Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

09:13 - 24/09/2011

Που έπεσαν τελικά τα 26 κομμάτια του δορυφόρου της NASA (video)

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ο βάρους έξι τόνων ερευνητικός δορυφόρος της NASA έπεσε σήμερα στη
Γη, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό που μπορεί να κατέληξαν κάποια συντρίμμια του.
Η είσοδος του δορυφόρου στην ατμόσφαιρα της Γης αναμενόταν ανάμεσα στις..

06:45 και 07:45 ώρα Ελλάδος σήμερα, σημείωσε η NASA.


Στο διάστημα αυτό ο Ερευνητικός Δορυφόρος της Άνω Ατμόσφαιρας πέρασε πάνω από τον Καναδά και την Αφρική, όπως και από μεγάλες περιοχές του Ειρηνικού, του Ατλαντικού και του Ινδικού Ωκεανού.


Η αμερικανική διαστημική υπηρεσία προσπαθεί τώρα να επιβεβαιώσει το σημείο από το οποίο εισήλθε στην ατμόσφαιρα και την ώρα που έγινε αυτό.


Υπενθυμίζεται ότι η ιταλική Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας είχε συμβουλεύσει τους κατοίκους του βορρά να μην μείνουν έξω, επισημαίνοντας είναι πιο ασφαλείς στα κτίρια από την ύπαιθρο και κυρίως στους χαμηλότερους ορόφους και κοντά σε φέροντες τοίχους.


Αρχικά, πιθανότητες 1,5% είχε ο ιταλικός βορράς να δεχθεί θραύσματα του ανενεργού ερευνητικού δορυφόρου της NASA Upper Atmosphere Research Satellite (UARS).


Οι προβλέψεις για την ώρα και την τροχιά που ακολουθεί ο δορυφόρος των 6,3 τόνων της NASA άλλαξαν την Παρασκευή και οι αξιωματούχοι ξαναέβαλαν τη βόρεια Αμερική στις πιθανές περιοχές πτώσης του δορυφόρου.


«Ο κίνδυνος για τη δημόσια ασφάλεια είναι πάρα πολύ μικρός» σημείωσε σε ανακοίνωσή της η NASA.


Το μεγαλύτερο μέρος του δορυφόρου αναμένεται ότι έχει καεί κατά την είσοδό του στην ατμόσφαιρα, αλλά λόγω του μεγέθους του, ορισμένα τμήματα υπολογίζεται ότι έφτασαν στην επιφάνεια της γης.


Ειδικοί της Ευρωπαϊκής Διαστημικής Υπηρεσίας (ESA) στο Ντάρμστατ, στη Γερμανία, είχαν δηλώσει πριν την πτώση ότι το τμήμα που δεν θα καεί κατά την είσοδο του δορυφόρου στην ατμόσφαιρα ανέρχεται σε περισσότερα από 500 κιλά και ότι τα υπολείμματά του υπάρχει πιθανότητα να διασπαστούν σε περίπου 20 τμήματα.


Οι πιθανότητες να πληγεί οποιοσδήποτε από τα θραύσματα είναι περίπου 1 στις 3.200.


Από τα τέλη της δεκαετίας του 1950 που ξεκίνησαν οι διαστημικές δραστηριότητες δεν υπάρχουν σύμφωνα με τη NASA επιβεβαιωμένες πληροφορίες για πρόκληση τραυματισμού ή σημαντικής ζημιάς σε ιδιοκτησίες από αντικείμενα που έπεσαν στη Γη.

πηγη
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*