ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Πέθανε ο ηθοποιός Δημ. Καμπερίδης

· Κατοχικά Νέα

Κηδεύεται αύριο στις 5 το απόγευμα από το Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών ο ηθοποιός Δημήτρης Καμπερίδης, που πέθανε το Σάββατο μετά από ολιγόμηνη μάχη με τον καρκίνο. Ο Δημήτρης Καμπερίδης γεννήθηκε στη Δράμα, σπούδασε στη δραματική σχολή του Εθνικού Θεάτρου και του Πέλλου Κατσέλη και υπήρξε (ως μέλος της “ιστορικής” ομάδας των αποφοίτων της σχολής του 1970) ιδρυτικό μέλος του “Ελεύθερου Θεάτρου”).

Διαβάστε περισσότερα

Η πρώτη του θεατρική εμφάνιση έγινε με το Λαικό θέατρο του Μάνου Κατράκη ενώ δεκάδες είναι οι συμμετοχές του στο θέατρο Τέχνης , το Αμφιθέατρο του Σπύρου Ευαγγελάτου, την ομάδα “Χορικό” (ως χορευτής) της Ζουζούς Νικολούδη , το Κρατικό Θέατρο Βόρειας Ελλάδας (2003-2006) ενώ την τριετία 2003-2006 συμμετείχε σε σειρά παραγωγών του Κρατικού Θεάτρου Βόρειας Ελλάδας .
Υπήρξε ο συγγραφέας μιας νουβέλας με τον τίτλο “Η κιβωτός της Πελαγίας” ενώ πολλές ήταν οι συμμετοχές του σε κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές.

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

ΔΙΕΘΝΗ

Ο κόσμος χωρίς εφεδρείες: Η αθέατη ενεργειακή κρίση που μπορεί να αλλάξει την καθημερινότητά μας

ΚΑΤΟΧΙΚΑ

Η Συμπαντική Καταγωγή του Χριστού και η Μεγαλύτερη Γενετική Σκευωρία της Ιστορίας

Αιγαίο Πέλαγος και ελληνική ακτογραμμήΔΙΕΘΝΗ

Μήνυμα της Αθήνας προς την Άγκυρα: «Ειρήνη από θέση ισχύος» – γιατί επανέρχεται στο προσκήνιο η συζήτηση για τα κυριαρχικά δικαιώματα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά