Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

14:01 - 31/07/2014

Ποιος ο κυριότερος παράγοντας αποκωδικοποίησης των συναισθημάτων ;;;

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Γράφει ο Νικ. Αλ. Αργυρίου

Ο Αριστοτέλης στο βιβλίο του περί μελαγχολίας και μαύρης χολής, αναφέρει ότι όταν υπερισχύει στο σώμα η λεγόμενη μαύρη χολή, τότε το άτομο γίνεται μελαγχολικό και όσο αυξάνονται τα επίπεδα της τόσο το άτομο χειροτερεύει και φθάνει στο σημείο μανιοκατάθλιψης.

Ο φιλόσοφος αναφέρει ότι τέτοιου είδους άτομα έχουν ποιητική μανία ή προφητική μανία.

Αν ένας άνθρωπος όπως αναφέρθηκε στο παραπάνω παράδειγμα έχει τάσεις μελαγχολίας και παράλληλα προφητική ή ποιητική μανία, είναι σωστό να θεραπευτεί και να χάσει την κλήση του αυτή;

Βέβαια το καλύτερο είναι να υπάρξει θεραπεία που να προστατέψει τον άνθρωπο στην καθημερινότητα του και, να τον βοηθήσει να αναπτύξει τους υποσυνείδητους πνευματικούς του ορίζοντες.

Αλλά πόσο εφικτό είναι σήμερα κάτι τέτοιο;

Όταν το μεγαλύτερο ποσοστό των ανθρώπων είναι σε μη συνειδητή κατάσταση και έχουν υποστεί από το σύστημα με διάφορους τρόπους αυθυποβολή ;

Το τελευταίο σημαίνει ότι η εν λόγω αυθυποβολή που υφίσταται ο πληθυσμός είναι το κύριο αίτιο παραγωγής ατόμων με ψυχοπάθειες…

Με τον τρόπο αυτό γίνεται ο χειρισμός και ο έλεγχος της μάζας. Φυσικά όλα τα κέντρα εξουσίας χρειάζονται μια τέτοια κοινωνία για να έχουν τα κεκτημένα τους.

Ο κυριότερος παράγοντας αποκωδικοποίησης των συναισθημάτων είναι ο φόβος.

Γιατί αν ένας άνθρωπος κάνει μια εσωτερική αναζήτηση θα διαπιστώσει ότι υπάρχει ένας φόβος βαθιά μέσα του, που του έχει εμφυτεύτει και τον τρώει ύπουλα. Αυτός ο φόβος αν εντοπιστεί τότε ταυτόχρονα απενεργοποιείται.

Διαμέσου του φόβου ελέγχεται ο άνθρωπος σε ένα αρκετά μεγάλο μέρος, ειδικά στις μέρες το γεγονός αυτό είναι πλέον ξεκάθαρο….

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (12)

    • Παναγιωτης Αναστασακος 12/07/2016 @ 11:25 ΠΜ

      αυτο ειναι περιεργο γιατι οθτε που θυμαμαι ποτε ασχοληθηκα με αυτο το number station.
      sigoyra den to postara εγω τωρα ..
      ισως ποοοολυ παλιοτερα αλλα ΔΕΝ το εβαλα εγω εδω

  1. Ανώνυμος 07/31/2014 @ 2:27 ΜΜ

    Αν σου ζητηθεί να κάνεις το πορταίτο του ….θα δείς….πως χρειάζεσαι να μιξάρεις πράσσινη ομπρα η μιξη βιριντιαν γκρειν .Αυτό υποδεικνύει κορεσμό της δευτερεύουσας πρασσινης ακτινοβολίας και αντανακλασης αυτής μη δεχόμενης ως χημική σύσταση πλέον στον οργανισμό.Φυσικό να μιλά διαφορετικά αφου η χημεία του ειναι κορεσμενη.Διαφορετικά μιλούν πάρα πολλοί άνθρωποι και θα τους δείς σαν αρχη κατανομης μόνο αν τους ζωγραφίσεις η τους παρατηρήσεις τί ακτινοβολία τους λείπει η ποι΄έχουν υπέραρκετή.Ενα ερώτημα αφού αρκετοί ανθρωποι είναι κορεσμένοι στο πράσσινο….που αντανακλάτε και απο ποιούς απορροφάτε το π΄ρασινο…..
    Τα λόγια πάντα είναι εξαρτούμενα της τριαδικής ακτινοβολίας
    Νικο Αργυρίου….τι σου λειπει εσένα;

    • Ανώνυμος 08/01/2014 @ 2:39 ΜΜ

      Γι αυτο και ο σοφος λαος λεει-χωρις να ξερει τι λεει-πρασινισε απο το κακο του .Μπορει να μη γνωριζει , αλλα ξερει .

  2. Ανώνυμος 07/31/2014 @ 2:33 ΜΜ

    Το συ στήσημο μο μη .Γιατί λέμε ο θάνατος σου η ζωή μου.Εσύ γιατί το λές; sapore

  3. Ανώνυμος 07/31/2014 @ 3:33 ΜΜ

    ''Διαμέσου του φόβου ελέγχεται ο άνθρωπος σε ένα αρκετά μεγάλο μέρος, ειδικά στις μέρες το γεγονός αυτό είναι πλέον ξεκάθαρο….''

    Διαμέσου της Αγάπης Ελευθερώνεται.Διότι η Αγάπη είναι το αντίθετο του φόβου.

    είναι πολύ απλά τα πράγματα…αλλά εμάς, μας αρέσει να τα δυσκολέυουμε.

    αν τα δυσκολέυαμε ,επειδή το θέλουμε θα ταν επιλογή μας.
    δυστυχώς όμως τα πράγματα είναι δύσκολα λόγω έλλειψης εκπαίδευσης-παιδείας
    και γνώσης……..(λέγοντας παιδεία…όχι βέβαια μόνο το σχολείο)
    συνεπώς έχουμε έλλειψη αρετών-αξιών-εννοιών.

    ΚΑΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ.

    εδώ έρχεται η Αγάπη η οποία εμπεριέχει όλες τις αρετές-έννοιες-αξίες.
    και τότε…

    Ο ΦΟΒΟΣ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ.

    ακριβώς όπως εξαφανίζεται το σκοτάδι όταν ανοίξεις το φώς….με ένα κλίκ δηλαδή,
    τόσο απλά.
    τι άλλο θές ρε 'Ανθρωπε ;; όλα έτοιμα τα χείς,πάντα έτοιμα ήταν…

    υ.γ πάτα τον γ@μημένο τον διακόπτη…

    s.o

  4. Ανώνυμος 07/31/2014 @ 7:26 ΜΜ

    ΦΟΒΟΣ είναι το Φ = Φως, σε Ο = περιορισμένο χώρο & η Β = ενέργεια, σε Ο = περιορισμένο χώρο (χολή, νους, καρδιά, άνθρωπος)

    Β > Ενέργεια πάσης φύσεως (Β-ΗΤΑ = η ενέργεια, που Η = φανερώθηκε και
    Τ = στερεώθηκε)
    Ο > Χώρος περιορισμένος ασχέτως μεγέθους

    Βλέπουμε, λοιπόν, ότι στην κατάσταση του ΦΟΒΟΥ, το Φως & η Ενέργεια κάπου έχουν
    περιοριστεί / εγκλωβιστεί

    ΑΓΑΠΗ είναι Α = Αρχική δομούσα & δημιουργός Δύναμις, στην ΓΑ = Γή, που με Π = Πύρ,
    Η = γίνεται φανερή

    Α > Αρχική δύναμις (ΑΛΦΑ = αρχικόν ηλιοφώς)
    Γ > Τό γαιώδες σωματίδιον (ΓΑΜΑ = η γή – τό γεμά-το)
    Π > Τό Πύρ, τό πρώτον στοιχείον – τό άνωθεν – τό πατρικόν
    Η > Η διπλή κάθοδος τής ακτινοβολίας – η φανέρωσις
    ΕΛΛΗΝ ΛΟΓΟΣ-ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΟΣ ΚΩΔΙΞ
    πηγή http://www.ramafa.gr/

    Στην ΑΓΑΠΗ, λοιπόν, βλέπουμε το Αρχικό Ήλιο-Φως, να φτάνει στα Γαιώδη, Πύρινο & διά διπλής ακτινοβολίας, να φανερούται.
    Ως έχων, δηλ., Πύρινη ισχύ, δεν εγκλωβίζεται, αλλά ρέει διπλά & τελικώς γίνεται φανερό.

    Τώρα, μπορούμε, αποκωδικοποιώντας τις Λέξεις, να ΔΙΑ-κρίνουμε την ΔΙΑ-φορά τους.

    Όσο, βεβαίως, ο άνθρωπος, από μικρός, εκπαιδεύεται από ένα σύστημα, που τον προτιμά ΦΟΒ-ισμένο, θα επιτρέπει στο Φως & την δύναμη της Ενεργητικότητάς του να …περιορίζονται & έτσι να …εγκλωβίζεται & ο ίδιος, πολλές φορές, μάλιστα, ΦΟΒ-ούμενος αυτές τις δυνάμεις, που νιώθει ότι κρύβει μέσα του.
    Όσο για την Αγάπη (χιλιοειπωμένη & χιλιοπαρεξηγημένη), αυτή, σίγουρα, πρέπει να δοθεί στον άνθρωπο από πολύ νωρίς, ώστε να την γνωρίσει & ως πλήρης, να μπορεί να την προσφέρει αργότερα στα πάντα.
    Να γίνει, δηλ., Α Ν Θ Ρ Ω Π Ο Σ με Ανθρώπινα συναισθήματα & όχι απλώς ..ανθρωπάκι / ζωντόβολο.

    art

  5. Ανώνυμος 07/31/2014 @ 7:40 ΜΜ

    παμε παρακατω……….

  6. Ανώνυμος 07/31/2014 @ 9:03 ΜΜ

    ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ…ΑΥΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΑΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ ΤΗΝ ΕΚΤΡΟΠΗ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΣ ΜΑΖΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ [ ΠΧ. ΠΤΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΠΟΙΝΓΚ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΕΤΕ ΜΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΓΑΖΑ ]…ΕΠΕΙΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΛΥΣΕΩΝ…ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΣΤΑΔΙΑΚΗ [ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ] ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ …ΠΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΔΕΚΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΜΕΤΡΑ [ ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ]…Ο ΛΟΓΟΣ [Ο ΤΡΟΠΟΣ ] ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ… ΕΤΣΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΤΗΣ ΜΑΖΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ…Η ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ [ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ] ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑ [ ΕΔΩ ΚΑΙ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΥΝΤΕΛΕΙ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ]…ΠΑΝΤΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΤΗΣ ΑΥΤΕΝΟΧΗΣ…ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΣΤΑ ΑΤΟΜΑ ΤΗΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΟΤΙ ΦΤΑΙΝΕ ΕΞΙΣΟΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΤΑ ΣΕ ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ [ ΟΤΙ ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ]…ΚΑΙ ΑΠΟΤΡΕΠΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ…ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΡΑΣΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ [ ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ]…ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ Η ΑΛΜΑΤΩΔΗΣ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ…ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΝΑ ΚΕΝΟ ΣΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΜΑΖΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΙΤ…ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΝ ΜΕΣΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΠΟ ΟΤΙ Ο ΜΕΣΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ…ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ-ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙΝΟ ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ….ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΥΓ . ΕΝΑ ΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΦΙΛΗ ΤΗΝ ΠΑΝΔΩΡΑ…ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΠΛΑΚ-ΑΗΣ ΣΕ ΕΦΑΓΑ ΞΑΝΑ ΔΙΚΕ ΜΟΥ…ΤΑ ΠΕΔΙΑ ΣΑΣ ΜΕΣΑ ΛΕΜΕ…

  7. Ανώνυμος 08/01/2014 @ 9:15 ΜΜ

    Ζε παλιές εποχες τα δηλητηρια τα εβαζαν σε πρασσινα μπουκαλια

  8. Ανώνυμος 08/01/2014 @ 9:20 ΜΜ

    …Θα κατασκευαστούν στο μέλλον σκανερ αυτοματα που θα σου επιτρέπουν η θα σου λενε πότε είσαι κατάλληλος για ομιλια.Ο πανικός ξεκινα απο εσφαλμένα λογια

  9. Φίλε Γιάννη, εξαιρετική η επιλογή σου για τηναναδημοσίευση του άρθρου. Εξαιρετική! Και χρειάζεται επέκταση, ανάλυση. Το σημειώνω για να ασχοληθώ. Ίσως με κοινή μας προσπάθεια; Με τιμή, Άργος. oofia@yahoo.com

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*