Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

12:57 - 21/03/2015

Ετοιμάζεται εισβολή Τζιχαντιστών στην νότια Ευρώπη

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Αρχηγός του λιβυκού στρατού: Οι τζιχανστιτές θα εξαπλωθούν στην Ευρώπη

Ο αρχηγός του λιβυκού στρατού Στρατηγός Khalfa Hifter, προειδοποίησε σε συνέντευξη του ότι η Ευρώπη θα αντιμετωπίσει την διείσδυση των μαχητών της ομάδας Ισλαμικό Κράτος από την Λιβύη, αν η Δύση δεν υποστηρίζει τις δυνάμεις του με βαρύ οπλισμό και πυρομαχικά, αναφέρει η εφημερίδα japantimes.co.

Η οργάνωση του Ισλαμικού Κράτους έχει πάρει το έλεγχο σε τουλάχιστον δύο πόλεις κατά μήκος της λιβυκής ακτογραμμής της Μεσογείου και διαθέτει ισχυρή παρουσία σε πολλές άλλες.

Σε μια ένδειξη της «τρομοκρατικής εμβέλειας» των Τζιχαντιστών , το ισλαμικό κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση σε ένα μουσείο στη γειτονική Τυνησία, μέσα στο οποίο σκοτώθηκαν 23 άνθρωποι , κυρίως ξένοι τουρίστες.

Οι Τζιχαντιστές έχουν τη δυνατότητα να επεκτείνουν τις θανατηφόρα δράση τους εκμεταλλευόμενοι το χάος στη Λιβύη, όπου οι δύο αντίπαλες κυβερνήσεις μάχονται για την εξουσία. Η εκλεγμένη κυβέρνηση, η οποία είναι διεθνώς αναγνωρισμένη και η οποία ο Στρατηγός Hifter υποστηρίζει, εκτοπίστηκε εκτός της πρωτεύουσας, Τρίπολης, το περασμένο έτος και έχει μεταφερθεί στην μικρή ανατολική πόλη του Τομπρούκ, και σε άλλες κοντινές πόλεις. Ένα μπλοκ των ισλαμιστών , που υποστηρίζεται από παραστρατιωτικές ομάδες, έχει δημιουργήσει τη δική του κυβέρνηση στην Τρίπολη.

Ο Στρατηγός Hifter, ο οποίος υπηρετούσε ως ανώτατος αξιωματικός στο καθεστώς του Μουαμάρ Καντάφι, πριν στραφεί εναντίον του, θεωρείται μια αμφιλεγόμενη προσωπικότητα.

Πολλοί υποστηρικτές του τον βλέπουν ως σωτήρα της χώρας από τους ισλαμιστές μαχητές, ενώ οι αντίπαλοι τον κατηγορούν ότι επιδιώκει να αρπάξει την εξουσία για λογαριασμό των υποστηρικτών του πρώην καθεστώτος του Καντάφι, ο οποίος εκδιώχθηκε το 2011. Ο ίδιος είπε ότι οι δυνάμεις του χρειάζονται υποστήριξη από την Δύση εναντίον της ομάδας του Ισλαμικού Κράτους.

«Θέλουμε όπλα και πυρομαχικά μόνο. Έχουμε τους άνδρες. Ο στρατός αυξάνεται σε αριθμό κάθε μέρα», είπε.

Ο ίδιος προειδοποίησε ότι το Ισλαμικό Κράτος θα «εξαπλωθεί ακόμη και στις ευρωπαϊκές χώρες, αν (η Δύση) δεν προσφέρει πραγματική βοήθεια προς τον λαό της Λιβύης, και ιδίως το λιβυκό στρατό. «Οι εξτρεμιστές, είπε, «θα κατευθυνθούν μαζί με τους παράνομους μετανάστες στην Ευρώπη, όπου η διαφθορά και η καταστροφή θα εξαπλωθεί ακριβώς όπως στην Λιβύη. Αλλά εκεί θα είναι δύσκολο να τους αντιμετωπίσετε».

Ο αριθμός των μαχητών του Ισλαμικού Κράτους μαχητών έχει αυξηθεί σε περίπου 7.000 έως 7.500, είπε ο Hifter , συμπεριλαμβανομένων των Τζιχανστιστών από την Αφρική, τις Αραβικές και τις χώρες της Μέσης Ανατολής που έχουν εκπαιδευτεί στην Συρία.

Η εκλεγμένη κυβέρνηση της Λιβύης έχει προσφύγει στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ , για να άρει το εμπάργκο όπλων και να διευκολύνει το αίτημά της για δεκάδες μαχητικά αεροσκάφη, άρματα μάχης και άλλα όπλα που λέει ότι πρέπει να προμηθευτεί για να πολεμήσει την ομάδα ισλαμικό κράτος.

Σύμφωνα με ανάλυση στο pentapostagma.gr, η Ιταλία ανακοίνωσε επίσημα την στρατιωτική ενίσχυση της Μεσογείου , με πολεμικά αεροσκάφη και μονάδες επιφανείας που διαθέτει , μετά την επίθεση που σημειώθηκε την Τετάρτη στο μουσείο Μπάρντο της Τύνιδας, κατά την οποία έχασαν τη ζωή τους 24 άνθρωποι, στην πλειονότητά τους ξένοι τουρίστες.

Ο κίνδυνος και για την Ελλάδα είναι τεράστιος, ειδικά με την μαζική εισροή λαθρομεταναστών από την χώρα αυτή. Σύμφωνα με παλαιότερο άρθρο μας ο Αιγύπτιος Στρατάρχης Αλ-Σίσι ετοιμάζεται για εισβολή, με συνδρομή και του ρωσικού στόλου Μεσογείου. Το ίδιο αναμένεται και από αμερικανικής πλευράς με την ενίσχυση της νατοϊκής βάσης στην Ρότα της Ισπανίας.

Η κατάσταση με την παρουσία Τζιχαντιστών «δίπλα» από την Ευρώπη αποτελεί μέγα κίνδυνο. Ή επίθεση στην γαλλική εφημερίδα πριν από κάποιο διάστημα το απέδειξε άλλωστε.

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*