Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

23:40 - 12/11/2013

ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Ο ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΣΤΟ ΜΑΝΤΑΜΑΔΟ!!! ΔΕΙΤΕ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

ΓΙΑ ΘΑΥΜΑ ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΤΡΑΒΗΞΑΝ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!!!

Συζητήσεις, εικασίες και εκτιμήσεις έχει τροφοδοτήσει από την Τετάρτη στον Μανταμάδο μία φωτογραφία της ανάγλυφης εικόνας του Αρχάγγελου για την οποία ο προσκυνητής που την προσκόμισε στο ναό, ενημερώνοντας τους ιερείς, υποστηρίζει ότι αποτυπώνεται “με ανθρώπινη μορφή” ο Άγιος στη χάρη του οποίου σπεύδουν εκατοντάδες προσκυνητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό καθόλη τη διάρκεια του έτους.

Φωτογραφία 1 : η επίμαχη φωτογραφία / φωτογραφία 2: η επίμαχη φωτογραφία σε ζουμ / φωτογραφία 3: κανονική φωτογραφία

Σχόλιο Δημήτρη Σωτηρόπουλου: Γνωρίζοντας αρκετά πράγματα για τη φωτογραφία και την δυνατότητα δημιουργίας ψεύτικων εικόνων, μπορώ να πω με βεβαιότητα 100% πως ΔΕΝ πρόκειται σίγουρα για αντανακλάσεις του φωτός που έβγαλαν αυτό το αποτέλεσμα στην επίμαχη φωτογραφία.

Κι αυτό διότι, αν συγκρίνει κανείς καλά την φωτό 2 και 3, θα παρατηρήσει ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΕΙΣ σε αυτές (πολυέλαιος, πόρτες, παράθυρα κλπ). Ούτε βέβαια έχει να κάνει με οπτική γωνία (που είναι σχεδόν η ίδια), ενώ το φως δεν είναι ικανό να παραμορφώσει σε τέτοιο βαθμό την εικόνα, η οποία μάλιστα (φωτό 2), έχει εξαιρετικές λεπτομέρειες στο πρόσωπο του Ταξιάρχη!

Προς το παρόν δεν έχει ξεκαθαρίσει αν η φωτογραφία υπέστη κάποια αλλοίωση: Αυτό θα φανεί μόνο αν εκείνοι που την τράβηξαν παραδώσουν τα αρχεία σε κάποιους ειδικούς, έτσι ώστε να διαπιστωθεί αν επεξεργάστηκαν.

Η φωτογραφία

Ο προσκυνητής που προσκόμισε τη φωτογραφία στους ιερείς την Τετάρτη επισκέπτεται οικογενειακώς το προσκύνημα του Μανταμάδου κάθε χρόνο από την περιοχή των Γιαννιτσών όπου κατοικούν. «Κάθε χρόνο 8 Νοεμβρίου ερχόμαστε στον Ταξιάρχη για τη χάρη του Αγίου, καθώς έχουμε τάξει το παιδί μας που έχει το όνομα του, Ταξιαρχούλα» ανέφερε στα “Νέα της Λέσβου” (εκφράζοντας την επιθυμία να διατηρηθεί η ανωνυμία του, αν και τα στοιχεία του είναι διαθέσιμα προς κάθε υπεύθυνο).

Η οικογένεια είχε βρεθεί και το καλοκαίρι στο προσκύνημα του Μανταμάδου οπότε και έγινε η λήψη της φωτογραφίας που προσκόμισε χθες και στην εφημερίδα μας.

«Όταν ήρθαμε το καλοκαίρι βγάλαμε φωτογραφίες αλλά δεν αντιλήφθηκα άμεσα αυτό το οποίο διαπίστωσα στη συνέχεια όταν επιστρέψαμε στην πατρίδα μας, τα Γιαννιτσά» μας είπε ο προσκυνητής. Και συνέχισε: «Μείναμε έκπληκτοι όταν διαπιστώσαμε πως το πρόσωπο του Αγίου είχε αποτυπωθεί ως κανονικό ανθρώπινο και όχι ως την ανάγλυφη εικόνα που γνωρίζουμε όλοι.

Δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό να αποτυπωθεί με κάθε λεπτομέρεια στο χαρτί της εφημερίδας, βλέπετε όμως στη φωτογραφία ότι η μορφή της εικόνας είναι διαφορετική από αυτή που βλέπουμε όταν επισκεπτόμαστε για προσκύνημα. Αν εξαιρέσουμε το σκούρο χρώμα που παραμένει το ίδιο, τα χαρακτηριστικά του προσώπου στο ανάγλυφο της εικόνας του Ταξιάρχη αποτυπώνονται σαν να πρόκειται για κανονικό ανθρώπινο πρόσωπο. Στη φωτογραφία διακρίνονται μάτια, η μύτη είναι μεγαλύτερη και το στόμα του Αγίου διαφορετικό σε σχέση με αυτό που βλέπουμε στην εικόνα» ανέφερε ο προσκυνητής στα “Νέα της Λέσβου”.

Οι ιερείς τους οποίους ενημέρωσε ο πιστός με τη σύζυγό του δεν εξεπλάγησαν, καθώς συχνά δέχονται μαρτυρίες προσκυνητών για θαύματα του Αγίου όπως είπαν στην οικογένεια.

Να πρόκειται άραγε για αντανακλάσεις στο γυαλί που προστατεύει την ανάγλυφη εικόνα του Αγίου ή να έπαιξε ρόλο η οπτική γωνία από την οποία έγινε η λήψη της φωτογραφίας σε συνδυασμό με το φακό της μηχανής & το φως μέσα στο ναό; Δύσκολα μπορεί να δώσει κάποιος εξήγηση και είναι άλλωστε πολλά εκείνα που εδώ και χρόνια παραμένουν ανεξήγητα για το προσκύνημα του Μανταμάδου.

του Στρατή Σαμιώτη / εφημερίδα Τα ΝΕΑ της Λέσβου
ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΞΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ
Προσκυνητής μιλά για θαύμα στον Ταξιάρχη

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (62)

  1. Ανώνυμος 11/13/2013 @ 12:50 ΠΜ

    Αιντε ρε νεκρόφιλοι

  2. Ανώνυμος 11/13/2013 @ 5:57 ΠΜ

    drugs…drugs everywhere…

  3. Ανώνυμος 11/13/2013 @ 7:50 ΠΜ

    Ευτυχως που θα σωθουμε εμεις γιατι πεθαναν αβοηθητοι καποιοι αλλοι στις Φιλιππινες μαλλον γιατι δεν ηταν χριστιανοι απο οτι καταλαβαινω . Προφανως ειχε θειο σχεδιο ο θεος για τα εκατομυρια παιδια που δεν υπαρχουν πλεον.

  4. Ανώνυμος 11/13/2013 @ 9:07 ΠΜ

    ΠΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ?
    ΕΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΣΧΕΔΟΝ 10.000 ΨΥΧΕΣ…ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΜΦΑΝΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ…?
    ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΤΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ…

  5. Ανώνυμος 11/13/2013 @ 9:08 ΠΜ

    Δεν ειναι το προσωπο του Ταξιαρχη , αλλα μια μορφη , ενα προσωπο που " βγαινει-παρεμβαλεται" πανω στην εικονα . Ειναι μικροτερο απο το προσωπο της εικονας και σε διαφορετικη θεση ( ειναι λιγο πλαι) . Αν δεν ειναι φωτο σοπ η το ειδωλο καποιου προσκυνητη που για καποιο λογο φυσικο ,καθρεφτιζετε μεσα στην εικονα , τοτε ναι κατι ετοιμαζεται να κανει παλι ο Αρχαγγελος . Ας αποκλυσουμε ομως πρωτα καθε πιθανοτητα φυσικου τυπου πριν περασουμε στα μεταφυσικα .

  6. Ανώνυμος 11/13/2013 @ 9:25 ΠΜ

    Αντί να παρατηρούμε το θαύμα της ζωής και το θαυμα του σύμπαντος παντού γύρω μας (που όλοι είμαστε μέρος), το αναζητούμε στο τζάμι μιας εικόνας. Αν αυτό δεν είναι ειδωλολατρεία και προσκόλληση τότε μόνο ως βλακεία μπορώ να το χαρακτηρίσω.

  7. Ανώνυμος 11/13/2013 @ 10:01 ΠΜ

    ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ! ΔΙΑΛΕΞΕΤΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ! ΑΜΑΧΟΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΟΣΟΙ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΑΜΑΧΟΙ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ! ΜΟΝΟ Η ΑΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ! ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΟΛΟΥΘΟΥΝ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟΙ ΑΠ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ Ο ΠΑΤΗΡ ΥΙΟΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΟ ΕΝΤΟΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΣΟ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ!
    Οὐδεὶς δύναται δυσὶ κυρίοις δουλεύειν

    • Ανώνυμος 05/24/2014 @ 9:39 ΜΜ

      Βιβεχρωμ Μπογια Μπλε 3 ευρω
      Βαψου,παρε φορα και πεσε στο λιμανι(κατα προτιμηση φαρο να μην εχει πολυ κοσμο και σε βγαλουν)

  8. Ανώνυμος 11/13/2013 @ 10:14 ΠΜ

    ΠΡΟΒΑΤΑ… Π Ρ Ο Β Α Τ Α !! Θάυμα θα είναι άμα αφυπνιστούν οι άθρωποι που πάνε απ' το κακό στο χειρότερο με τις επιλογές τους. Τραγικά όντα. Οι επικυρίαρχοι μια χαρά παίζουν το παιχνίδι τους δημιουργώντας "θαύματα" με την προηγμένη τεχνολογία τους για να μαντρώνουν τους πιστούς και να τους υπνωτίζουν. Ο Θεός είναι μέσα σας, όχι έξω σας, στα "θαύματα". Αναζητήστε τον μέσα σας, γιατί εσείς είστε θεός, είσθε παιδιά του και ομοούσιοι αυτού. Μέσα σας… μέσα σας….

    ~Εχετλαίος~

  9. Ανώνυμος 11/13/2013 @ 10:19 ΠΜ

    9:50 π.μ. Είσαι ο Θεός ; η μήπως ο Θεός πρέπει να έχει την ίδια γνώμη με σένα ή να έχει την ίδια θεώρηση των πραγμάτων με εμάς ; Μήπως πρέπει να σου δίνει και λογαριασμό για τις όποιες πράξεις του ; Είναι άπειρος ,άναρχος , ακατανόητος και δημιουργός των πάντων . Όπως και να έχει αυτός είναι το απόλυτο αφεντικό και τίποτα δεν κινήται χωρίς την θέληση του . Και το κυριότερο : Κάποια στιγμή τόσο εσύ όσο και όλοι μας θα υποχρεωθούμε να δώσουμε λόγο σ' αυτόν για ότι λέμε και κάνουμε . Γιαυτό να προσέχεις τι λές . Μπορεί ο Θεός να είναι αγάπη δικαιοσύνη και αλήθεια , αλλά δεν έχει χιούμορ και δεν αστιεύεται . Αλλιώς βλέπουμε εμείς τα πράγματα και αλλιώς τα βλέπει αυτός . Και όσο για κάποιους επίδοξους "μάγκες"που τρέχουν τελευταίοι και καταϊδρωμένοι να βρίσουν και να "πολεμήσουν" τον Χριστό ( εδώ γελάνε ) ας έχουν υπόψη τους οτι στο τέλος πληρώνεται η "λυπητερή".

    • Μην πεσετε στην παγιδα των απιστων.Σημεια των καιρων.Οσο για σας που βριζεται ειστε μονο για λυπηση.Ο θεος να φωτιζει το σκοτοε.Γιατι ειτε το θελετε η οχι ειστε τυφλοι.Τωρα για τις απωλειες γενικσ αναρωτηθειτε προβληματιστειτε.Ερχεται και η σειρα μας.Ξεφυγαμε Απο ανθρωποι που μας επλασε γιναμε κτηνη χωρις ιχνος ανθρωπιας.Αυτα δικαιωμα σας να πιστευετε οτι θελετε μην βριζετε ομως.

  10. Ανώνυμος 11/13/2013 @ 10:38 ΠΜ

    Εδώ πέθαναν χιλιάδες αθώοι στις Φιλιππίνες απο τον χειρότερο τυφώνα όλων των αιώνων. Ισοπεδώθηκαν οι ζωές τους και ο ταξιάρχης μας κάνει τσά μέσα απο ένα γυαλί σε ένα ωραιότατο ελληνικό νησί. Η που έχει πρόβλημα προσανατολισμού και χωρο-χρόνου ή που μας κάνει πλάκα. Θα ήταν κάλα η εκκλησία μας να συμβαδίζει με την εποχή της και ανοίξει τα τεράστια ταμεία της αντί να παράγει "θαύματα" τα ίδια απαράλλακτα και άχρηστα εδώ και χιλιάδες χρόνια.
    Α.

  11. Καλά θα κάνουν οι προηγούμενοι κύριοι να σέβονται τον Αρχάγγελο Μιχαήλ. Μπορείτε να πιστεύετε ό,τι θέλετε, αλλά η βλασφημία είναι πολύ σοβαρό αμάρτημα… Θα σας πρότεινα (και θα έλπιζα) να εξομολογηθείτε το συντομότερο δυνατόν.

  12. Ανώνυμος 11/13/2013 @ 12:01 ΜΜ

    Αν ο θεός επέμβαινε συνεχώς στην ζωή των ανθρώπων ,τότε δεν θα ήμασταν άνθρωποι αλλά ρομπότ!! Μας χάρισε το αυτεξούσιο .. που σημαίνει ότι κάνουμε ότι θέλουμε και προκαλούμε ότι συμβαίνει. Αν υπακούγαμε όλοι εμείς στον λόγο του θεού τότε θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Όσο για το θαύμα του ταξιάρχη και γενικά τα θαύματα μόνο ένας πιστός μπορεί να Καταλάβει αν είναι αληθινά η όχι. Αυτός που δεν έχει φόβο θεού και κρίνει τόσο άσχημα και εύκολα Θεό και Άγιους ,είναι αυτός που σίγουρα δεν έχει δοκιμάσει ποτέ να πλησιάσει και να μάθει αν είναι αλήθεια….οπότε μιλά και κρίνει για κάτι που παντελώς αγνοεί .

  13. Ανώνυμος 11/13/2013 @ 12:09 ΜΜ

    Αν ο θεός επέμβαινε συνεχώς στην ζωή των ανθρώπων ,τότε δεν θα ήμασταν άνθρωποι αλλά ρομπότ!! Μας χάρισε το αυτεξούσιο .. που σημαίνει ότι κάνουμε ότι θέλουμε και προκαλούμε ότι συμβαίνει. Αν υπακούγαμε όλοι εμείς στον λόγο του θεού τότε θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Όσο για το θαύμα του ταξιάρχη και γενικά τα θαύματα μόνο ένας πιστός μπορεί να Καταλάβει αν είναι αληθινά η όχι. Αυτός που δεν έχει φόβο θεού και κρίνει τόσο άσχημα και εύκολα Θεό και Άγιους ,είναι αυτός που σίγουρα δεν έχει δοκιμάσει ποτέ να πλησιάσει και να μάθει αν είναι αλήθεια….οπότε μιλά και κρίνει για κάτι που παντελώς αγνοεί .

  14. Ανώνυμος 11/13/2013 @ 12:43 ΜΜ

    ο κοσμος εφτασε στο ελεος….ο θεος μας στελνει σημαδια…. ας βαλει το χερι του…..

  15. Ανώνυμος 11/13/2013 @ 1:16 ΜΜ

    οι αθεοι γιατι σχολιαζουν σε τετοιες αναρτησεις?αφηστε να συζηταμε μονο οι πιστοι κ μη μας εκνευριζετε.

  16. Ανώνυμος 11/13/2013 @ 1:18 ΜΜ

    ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΜΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ Μ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΩ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΛΑΙΚΙΣΜΟ ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ.ΟΛΑ ΣΩΣΤΑ ΟΣΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΙΑ,ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ.ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΙΟ ΜΑΣ ΜΙΛΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΥΠΟΛΑΤΡΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ.ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΞΙΖΟΥΝ ΕΝΑ ΣΗΜΑΔΙ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ.ΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΝ ΟΙ ΠΥΛΕΣ,Η ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ NEW AGE??ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΑΔΙ ΤΟΥ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ΜΙΧΑΗΛ ΑΣΗΜΑΝΤΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΡΟΒΑΤΑ?
    ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΜΙΑ ΠΙΣΙΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΑΛΑΖΟΝΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ.

  17. Ανώνυμος 11/13/2013 @ 1:38 ΜΜ

    ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΓΝΩΜΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΙΣΧΡΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΟΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΣΕΒΕΙΑ Η' ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ! ΕΑΝ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ,ΜΗΝ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΤΕ ΓΙΑ ΟΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ! ΝΕΜΕΣΙΣ!

  18. Ανώνυμος 11/13/2013 @ 1:47 ΜΜ

    Ρε παιδιά, με τον προηγούμενο Ταξιάρχη στην Ρόδο, τι έγινε? Δεν ξαναμάθαμε τίποτα………..???Απ όσο θυμάμαι είχε μεταφερθεί εκτός ναού, και κάνανε παρατηρήσεις και μελέτες, τι έγινε τελικά? Ποιό το αποτέλεσμα? Σταμάτησε να κλαίει στην Ρόδο, και το έριξε στις εμφανίσεις με μουστάκι Χίτλερ, και ισλαμική μακριά μύτη? Ρες λες να είναι ο Ερντογάν στην εικόνα? Και θέλει να μας πεί, ότι θα μας την πέσει ο ισλαμοφασίστας?

  19. Ανώνυμος 11/13/2013 @ 3:00 ΜΜ

    Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΤΟΝ ΠΥΛΩΝ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ
    [ΦΙΛΛΙΠΟΣ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ.

  20. Ανώνυμος 11/13/2013 @ 3:07 ΜΜ

    to 74 prin tin eisvoli ton tourkon h eikona tou taksiarxi dakruse…einai o prostatis tou ethnous mas…min koroideuete,min to paizete eksipni k adidrastiki…pisteue kai mh,ereyna

  21. Ανώνυμος 11/13/2013 @ 3:20 ΜΜ

    entometaksei apo ola ayta ta sxoleia ta misa kai parapano ta peri aniparkias theou kai tetoia exei kanei o idios muahahahahhahha

  22. Ανώνυμος 11/13/2013 @ 3:23 ΜΜ

    Βρισκόμαστε πλέον στη τελική ευθεία για να αρχίσουν τα γεγονότα της Κωνσταντινουπόλεως που θα οδηγήσουν στο Γ΄ Παγκόσμιο πόλεμο και στην ανάδειξη του Αγίου Ιωάννη Βατάτζη του εκ της πενίας προερχομένου Βασιλέα, ως αυτοκράτορα της Κωνσταντινούπολης και όλης της αναγεννημένης Βυζαντινής Αυτοκρατορίας, καθ' υπόδειξη του Αγίου Αρχαγγέλου Μιχαήλ, ύστερα από τη τριήμερη σφαγή στη Κωνσταντινούπολη. Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ θα πει μετά τη σφαγή "Στήτε, Στήτε μετά φόβου. Δεύτε στα ανατολικά τα μέρη, Άνδρα εύρετε ωραίο, ηθικό και Ρωμαλαίο το όνομα αυτού Ιωάννη. Θέλημα εμόν πληρούται". Για αυτό τελευταία είναι έντονη η παρουσία του Αρχαγγέλου Μιχαήλ και στο Μανταμάδο, αλλά και στη Ρόδο, όπως είδαμε, όπου δάκρυσε ο Αρχάγγελος. Εμείς πρέπει να έχουμε πίστη και συμμετοχή στη μυστηριακή ζωή της Εκκλησίας. Καθαρή νηστεία, προσευχή και προπάντων καθαρή εξομολόγηση. Κυρίως ο Ιησούς Χριστός περιμένει την μετάνοιά μας. Τις αμαρτίες μας θέλει για να τις συγχωρήσει. Δεν ζητάει πολλά. Τη μετάνοιά μας που προϋποθέτει την ταπείνωση μας και τότε δεν έχουμε να φοβηθούμε ότι και να έλθει

  23. Ανώνυμος 11/13/2013 @ 3:53 ΜΜ

    και μετα εχουμε απορια γιατι δεν παμε μπροστα…..ακομα προσκυναμε ζωγραφιες.καλα να παθουμε..

  24. Ανώνυμος 11/13/2013 @ 5:29 ΜΜ

    πω πω…πάλι μπήκαν όλα τα αναρχοκούμουνα και βγάζουν την χολή τους!!! άθεοι και κλασικά μερικοί δωδεκαθεϊστές κομουνιστές…!! ποτέ σας δεν θα πιστέψετε, γιατί απλά έτσι σας έμαθαν αλλά το κυριότερο δεν θέλετε!!! βλέπουμε τα σχόλια σας και γελάμε!!! ποτέ σας δεν μπήκατε ούτε καν στον κόπο να σκεφτείτε γιατί υπάρχει πόνος στον κόσμο και γιατί γίνονται καταστροφές!! Το ότι εδώ και χιλιάδες χρόνια ο κόσμος είναι βουτηγμένος στην αμαρτία δεν σας νοιάζει!! και φυσικά βλέπετε μόνον τα άσχημα, όταν γίνεται κάτι καλό ποτέ δεν το σχολιάζεται! το θεωρείται αυτονόητο!!ο θεός δίνει ζωή και ο θεός πολλές φορές αποφασίζει να γίνει κάτι που θα μας πονέσει, είτε για να μην γίνει κάτι χειρότερο είτε γιατί η δυστυχία είναι τόσο μεγάλη που μια καταστροφή μοιάζει λύτρωση!!κράξτε με τώρα όσο θέλετε, δεν με αγγίζετε!! έμενα ο Ταξιάρχης μπήκε στην ζωή μου και από τότε με οδηγεί!!σε εσάς έχει μπει ο διάολος και η αθεΐα!!και το ποιός είναι πρόβατο, θέλει πολύ συζήτηση!!στην τελική εγώ καθοδηγούμαι από μια θρησκεία που αυτό που διδάσκει εδώ και χρόνια είναι η ελευθερία!! Και στην εκκλησιά πάω γιατί το νιώθω, όχι γιατί μου το επιβάλλουν!! αν θε πιστεύεις!!εσείς καθοδηγήστε από πλατείες, μασονικά κέντρα και κομουνιστικές προπαγάνδες δεκαετίας του 30!!είστε γνωστοί ανθέλληνες και άθεοι! δεν χρειάζεται να μπαίνετε και να μας το υπενθυμίζετε!1το γνωρίζουμε!

  25. Ανώνυμος 11/13/2013 @ 5:44 ΜΜ

    Ακομη και σημερα, εν ετει 2013 ολοι οι αξεστοι πιστευουν ολες αυτες τις μαλακιες των παππαδων, οι οποιοι νομιζουν ακομη οτι μπορουν να κοροιδευουν τον κοσμο. Απευθυνομαι στους νεους, διαβαστε να μαθετε, για να μην σας περνανε κοροιδα.

  26. Ανώνυμος 11/13/2013 @ 5:50 ΜΜ

    Hey ! ΜΑΓΚΙΩΡΡΡ!! ΤΟ 2 ΕΝΑΙ ΚΑΚΟ LAYER KΑΠΟΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΑΓΟΝΙ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΕ <2 ΣΑΓΟΝΙΑ>.πΑΤΑ ΕΝΑ LIQUIFY KAI ΤΡΑΒΑ ΤΟ ΚΑΤΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΙΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΡΕ ΑΧΡΗΣΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!

  27. Ανώνυμος 11/13/2013 @ 6:17 ΜΜ

    Μακάριον και άφθαρτον, ούτε αυτό πράγματα έχει, ούτε άλλο παρέχει, ώστε ούτε οργαίς, ούτε χάριση συνέχεται. Εν ασθενή γαρ παν το τοιούτον!!! Το μακάριον και άφθαρτον όν (ο Θεός) ούτε το ίδιο γνωρίζει ενοχλήσεις, ούτε σε άλλους προξενεί, ώστε ούτε από θυμούς επηρεάζεται, ούτε από ευχαριστίες, γιατί όλα αυτά είναι γνωρίσματα ενός αδύναμου όντος!!! ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ!!!!!!!!!! Αν είχε ο δημιουργός τις ίδιες αδυναμίες φοβίες ελαττώματα, συναισθηματικές και ενστικτώδεις εξαρτήσεις, μαύρο φίδι που μας έφαγε φίλοι μου!!!!!!!!!! Τιμήσεις τον ΘΕΟ άριστα, όταν το ΘΕΟ την διάνοια ομοιώσεις, η δε ομοίωσης έστι, δια μόνης ΑΡΕΤΗΣ. Μόνη γαρ ΑΡΕΤΗ, την ψυχή άνω έλκει πρός το συγγενές. ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ!!!! Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ, ΔΕΝ ΕΜΦΟΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΤΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΛΟΥ ΚΑΚΟΥ , ΚΑΙ ΕΝΣΤΙΚΤΩΔΕΙΣ ΠΑΡΟΡΜΗΣΕΙΣ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΠΙΣΤΟΙ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ-ΝΟΥΣ!!!!!!!! ΑΥΤΟΝΟΜΟΣ – ΑΥΤΟΣ Η ΟΜΟΥ – ΟΥΣΙΑ, ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΕΝΟΣ!!!!!!!

  28. Ανώνυμος 11/13/2013 @ 6:28 ΜΜ

    Λογικο να υπαρχουν τοσοι αθεοι!Εχουν ανεβει τα ποσοστα του συριζα!Εδω δεν σεβονται την πατριδα τους,θα σεβονται τα θεια?Μπορει καποιοι να το θεωρησουν ασχετο αλλα καλα θα κανουν να το ψαξουν λιγο!

  29. Ανώνυμος 11/13/2013 @ 7:46 ΜΜ

    ΣΤΩΜΕΝ ΚΑΛΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΣ…

  30. Ανώνυμος 11/13/2013 @ 7:54 ΜΜ

    Ειμαι στο νησι Λεσβο και εδω και πολλα χρονια επισκεπτομαι τον αγιο Ταξιαρχη με το που κοιταξα τα σχολια θυμοσα υπερβολικα!Τοσο αρνιτικα λες και εχει κανει κακο!Ο αγιος Ταξιαρχης εχει κανει πολλα θαυματα το ιδιο και στην οικογενια μου!Για εμας ειναι ο βοηθος μας!!!

  31. Ανώνυμος 11/13/2013 @ 8:11 ΜΜ

    eidame me thn aueia sas poy katanthsate ton kosmo mia ahdia proton oso afora ths filipines jeroyme emeis th ghnete ekei;aytoi oi anuropoi pos zoysan uamas poyn aytoi oi fosthres;me pederasties;me to mikro mas mialo as mhn krinoyme ton ueo th nomizete ua ghnh pantoy;ta idia sas leo h ypomonh toy ueoy telionei

  32. Ανώνυμος 11/13/2013 @ 8:17 ΜΜ

    koroideyete antixrhstoi tora poy ua mas thn pesoyne oi toyrkoi poy ua mas sfazoyne oi alodapoi poy ua peuenoyme apo peina kai arosties skoylikia na doyme an ua exete orejh na koroideyete agioys kai ueo na pisteyoyme se papades ;kai monaxoys;pisteyete probata stoys megaloys politikoys masonoys prodotes [ua perasete teleia se ligo]]

  33. Ανώνυμος 11/13/2013 @ 8:39 ΜΜ

    στη μεσαια φωτο φαινετε να κοιταει τα στηθια της κυριας με το κοκκινο.

  34. Ανώνυμος 11/13/2013 @ 8:45 ΜΜ

    9.54 ασε τον καθε ενα να αποκαλυπτει την αγνοια και την μικροτητα του και μη θυμωνεις . Κατα το νιο και τ αρματα…την ευλογια του Ταξιαρχη μας να εχεις κι αν θες , οταν αξιωθεις να ξαναπας στη χαρη Του , αναψε του ενα κερακι και για μας που τον αγαπαμε και τον τιμουμε , αλλα δεν μπορουμε να προσκυνησουμε στη Χαρη του . Ας ειναι βοηθεια , δυναμη και σκεπη μας . Βοηθεια σου να ειναι παντα και να ανοιγει το δρομο σου .

  35. Ανώνυμος 11/13/2013 @ 8:48 ΜΜ

    Τα άθεα πρόβατα καλά θα κάνουν να μην σχολιάζουν και κυρίως να μην ειρωνεύονται τα Θεία! Ας κλείσουν το στόμα τους και ας παραμείνουν στο σκοτάδι τους!Είναι τραγικοί τα άτομα…..
    Ελευθερία

  36. Σχετικά με το δάκρυ έχει βγει επίσημο πόρισμα ότι δεν έχει υπάρξει ανθρώπινη παρέμβαση (έχω αναδημοσιεύσει το άρθρο στο blog μου στα εκκλησιαστικά).

    Το συγκεκριμένο γεγονός με την φωτογραφία επίσης μπορεί να ελεγθεί, αλλά ούτως ή άλλως ακόμα και αν είναι ψεύτικο, αυτό ΔΕΝ σημαίνει ότι όλα τα θαύματα είναι απάτες…

    Σε κάθε περίπτωση ΜΗΝ βλασφημείτε!

    (Χαίρομαι πάντως που υπήρξε αντίδραση και από άλλους, γιατί στην αρχή έβλεπα μόνον τα υβριστικά σχόλια και…)

  37. Ανώνυμος 11/14/2013 @ 1:40 ΠΜ

    Καλα μας κανουν και μας υπνωτιζουν αυτο μονον μας αξιζει. .

    Ενας ανθρωπος που εχασε πενηντα χρονια απο την ζωη του νομιζοντας οτι υπαρχει θεος .

  38. Ανώνυμος 11/14/2013 @ 3:37 ΠΜ

    ΕΛΑΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ,
    ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ!
    ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΓΚΑΡΙ,
    ΝΑ ΑΣΗΜΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ,ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΧΡΥΣΟ!
    ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΝΤΙΒΑΝΙΑ,ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΠΟΛΥΘΡΟΝΕΣ,ΚΡΕΒΑΤΙΑ,
    ΜΠΑΝΙΕΡΕΣ,ΤΖΑΚΟΥΖΙΑ Κ ΤΡΕΞΤΕ!!

    Υ.Γ.ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ TOUR ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ,ΑΜΕΡΙΚΗ,ΡΩΣΣΙΑ,ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ,ΝΗΣΙΑ ΜΠΑΡΜΠΑΝΤΟΣ,ΓΡΟΙΛΑΝΔΙΑ.

    Ο ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΣ.

  39. Ανώνυμος 11/14/2013 @ 7:32 ΠΜ

    ειναι καλο να το παιζω θεοσεβουμενος αμα ειμαι βολεμενος ,και θαυματα θα αναγνωριζω και θα κυρηττω ειτε τον εναν θεο ειτε τον αλλο θεο . Αλλα αμα τα εχω χασει ολα ανθρωπους ,ζωα ,εργασια ,κουραγιο , ονειρα, ευτυχια τοτε με συγουρια θα σας πω οτι δεν υπαρχει τιποτε απο τα θρησκευτικα παραμυθια χωρις να ειμαι δεξιος αριστερος αναρχικος η οτι αλλη πολιτικη μπαρουφα .

  40. Τι σε έπεισε φίλε μου ότι δεν υπάρχει Θεός; Μπορείς να απαντήσεις και στο δικό μου blog (ελληνική ναυς) αφού διαβάσεις σχετικό άρθρο μου (που δημοσίευσα με αφορμή τα υβριστικά σχόλια που διάβασα εδώ) με τίτλο:

    "Θαύμα! Θαύμα? Θαύμα…"

  41. Ντροπη ξεφυγμε.ο θεος να φωτιζει το σκοτος.Δικαιωμα σας να μην πιστευετε αλα γιατι βριζετε?Βριστε εκει που πρεπει και οχι τα αγια των αγιων.Κοττες αλου εδω μαγκια.Αλα θα ερθει η ωρα ολων μας και τοτε τρεχατε ποδαρακια μου.

  42. Καλημέρα σε όλους
    Το γεγονός που καταγράφεται ως εικόνα στη συγκεκριμένη ανάρτηση μπορεί και να ευσταθεί. Αν κάποιος επισκεφτεί το μοναστήρι και φωτογραφήσει την «εικόνα» αλλάζοντας συνεχώς θέση λήψης θα διαπιστώσει ότι λαμβάνει διαφορετικές εικόνες από κάθε θέση. Ως επαγγελματίας φωτογράφος που έχω επισκεφτεί και φωτογραφήσει την «εικόνα» αρκετές φορές σας βεβαιώ ότι το τζάμι σε συνδυασμό με το ανάγλυφο του προσώπου τον φυσικό ή και τον τεχνητό φωτισμό του χώρου ή του φλας, έστω κι αν υποθέσουμε ότι βρισκόμαστε στο ίδιο ύψος, απόσταση και την ίδια ώρα, της ίδιας εποχής κλπ, δεν μας εξασφαλίζουν ίδιες συνθήκες αποτύπωσης της φωτογραφίας. Πέρα όμως από αυτό καθ’ ένας από εμάς κουβαλάει την πίστη του στη δική του άποψη που θα ονόμαζε κάποιος «το δικό του θεό». Αυτό δεν έχει το δικαίωμα να του το αναιρεί ή και να το προσβάλει. Δυστυχώς ή ευτυχώς η πίστη σε οτιδήποτε ή οπουδήποτε είναι αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός. Στις μέρες μας δε αν δεν πιστεύουμε κάπου ή σε κάτι δεν θα μας επιτραπεί από τον ίδιο μας τον εαυτό να ελπίζουμε. Αν χαθεί και ή ελπίδα, που για κάποιους αποτελεί την πίστη τους, δεν θα έχουμε ότι και να γίνει ούτε παρόν (χαμένο ήδη ) αλλά δυστυχώς ούτε και μέλλον.

    Υ.Γ. γιατί επιλέγεται η ανωνυμία από τους περισσότερους εκφράζει αυτό κάτι????

    Παναγιώτης Κατσιμπέρης

  43. Ανώνυμος 11/14/2013 @ 11:04 ΠΜ

    3 Νοεμβρίου 2013 – 2:01 μ.μ.

    Μια ζωη την ιδια καραμελα μασατε.Αν ο θεος ετσι αν ο θεος αλλιος αλλα δεν επεμβαινει στις ζωες των ανθρωπων για να μην τα κανει ρομποτ.Διλαδη ευχαριστιεται που ειμαστε ρομποτ ετσι κιαλλιος απο οσα μας συμβαινουν καθημερινα και δεν θελει να αναμηχθει? Τοτε τι θεος ειναι αυτος?Αναρωτιεμαι πολλες φορες οχι μερικες φορες.Το συνδεω με τις Φιλιππινες και με την Συρια.Μαλλον εχουμε και θεο a la cart επιλεκτικο διλαδη ποιους θελει να σωσει.τους 144.000 τους ελληνες τους χριστιανους ορθοδοξους τους καθολικους η ολη την ανθρωποτητα.Αλλα ξεχασα οσοι δεν πιστευουν στον Ιησου Χρηστο απλα μενουν εξω απο τον παραδεισο και περνανε ολα τα δεινα επειδη απλα εχουν αλλη θρησκεια.Αλλα ακομη και οι Ελληνες που πιστευουν στην θρησκεια φανατικα μαλλον τους απογοητευει ο θεος οι ρασοφοροι παπαδες και τα πλουτη της εκκλησιας που απλα δεν θελουν να τα μοιρασουν με τον κακομοιρη ελληνα που κοντευει να πεθανει γιατι απλα εχει περασει απο την φαση της εξαθλιωσης.Βρε ουστ απο δω ουυυυυυστττττ.Δεν χρειαζεται ο ανθρωπος τοσα βασανα σε αυτη την ζωη για μια ανυπαρκτη επομενη χωρις αποδειξη.Και μη μου πειτε για το θαυμα που εγινε πριν 2000 χρονια γιατι δεν λεω οτι ο Χριστος δεν υπηρξε σαν προσωπο.Εχω διαβασει πολλα αλλα ο θεος κατα συμπτωση (και εδω γελαμε) φροντισε να απουσιαζει απο τα 2000 επομενα χρονια του ανθρωπου πλεον του εξυπνου ανθρωπου.Πολλοι δεν πιστευανε ουτε τοτε στη σταυρωση του αλλα αυτο δεν ειναι επιχειρημα.Μια εικονα σε ενα νησι δεν μου λεει τιποτα για κανενα θαυμα.Το θαυμα θα ηταν να εσωζε παιδακια φτωχα απο τους σεισμους και τους πολεμους.ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΟΟΟΟΟΟΣΟΟΟΟΟ ΑΠΑΘΗΣ ΣΕ ΤΟΣΟ ΠΟΝΟ ΣΕ ΤΟΣΟ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΧΥΝΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΙΤΗ ΓΗ.ΑΣ ΜΗΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΩΝ ΚΑΙ ΑΣ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΑΣ

    citizenkane78

  44. Ανώνυμος 11/14/2013 @ 1:34 ΜΜ

    Αυτή η ιστορία με τις φωτογραφίες και τις ερμηνείες τους πρέπει να τελειώσει. Προσωπικά είμαι πιστός και έχω επισκευθεί το συγκεκριμένο προσκύνημα. Είναι τόπος μαρτυρίου. Όμως, το να δημοσιεύονται τέτοιες αφελείς ερμηνείες βλάπτει την ίδια την πίστη. Εγώ βλέπω, Θου Κύριε, το μουστάκι του Χίτλερ!!! Και οι χρωματιστοί συνδετήρες πως παρεμβάλλονται στην εικόνα???? Είναι προφανές ότι πρόκειται για μοντάζ ή διπλοτραβηγμένη φωτό, πάντως εγώ ΔΕΝ πιστεύω ότι μου σερβίρει ο καθένας.

  45. Ανώνυμος 11/14/2013 @ 1:38 ΜΜ

    Tώρα είδα ότι οι συνδετήρες είναι το logo του Lesvosnews. Εγώ επιμένω ότι η πίστη μας δεν πρέπει να στηρίζεται σε είδωλα επάνω σε φωτογραφίες και ερμηνείες τους…

  46. Γεώργιος Κιντσάκης 11/14/2013 @ 3:07 ΜΜ

    Παλιά τρολιά. Όσοι εκστασιάζονται με κάτι τέτοια, μάλλον δεν έχουν ακούσει το λόγο του Ιησού που μάς συνιστά να είμαστε "φρόνιμοι"-έμφρονες. Από την άλλη, όσοι βρίσκουν αφορμή από αυτή την τρολιά για να τρολάρουν ακόμη περισσότερο, ας ξέρουν ότι διαπράττουν μείζονα γνωσιολογικά λάθη. Το να απορρίπτεις κάτι που δε γνωρίζεις, μόνο και μόνο επειδή δεν το καταλαβαίνεις, δεν αποδεικνύει τίποτα. Θαύματα γίνονται. Όχι βέβαια σε φωτοσοπαρισμένες εικόνες, αλλά στην καθημερινότητα των πιστών. Έχω βιώσει και ο ίδιος, αλλά το πιο πρόσφατο είναι ενός φίλου μου, που παρακάλεσε τον άγιο Ιωάννη το Ρώσο να τον βοηθήσει, γιατί ήταν άφραγκος, είδε τον άγιο σε όραμα και μετά βρήκε 500 € σε ανώνυμο φάκελο στο γραμματοκιβώτιό του. Αυτά για όσους πιστεύουν. Δυστυχώς, όσοι δεν πιστεύουν, δεν πρόκειται να καταλάβουν ποτέ.

  47. Ανώνυμος 11/14/2013 @ 5:09 ΜΜ

    ανοησιες, βλακείες, και αηδιες, για τα αξεστα ανθρωπάκια τα οποια δεν γνωριζουν πιο είναι τι, για να γεμιζουν τα παγκαρια οι τραγοι, και να φτιαχνουν χοντρες κοιλιες!!!!

  48. Ανώνυμος 11/14/2013 @ 6:58 ΜΜ

    Πωωω ρε μου φτιάξατε την μέρα όλοι σας εδώ μέσα, καιρό είχα να γελάσω τόσο. Επίσης έμαθα πράγματα για τον εαυτό μου που δεν τα ήξερα καν, είμαι λοιπόν αναρχοκουμούνι, προπαγανδιστής, πλατεία, μασόνας, δωδεκαθειστής, πρόβατο, δαιμωνισμένος και ανθέλληνας. Κοίτα να δεις τι μαθαίνει κανείς από κάτι παπάρες που ακόμα πιστεύουν σε ένα υπτάμενο παπάρι στα σύννεφα που μοιράζει 500ρικα στα γραμματοκυβώτια. Τι άλλο θα ακούσουμε; Μετά σας φταίνει οι όλοι οι άλλοι, κρέατα όρθια!!

  49. Ανώνυμος 11/14/2013 @ 7:23 ΜΜ

    xrhmata xrhmata xrhmata satanades pante na deite pos zoyne oi agiorites;exoyne perioysia;me ena pajhmadh thn bgazoyne se spilies kalokairi xeimona to mono poy uasas po satanades me sigoyria eine oth syntoma ua jafniasthte kai ua katalabete antixrhsth thn dhnamh toy ueoy oso gia ths dokimaseies kai stenaxories kai basana pos alios re agramata kimismena pneymathka bodia ua kerdisoyme aionia zoh;paradeiso;pos kerdisane oi agioi;martyres;profhtes;me pisines;biles;dialejte th uelete;

  50. Ανώνυμος 11/14/2013 @ 7:34 ΜΜ

    mhn aporeite agaphth shnelhnes gia ola ayta ta deina poy erxonte eine h dikaia timoria mas etsh den eghne sto byzantio;panta leitoyrgoyne oi pneymathkoi nomoi otan o anuropos jefeygei erxonte ta ueia xastoykia timoria giana metanohsh tapeinouei h ellada gemise blasfhmoys satanades aueoys anthxrhstoys dinoyme dikaioma ston satana na eiste etoimoi gia ola pliroforia ayta ta auea skoylikia prota ua fhgoyne apo thn zoh syntoma………………………….

  51. Ανώνυμος 11/14/2013 @ 9:43 ΜΜ

    Πρέπει ο Άγιος να είναι μερακλής αφού εμφανίστηκε με μουστάκι. Εκτός αν το μουστάκι το είχε αυτός που τράβηξε την φωτογραφία και έτυχε η αντανάκλαση να παίξει τέτοιο παιχνίδι. Υπάρχει βέβαια και το Photoshop. Πάντως για θαύμα φαίνεται γελοίο. Έκανε ο Άγιος το θαύμα φωτογραφικά και οι αγαθοί πιστοί το είδαν μετά από μήνες. Φαντάζομαι ότι η θαυματουργή φωτογραφία θα έχει εκτεθεί για "προσκύνημα" με το απαραίτητο κουτί μπροστά για να βγούν τα έξοδα …

  52. Ανώνυμος 11/14/2013 @ 10:46 ΜΜ

    μαθε να γραφεις σωστα ελληνικα ρε τσομπανιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι απο ποια στανη κατεβηκες ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ουστ απο δω τσαπρρρρρρρρρρρρρρ

  53. Το συγκεκριμένο πρισκυνημα πιστέψτε με Δεν έχει καμία ανάγκη διαφήμισης οπως λέτε…. Εάν σταθείς μπροστα του, Τότε μιλάει η ψυχή σου μαζί του

  54. Ανώνυμος 11/16/2013 @ 1:10 ΠΜ

    "Μάθετε από μένα, πως είμαι πράος και ταπεινός και θα βρείτε ανάπαυση μέσα στις ψυχές σας….." Κατα Ματθ. 11, 29.

    Κύριε…συγχώρεσε και φώτισε…το ψυχικό σκοτάδι. Μην αργείς…
    το δικό μου το πυκνό.. περισσότερο..

  55. Ανώνυμος 11/16/2013 @ 7:49 ΠΜ

    το μονο θαυμα ειναι οτι γεμισαν τα παγκαρια της συγκεκριμμενης εκκλησιας,
    γιατι ειχε πεσει λιγο εξω οικονομικα, το τελευταιο καιρο.
    απο θεμα μαρκετινγκ,το θαυμα ειναι μια καλη κινηση για αυξηση κερδους της επιχειρησης,
    γιατι επιχειρηση ειναι οι εκκλησιες,
    αλλιως θα μοιραζαν λεφτα κ στεγη σε πολλους φτωχους γυρω μας.
    οι μητροπολιτες με μερσεντε,κ οι πιστοι στους καδους να ψαχνονται.
    ο χριστος ρε προβατα ειπε απο τους 2 χειτωνες να δινεις τον εναν.
    δεν ειπε τους 2 να τους κανεις 100.
    τα μισα ακινητα στη χωρα μας ανηκουν στην εκκλησια α.ε.
    τα μισα χωραφια επισης στην ιδια α.ε. ανηκουν.
    λιμνες που χαρακτηριστηκαν οικοπεδα,στο αγιο ορος,ετοιμα κ αυτα να τα παρουν στην κατοχη τους οι αγιοι μοναχοι!
    αυτα οι "καλοι χριστιανοι"δεν τα βλεπουν?
    μονο τις καραφεικ φωτο βλεπουν?
    ανοιξτε τα ματια σας κ ξεστραβωθειτε επιτελους!

  56. Η διοίκηση της εκκλησίας μας (παπάδες , μητροπολίτες κλπ) αποτελείται από ανθρώπους. Πάρα πολλοί απο αυτούς πήγαν εκεί για να έχουν έναν μισθό.
    Η εκκλησία και η πίστη ειναι ομως μέσα μας. Ειναι άσχημο να κατηγορούμε την θρησκεία λόγω κάποιων αντάξιων αντιπροσώπων .
    Οποιος θέλει πιστεύει , όποιος δε θέλει δε πιστεύει.

    Αυτό που με προβληματίζει ειναι για πιο λόγο όσοι δεν πιστεύουν , γίνονται εριστικοί ή βλασφημοι σε ένα κείμενο που αφορά τον Χριστιανισμό.
    Αν έχετε πρόβλημα με τη ζωή σας και δεν νιώθετε ομορφα με τον εαυτό σας, προσβάλλοντας άλλους επειδή ειναι διαφορετικοί απο σας, είναι σωστό? Ωριμάστε και μη βρίζετε όταν δε καταλαβαίνετε κάτι.

    Αντώνιος Κ.

  57. Ανώνυμος 02/16/2014 @ 1:52 ΜΜ

    ΡΕ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΕΣ ΤΙ ΒΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΤΑΙ ΤΗΝ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΤΑΞΙΑΡΧΗ????????ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΡΕ??ΓΙΑΤΙ ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΟ ΗΛΙΘΙΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ….ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΕΧΩ ΕΓΩ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΤΩ ΕΙΜΑΙ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΗΣ?Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΥΤΗ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΜΕ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΧΩΜΑ ΜΟΝΑΧΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΟΚΙΜΟ ΜΙΧΑΗΛ ΤΟΝ ΜΟΝΟ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΚΟΥΡΣΑΡΩΝ…ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΩΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ,ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΤΑΞΙΑΡΧΗ…ΕΠΙΣΗΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΡΑΠΗΚΑΝ ΣΕ ΦΥΓΗ ΟΙ ΚΟΥΡΣΑΡΟΙ ΣΑΡΑΚΙΝΟΙ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΜΕ ΜΙΑ ΠΑΝΟΜΟΙΟΤΥΠΗ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΘΩΡΑΚΑ…ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΜΑΤΙΑ ΤΑ ΕΙΔΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣΑΝ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ ΑΛΛΑΖΩΝΕΣ ΚΑΙ ΓΚΑΖΟΤΕΝΕΚΕΔΕς ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΟΝΤΕΡΝΟΙ ΞΕΡΟΛΕΣ…ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΥΣΠΙΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΔΙΚΑΙΩ ΜΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΝΙΠΟΣΤΑΤΑ ΚΑΙ ΑΣΥΝΑΡΤΗΤΑ…..ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΗΣΕ…..

  58. Ανώνυμος 05/20/2014 @ 9:01 ΜΜ

    o καιρος γαρ εγγεις αθεοι κομουνιστες μην βλασφημιτε, εγω τον ειδα τον αρχαγγελο και ανηκω στο ογδωο ταγμα της πυρηνης ρομφαιας.

  59. Ανώνυμος 05/24/2014 @ 8:02 ΜΜ

    O Αρχάγγελος Μιχαήλ υπάρχει! Όποιος έχει προσκυνήσει μπροστά στην ανάγλυφη εικόνα του έχει νίώσει αυτό το απερίγραπτο δέος…δεν χρειάζεται κανένα φωτογραφικό θαύμα για να πείσει κανέναν όσοι τον γνώρισαν ξέρουν…οι υπόλοιποι ίσως σταθούν τυχεροί κάποια στιγμή, ίσως όχι…Δεν ξέρω με ποιά κριτήρια μας επιλέγει…ΙΡΙΣ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*