Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

19:31 - 31/01/2013

ΠΗΡΕ Η HEZBOLLAH ΧΗΜΙΚΑ ΚΑΙ Α/Α; Μυστήριο με τον βομβαρδισμό σε κονβόι και Δαμασκό – Γνώριζε η Ρωσία την επιχείρηση;

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Η φιλοιρανική οργάνωση Hezbollah έχει ήδη χημικά όπλα στη διάθεσή της αναφέρει σε δημοσίευμά της η σοαυδαραβική εφημερίδα Al-Wattan η οποία επικαλείται πηγές από τους αντάρτες που δρουν στη Συρία.

Το παραπάνω κάνει γνωστό σήμερα η ισραηλινή ιστοσελίδα israelnationalnews η οποία αναφέρει ότι η Hezbollah που δρα στο νότιο Λίβανο έχει πάρει ήδη στην κατοχή της χημικά όπλα από το συριακό οπλοστάσιο. Το Τελ Αβίβ έχει ξεκαθαρίσει ότι η μεταφορά τέτοιων όπλων από τη Συρία προς το Λίβανο αποτελεί «κόκκινη γραμμή» για την πολιτική ασφάλειας του Ισραήλ γραμμή την οποία δεν μπορεί να αγνοήσει.

Πάντως έχουν δημιουργηθεί πολλά ερωτήματα για την ευκολία με την οποία τα ισραηλινά μαχητικά διείσδυσαν στον συριακό εναέριο χώρο και βομβάρδισαν την εγκατάσταση πιθανών εργαστήριο χημικών όπλων.

Συγκεκριμένα και με δεδομένο ότι η Δαμασκός περιμετρικά προστατεύεται από διαφόρων ειδών ραντάρ και μερικών από τα πλέον προηγμένα ρωσικής κατασκευής αντιαεροπορικά συστήματα έχουν δημιουργηθεί κάποια σενάρια τα οποία φέρουν τη Ρωσία να «εγκρίνει» παρασκηνιακά τα χτυπήματα κατά της Hezbollah γιατί ούτε η Μόσχα φαίνεται να επιθυμεί να αποκτηθούν από τη φιλοϊρανικη αυτή οργάνωση όυτε χημικά όπλα ούτε και αντιαεροπορικοί πύραυλοι.

Στο δημοσίευμά της η Al Wattan σημειώνει επικαλούμενη δηλώσεις εκπροσώπου των ανταρτών που δρουν στη Συρία ότι η μεταφορά των χημικών όπλων έγινε σε μια περίοδο 40 ημερών το Φεβρουάριο και το Μάρτιο του 2012. Το φορτίο περιλάμβανε τουλάχιστον δύο τόνους αερίου μουστάρδας, μαζί με πυραύλους μεγάλης εμβέλειας οι οποίοι μπορεί να πετύχουν εμβέλεια της τάξης των 300 χλμ. μέσα στο Ισραήλ και φυσικά είναι ικανοί να μεταφέρουν χημικό φορτίο στις ειδικά διασκευασμένες πολεμικής κεφαλές τους.

Παράλληλα και μετά τις ισραηλινές επιθέσεις σημειώνεται συγκέντρωση δυνάμεων και αύξηση ετοιμότητας στις στρατιωτικές δυνάμεις του Λιβάνου και της Ιορδανίας ενώ αυτές του Ισραήλ που σταθμεύουν στα υψίπεδα του Γκολάν έχουν τεθεί σε συναγερμό και αυτές.

Όπως σημειώνει η λιβανική εφημερίδα Ad-Diyarη Συρία προώθησε πρόσθετες δυνάμεις κοντά στα κατεχόμενα από το Ισραήλ Υψώματα του Γκολάν, ενώ ο λιβανικός στρατός μετακίνησε πρόσθετες στρατιωτικές μονάδες προς το νότο της χώρας. Ο ιορδανικός Στρατός με τη σειρά του, εγκατέστησε στρατιώτες του στις όχθες του ποταμού Ιορδάνη κοντά στα σύνορα με το Ισραήλ.

Η συριακή, λιβανική και ιορδανική στρατιωτική ηγεσία έλαβε αυτήν την απόφαση μετά το αεροπορικό χτύπημα, που εξαπέλυσε χθες Τετάρτη η ισραηλινή αεροπορία στο έδαφος της Συρίας.

Κάποια δυτικά ΜΜΕ ανέφεραν πάντως ότι η επίθεση των ισραηλινών μαχητικών στο κονβόι κοντά στη συνοριακή γραμμή Λιβάνου-Συρίας τα ξημερώματα της Τετάρτης αφορούσε την καταστροφή φορτίων προηγμένων αντιαεροπορικών βλημάτων SA-17 και όχι χημικών όπλων.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*