Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

11:19 - 28/06/2012

Πλάκα μάς κάνουν; Λεφτά υπάρχουν, αλλά για τα … κόμματα: Μοιράζονται 54 εκατ. ευρώ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Μια νέα γενιά … εκατομμυριούχων προέκυψε από τις εκλογές της 17ης Ιουνίου με τα οκτώ κόμματα να εισπράττουν το κολοσσιαίο ποσό των 54 εκατομμυρίων ευρώ! Ναι, καλά διαβάσατε 54 εκατ. ευρώ θα μοιραστούν οκτώ κόμματα. Ακόμα και ο Τζήμερος που πήρε κάτι παραπάνω από 1,5% και καλούσε την Μέρκελ να αφήσει την Ελλάδα να καεί, παίρνει “για τον κόπο του” 750.000 ευρώ! Υπό άλλες συνθήκες θα ήταν φάρσα, αλλά είναι πέρα για πέρα πραγματικότητα.

Και το ερώτημα είναι: Για να λειτουργήσει η δημοκρατία χρειάζονται κόμματα-πολυεκατομμυριούχα; Όποιος νομίζει ότι μπορε΄πι να προσφέρει στην χώρα, ας το κάνει και ας ζητήσει από τους ψηφοφόρους του να τον ενισχύσουν. Πρέπει όλοι οι Έλληνες να ενισχύουν τις κομματικές παρέες;
Στην εποχή του διαδικτύου που η επικοινωνεία είναι σχεδόν δωρεάν πληρώνουμε 54 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο , για ποιο λόγο; Για να έχουμε δημοκρατία; Αυτή επιναι η βασική πρπϋπόθεση;
Να υπάρχουν κάποιοι που νέμονται το δημόσιο χρήμα εις υγείας των κορόϊδωνψηφοφόρων που όχι απλώς πένονται, αλλά αυτοκτονούν από την πείνα και την εξαθλίωση; Το αστείο είναι ότι υποτίθεται πως τα χρήματα αυτά δίδονται για να είναι τα κόμματα … ανεξάρτητα και οι επιχειρηματίες να μην τα ελέγχουν! Την πολιτική ιστορία από το 1974 και ένθεων και το πόσο ανεξάρτητα και μη διαπλεκόμενα είναι,νομίζουμε ότι όλοι το γνωρίζουμε.  
Από εκεί κει πέρα, μόνο ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή έχει ξεκαθαρίσει ότι το σύνολο της κρατικής επιδότησης των 3,75 εκατ. ευρώ που θα εισπράξει θα το διαθέσει σε κοινωφελές έργο και στο τέλος της χρονιάς, μάλιστα, θα καταθέσει και τα παραστατικά των δαπανών για το κοινοφελές έργο που θα προσφέρει. Όλοι οι άλλοι θα ενθυλακώσουν τα υπόλοιπα 50 εκατ. ευρώ και θα μιλάνε εκ του ασφαλούς για “την ανάγκη μεταρρυθμίσων”, για “την ανάγκη θυσιών” κλπ.

Ας δούμε πως μοιράζονται οι εκατομυριούχοι της πολιτικής ελίτ το ποσό των 54 εκατ. ευρώ: Η Νέα Δημοκρατία θα πάρει 15.4 εκατ. ευρώ ελαφρά λιγότερα από τα 17 εκατ. ευρώ που πήρε πέρσι, λόγω μειωμένου αριθμού ψηφοφόρων.
Οι “ριζοσπάστες” του ΣΥΡΙΖΑ από 4 εκατ. ευρώ τώρα θα τσεπώσουν 14,1 εκατομμύρια ευρώ ετησίως!

Το ΠΑΣΟΚ που έχει προεισπράξει επιχορηγήσεις 120 εκατ. ευρώ έναντι μελλοντικών εισπράξεων θα λάβει… “μόλις” 7,5 εκατομμύρια ευρώ, ενώ πριν από τρία χρόνια έπαιρνε 21,75 εκατομμύρια! Πόσα χρόνια πρέπει να εισπράττει για να ξεπληρωθεί το δάνειο; Κάπου 20 χρόνια! Που τότε κανένας δεν θα θυμάται το ΠΑΣΟΚ, βέβαια.

Οι Ανεξάρτητοι Ελληνες, θα ειισπράξουν 4 εκατ. ευρώ και ο Π.Καμμένος έχει μιλήσει ήδη για “κοινωνικές δράσεις που θα διαθέσει μέρος του ποσού”.

Για την Χρυσή Αυγή τα είπαμε και οι δημοκράτες της Αριστεράς, η ΔΗΜΑΡ θα εισπράξει 3,4 εκατ. ευρώ. ελπίζουμε ότι ο κυρ-Φώτης να πληρώσει τώρα και τους υπαλλήλους στο κόμμα του. Το ΚΚΕ γνωρίζει την καπιταλιστική κρίση στο “πετσί” του, όπως και κρίση στην εύρεση ψηφοφόρων. Θα πρέπει να βολευτεί με 3,95 εκατ. ευρώ

Υπάρχει και ο απίθανος Θ.Τζήμερος τον οποίο πληρώνουν οι Έλληνες φορολογούμενοι με 750.000 ευρώ για τις στιγμές γέλιου που τους χάρισε.

Σύνολο: 54 εκατ. ευρώ! Να είναι καλά και να τα απολαύσουν εις υγείαν των “μεταρρυθμίσεων”…
defencenet.gr

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*