Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

19:27 - 06/07/2013

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ CIA ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ας παρακολουθήσουμε την αμερικανική πολιτική προς την Αίγυπτο για να δείτε την υποκρισία του παρεμβατισμού της κυβέρνησης:
Πρώτα η Αμερικανική στήριξη στον μη εκλεγμένο Χόσνι Μουμπάρακ για δεκαετίες, ξοδεύοντας δεκάδες δισεκατομμύρια δολάρια για να τον κρατήσουν στην εξουσία.

Στη συνέχεια οι ΗΠΑ παρέχουν βοήθεια σε όσους το 2011 με επιτυχία ανέτρεψαν τον Μουμπάρακ. Στη συνέχεια οι ΗΠΑ απαιτούν εκλογές. Οι Αιγύπτιοι πραγματοποίησαν μια εκλογή που κρίθηκε και , και λίγο αργότερα ο χρηματοδοτούμενος στρατός από τις ΗΠΑ ανατρέπουν τον εκλεγμένο πρόεδρο.

Στη συνέχεια, η κυβέρνηση των ΗΠΑ προειδοποιεί τους στρατιωτικούς ότι πρέπει να αποκατασταθεί η δημοκρατία – η ίδια η δημοκρατία που καταστράφηκε από το στρατιωτικό πραξικόπημα!
Όλο αυτό το διάστημα η κυβέρνηση των ΗΠΑ δεν θα επιτρέψει στον εαυτό της να προφέρει τη λέξη «πραξικόπημα» συζητώντας τι συνέβη στην Αίγυπτο, γιατί αυτό θα σήμαινε ότι θα πρέπει να σταματήσει να στέλνει όλα αυτά τα δισεκατομμύρια δολάρια στην Αίγυπτο.
Οι στρατιωτικοί που δήθεν ανέτρεψαν τον Morsi είναι οι κύριοι αποδέκτες του ετήσιου πακέτου βοήθειας 1.300.000.000 δολαρίων των ΗΠΑ προς την Αίγυπτο. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι οι ΗΠΑ “κατέχει” τον αιγυπτιακό στρατό που ανέτρεψε τον εκλεγμένο ηγέτη της.

Για τους παγκοσμιοποιητές, η Μουσουλμανική Αδελφότητα είναι ένα τέλειο εργαλείο για τον έλεγχο των Μουσουλμάνων παρέχοντας ένα απόλυτο πρόσχημα για την παρέμβαση και την προώθηση της ατζέντας της παγκοσμιοποίησης.

Η Αραβική Άνοιξη ήταν ένα γεωπολιτικό σχέδιο από το Ισραήλ και τις ΗΠΑ για την υπόθαλψη μόνιμης αστάθειας στην περιοχή και τα πράγματα έχουν πάει ακριβώς όπως είχαν προγραμματιστεί.

Η αστάθεια στη Μέση Ανατολή έχει σχεδιαστεί και προγραμματιστεί για να επιτρέπουν την συνεχή παρέμβαση του ΝΑΤΟ στις ασθενείς και ασταθείς χώρες σε όλο τον κόσμο.
Απο την άλλη, η ιστορία της Μουσουλμανικής Αδελφότητας και ο Mohamed Morsi παρουσιάζουν δεσμούς με την αμερικανική Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών (CIA) και υπάρχουν ισχυρισμοί ότι στην πραγματικότητα η CIA ήταν που βοήθησε την Μουσουλμανική Αδελφότητα να έρθει στην εξουσία και ότι δημιουργήθηκε το 1920 από την MI -6 για να αποδυναμώσει τις αιγυπτιακές κοσμικές δυνάμεις και στην πραγματικότητα στρατολόγησε τον Morsi πριν από πολλά χρόνια.

Ο ίδιος ο Μόρσι, λέγεται ότι έχει στρατολογηθεί από τη CIA πριν από πολλά χρόνια και είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι τα παιδιά του έχουν αμερικανική υπηκοότητα και ότι ήταν στη φυλακή για προδοσία, όταν εξήχθη της φυλακής τοποθετήθηκε ως κεφαλή της Μουσουλμανικής Αδελφότητας μετά την πτώση του Χόσνι Μουμπάρακ και στη συνέχεια στην προεδρία.

Για άλλη μια φορά, βλέπουμε την πολιτική των ΗΠΑ για την πρόσληψη και τη χρήση ριζοσπαστικών στοιχείων για την ανατροπή των καθεστώτων και να εγκαταστήσουν τη δική τους εκδοχή για το τι θέλουν στις ξένες χώρες, ανεξάρτητα από τις επιθυμίες ή την ευημερία του λαού, που οδηγεί σε αποτυχία. Αυτό είναι κάτι σαφές στην Αίγυπτο.

Σκοπός τους είναι να πάρουν τα χρεωκοπημένα κράτη μαζι με ολα τα άλλα κράτη της μεσογείου τα οποία τα απελευθέρωσαν απο τους καντάφι, μουμπάρακ, Μόρσι, ασάντ, κτλ… να κάνουν τη μεσογειακή ένωση όπου θα μπεί και η υπόλοιπη ισχυρή Ευρωπαική ένωση.

Η Μεσογειακή Ένωση, η Ενωση για την Μεσόγειο που προωθούν, άπαρτίζεται από 27 κράτη μέλη της ΕΕ και 16 χώρες της Μεσογείου από τη Βόρεια Αφρική, τη Μέση Ανατολή και τα Βαλκάνια, η Ένωση ξεκίνησε το 2008 με σκοπό δήθεν την προώθηση της σταθερότητας και της ευημερίας στην περιοχή της Μεσογείου.

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. Ανώνυμος 07/06/2013 @ 8:37 ΜΜ

    Είναι ακόμα πολύ νωρίς να γραφτούν κάποια πολύ σοβαρά πράγματα, για τους πολλούς αδαείς ανθρώπους που έζησαν και ζούνε χωρίς όραμα, και που επειδή φοβούνται (δικαιολογιμένα), ότι θα χάσουν τα σπίτια τους, τα αυτοκινητά τους, μπορούν να φτιάχνουν (συν τις άλλοις) και φανταστικά σενάρια λόγο των κρίσιμων στιγμών που διέπουν τα κράτη της Μεσογείου.

    Όποιος νομίζει ότι οι Η.Π.Α. σκοπεύουν να δώσουν στο 4ο Ράιχ, τα Βαλκάνια, την νότιο Ευρώπη, την Μέση Ανατολή, και την Βόρειο Αφρική στην Αγγέλο… η έστω σε όποιαδήποτε άλλη Αγγέλο… είναι γελασμένος. Απλά δεν ξέρει τι του γίνεται.

    Σίγουρα οι Η.Π.Α. έχουν τα σχέδια τους, ομοίως δε και η Αγγλία, η Γαλλία, η Γερμανία, η έστω η Ρωσία. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα τους βγουν… θα αναγκαστούν εκ των πραγμάτων να βρουν την χρυσή τομή (φ).

    Αυτή η χρυσή τομή, δεν είναι πρέπων να εξηγηθεί σε κάποιους όπου σε όλο τους τον βίο ήτο… μερσεντέ… πίτα γύρω με απ' όλα… εορτοδάνειο, και.. περνάμε καλά στην χώρα των Ελλήνων, γιατί έτσι γουστάρουμε.

    Game is Over.

    Σιγά αλλά σταθερά έρχεται η ώρα των Ελλήνων, και όχι των κατ' επίφαση και κατ' όνομα μόνο Ελλήνων.

    Η χρυσή τομή σε αυτά που έρχονται (ακόμη δεν ήρθαν) ανήκει σε Ανθρώπους (κεφαλαίο το γράμμα Α) όπου έχουν ΤΙΜΗ και όχι τιμή. Σε ανθρώπους που γνωρίζουν Τόπο (ως μονάς), Χώρο (ως πεμπάς), Χρόνο (ως τριάς). Ο κόσμος που έρχεται ανήκει σε ξεχωριστούς Ανθρώπους, σε Ανθρώπους που μπορούν να ξεχωρίσουν και να υπομένουν, όταν οι γύρω από αυτούς είτε ζουν στην "κοσμάρα" τους και χλευάζουν, είτε τα έχουν χαμένα και ουρλιάζουν.

    Αυτά τα λίγα.

  2. Ανώνυμος 07/07/2013 @ 5:06 ΜΜ

    ehis ligo fadasia, alla den eine ke etsi ta pragmata
    signomi alla ego eho diaforetiki fadasia 🙂

  3. Ανώνυμος 07/07/2013 @ 10:46 ΜΜ

    Οτι λέει κάποιος..έχει δίκηο..(όσοι διαφωνούν,τα έχουν χαμένα..)

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*