Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

16:46 - 26/06/2013

Ποιο μάτι από τα δυο είναι ζωντανό;

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

..Μην αργήσεις πολύ να δεις … σύντομα θα καταλάβεις!

Είμαστε στην εποχή που αυτό που φαίνεται δεν είναι .

Το να αποδέχεσαι μόνο συμβατικές αλήθειες δεν σημαίνει ότι όλα τα υπόλοιπα δεν υπάρχουν!

Ήρθε ο καιρός να χρησιμοποιήσεις την κρίση σου και την παρατήρηση σου !

Δεν είναι εύκολο το γνωρίζω …άλλα κανείς δεν είπε ποτέ ότι η αλήθεια είναι ευκολοχώνευτη!

Προσεχώς λοιπόν ..πολύ προσεχώς όλα θα φανερωθούν !

Κοίτα καλά ….κοίτα απροσδιόριστα!

Ο καθρέφτης των γεγονότων που δεν θα έπρεπε να είναι γνωστός έδειξε τα είδωλα του χρόνου και των ντόμινο …είναι στο χέρι σου αν θα εμφανιστούν τα γεγονότα στην δική σου συχνότητα!

Στις 10 Απριλίου άκουσες για τηλεπικοινωνίες , για Σαμαρά και ίδιους άλλα όχι ίδιους στην θέση του ,για δυο που μοιάζουν με τους παλιούς, άκουσες για ίντερνετ και γείτονες !

Ξανάκανε μια επανάληψη και δες αν όλα φανερώθηκαν στον καθρέφτη….κανονικά με την δική σου συμβατική γνώση δεν θα έπρεπε να έχει συμβεί τίποτα από όλα…δεν θα επρεπε καν να υπαρξουν γεγνοτα που με τον ενα η τον αλλο τροπο εχουν στοχευθει….και όμως …τα γεγονότα άφησαν την ΣΚΙΑ τους να γίνει φανερή!

Αναρωτησσου γιατί?

Πως και μπορεί να γίνεται αυτό και οχι δις άλλα γεγονότα?

Αναρωτησου τι κρατάει το πεδίο σε μια μεταφυσική συνχρονικοτητα …και ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ!

Αν είσαι πραγματικά ερευνητής θυμήσου τις άγκυρες του χρόνου και πως μέχρι σήμερα δούλεψαν για να προβλέψουν σεισμούς, μετεωρίτες κοκ…. τι αποστάσεις χρόνου είχανε μεταξύ της αναγγελίας και του γεγονότος… ποιες ίσες αποστάσεις;

Stranger … Έρχεται ένας που επιμένει ότι η ανθρωπότητα μπορεί να επηρεάσει την πραγματικότητα και σου λέει :…αύριο θα έρθει ένας ελέφαντας ροζ και θα σου προσφέρει ένα μπουκέτο λουλούδια ,,,….την άλλη μέρα έρχεται λοιπόν ενας ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ γκρι και σε χέζει στο κεφάλι!! …Τι δεν καταλαβαίνεις ?



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (48)

  1. Ανώνυμος 06/26/2013 @ 4:53 ΜΜ

    stranger εσυ και η μποτιλια στο πελαγος ειστε γροθια στο στομαχι..λες η ανθρωποφαρμα να αλλαξει την ειμαρμενη??

  2. Ανώνυμος 06/26/2013 @ 4:59 ΜΜ

    ti den katalavaino ;;;;giati na erthei enas gri elefantas na me xesei sto kefali ;;

  3. Ανώνυμος 06/26/2013 @ 5:01 ΜΜ

    Stranger ΔΩΣΕ ΚΑΜΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΞΑΝΆ 20 -23 ΙΟΥΝΊΟΥ.

    ΕΣΥ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ??????

  4. Ανώνυμος 06/26/2013 @ 5:01 ΜΜ

    Το σχόλιό σας θα είναι ορατό μετά την έγκριση.

  5. Ανώνυμος 06/26/2013 @ 5:10 ΜΜ

    παρακολουθώ δημοσιεύσεις ανελλιπώς, άλλωστε από 10 ετία κάτι με ξενίζει στις ζωές μας. είχες μέρες να επικοινωνήσεις. Λίγο μπερδεμένος στο πως πρέπει να σκεφτουμε, αλλά θα το ξαναδιαβάσω καμιά 10 αριά φορές ακόμα. Να σαι καλά. Πάντα δυνατός. Χ

  6. Ανώνυμος 06/26/2013 @ 5:16 ΜΜ

    Ρε εσύ Stranger Άσε, κάθε μέρα αναιρείς αυτά που έλεγες χτες..
    Πάνε για κάνα μπάνιο μπας και ξεφύγεις από τα φαντάσματα που σε κυνηγάνε..

  7. Ανώνυμος 06/26/2013 @ 5:29 ΜΜ

    …ομολογώ το δεύτερο μέρος της συνεντευξής σου χτύπησε χορδή, γιατί μετά από 13 χρόνια ξωτερικο, γνωρίζοντας ανθρώπους διαφορετικών ηλικιών και χρωμάτων, ενιωσα στο πετσί μου μια διαφορετικότητα, όχι ότι είμαστε καλύτεροι η ανώτεροι, απλά διαφορετικοί, μια απροσδιόριστη διαφορετικότητα που δεν μπορώ να… προσδιορίσω. Δεν έχω καταλάβει μέχρι τώρα αν το να μπεί κανείς στο πεδίο χρειάζεται κάποια μορφή διαλογισμού. Το κάτι τρέχει με την ζωή μας, ένα bitter aftertaste, είναι εκεί για πάνω από 10 ετία που γραψα πριν. ακόμα και σε αυτό που κάνω έχω από νωρίς καταλάβει ότι αυτά που βλέπουμε είναι πολύ λιγότερα από αυτά που υπάρχουν και μάλλον για το περιβάλλον που ζούμε οι αισθήσεις μας, μας δίνουν μια αρκετά καλή αναπαράσταση του πεδίου (κόσμου). αυτά τα ολίγα και θα ξαναδιαβάσω την σημερινή σου ανάρτηση. καλή ΄δυναμη. Χ

  8. Ανώνυμος 06/26/2013 @ 5:33 ΜΜ

    Οι πληροφοριες μου με εναν υπολογισμο γεγονοτων και χρονου..σταθερη ημερομηνια ..Παρασκευη 20 Σεπτεμβριου για το κουρεμα..91 μερες ακομα..

  9. Ανώνυμος 06/26/2013 @ 5:48 ΜΜ

    το δεξι μαλλον..

  10. Ανώνυμος 06/26/2013 @ 5:51 ΜΜ

    μπες στο ζουμι ποτε πεφτει το σαιμποργκ;

  11. Ανώνυμος 06/26/2013 @ 6:00 ΜΜ

    to deji malon giath to allo stoxevh kanonika opos fenete oyhhhh xoyla xoyla xoy ???

  12. Ανώνυμος 06/26/2013 @ 6:02 ΜΜ

    Υπονοείς ότι ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος, δεν είναι ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος;
    Αν ναι πολύ προχωρημένο ακόμα και για σένα φίλε μου!

  13. ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ 06/26/2013 @ 6:04 ΜΜ

    Σίγουρα stranger έρχεται τσουνάμι,αυτό νομίζω φαίνεται….πολλοί λένε ως το σεπτέμβριο….εγώ νομίζω πιο σύντομα….κάτι μου λέει ότι το μπάμ θα έρθει με κούρεμα και δραχμή…..δεν ξέρω θα φανεί…..όπως και να το κάνουμε όμως αυτό είναι το τελευταίο καλοκαίρι που θα πληρώνουμε με ευρώ…..νομίζω ότι πεθυμήσαμε την δραχμή..και τον κολοκοτρώνη….μην τρώτε το παραμύθι που λένε ότι θα είμαστε χειρώτερα με δραχμή….η αλήθεια είναι ότι θέλουμε ένα μπάμ….μία αλλαγή….γιατί έτσι δεν τραβάει η ομάδα….και όταν θα γίνει το μπάμ μην πανικοβληθείτε δεν θα ανοίξει η γη να μας καταπιεί….κάποιος θα πεί καλά γιατί θέλουν να μας χρεωκοπήσουν;;;…..η απάντηση είναι απλή άμα χρεωκοπήσει η ελλάδα ,τελειώνει και η ευρώπη…..το ερώτημα είναι πιοιος θέλει το κακό της ευρώπης;;;;;;;;

  14. Ανώνυμος 06/26/2013 @ 6:05 ΜΜ

    to Brika!!!¡!!!!! o samaras den einai o samaras…..einai sosias tou samara !!!! e ;; to Brika;;; e;;;

  15. Ανώνυμος 06/26/2013 @ 6:12 ΜΜ

    Εχω ενα θεμα ρε συ παραξενε που μαλλον ηρθε η ωρα να το πω κι οπως το "δει" ο καθε ενας . Λοιπον , εδω και 2-3 χρονια μου ειναι αδυνατο να κοιταζω εστω και απο την tv τις φατσες καποιων ανθρωπων μεταξυ των οποιων αυτου που εφυγε πιο πριν , αυτων που ηρθαν κι αυτου που θα ρθει . Το κεφαλι μου γυριζει αυτοματα αλλου , σχεδον αρρωσταινω . Να τους ακουω δε με νοιαζει ολα καλα , αλλα οχι να τους κοιταζω . Εχεις καποια θεωρια για το τι μπορει να παιζει ; ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ .

  16. Ανώνυμος 06/26/2013 @ 6:20 ΜΜ

    ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟ .

  17. Ανώνυμος 06/26/2013 @ 6:30 ΜΜ

    Μην μου πείς οτι είναι σαύρα…..

  18. Ανώνυμος 06/26/2013 @ 6:41 ΜΜ

    O samaras exei dolofonh8ei kai exei ginei coca cola opws kai o benizelos. Sth 8esh tous mphkan oi klwnopoihmenoi swsies tous me kyttara pou eixe apo8hkeusei h troika apo to mnhmonio 1. Oi swsies forane maskes alla sthn pragmatikothta einai nefelim kai 8eloun na fane thn liana kanelh. Alla kapou ekei petietai o kasidiarhs kai rixnei sfaliares kai 3ekefaliazei symmaxoun kai ex8rous mazi. Eimai mesa?

  19. Ανώνυμος 06/26/2013 @ 6:55 ΜΜ

    Στους τυφλους ο μονοφθαλμος βασιλευει..

  20. Ανώνυμος 06/26/2013 @ 7:04 ΜΜ

    Ειναι cyborg; Παιζει. Γιατι ομως; Δεν ειναι αρκετα φτηνοι ολοι τους για να φερονται οπως φερονται και χωρις να ειναι τεχνητα ανθρωποειδη; Παντως γενικα στους σταρς και VIPs το μονό τεμπελικο ματι ειναι ενδειξη προγραμματισμου ΜΚULTRA.

  21. Ανώνυμος 06/26/2013 @ 7:10 ΜΜ

    ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ΦΟΒΑΣΑΙ ΜΗ ΣΕ ΠΙΑΣΟΥΝ ΑΝ ΤΑ ΠΕΙΣ ΜΗ ΠΑΡΑΒΟΛΙΚΑ? Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ Κ ΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΕΧΕΙΣ, ΔΩΣΕ ΤΗΝ ΝΑ ΤΗ ΔΙΑΔΩΣΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΕΥΧΕΡΕΙΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΥΤΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΑΦΥΠΝΙΖΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΑΣ. ΔΩΣΕ ΚΑΤΙ!

  22. Ανώνυμος 06/26/2013 @ 7:23 ΜΜ

    stranger σε σεβομαι, καμια αμφιβολια για αυτο. Η ερευνα σου μπορει να δινει στιγματα για μελλοντικα συμβαντα αλλα ποτε, οχι μονο η δικη σου, αλλα κανενος δεν θα δωσει συγκεκριμενα πραγματα σε συγκεκριμενη στιγμη. Γιατι? Απλα γιατι ουτε εσυ ουτε κανενας δεν ξερει το σχεδιο του Θεου. Γιατι εσυ και πολλοι αλλοι, οπως και γω που προσπαθω να αποκωδικοποιησω το "MATRIX", σκεφτομαστε με ανθρωπινα μυαλο, με χρονικους οριζοντες ανθρωπινους και χωρις Θεια Χαρη. Αυτο που συμφωνουμε ολοι ειναι απλα οτι οι καιροι μας δεν ειναι συνηθισμενοι…οτι η γενια μας θα ζησει την επισημη γεννηση της Νεας Εποχης και αν οχι εμεις, τα παιδια μας σιγουρα θα δουν το βδελυγμα της ερημωσεως να καθεται σε τοπο ιερο. Μπορει ολα αυτα να γινουν και τωρα, αυριο ή και σε δεκαδες ακομη χρονια, σιγουρα οχι περισσοτερο.

    Κανεις δεν ξερει ακριβως το κατωτερο επιπεδο μιας ανθρωπινης κοινωνιας σε ενα εξελιγμενο-"πολιτισμενο" κοσμο. Μπορει να το ζουμε ή εσυ και ΄γω να μην φανταζομαστε καν το βαθος του πηγαδιου και που πατωνει. Οπως εχει ειπωθειμ οι Αγιοι των Τελευταιων Ημερων, θα ειναι οι Αγιοτεροι και Αξιοτεροι ολων. Αναλογισου επομενως…φαντασου και συμφωνα με τα οσα γνωριζεις μεχρι τωρα, για τα βασανιστηρια που τραβηξαν και τραβαν ακομη οι Χριστανοι, τι μας περμενει. Πιστεψε με, μπορει να τα σκεφτεσαι, να τα γραφεις απο τον αναπαυστικο σου καναπε, το φιλοξενο σπτι σου. Αν δεν εχεις δει ομως την εικονα στο μυαλο σου, δεν μπορεις να κατανοησεις τι ερχεται. Και πιστεψε με…θα σταματουσες την ταινια στο πρωτο κιολας λεπτο.

    Αρα, εφοσον τα παραπανω τα εχουμε σαν δεδομενο, οτι δηλαδη ζουμε πραγματι εσχατολογικους καιρους, το μονο που πρεπει να μας αφορα ειναι η σωτηρια της ψυχης μας, το ποσο μπορουμε να προσφερουμε στον πλησιον μας, το πως θα νουθετησουμε τα παιδια μας γιατι εμεις θα φυγουμε καποια στιγμη. Και το ποιο σημαντικο απ'ολα…το πως θα παραμεινουμε ΑΝΘΡΩΠΟΙ στους δυσκολους καιρους που ζουμε και θα ζησουμε.

    ΑΓΡΥΠΝΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΤΕ! Δεν εχει νοημα να γνωριζεις τα μελλουμενα αν πρωτα δεν εχεις φροντισει να θωρακισεις την ψυχη σου. Γιατι να σαι σιγουρος…υπαρχει καποιος που εκμεταλλευεται την καθε σου αδυναμια!

  23. @ πρώτον Ανώνυμο

    Η Ειμαρμένη δεν είναι δυνατόν να αλλάξει, αλλιώς δεν θα ήταν ειμαρμένη. Αυτή όμως αποτελεί κάτι που είναι μόνον οριακά δεδομένο ως ζώσα νομοτέλεια. Η σχέση τού ανθρώπου με αυτήν δεν είναι παθητικής υφής αλλά υφίσταται αμοιβαία επενέργεια. Η ειμαρμένη αποτελεί πρόκληση προς διαμόρφωση. Η διαμόρφωση δεν συνιστά αλλαγή, αλλά συγκεκριμένη μορφοποίηση με αφετηρία την πληροφορία. Η πληροφορία προϋποθέτει πρόσβαση – τουτέστιν σύμφυση με το Θείον – και διοχέτευση – τουτέστιν σύμφυση με το Ηρωικόν.
    Η έσχατη βαθμίδα στην Ηρωική Κλίμακα οδηγεί στον Μεταηρωισμό, δηλαδή την κατάργηση τής ανθρωποφάρμας.
    Η καλύτερος τρόπος παρατηρήσεως είναι λοιπόν η ζυγισμένη δράση. Σε εμάς εναπόκειται να επιταχύνουμε ή όχι την εξέλιξη. Ας μην παραβλέπουμε όμως, ότι μια ιστορική σπείρα διαρκεί πρίπου 30.000 χρόνια. Η σχετική έννοια τού απείρου εφάπτεται του μηδενός. Κατά συνέπεια μια στιγμή μπορεί να προσλάβει τεράστιο νόημα.
    Αν όχι εσύ, τότε ποιός;
    Και εάν όχι τώρα, τότε πότε;

  24. Ανώνυμος 06/26/2013 @ 8:06 ΜΜ

    Σωστή η παρατηρησή σου στραντζεR L? Kaure pths ths cyxhs ο ofualmos

  25. Ανώνυμος 06/26/2013 @ 8:12 ΜΜ

    Εελεγχος του νου λεγεται μαλλον.

  26. Ανώνυμος 06/26/2013 @ 8:13 ΜΜ

    βλεπεις κατι σα τανι κο στnο L cΑι κατι κοιμισμενο στοR

  27. Ανώνυμος 06/26/2013 @ 8:19 ΜΜ

    ΜΙΑ ΕΠΙΤΟΠΙΑ ΜΑΓΝΗΤΤΙΚΗ ΤΟΜΟGRΑΦΙΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΝΤΟΥΑΝ
    ΝΕΚΡΩΜΕΝΕΣ ΖΩΝΕΣ…ΑΡΚΕΤΕΣ ΜΕ ΥΠΟΠΤΕΣ ΓΙΑ ΑΠΟΜΥΕΛΥΝΩΣΗ

  28. Ανώνυμος 06/26/2013 @ 8:44 ΜΜ

    Η ΔΕ ΥΤΕΡΗ ΦΩΤΟ 1054 ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΑΙΩΤΕΡΗ ΠΡΟ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ …ΜΗ ΠΡΟΤΡΕΧΕΤΩ Η ΓΛΩΤΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΝΟΙΑΣ

  29. Ανώνυμος 06/26/2013 @ 8:47 ΜΜ

    1010 ΑΝ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΔΕΝ ΣΕ ΑΚΟΥΕ ΙΚΑΝΕ ΙΣ ΤΡΑΝ

  30. Ανώνυμος 06/26/2013 @ 8:55 ΜΜ

    εγώ παθαίνω ακριβως τα ίδια με τον 9;12

  31. Ανώνυμος 06/26/2013 @ 8:59 ΜΜ

    σε ποια μερη του κοσμου γινοντε αεροψεκασμοι εκτοσ απο ελλαδα μηπωςσε μερη οπου υπαρχουν ελληνες μηπως αποκρουουν κατι που ερχετε απο ψυλα ας το ψαξουμε λιγο

  32. Ανώνυμος 06/26/2013 @ 9:10 ΜΜ

    912 ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ 30 ΕΤΗ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΤΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ GRΑΜΑΤΙΟ ΣΤΑΜΠΑ ΜΕ ΣΦΡΑΓΗΔΑ ΤΟΥ….ΜΗΠΑΣ ΘΕΣ ΑΛΛΑ ΤΡΙΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΤΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?

  33. Ανώνυμος 06/26/2013 @ 9:15 ΜΜ

    ΕΝΤΡΟΠΙΑ STRANGER ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ ΘΑ ΠΛΑΘΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΕ ΔΡΑΚΟΥΣ .ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΚΑΘΑΡΑ

  34. Ανώνυμος 06/26/2013 @ 9:48 ΜΜ

    ΠΕΘΑΙΝΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ??? ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΟΥΣΕΣ ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ?

  35. Ανώνυμος 06/26/2013 @ 10:14 ΜΜ

    νους ωρα και νους ακουη ο καθενας βλεπει τα πραγματα με ατομικο η συλογικο καθεφτη ο νικος τα βλεπει σε ενα συλογικο επιπεδο οποτε συντομα θα ερθει και σε ατομικο για να καταλαβη και το εγω του καθε ενος

  36. ΣΗΜΑΤΟΡΩΣ 06/26/2013 @ 10:31 ΜΜ

    21-23 ο νικος εβαζε κατι τραγουδακια αμεσως μου ηρθε στο νου το ανεγδοτο με το χοτζα που το βραδυ με μια λιμα προσπαθουσε να ανοιξη το μπακαλικο .ενας περαστικος τον ρωτα χοτζα τι κανεις εκει -βιολι παιζω -μα δεν ακουγεται τιποτα -αυριο θα ακουστη ετσι λοιπον τα γεγονοτα εγιναν για οσους καταλαβαν για τους αλλους αυριο

  37. Ανώνυμος 06/26/2013 @ 11:12 ΜΜ

    Το θεμα δεν ειναι πιο απο τα δυο του ματια ειναι ζωντανο-για μενα κανενα-αλλα το οταν κοιτας αυτα τα δυο ματια ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ . Και δεν ειναι ο μονος .

  38. Ανώνυμος 06/27/2013 @ 2:30 ΠΜ

    εντροπια.STRANGER ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΣΕ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΖΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΕΞΕΛΙΧΘΟΥΝ..ΔΩΣΕ ΛΙΓΟ ΦΩΣ.ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΟΥΜΕ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΥΣ ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ.ΔΩΣΕ ΛΙΓΟ ΦΩΣ.ΑΦΟΥ ΤΟ ΧΕΙΣ!!!

  39. Ανώνυμος 06/27/2013 @ 3:00 ΠΜ

    εγω βλέπω ότι ο χαιρετισμός του στην Τρίτη εικόνα ειναι μασωνικος !

  40. Ανώνυμος 06/27/2013 @ 5:54 ΜΜ

    Σήμερα παρέλαβε το εξωτερικών ο ένας εκ των δύο συνοδευόμενος από φρουρά 5 καλωδιωμένων φρουρών. Σε όλους τους παρευρισκόμενους τους φάνηκε όχι μόνο πρωτοφανές, αλλά και υπερβολικό.
    Ίσως έχει να κάνει με αυτά που περιγράφει ο Στρέιντζερ. Ίσως πάλι όχι.

  41. Ανώνυμος 06/27/2013 @ 6:34 ΜΜ

    δεξιος με ζωντανο αριστερο ματι χαχαχα!!

  42. Ανώνυμος 06/27/2013 @ 11:03 ΜΜ

    Στο μέτωπο έχει ένα τριγωνικό φούσκωμα τελείως αφύσικο. Αψυχος? Κέλυφος?

  43. Ανώνυμος 06/28/2013 @ 4:27 ΠΜ

    Το αριστερο,αλλα σε λιγο θα του το βγαλουν με κουταλακι

  44. Ανώνυμος 06/28/2013 @ 4:57 ΜΜ

    Μην ματαιπονείς, Stranger.
    Όποιος παράγει "ντροπή", πρέπει να φεύγει…..
    Και αν σωθούμε τελικά, είναι γιατί "κάποιοι" εξακολουθούν να είναι πολύ φιλόζωοι και πάντα με εξαιρετικής ποιότητας χιούμορ!

  45. ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΡΚΙΝΟ;;;

  46. Ανώνυμος 08/12/2013 @ 2:50 ΜΜ

    ΜΗΠΩς ΦΑΓΑΝ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΚΛΩΝΟ ΤΟΥ;

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*