το ρεποταζ μπαινει στο στοχαστρο του ΣΔΟΕ και σταματα τισ επιχορηγισεις προς το μεγαρο και να επιστραφουν τα παλια δανεια που παρατυπα επήρε
    ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΒΗΜΑ ΤΑ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ασχετα απο τον μπομποδες τιτλο μεσα γραφουν αλλα
    αλλα αν εισουν διαχειρηστης του μεγαρου και σε στριμωχνουν ετσι και αναδρομικα για να σωθεις τι κανεις???βαζεις ετικετα μελι στα σκατα ,,,οτι εκαναν και μας κανανε σκατοφαγους ΡΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΙΚΗ !!! ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΛΟΓΑ ΟΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΟΥ ΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ ,,,ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ,,,ΟΙ ΠΑΡΟΠΙΔΕΣ

  13. Ανώνυμος 03/22/2015 @ 7:09 ΜΜ

    ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΟΛΟΙ ΠΟΙΑΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΗΜΑ ΕΤΣΙ; Η ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ;ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΧΑΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΟΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ 300 ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ ΠΙΑ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*