Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

07:01 - 15/05/2014

Παρατηρήθηκαν ισχυρές θερμικές ανωμαλίες στον Ατλαντικό!!!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Παρατηρήθηκαν ισχυρές θερμικές ανωμαλίες στον Ατλαντικό!!!

Τα αλλεπάλληλα κύματα του παγετού που έπληξαν τον Καναδά και το βόρειο τμήμα των ΗΠΑ, είναι μάλλον η αιτία της ισχυρής ψύξης των ωκεανών του νερού που υπάρχει κατά το χρόνο του Βορείου Ατλαντικού. Οι θερμικές ανωμαλίες έχουν φθάσει 4-5 ° C κάτω από τον κανόνα, με μια πραγματικά εξαιρετική τιμή για αυτήν την απέραντη περιοχή που εκτείνεται μέχρι την ακτή της Γροιλανδίας, συμπεριλαμβανομένων σχεδόν όλου του βόρειου κεντρικού Ατλαντικού.

Από την άλλη πλευρά, το θερμότερο του νερού είναι παρούσα κατά μήκος της ανατολικής ακτής των ΗΠΑ, ενώ μια ισχυρή ψύξη μπορεί να συμβεί στον Κόλπο του Μεξικού.

Αυτή η παράξενη διάταξη του ωκεανού θα μπορούσε να δημιουργήσει κλιματικές ανωμαλίες κατά της διάρκειας του καλοκαιριού στο βόρειο ημισφαίριο, ιδιαίτερα στη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη, σχετικά οι περιοχές που αντιμετωπίζουν τήν κλιματική αλλαγή όπως το Βόρειο Ατλαντικό.

Όσον αφορά την υποτιθέμενη επιβράδυνση του ρεύματος του Κόλπου, είναι ένα επιχείρημα που θα πρέπει να φαίνεται από τους χάρτες που δείχνουν τις μεταβολές στην ταχύτητα.

Είναι πιο πιθανό να είναι προσωρινό το φαινόμενο, αν και σημαντικό, θα μπορούσε να διαρκέσει για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα.
Όσο , οι ωκεάνιες ανωμαλίες είναι ακόμα αδύναμες, έτσι ώστε τα αποτελέσματα της Μεσογείου κατά τη θερινή περίοδο του 2014 θα είναι σχεδόν μηδενικές. Θα δούμε τι θα συμβεί το 2015.

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Ανώνυμος 05/15/2014 @ 11:50 ΠΜ

    μη χρησιμοποιης τη μεταφραση του Google

  2. Ανώνυμος 05/15/2014 @ 1:05 ΜΜ

    ανωμαλιες…γουσταρωω

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*