Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

16:14 - 23/06/2014

Πρωταγωνιστής σε σατανιστικές τελετές με θυσίες παιδιών ο Πάπας Φραγκίσκος;

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Δύο έφηβες γυναίκες ισχυρίστηκαν ότι ο Πάπας Φραγκίσκος τις βίασε, ενώ συμμετείχε σε θυσίες παιδιών. Οκτώ αυτόπτες μάρτυρες επιβεβαίωσαν τους ισχυρισμούς, σύμφωνα με στοιχεία που παρουσιάστηκαν αυτή την εβδομάδα στις Δικαστήριο Εθιμικού Δικαίου στις Βρυξέλλες. Οι τελετές με θυσίες παιδιών του λεγόμενου Ενατου Κύκλου λέγεται πως πραγματοποιούνταν την άνοιξη του 2009 και του 2010 σε αγροτικές περιοχές στις Βρυξέλλες και στο Βέλγιο.

Ο Πάπας Φραγκίσκος ήταν επίσης ένα δραστήριο μέλος σε σατανιστικές τελετές με θυσίες παιδιών ενώ παράλληλα λειτουργούσε και ως Αργεντινός ιερέας και επίσκοπος, σύμφωνα με τα στοιχεία που προέρχονται από τα αρχεία του Βατικανού. Ενας άλλος μάρτυρας σημείωσε πως ήταν παρών στις συναντήσεις του Πάπα Φραγκίσκου με την στρατιωτική χούντα της Αργεντινής κατά τη διάρκεια του Βρώμικου Πόλεμου τη δεκαετία του 70. Σύμφωνα με τον μάρτυρα, ο Πάπας Φραγκίσκος βοήθησε να διοχετεύει παιδιά ελλειπόντων πολιτικών κρατουμένων σε διεθνές κύκλωμα παιδικής εκμετάλλευσης, το οποίο διοικούσε ένα γραφείο στο Βατικανό.


Σύμφωνα με έγγραφα ενός Ιησουιτικού Τάγματος που ονομάζεται Magisterial Privilege και παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο, κάθε Πάπας ήταν υποχρεωμένος να συμμετέχει στις τελετουργικές θυσίες νεογέννητων παιδιών του Ένατου Κύκλου και να πίνει το αίμα τους.

Έγγραφα από τα μυστικά αρχεία του Βατικανού δείχνουν πως για αιώνες οι Ιησουίτες είχαν ένα προμελετημένο σχέδιο να δολοφονούν τελετουργικά νεογέννητα μωρά και στη συνέχεια να καταναλώνουν το αίμα τους. Ολο αυτό το σχέδιο γεννήθηκε από μια διεστραμμένη ιδέα ότι κάποιος αντλεί πνευματική δύναμη από τη ψυχή των αθώων, εξασφαλίζοντας έτσι την πολιτική σταθερότητα του παπισμού στη Ρώμη.

Δύο μάρτυρες υποστήριξαν επίσης ότι ως παιδιά ήταν παρόντες σε θυσίες παιδιών μαζί με τον πρώην Πάπα Joseph Ratzinger, ο οποίος συμμετείχε σε αυτές τουλάχιστον ως το 1962 ως μέλος των Ιπποτών του Σκότους, σύμφωνα με τα αρχεία του Βατικανού.

Σύμφωνα με μάρτυρες ο Πάπας Φραγκίσκος, ο πρώην Πάπας Joseph Ratzinger, ο Ιησουίτης Adolfo Pachon και ο Αγγλικανός Αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπουρι Justin Welby ήταν συμμετέχοντες στις σατανιστικές θυσίες παιδιών του Ένατου Κύκλου, μία λατρεία που βιάζει και δολοφονεί παιδιά.

Διεθνής Πηγές:

http://www.examiner.com/article/witnesses-testify-eyewitnesses-confirm-that-pope-francis-raped-killed-children

http://www.examiner.com/article/pope-francis-named-5-priest-child-abuse-cases-called-callous

http://www.snapnetwork.org/rome_crucial_records_posted_on_pope_s_abuse_record_snap

anti-neotaxites.blogspot.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. Ανώνυμος 06/23/2014 @ 8:01 ΜΜ

    PAPARIERSSSSSSSSSSSS…………..

  2. Ανώνυμος 06/24/2014 @ 7:46 ΜΜ

    poly sosta eine mpoyfe ayta o kataramanos papas fraggiskos me thn panurhskia toy gie diaboloy proethmazhs ceydoprofhth to dromo toy antixristoy kataramene papa

    • Ανώνυμος 06/28/2014 @ 7:48 ΜΜ

      Άσε να μαντέψω.. ότι δεν είναι Χ.Ο είναι προωθητής της πανθρησκείας, σατανιστής, παγανιστής, πλανημένος, συμμετέχει σε τελετές και όλα αυτά τα όμορφα ε; Φίλε κι εγώ Χ.Ο είμαι αλλά χαλάρωσε..

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*