Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

21:13 - 28/04/2013

Ο ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΝ ΤΑΧΕΙ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΕΙΣΒΟΛΗ!!!!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ο ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΝ ΤΑΧΕΙ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΕΙΣΒΟΛΗ!!!!

Ακόμη έναν πολιτικόν συμψηφιδωτόν βαδίζει προς το τέλος του. Ο τουρκικός στρατός αδειάζει την ανατολική πλευρά της Μικράς Ασσίας και βαδίζει προς τα ανατολικά καλύπτωντας το μέτωπον απέναντι από την Ελλάδα από τον Έβρον ως την Ροδον και την Κύπρον. Οι προθέσεις είναι φανερές δι’ όσους έχουν νουν να λογαριάσουν. Λέτε να ισχύει εκείνον το μυστικόν της προφητείας του Πατροκοσμά Αιτωλού ότι οι Τούρκοι θα το γνωρίζουν τρεις ημέρες πρωτύτερα;

Ο Αμπτουλάχ Οτσαλάν πέρασε στην αντεπίθεση και μετά την προδοσία του από τον αρχιπροδότη του Ελληνισμού όπως και ο παππούς του Θεόδωρο Πάγκαλλο/Πανάσχημο και πρόδοσε τον Ελληνισμό (;) και τον λαό του; Σε τι αποσκοπεί η συμφωνία του με τους Τούρκους για παύση των εχθροπραξιών; Τι κρύβεται;

Μήπως όλα είναι στο κόλπον; Πάντως φαίνεται πολύ αστείον να υποχωρεί το τουρκικός στρατός από τα ανατολικά σύνορα προς ένδειξη φιλίας με τους Κούρδους, αφήνωντας αφύλακτα τα νώτα τους στον πόλεμο της Συρίας, δεν φαίνεται σοβαρή υπόθεση. στην πραγματικότητα η Τουρκία έβαλε τον Αμπτουλάχ Οτσαλάν ν’ ανακοινώσει την εκσυμφιλιοποίηση Τούρκων Κούρδων για να παρθεί ως δεδομένον αυτής της πρόθεσης η μετακίνηση του στα ελληνικά σύνορα.

Στην Κύπρον στις ακριτικές με τα κατεχόμενα περιοχές ακούμε κάθ’ εβδομάδα πλέον τις ριπές των κλαγγών των τυφεκίων και τις εκρήξεις από ΠΑΟ και όλμους νυχθημερόν των Τούρκων!

Όλοι καταλάβουν εκτός από τις αρχές μας!

Η πρόθεση περνάται απαρατήρητη με πρόφαση την ψευδοειρήνη με τους Κούρδους για να ζυγώσουν τα σύνορα μας χωρίς να μας συγκλονίσουν και να εισέλθουμε ψυχικά και σωματικά σε κατάσταση διαρκούς έκτακτης ανάγκης επιθέσεως.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ

http://news-cobra.blogspot.gr

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (26)

  1. Ανώνυμος 04/28/2013 @ 9:25 ΜΜ

    Εσύ που υπογράφεις ως Παναγιώτης Δίας.. είσαι ένα γαϊδούρι και μισό. Δηλαδή.. ενάμιση γαΙδούρι αν δεν κατάλαβες καλά. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ..

  2. Ανώνυμος 04/28/2013 @ 10:19 ΜΜ

    αν πω οτι δε φοβαμαι…θα πω ψεματα!δεν φοβαμε για την ζωη μου,αλλα για την οικογενεια μου!!!εγω οπως κ πολλοι ελληνες(θελω να πιστευω)θα πραξουμε για τα αυτονοητα!θρησκεια, πατριδα, οικογενεια!!!η ελλαδα ποτε δεν πεθαινει

  3. Ανώνυμος 04/28/2013 @ 10:27 ΜΜ

    πλέον,έχουμε προετοιμαστεί ψυχολογικά για όλα αυτά.αδιάβαστοι θα πάνε στον αγύριστο

  4. Αν γίνει αυτό, δεν ξέρω… αλλά επαληθεύομαι σε πιο παλιό άρθρο (το είχα γράψει στο Αν το ντόμινο αρχίσει η Νέμεσις θα…), ότι αύτη εδω η κυβέρνηση είναι και η τελευταία.. διότι μετά αρχίζει το ντομινο τον σχεδίων τους… Δεν προλαβαίνεις ούτε εκλογές να κάνεις, ούτε τίποτα, οτι γίνει θα γίνει με διαφορετικό τρόπο. Stranger μπορείς να το ψάξεις να δεις… Αν και εύχομαι να πέσω έξω. Τα είχα γράψει πριν 4 χρόνια και η τελευταία φορά που είχα γράψει.

  5. Ανώνυμος 04/28/2013 @ 10:58 ΜΜ

    αν χρειαστει θα πραξουμε υπερ πιστεως και πατριδως γιατι υπερανω ολων ειναι η Ελλας. Η ελληνικη σημαια ποτε δεν θα σταματησει να κυματιζει ελευθερη και υπεριφανη στον ουρανο.

  6. Ανώνυμος 04/28/2013 @ 10:59 ΜΜ

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!

  7. Ανώνυμος 04/28/2013 @ 11:00 ΜΜ

    ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΕΟΣ ΦΟΡΟΣ, ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΙΣΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΗ 513,01 ΕΥΡΩ, ΜΕ ΟΠΛΟ 625,23ΕΥΡΩ.ΜΑΤΑΦΟΡΑ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ, ΟΧΙ ΜΕΤΡΗΤΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΑΡΤΑ …….ΛΕΣ;;;

  8. Ανώνυμος 04/28/2013 @ 11:44 ΜΜ

    και απο που ρε φιλε εμαθες εσυ οτι μεταφερεται τουρκικος στρατος και απλα αν ακους που δεν ακους , βολες να ειναι οι καθιερωμενες ασκησεις της ανοιξης λογω βελτυιωσης τοπυ καιρου?

  9. Ανώνυμος 04/29/2013 @ 12:40 ΠΜ

    oi pethamanoi xanapethenoune?
    prepoi prota na anastithoune
    na kinigisoune apo tin kivernisi tous prodotes
    na gini Elliniko kratos ke meta na pistepsoume gia oikogenies ke patrides

  10. Ανώνυμος 04/29/2013 @ 5:43 ΠΜ

    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑ….. απόδειξε την είδησή σου.

  11. Ανώνυμος 04/29/2013 @ 6:13 ΠΜ

    οχι τωρα ρε γαμωτο,πανω που αφυπνιζομασταν…

  12. Ανώνυμος 04/29/2013 @ 7:17 ΠΜ

    ας ερθουν, αν ειναι να ξεσπασει ολη αυτη η ενταση καπου ας ξεσπασει πανω τους…ας ερθουν και θα τους παρει ο διαολος τον πατερα! Αντε και καλη Ανασταση!

  13. ΔΕ ΠΑ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ,ΕΛΑΤΕ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ Α ΦΑΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΩΜΑ…

  14. Ανώνυμος 04/29/2013 @ 9:42 ΠΜ

    ΣΚΕΨΗ : θα μας ζητησουν να παμε στο μετωπο και να αφησουμε πισω παιδια, γυναικες, παππουδες στο ελεος των λαθρομεταναστων !

    Τροφη για σκεψη.

  15. Ανώνυμος 04/29/2013 @ 10:42 ΠΜ

    Κατα την δικια μου γνωμη η τουρκια δεν θα σκευτει εναν τετοιο πολεμο γιατι τα συμφεροντα της τουρκιας ειναι να ερθει στην ευρωπη και οχι να γινει εχθρος της ακομα και αν ολος ο τουρκικος λαος δεν το θελει.Και να μην ξεχναμε οτι ειμαστε στο ΝΑΤΟ(υποτιθεται).

  16. Ανώνυμος 04/29/2013 @ 3:40 ΜΜ

    ΕΛΑΤΕ ΜΟΓΓΟΛΙΑ ……… Μ 113 640 Μ/Κ ΤΠ ΣΟΥΦΛΙ

  17. Ανώνυμος 04/29/2013 @ 6:22 ΜΜ

    ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ; ΝΤΡΟΠΗ! ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ ΤΟ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ; ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ! Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΟ ΒΟΗΘΟ! ΓΙΑΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΠΟΙΟΙ ΜΕΤΑΝΟΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΑΠΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ! ΔΕΙΤΕ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ ΑΙΤΩΛΟΥ ΚΑΙ ΓΕΡΩΝ ΠΑΪΣΙΟΥ!

  18. Ανώνυμος 04/29/2013 @ 8:04 ΜΜ

    ΕΑΝ ΚΙ ΕΦΟΣΟΝ ΕΡΘΟΥΝ ΘΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΜΗΝ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΜΑΣ!!ΡΕ ΑΝΤΕ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ!

  19. Ανώνυμος 04/30/2013 @ 8:37 ΠΜ

    οπως καινα εχει το πραμα ας τολμησουν…και τα λεμε?

  20. Ανώνυμος 05/02/2013 @ 1:55 ΜΜ

    ΑΣ. Κάνουν. Τα λάθος. Και. Τα. Λεμε.

  21. Ανώνυμος 05/04/2013 @ 12:07 ΜΜ

    ΚΑΘΕ ΚΑΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΑΝΕΡΟ Η ΚΡΥΦΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΚΑΡΚΙΝΙΚΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΚΑΤΕΥΕΙ ΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ.

    MAKAΡΙ ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΝΔΕΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΘΑΒΟΥΝ ΤΑ ΣΑΡΚΙΑ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ ΣΚΑΒΟΝΤΑΣ ΜΕ ΓΥΜΝΑ ΧΕΡΙΑ

    ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ, ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΣΑΡΚΟΒΟΡΑ ΒΑΚΤΗΡΙΑ, ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΥΡΑ ΚΑΙ ΞΙΦΟΛΟΓΧΕΣ ΣΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΕΙΣΜΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΑΠΟ 11 ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ ΡΙΧΤΕΡ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΟΥΝ ΤΑ ΑΝΟΜΑ ΑΠΟΚΤΗΜΑΤΑ ΣΑΣ (ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΦΤΙΣΕΤΕ 5,9 ΡΙΧΤΕΡ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ)

    ΑΛΗΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕΝΕΙΣ ΣΕ ΜΕΓΑΡΟ ΟΤΑΝ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΕΙΝΑΕΙ. ΚΑΘΕ ΜΠΟΥΚΙΑ ΠΟΥ ΤΡΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ

    ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΚΡΑΤΙΚΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΕΥ-ΖΕΙΝ ΠΛΟΥΤΗ ΚΑΙ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΟΚΩ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΣΟΥ ΠΡΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΜΟΥ

    να ευχηθητε να γεννιουνται λειψα η νεκρα τα βρεφη των οικογενειων των κρατικων λειτουργων

  22. Ανώνυμος 05/07/2013 @ 6:27 ΜΜ

    αυριο να θυμηθω να παω σουπερ μαρκετ για κονσερβες…

  23. Ανώνυμος 06/03/2013 @ 11:48 ΠΜ

    Ψιλα τοκεφαληα
    Ρε πατριοτη

  24. Ανώνυμος 01/21/2015 @ 12:03 ΜΜ

    ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΕΡΙΔΑ ΤΡΟΜΟΥ ΜΕ ΓΑΡΝΙΤΟΥΡΑ ΔΙΑ !

    ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ??

    ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ – ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΝΙΚΗΦΟΡΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ?
    ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΙ ΜΕΣΑΙΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ, ΘΑ ΥΠΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΗΓΕΣΙΑ ΣΕ ΟΛΑ, ΕΑΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ?

    ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΠΡΟ ΚΑΙΡΟΥ ΟΤΙ Ε Ν Α Σ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑΣ, ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ , ΕΙΧΕ ΣΥΝΤΡΙΨΕΙ 3 ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥΡΚΩΝ, ΜΕ 1 Π.Α.Ο, ΤΟ 1974 ΣΤΗΝ ΚΎΠΡΟ !! ΤΟ ΔΙΑΝΟΕΙΣΘΕ ?? ΕΝΑΣ ΜΟΝΟΝ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑΣ, Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΠΙΚΑΚΗΣ ! ΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ !

    ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ !!

    Ο ΠΟΙΗΤΗΣ ΣΤΡΑΤΗΣ ΜΥΡΙΒΗΛΗΣ, ΟΤΑΝ ΧΤΥΠΗΘΗΚΕ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΠΟΛΕΜΩΝΤΑΣ ΚΑΠΟΤΕ, ΑΙΜΟΦΥΡΤΟΣ ΨΙΘΥΡΙΣΕ : " ΤΙ ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!"

    ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΥΡ- ΔΙΑ ???
    ΤΡΑΒΑ ΤΟ ΚΑΖΑΝΑΚΙ ΤΩΡΑ !

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*