Διαφημίσεις

Δυστυχώς στην παρούσα ιστορική στιγμή η εξουθενωμένη Ελλάδα δεν μπορεί πια να κουβαλήσει στους ώμους της την Ανθρωπότητα, αν και αυτό ήταν, είναι και θα μείνει το Ιστορικό καθήκον της.

Κι όμως αυτό που δεν μπορεί να κάνει πλέον ο λαός, το κάνουν οι Πνευματικοί Πολεμιστές του, οι οποίοι φέρουν αυτήν την ΣΤΙΓΜΗ την, βαριά ομολογουμένως, Ανθρωπότητα στους ώμους τους. Δεν το επεδίωξαν. Συνέβη, όπως συμβαίνουν όλα τα όμορφα κα αγνά πράγματα, χωρίς υπόγειες μηχανορραφίες, παγίδες και πλεκτάνες. Συνέβη , όπως κάποιοι φοβόντουσαν, γιατί αυτή είναι η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στον πλανήτη. Κι αυτό έχει την ισχύ φυσικού Νόμου.

Στα πιο καίρια γεγονότα του πλανήτη Έλληνες παίζουν ρόλο Πολεμιστή, Δάσκαλου, Καθοδηγητή. Δυό φορές μέσα σε ένα μήνα η Ανθρωπότητα γλίτωσε από την καταστροφή. Η δρομολογηθείσα Παγκόσμια Ύφεση και η έναρξη του Γ Παγκόσμιου Πολέμου πάγωσαν για λίγο. Κάποιος πολεμάει από απίστευτα υψηλές νοητικές κορυφές για να σώσει τον Πλανήτη. Οι ηγέτες τον γνωρίζουν. Ο εχθρός αιφνιδιάστηκε, όμως ανασυγκροτείται. Η τελική σύγκρουση έρχεται. Έχουν γίνει πολύ μεγάλα βήματα ανατροπής σχεδιασμών χιλιετίας σε επίπεδο ηγεσίας.

Τώρα είναι Η ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΑΩΝ. Πρέπει ο λαός της Ελλάδας, αλλά και όλοι οι λαοί να κινητοποιηθούν, να αγωνιστούν για την ζωή τους, γιατί μόνον τώρα μας δίνεται η ιστορική ευκαιρία, αν την χάσουμε είμαστε χαμένοι. Κίνητρα για μαζικές διαδηλώσεις δίνονται. Οι υπερβολικοί αεροψεκασμοί ήταν το καμπανάκι για την Ανθρωπότητα που δηλητηριάζεται σιγά σιγά και ύπουλα. Όλοι πια το έχουν συνειδητοποιήσει. Στον Καναδά γίνονται και πολιτικά διαβήματα. Οι λαοί με αφορμή αυτό πρέπει να ενωθούν και να πολεμήσουν. Αρπάξτε την ευκαιρία. Ο ΧΡΌΝΟΣ ΕΊΝΑΙ ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΆ ΛΊΓΟΣ, δεν περισσεύει ούτε σταγόνα του.
Όσο για την Ελλάδα και τα προβλήματά της, ναι η Ελλάδα προστατεύεται από πολιτικές και φυσικές καταστροφές . Κάποιοι το καταλαβαίνουν ήδη και το καταγράφουν.

Θα ήθελα ως τελευταίο να αναφέρω και το νεοεμφανισθέν φαινόμενο ασύστολης κλοπής ενέργειας, ικανοτήτων και Ανώτερων πνευματικών δικαιωμάτων από μεγάλες πολιτικές δυνάμεις. Τα παιχνίδια που παίζονται στο παρασκήνιο ούτε η πιο καλπάζουσα φαντασία δεν μπορεί να τα συλλάβει. Αυτά όμως είναι για τους μεγάλους παίκτες. Ο λαός πρέπει να μείνει προσηλωμένος στην με κάθε μέσο αντίστασή του πνευματική, ηθική και πολιτική και να μην ξεχνάει ότι ακόμη έχει την Δύναμη να αλλάξει την Ιστορία.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

36 σχόλια στο “ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ!!!ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΑΠΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΝΟΗΤΙΚΕΣ ΚΟΡΥΦΕΣ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!!!!ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ!!!!”
  1. ΣΩΣΤΟΣ!!! Τελείωσε όμως! το ποτάμι ΔΕΝ γυρίζει πίσω. Η ανθρωπότητα έχει αφυπνηστεί και όσοι έχου απομείνει από δαυτους ξέρουν πως το παιχνίδι έχει λήξει.

  2. ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝ ΤΩ ΚΟΣΜΟ ΒΡΙΣΚΟΜΕΝΟΙ ΜΟΝΑΧΟΙ
    ΜΑΣ ΣΩΖΟΥΝ ΑΚΟΜΗ
    ΜΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΡΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΝΟΜΙΖΩ

  3. ΤΗ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΛΑΙΣ ΚΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΣΚΥΨΕΙ . ΜΕ ΤΟ ΣΟΥΓΙΑ ΣΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ , ΜΕ ΤΟ ΛΟΥΡΙ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ…ΝΑ ΤΗ ΠΕΤΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΞΑΡΧΗΣ ΚΙ ΑΝΤΡΙΕΥΕΙ ΚΑΙ ΘΕΡΙΕΥΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΑΚΩΝΕΙ ΤΟ ΘΕΡΙΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΜΑΚΙ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ !!! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΙΡΑ ΤΗΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΦΡΟΥΡΕΙΤΑΙ…

  4. Ω ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΥΙΟΙ ΦΩΤΟΣ ΥΙΟΙ ΘΕΩΝ ΥΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥ
    Η ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΑ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.
    ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ …ΧΩΡΙΣ ΧΡΙΣΤΟΝ ΧΑΟΣ…

  5. ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΤΟΥ! ΦΙΛΕ 27 Οκτωβρίου 2013 – 11:19 μ.μ. ΟΙ ΜΟΝΑΧΟΙ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΣΑ ΔΕΝ ΣΩΣΑΝΕ… ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΕΙΣ;;;

  6. Όπως λέει και η κα Ολυμπία, ούτε οι γνώσεις που αποκτάμε με τις αισθήσεις μας, αυτές που στο σύνολό τους ονομάζουμε « εμπειρία », ούτε η λογική, είναι ικανές για να συλλάβουμε την «Αλήθεια». Οι πρώτες αρχές και οι έσχατοι σκοποί δεν είναι δυνατόν να συλληφθούν από την εμπειρία ή την λογική. Αποτελούν το περιεχόμενο της «Μεταφυσικής», η οποία μελετάται στα Μυστήρια. Συνεπώς τα Μυστήρια είναι σχολεία μελέτης της Μεταφυσικής.

  7. Μεγάλα λόγια,αόριστα,πολλά υποσχόμενα.Καί τό συμπέρασμα; Καθήστε ήσυχα,όλα θά γίνουν μόνα τους. Ντροπή μας! Ντροπή σ΄εμάς καί στούς πολιτικούς μας.Ντροπή καί στούς αδύναμους θρησκευτικούς μας ηγέτες,πλήν ελαχίστων. Ο Θεός νά μάς βοηθήσει!

  8. Ποσο καλυτερη μπορει να γινει η μερα σου οταν μεσα απο τα σχολια Ελληνων καταλαβαινεις την εναρξη της αλλαγης.

    ΝΑΙ ΑΔΕΛΦΙΑ. ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ….
    ΛΙΓΟ ΘΑΡΡΟΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ..

    ΟΤΙ ΤΡΑΒΑΣ ΕΣΥ ΤΡΑΒΑΩ ΚΑΙ ΕΓΩ …
    Η ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ
    ΑΣ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΜΑΧΗ.
    ΟΣΟΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΡΥΣΟΥΜΕ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΑΚΡΥ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ. Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΠΟΥ ΦΥΛΑΕΙ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΟΥΡΑΝΟ.
    ΤΟ ΔΑΚΡΥ ΜΑΣ ΑΣ ΦΑΝΕΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ ΚΡΥΒΕΙ.
    ΑΣ ΤΟ ΔΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΚΥΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΥΠΝΗΣΤΟΥΝ. ΑΣ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΜΑΣ.
    ΙΣΩΣ ΑΥΤΗ Η ΤΕΛΕΤΗ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΠΙΟΤΕΡΟ ΘΑΡΡΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΩΝΤΑΙ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΕΛΛΗΝΑ..
    ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΤΡΙΩΤΗ..

    Η ΜΑΧΗ ΑΡΧΙΣΕ…. ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ… ΑΠ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΒΓΑΛΜΕΝΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΑ ΙΕΡΑ…

    ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΩ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΨΗ ΠΟΥ ΜΕ ΒΙΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΝ ΓΗ..
    ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ……

    Πρακτωρ…

  9. ανωνυμε /28.10.13/7.44

    …μπαρδον;… κατι δεν καταλαβα εγω ;;;..'η εσυ εισαι απο αλλο σαητ;;…

  10. Πολλοί γνωρίζουν τι συμβαίνει και όχι μόνο οι ηγέτες. Για αυτόν τον λόγο το παγκόσμιο σύστημα εστιάζει συνέχεια στην Ελλάδα. Με τα καρότσια τους μαζεύουν τους νεκρούς στην Δύση από τα εγκλήματα μίσους και όλοι "ανησυχούν" για τον φασισμό στην Ελλάδα. Έτοιμη για χρεοκοπία είναι η Δύση και όλοι ανησυχούν για την ελληνική οικονομία. Έναν νεαρό Ιταλό φοιτητή σκότωσαν προχθές στην Βρετανία και κανένας δεν είπε τίποτε. Όλο το focus πέφτει στην Ελλάδα και είναι κατανοητό πλέον το άγχος τους. Εμείς ξέρουμε ποιον παρακολουθούν στην Ελλάδα. Πολλοί τον ξέρουν. Έτσι λειτουργούν τα "κοινά" μυστικά.

    1. Ο ΜΕΝΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΉΣ ΣΤΟ ΣΎΜΠΑΝ ΤΙΣ ΓΗΣ. ..ΓΊΝΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ…

  11. ΠΡΕΠΕΙ

    Να καταλάβουν όλοι ότι η σκέψη της καταστροφής φέρνει την καταστροφή.

    Κυρίως πρέπει να το καταλάβουν όσοι την αναμεταδίδουν.
    Δηλαδή τα ιστολόγια όλων αυτών των αγανακτισμένων ερασιτεχνών.
    Τα επίσημα ΜΜΕ ήδη το ξέρουν και μάλιστα το χρησιμοποίησαν για να δημιουργήσουν τη Κρίση.

    Ακόμα ΠΡΕΠΕΙ

    Να καταλάβουν όλοι τη διαφορά ανάμεσα στο Εργάζομαι και Δουλεύω.
    Εργάζεται ο επιχειρηματίας, ο εφοπλιστής, ο βιομήχανος…
    Δουλεύει ο υπάλληλος και ο δούλος.
    Αυτός δηλαδή που νοικιάζει τον εαυτό του με την ώρα.
    Μην ψάχνετε να βρείτε δουλεία.
    Να κοιτάτε να παράγετε έργο.
    Μην φοβάστε να ξεκινήσετε μια επιχείρηση.
    Αν δεν έχετε κεφάλαια δεν πειράζει.
    Απλά δηλώστε το προϊόν ή την υπηρεσία που προσφέρετε.
    Τυπώστε κάρτες αν μπορείτε. Και μοιράστε τες στο κόσμο.
    Κάντε γνωστή την επιχείρηση σας παντού.

    Κυρίως ΠΡΕΠΕΙ

    Να πάρετε τη ζωή πάλι στα χέρια σας.
    Μην περιμένετε το τέλος.
    Μην περιμένετε τι θα κάνει η κυβέρνηση.
    Κοιτάξτε τι θα κάνετε εσείς.
    Γίνε πάλι ο αρχηγός του εαυτού σου.

  12. καποτε η ζωή ήταν το πιο σημαντικό πράγμα σταυτον τον πλανητη…τώρα πια η ζωή των πολλών είναι το πλόβλημα οριμένων…γιατί αυτο που έχει σημασία περισσότερο είναι τα συμφέροντα… αυτός που προσπαθεί να σώσει ότι μπορεί πια είναι λίγος…και λυπάμαι αλλά δεν νομίζω να καταφέρει και πολλά (που το απεύχομαι εγκάρδια), γιατί μας έχουν κάνει είτε με αυτά που μας ψεκάζουν ή με αυτά που μας δίνουν να γινόμαστε παρτάλια… και κοιτάζουμε πλέον πως θα σώσουμε το τομάρι μας από τη μιζέρια και την κατάντια! δυστηχως οι καιροί άλλαξοαν ή τους άλλαξαν με πολύ οργανωμένο σ΄χεδιο χρόνων…. κρίμα…σημαντικό παρελθόν αλλά δεν βοηθάει στη διάσωση του μέλλοντος.

  13. καποιος Αγιος Γεροντας μου ειχε πει καποτε ,αν μπορουσατε να δειτε τον αδυσοπιτο πολεμο που διεξαγεται στον πνευματικο χωρο, ειναι κατι το ασυληπτο.

  14. φιλε ΜΙΧΑΗΛ [ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΜΟΥ] ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΔΙΔΑΧΤΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΜΕ… ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΜΑΣ ΧΤΥΠΑ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ Η ΣΥΜΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΑΤΟΜΙΚΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΣΥΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ. ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΛΕΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΤΡΩΤΟΙ….ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΣΟΥΝ ΜΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗΣ … ΔΙΣΤΙΧΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΠΡΑΞΗ ΕΛΚΕΙ ΤΑ ΔΥΣΑΡΕΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ,, ΠΑΡΑ ΤΗΣ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗΣ….. ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ….
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΣΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ= ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ Ο ΣΤΡΕΗΝΤΖΕΡ ΕΙΧΕ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΜΥΝΗΜΑ ΠΟΥ ΠΑΡΩΤΡΗΝΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΡΩΤΕΥΤΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΓΕΝΗΚΑ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ….. ΑΠΟ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΑΠΟΦΕΥΚΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΡΩΦΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΗ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΣΤΙΧΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΜΟΙΡΟΛΑΤΡΙΑ ΣΕ ΑΓΑΠΗ ΖΩΗ ΧΑΡΑ ΕΡΩΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΤΕΩΘΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΑΣΧΗΜΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ… ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ Ο ΣΤΡΕΗΝΤΖΕΡ ΧΤΥΠΑΕΙ ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ… ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΥΧΑΙΑ Η ΣΥΝΗΠΑΡΞΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ,ΤΟΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΗΜΟ ΓΙΑΥΤΟ ΡΙΣΚΑΡΕΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΩΣΕΙ ΚΑΤΙ….ΠΑΝΤΩΣ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΟΛΟΙ ΘΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΜΑΤΙΑ …
    ΑΠΟ ΛΟΛΟ ΠΡΟ ΒΑΤΩ
    ΥΣ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΑΥΤΗ Η ΧΑΙΒΑΝΙΤΗΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΩΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΓΥΜΝΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΔΗΛ ΜΑΣ ΠΙΑΣΑΝΕ ΜΑΛΑΚΕΣ 2000 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΨΥΛΑ… ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ

  15. 28 Οκτωβρίου 2013 – 2:26 μ.μ.

    "Δεν υπάρχεις" λέμεεεε!!!!!! Το καλύτερο σχόλιο από όλα, μπορεί και από όλα όσα έχω διαβάσει εδώ μέσα!!!

    Όλα αυτά προϋποθέτουν βέβαια να δεις τη ζωή σου αλλιώς που λέμε αλλά, πιστεύω ότι από την ανεργία και την πίεση της φτώχιας πολλοί έχουν καταφέρει ήδη να τη δουν αλλιώς και έχουν ανακαλύψει τον εαυτό τους (κι όλα αυτά που μπορεί να προσφέρει)

  16. Μιχαήλ Κόντοςείπε…

    άσε που αν έχει μια ελπίδα να επιβιώσει αυτός ο πλανήτης είναι από αυτούς που "γεννούν" ή "ξαναδημιουργούν" όχι από ότι αργοπεθαίνει ή αυτοκαταστρέφεται

  17. ΣΥΜΠΛΗΡΟΝΩ ΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ? ΤΕΧΝΗΤΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ 9,5 ΡΙΧΤΕΡ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΜΕΣΟ ΤΩΝ ΓΑΛΛΩΝ ΣΕΙΣΜΟΛΟΓΩΝ ΜΕ "ΦΥΣΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΣΟ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝ /ΜΑ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ…. ΑΛΛΑ Ο ΣΤΡΕΗΝΤΖΕΡ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕ ΤΗ ΣΟΥΠΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕ = ΕΝΟΣΤΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕ ΒΑΛΤΕ ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕ ΣΤΟΧΕΥΣΤΕ ΣΤΟ ΝΕΡΟ Ε!! ΑΚΟΜΑ ΚΟΥΝΙΟΝΤΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΧΑΡ ΧΑΡ ΧΑΡ…. ΑΣ ΕΝΟΘΟΥΜΕ ΒΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΑΦΟΥ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ
    ΚΟΟΥΤΣ ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΟ????
    ΑΠΟ ΛΟΛΟ ΠΡΟ ΒΑΤΩ
    ΥΣ= ΚΑΘΟΡΙΣΤΗΚΟ ΡΟΛΟ ΕΠΕΞΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΑΣΜΑ ΜΕ ΤΟ ΤΑΓΚΑ ΔΥΠΛΑ ΣΟΥ…… ΩΧΧΧ [ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΟΦΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ] ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΕΙΣΜΟ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΣΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ…..
    ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΕΝ ΝΙΚΕΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!

  18. ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ,
    ΚΑΘΕ ΕΠΟΧΗ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΗΡΩΕΣ
    ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 21
    ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 40
    ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ

  19. 1.49 δικιο εχεις φιλε μου , μονο που " ξεχνας " να αναφερεις πως ειχαμε και τους ηρωες που παλεψαν και κρατησαν την Ελλαδα και το Εθνος ζωντανο μεσα στην ψυχη των Ελληνων και αντισταθηκαν απο το 1453 ως 1821 . Πραγμα που συμβαινει παντα και σε ολες τις εποχες . Αυτους βεβαια δεν τους μαθαινουμε γιατι δεν τους μνημονευουν τα βιβλια , αλλα ειναι εγκλημα να ξεχναμε πως δεν θα ειχαμε Θ .ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ αν δεν ειχε πατερα που απετυχε και σκοτωθηκε απο τους τουρκους και μανα τη ΖΑΜΠΕΤΑ .

  20. ο τελευταιος των ανθρωπων διαβαζει με αριθμους και κανενας μαγος ξωτικο ή οντοτητα δεν μπορουν να τον συναγωνιστουν -μου ειπε οτι ο πνευματικος πολεμος κυριαρχιας σε λιγο περναει στο δευτερο σταδιο
    ειδωμεν!

  21. Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΤΩ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ
    ΔΙΑΒΑΖΕΙ -ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ -ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ
    Ο ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ
    ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΡΑ -ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΝΗΜΗ ΚΕΝΗ -ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΠΙΑ -ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΜΕ ΒΑΡΙΑ ΚΑΡΔΙΑ

  22. συμφωνω με ολους μα και κατι ακομη…
    ο πολεμος διψα για αιμα οχι πληκτρολογια και pc
    καιρος να ''βγουμε εξω''

  23. οταν το πεδίο αποφασισει να εξελιχθει,
    δυο τρεις γενιές πισω στελνει πρόδρομα παιδιά (indigo),
    μέσα απο τα οποια, σε καποια από αυτά θα στείλει
    ενα παιδί crystal-clear.
    λεω σε κάποια γιατί σημαντικό ρόλο παίζει η αναδοχη οικογένεια…
    τα περισσοτερα παιδιά indigo λόγω της υπερβολικης λάμψης και ευαισθησίας τους κακοποιηθηκαν απο τους γονείς τους κυρίως του αντίθετου φύλου λογω ελειψης μορφωσης και χαμηλων ενστικτων
    σε μικρη ηλικία κατω των επτα ετων.
    Λόγω δε χαμηλής προστασίας (ελλειψη αγαπης, ερωτα, φροντίδας στην οικογένεια) οι ερπετομορφοι, απέθαντοι εκαναν πάρτυ,
    με αποτέλεσμα αυτά τα παιδιά να εχουν ως ενηλικες
    ψυχιατρικά προβληματα, τεραστιες φοβιες και κυριως
    δυσκολευονται να ερωτευτουν , να δοθουν ψυχι τε και σωματι στον συντροφο τους χωρις ορια, να αγαπησουν που ηταν και το ζητουμενο,
    ενω παραλληλα εχουν μια αρρωστημενη προσηλωση στην μητρα- οικογένεια που τα μεγαλωσε…
    η συνειδητοποιηση του προβληματος απο αυτά ως ενηλικες
    λογω της ευφυιας τους συνηθως λυνει το προβλημα
    αν και πολλες φορές επανερχεται λόγω της προβληματικής ενεργειακής ασπίδας τους εξαιτιας των παιδικών τραυματων-αλλοιωσεων.

    …συνεχιζεται…

    ΝΙΚΟΛΑΩΝ

  24. συνεχεια…

    αυτά τα τραυματισμένα (indigo) παιδιά συνηθως το πεδίο τα παροπλίζει, τα αφηνει να ζήσουν όπως τα υπολοιπα με πολλά όμως προβλήματα αδυναμια να ερωτευτουν , σεξουαλικές δισλειτουργιες, παντα με πολλές απορίες και συγχιση….

    σπάνια όμως, πολύ σπάνια δυο τέτοια παιδιά ως ενηλικες συναντιουνται… βασανισμένοι και οι δυο λογω ανωριμότητας του περιβαλλοντος κόσμου και τοτε όλο το πεδίο ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ!!!!!!!

    ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΥ ΦΥΛΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΕΝΑ CRYSTAL-CLEAR ΠΑΙΔΙ… ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ….

    το πεδιο συνωμοτεί να μην κάνουν παιδι…
    οι απεθαντοι το ίδιο για τους δικούς τους λόγους…
    ειναι επικίνδυνο το γεγονός …
    συνήθως οι γυναικες αποβαλλουν ανεξηγητα…

    ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΜΩΣ , ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ…..

    αν δεν υπαρχουν οι απολυτες συνθηκες προστασιας αυτης της εξαιρετικης γεννησης για τον πλανήτη (εστία γεμάτη έρωτα και αγάπη)
    τοτε οι εχθροι θα κάνουν τρελλα πραγματα λόγω της σπουδαιοτητας του παιδιού…

    απίστευτα πράγματα… και οι γονείς είναι τοσο αυτοκαταστροφικοί…

    ΕΤΣΙ ΌΜΩΣ ΓΕΝΝΙΩΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΥΨΗΛΩΝ ΝΟΗΤΙΚΩΝ ΠΕΔΙΩΝ… ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΟΜΩΣ?????

    ΝΙΚΟΛΑΩΝ

    παραμυθια για μεγάλους…..

  25. Καλημερα σε ολους"το λεω απο εγκυρη πηγη" σχετικα με τους ψεκασμους προσπαθουν να φερουν ακραια φαινομενα καιρου στην ελλαδα"αφου και παλι η προγνώσεις καιρου στον ελλαδικο χωρο μιλαγαν παλι για εναν ηπιο χειμωνα.
    Με λιγα λογια θελουν κοσμο να πεθανει απο κρυο"ουτε τζακια θελουν να αναβουμε με την δικαιολογια της αιθανολης γιαυτο λενε οτι θα πεσουν προστιμα σχετικα με τα τζακια"και ολα αυτα σιγουρα με της ευλογιες του κρατους"τιποτα παιδια αυτοι θελουν πολλες κλωτσιες.

  26. τζαμπα μελανι μπλα μπλα μπλα μπλα και οπως λεει και απο φιλος μας 12:56 θα αργησει η ημερα εκεινη να ερθει τουλαχιστον οσοι ειμαστε ζωντανοι τωρα πανω στον πλανητη τοτε θα τρωμε χωμα εννοοντας θα βλεπουμε τα ραδικια αναποδα η ακομη καλυτερα τον Χριστο φανταρο

  27. ΑΡΧΗΓΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΠΑΣΑ ΑΡΧΗ ΠΑΥΣΑΤΩ
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΟ ΦΩΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΩΣ!!!!ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΑΛΛΑΓΗ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ!!!!!!!ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΟΒΟΣ!!!!ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΓΑΛΗΝΗ ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΓΑΠΗ

  28. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΝΟΕΙΣ ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ;;;;
    ΠΑΠΑΔΕΣ, ΓΕΡΟΝΤΕΣ & ΜΟΝΑΧΟΥΣ;;;;;;;;;

  29. ΝΑταλι

    αν. είσαι ένα τέτοιο παιδί τότε ΞΕΡΕΙΣ!

    αν έχεις ένα τέτοιο παιδί τότε

    ΑΓΑΠΆ ΚΑΙ ΕΡΩΤΕΥΣΟΥ ΠΑΡΆΦΟΡΑ…

    ΈΤΣΙ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΌΣΗ ΕΝΈΡΓΕΙΑ ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ ΣΟΥ…

    όλα τα αλλά τα αναλαμβάνει το πεδίο..

    για τους υπόλοιπους καλύτερα να μην ασχολείται ΚΑΝΕΙΣ!

    TOP SECRET….

    ΦΑΕΘΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *