Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

18:49 - 22/06/2014

Ο κίνδυνος από τον πνευματισμό και τον σατανισμό

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

του Μιχαήλ Χούλη, Θεολόγου

ΠΝΕΥΜΑΤΙΣΜΟΣ

Πνευματισμός είναι η επικοινωνία, υποτίθεται, με τους νεκρούς μέσω των μέντιουμ, ενώ είτε πρόκειται για πονηρά πνεύματα που υποκρίνονται τη φωνή νεκρών ή, σε αρκετές περιπτώσεις, πρόκειται για εξαπάτηση των αφελών με ταχυδακτυλουργικά μέσα. Σύμφωνα με τη χριστιανική διδασκαλία, ο σατανάς είναι ένας εκπεσών άγγελος, που επαναστάτησε κατά του θελήματος του Θεού παρασύροντας πλήθος άλλων αγγέλων, ενώ προσπαθούν να παρασύρουν τους ανθρώπους μακριά από το Θεό, οδηγώντας τα θύματά τους στην καταστροφή, την απογοήτευση και την αυτοκτονία.

Τα υποχθόνια πνεύματα για να παραπλανήσουν παρουσιάζονται σαν “άγγελοι φωτός”, υποκρίνονται ότι είναι διάφοροι άγιοι της Εκκλησίας ή εξωγήινοι, αρνούνται ότι ο Ιησούς είναι ο Χριστός και καθοδηγούν τους ανθρώπους στη μετενσάρκωση, τον μεταφυσικό υπνωτισμό (βλ. λχ. το μέντιουμ Έντγκαρ Κέυση) και τον αποκρυφισμό. Ωθούν ακόμη τα θύματά τους στην απόρριψη της υγιούς εκκλησιαστικής Παράδοσης και της διδασκαλίας των αγίων και της Χριστιανικής Εκκλησίας, της οποίας την πίστη θεωρούν “παιδική” και “γελοία”.

Σε ορισμένες περιπτώσεις παρουσιάζονται στους παθόντες απώλεια της προσωπικότητας και έντονες ψευδαισθήσεις, άσχετα αν οι πνευματιστές προσπαθούν να το εμφανίσουν σαν φυσική μορφή δημιουργικής έκφρασης (“Εντγκαρ Κέυση, Η διοχέτευση του ανώτερου εαυτού”, Henry Reed, Ph D, εκδ. Βουλούκου, Αθήνα 1992, σελ. 202).

Στην Παλαιά Διαθήκη, ο Θεός απαγορεύει αυστηρά στο λαό Του να έχουν σχέση με τέτοιου είδους ενέργειες: «Δεν θα υπάρχει μεταξύ σας μάγος, που θα ψάλλει μαγικές ωδές, ….. ούτε τερατοσκόπος (που θα παρατηρεί τέρατα στον ουρανό για να προλέγει το μέλλον), ούτε άλλος, που θα ρωτά τους νεκρούς (πνευματιστής). Εκείνος που θα κάνει τέτοια πράγματα (θα) είναι σιχαμερός μπροστά στον Κύριο, τον Θεό σου» (Δευτερονόμιο, 18,11).

Από την Εκκλησία τέτοια ενασχόληση θεωρείται βαρύτατο αμάρτημα, παρόμοιο με εκείνο της ειδωλολατρίας ή δεισιδαιμονίας.

Άγιοι γέροντες και πεπειραμένοι στον πνευματικό αγώνα ασκητές παραδέχονται πως στην εποχή μας ο διάβολος, λέξη που σημαίνει κατήγορος των ανθρώπων ενώπιον του Θεού, δεν εμφανίζεται με αποκρουστική μορφή, γιατί κανείς δεν θα πλησίαζε σ’ αυτόν, αλλά παρασύρει με τρεις κυρίως τρόπους τους ανθρώπους:

α) ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ:

(α) Ένα τέτοιο παράδειγμα αναφέρεται στην Καινή Διαθήκη (Πράξεις των Αποστόλων: 16,16-18) και αφορά στην ‘Μάντισσα των Φιλίππων’. Τη δύστυχη αυτή κοπέλα “κατείχε” μαντικό πνεύμα και προέλεγε τα μελλούμενα, ενώ την εκμεταλλεύονταν οικονομικά αδίστακτοι άνθρωποι. Όταν ο Παύλος διέγνωσε το ύπουλο σχέδιο του διαβόλου -καθώς η ίδια εμπόδιζε τον Παύλο και τον Σίλα να κηρύξουν το ευαγγέλιο της σωτηρίας με το να φωνάζει ότι πρόκειται για ανθρώπους του Θεού- στην προσταγή του προς το πονηρό πνεύμα (“σε διατάζω στο όνομα του Ιησού Χριστού να βγεις απ’ αυτήν”), εκείνο εγκατέλειψε την γυναίκα και έκτοτε αδυνατούσε παντελώς να μαντέψει. Δεν διστάζει επομένως ο Σατανάς και παρουσιάζεται σαν πνεύμα Θεού για να παραπλανήσει τους πιστούς και να πετύχει τα καταχθόνια σχέδιά του (βλ. και «Με οδηγό τον Παύλο», Αρχιμ. Δανιήλ Αεράκη, Αθήνα 1982, σελ. 154). Το ότι ο Παύλος εναντιώθηκε και εδίωξε το “λογικό” αυτό πνεύμα σημαίνει πως δεν ήταν του Θεού και επομένως ο χριστιανισμός καμιά σχέση δεν μπορεί να έχει με τέτοιου είδους μαντείες.

(β) Σύγχρονο παρόμοιο παράδειγμα αποτελεί και η ζωή του ‘κοιμώμενου προφήτη’ Edgar Cayce. O Κέυση υπήρξε μάντης και θεραπευτής, έκανε αποκρυφιστικές διαγνώσεις, είχε τηλεπαθητικές ικανότητες και έκανε αποκαλύψεις πέφτοντας σε παραλήρημα, ενώ είχε πνευματιστικές οράσεις και διδασκαλία αντίθετη με τη χριστιανική πίστη (πίστευε στη μετενσάρκωση και ότι είχε ζήσει ως ανιψιός του ευαγγελιστή Λουκά, θεωρούσε τον Χριστό μετενσάρκωση του Αδάμ, ότι ο Θεός είναι ταυτόχρονα πατέρας-μητέρα, και ότι οι δονήσεις από άλλους κόσμους κυριαρχούν στη ζωή των ανθρώπων). Γιατί τότε αναφερόμαστε στον Κέυση, αφού δεν είχε χριστιανικές απόψεις; Διότι δεν έπαυε ο ίδιος να πιστεύει ότι εκ Θεού είχε όλα αυτά τα χαρίσματα, αισθανόταν απολύτως χριστιανός, διάβαζε συνεχώς την Αγία Γραφή, και μάλιστα ήταν ενεργό μέλος και κατηχητής στην ενορία του! Η αλήθεια δηλαδή και η πλάνη, ο χριστιανισμός και διάφορες μαγικές απόψεις αναμειγνύονται στη ζωή πολλών, ώστε να μεταδίδουν τη σύγχυση και σε άλλους (βλ. Kurt Koch, ‘Το Αλφάβητο του Αποκρυφισμού’, εκδ. Στερέωμα, 1993, σελ. 46-49).

β) ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ και πως πραγματοποιούνται με τη χρησιμοποίηση των εσωτερικών και βιολογικών δήθεν δυνάμεων του ανθρώπου.

Εδώ εντάσσονται τα αποκρυφιστικά φαινόμενα της τηλεκίνησης (κίνηση αντικειμένων με τη δύναμη υποτίθεται του νου), της εύρεσης χαμένων αντικειμένων με αυτοσυγκέντρωση και των πνευματιστικών θεραπειών. Πρωτοπόροι στον τομέα αυτόν είναι το πολύ γνωστό μέντιουμ Uri Geller και ο άγγλος ψυχιστής Mathew Manning. Ο Γκέλλερ έχει τη ‘δύναμη’ να λυγίζει κάθε είδους μέταλλο με τη σκέψη ή την αφή, δηλ. κουτάλια, πιρούνια, ψαλίδια, δείκτες ρολογιών κλπ., ενώ ο δεύτερος, στην Αγγλία το 1967, έβλεπε τραπέζια και διάφορα αντικείμενα να μετακινούνται με τη ‘θέλησή’ τους, λέξεις να σχηματίζονται στους τοίχους γραμμένες από αόρατο χέρι, άκουγε ανεξήγητους θορύβους και φωνές.

Είναι αλήθεια ότι στην έρευνα αυτών των φαινομένων έχουν αναμειχθεί διεθνούς φήμης επιστήμονες, όπως ο Ουίλιαμς Κρουκς (που ανακάλυψε την ακτινοβολία της ύλης και το στοιχείο Θάλιο), ο σερ Όλιβερ Λοντζ (Βρετανός φυσικός), ο Γιόχαν Τσέλνερ (καθηγητής φυσικής και αστρονομίας στο Παν/μιο της Λειψίας), ο διάσημος ψυχίατρος της Ζυρίχης για τις ανακαλύψεις του πάνω στη σχιζοφρένεια Ωγκέν Μπλόϊερ κ.α., οι οποίοι δεν διαπίστωσαν, ή δεν μπόρεσαν να αντιληφθούν, απάτη και δόλο. «Είμαστε αναγκασμένοι», γράφουν στο περιοδικό ‘Ψυχικαί Έρευναι’ το 1926, «να βεβαιώσωμεν, μεθ’ όλην την κατάπληξιν του λογικού και των αισθήσεών μας, τα φαινόμενα αυτά».

γ) Ο ΤΡΙΤΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΠΛΑΝΗΣ, ΚΑΙ Ο ΠΙΟ ΥΠΟΥΛΟΣ, ΕΠΙΤΕΛΕΙΤΑΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ.

Όλα τα είδη της μαγείας και μάλιστα η τηλεκινησία, η διόραση, η αστρική προβολή, ο πνευματισμός κλπ. δουλεύουν και ενεργούν μέσα από τον παράγοντα “φαντασία”. Οι μάγοι του Θιβέτ και οι Λάμας της Μογγολίας εργάζονται παρομοίως. Αυτοτραυματίζονται θανάσιμα ή “ξεκοιλιάζουν” το σώμα τρίτων, παρευρισκομένων μπροστά τους, εικονικά, φανταστικά και μαγνητικά. Ακόμη δε και η τηλεπαθητική προβολή επιτυγχάνεται με την μεταβίβαση εικόνων.

Τα «ταξίδια έξω από το σώμα» και το λεγόμενο “τρίτο μάτι” στο μέτωπο, με τα οποία εργάζονται οι μάγοι, πραγματοποιούνται επίσης δια της φαντασίας και του διαλογισμού. Οι γιόγκι φακίρηδες υποβάλλουν τα πλήθη με την προέκταση της φαντασίας στο χώρο. Σημαντικοί συντελεστές της τηλεκίνησης “φαντάζονται” επίμονα τα αντικείμενα να μετακινηθούν, να κυλήσουν ή να ανυψωθούν, και οι μάγοι “βουντού” σχηματίζουν ξεκάθαρα την εικόνα του θύματός τους, στην προσπάθειά τους να το καταστρέψουν.

Επίσης οι υστερικοί και τα υπνωτιζόμενα διάμεσα, μέσω των ονείρων, προγνωρίζουν ορισμένα ευλογοφανή μελλούμενα γεγονότα. Η χρήση της φαντασίας στο επικίνδυνο αυτό παιχνίδι αποδεικνύει, για άλλη μια φορά, τη μεταφυσική προέλευση των απόκρυφων αυτών τεχνών. Θα εξηγήσουμε το γιατί:

Όταν λέμε φαντασία εννοούμε μια ανυπόστατη θεωρία, χωρίς πραγματική βάση, που δρα μεταξύ του νου και των αισθήσεων. Η πλανεύτρα φαντασία, που κυριεύει το νου του ανθρώπου, δεν είναι εκ Θεού, σύμφωνα με τους Πατέρες της Εκκλησίας. Ο Θεός μάλιστα είναι αφάνταστος και καθαρός νους. Οι άγιοι και ασκητές συμβουλεύουν ότι για να αποκτήσει ο πιστός μνήμη Θεού και καθαρή προσευχή, πρέπει να απαλλαγεί από τη φαντασία, τα σχήματα και τα είδωλα.

Η φαντασία αποβαίνει πολλές φορές μάλιστα σύνδεσμος μεταξύ σατανά και ανθρώπου, και ο άνθρωπος πέφτει στην παγίδα του, με το να είναι κατοικία ακαθάρτων λογισμών. Διότι ο δαίμονας, χωρίς να διαθέτει σώμα, πολεμά τον άνθρωπο δια της φαντασίας. Όταν ο νους απαλλαγεί από φανταστικές εικόνες και μορφές, μπορεί να δει το Θεό, να θεολογήσει και να θεραπευτεί από ποικίλα ψυχολογικά προβλήματα.

Η φαντασία συνδέεται πολύ με την υπερηφάνεια (δημιουργεί έπαρση) και με τα όνειρα (προέρχονται συνήθως από τα πάθη και επιτίθεται ο δαίμονας δι’ αυτών). Στις περιπτώσεις αυτές, η Χάρη του Θεού απομακρύνεται από τον άνθρωπο και αρχίζουν να υφίστανται πλήθος από προβλήματα. Διότι στην καρδιά κάθε ανθρώπου θα πρέπει να κατοικεί ο φυσικός νοικάρης της και μόνο, αλλά και δημιουργός της, δηλαδή ο Ιησούς Χριστός.

Διαφορετικά τα πάθη, που με ύπουλο τρόπο εμφωλεύουν, επιβάλλουν την χειρότερη τυραννία.

Κάτι επίσης που συμβαίνει και εξηγεί την μεταφυσική προέλευση του πνευματισμού, ή δυσχεραίνει την φυσική του ερμηνεία, είναι το γεγονός πως, ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΜΕΝΤΙΟΥΜ, ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ.

Τρία συναφή παραδείγματα θα μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε τη φύση των δυνάμεων αυτών:

1. «Υπάρχουν εδώ δυνάμεις που με ταράζουν».

Ο θεραπευτής-μέντιουμ William Branham, αποκάλυψε πριν από χρόνια τον πνευματιστικό χαρακτήρα των δραστηριοτήτων του λέγοντας: «Όταν οι άγγελοί μου δεν είναι παρόντες, δεν μπορώ να θεραπεύω». Όταν ο Branham μιλούσε στην Καλσρούη και τη Λωζάνη, υπήρχαν στους θεατές πολλοί πιστοί χριστιανοί που προσεύχονταν λέγοντας: ‘Κύριε, αν η δύναμη θεραπείας αυτού του ανθρώπου είναι δική Σου, επίτρεψέ του να θεραπεύσει. Αν δεν είναι δική σου, τότε εμπόδισέ τον’. Και στις δύο προσπάθειες για θεραπεία ο Branham είπε από την εξέδρα: «Υπάρχουν εδώ δυνάμεις που με ταράζουν. Δεν μπορώ να κάνω τίποτα» (Koch, σελ. 223,224).

2. «Δεν μ’ αφήνει ένα χερουβίμ»

Υπό την καθοδήγηση του Άγγελου Τανάγρα, η Ελληνική Εταιρεία Ψυχικών Ερευνών διεξήγαγε πνευματιστικά πειράματα με τη «βοήθεια» του χρησιμοποιούμενου διαμέσου Κλειούς Γεωργίου. Το μέντιουμ είχε αρκετές επιτυχίες στον τομέα του και ιδιαίτερα σε πειράματα τηλεκίνησης. Σε κάποια συνάντηση όμως, με σκοπό τη νοερή μετακίνηση μαγνητικής βελόνας, το διάμεσο αναφώνησε: «Δεν μπορώ, δεν μπορώ, δεν μ’ αφήνει αυτός που χώρισε τη γυναίκα του και ένα χερουβίμ». Ήταν αλήθεια. Πίσω ακριβώς από την πνευματίστρια στεκόντουσαν ένας στρατηγός και ο αρχιμανδρίτης Α.Π., που εκείνη την ώρα προσεύχονταν («Η αθανασία της ψυχής και τα ψυχικά φαινόμενα», Αναστασίου Πιέριου, εκδ. β’, Αθ. 1974, σελ. 279).

3. “Κλονιζόταν το σώμα του, ενώ προσευχόταν”

Παράδειγμα τηλεκίνησης περιγράφεται και στο ‘Γεροντικό του Αγίου Όρους’, με πρωταγωνιστή κάποιο μοναχό ονομαζόμενο Αλύπιο. Ενώ εκείνος προσευχόταν κλονιζόταν το σώμα του ιδίου όσο και των γύρω του μοναχών, ενώ τα στασίδια του ναού χόρευαν. Ένας γέροντας μοναχός όμως, έμπειρος στον πνευματικό αγώνα, αφού εξέτασε την πνευματική κατάσταση του Αλύπιου, ανακάλυψε ότι θύμωνε εύκολα και φιλονικούσε, δεν υπάκουε στον γέροντά του και ήταν εγωιστής. Όταν ο μοναχός συνετίστηκε, και άλλαξε νοοτροπία και συμπεριφορά, σταμάτησαν και τα συμπτώματα αυτά μέσα σε λίγες μέρες («Γεροντικόν του Αγίου Όρους», Αγιορείτου μοναχού Ανδρέου Χαραλάμπους Θεοφιλοπούλου, Αθ., σελ. 181-196).

Τέλος, στην παραβολή του άδικου πλούσιου και του φτωχού Λαζάρου (Λουκ. 16,19-31), ο Χριστός ξεκαθαρίζει: (α) πως η επικοινωνία μεταξύ του παραδείσου και της κολάσεως είναι αδύνατη, και (β) πως η διδασκαλία του Κυρίου, τα θαύματά του, η ζωή του (που έχουν προφητευτεί και διασωθεί μέσα στην Αγία Γραφή), καθώς και η διδασκαλία των αγίων Αποστόλων, Πατέρων και Οικουμενικών Συνόδων της Εκκλησίας, αρκούν για να διαφωτίσουν και οδηγήσουν τους φιλόθεους στην εν Χριστώ ζωή, και επομένως κάθε καινούργια διδασκαλία (περί συνεννοήσεως με τα πνεύματα μέσω μέντιουμ και αντλήσεως απ’ αυτούς πληροφοριών για την επέκεινα κατάσταση των ψυχών) αποτελεί μεγάλη πλάνη.

ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΕΙΑ

Άλλο βασικό στοιχείο της αποκρυφιστικής Νέας Εποχής είναι η σατανολατρεία. Ο Εωσφόρος θεωρείται «Θεός», του πρέπει, λένε, λατρεία, θα πρέπει να τον πλησιάζουμε με αγάπη, είναι ο μεγάλος μύστης που τον επικαλούνται τα πειθήνια όργανά του, και ισχυρίζονται ότι αποτελεί το καλύτερο πνευματικό κομμάτι του εαυτού μας («Προς μια Παγκόσμια Δικτατορία», Gary H. Kah, εκδ. Στερέωμα, σελ. 87).

Όπως ο ανώτερος κλήρος της Εκκλησίας περιλαμβάνει διακόνους, ιερείς και επισκόπους, έτσι και οι μάγοι χωρίζονται σε καφετζούδες ή χαρτορίχτρες, οραματιστές και μέντιουμ. Σκοπός του σατανισμού είναι η βεβήλωση των ναών, ακολουθιών και ιερών αντικειμένων και η πρόκληση ανεπανόρθωτης βλάβης στους ανθρώπους. Οι μάγοι είναι μοιρασμένοι σήμερα σε τάγματα λατρείας σ’ όλο τον κόσμο και με τη μορφή σωματείων διδάσκουν ελεύθερα στα Πανεπιστήμια «εσωτεριστική φιλοσοφία», «γνωστικές σπουδές», «πνευματική αφύπνιση», «υπερβατικό διαλογισμό και μετεωρισμό», «τσάνελινγκ» (το να γίνεται κάποιος κανάλι δαιμονικής ενέργειας), και άλλες τέχνες του κάτω κόσμου.

Δίνουν ακόμη παραστάσεις στο στρατό, προσηλυτίζουν έντεχνα στους κύκλους τους νέα παιδιά, τάζοντάς τους δύναμη, εξουσία, χρήματα και σεξ, διαθέτουν «εκκλησίες» με πλήρη τελετουργικό τυπικό, εκτελούν προσευχές προς το σατανά, θυσίες ζώων και ανθρώπων, και στο όνομα της ελευθερίας των ιδεών, φθείρουν ψυχές. Νέοι σατανιστές πίνουν αίμα, το οποίο μεταφέρουν μαζί τους σε φιαλίδια, αυτοτραυματίζονται και ζουν σαδομαζοχιστική ζωή («Ο Σατανισμός της Νέας Εποχής», Sean Sellers, εκδ. Στερέωμα), γιατί είναι υποταγμένοι στο χειρότερο δυνάστη, το Βεελζεβούλ.

Παραδείγματα σωτηρίας: Ο ελεήμων και φιλάνθρωπος Θεός με τη θεία του Χάρη έχει λυτρώσει πολλές ψυχές μάγων και νέων ‘πουλημένων’ στο κακό. Θα δώσουμε δύο σχετικά πρόσφατα παραδείγματα:

Hershel Smith

Αυτός παρασύρθηκε στη μαγεία και σε σατανιστικούς κύκλους από τα γυμνασιακά του χρόνια. Στα 13 του χρόνια βασάνισε ένα σκυλί και ήπιε το αίμα του. Μεγαλώνοντας αρεσκόταν να τρώει δέρμα από τα δάχτυλα των χεριών και ποδιών, των ανθρώπων που του το επέτρεπαν. Απέκτησε το παρατσούκλι ‘δερματοφάγος’. Αφιερώθηκε στον διάβολο και ανέβηκε ψηλά στην δαιμονική ιεροσύνη.

Έκανε σατανικές λατρείες και άλλα συναφή. Εν τούτοις, ο Χριστός τον ελευθέρωσε. Γνώρισε το μήνυμά Του και μετανόησε. Αργότερα, για να προσφέρει στον τομέα του αντι-αποκρυφιστικού αγώνα και να βοηθήσει νέους, διεύθυνε ένα κέντρο νεότητας στην Καλιφόρνια, στο οποίο ενημέρωνε για την παγίδα του σατανισμού και καλούσε στην αλήθεια του Χριστού.

Doreen Irvine

Ένα ακόμη πιο τρανταχτό παράδειγμα της αγάπης του Θεού για τον άνθρωπο και της δύναμής Του, μας δείχνει η μεταστροφή στο Χριστό, της ‘βασίλισσας της μαύρης μαγείας’ Doreen Irvine, που την περιγράφει η ίδια στο βιβλίο της «Από τη μαγεία στο Χριστό».

Αναφέρει ότι έζησε μια ζωή μέσα στην πορνεία και τα ναρκωτικά και ότι κατάφερε να αποκτήσει με τη βοήθεια του διαβόλου διάφορες δυνάμεις, όπως αιώρηση πάνω από το έδαφος, βάδισμα μέσα στη φωτιά χωρίς να καίγεται κ.α. Κάποτε, ψάχνοντας στους δρόμους της Αγγλίας για πελατεία, διάβασε μια επιγραφή, που δεν μπορούσε να ξεχάσει για αρκετές μέρες μετά, που έλεγε:

«Ευτυχισμένοι όσοι έχουν καθαρή καρδιά, γιατί θα δουν το Θεό».

Όταν πέρασε λίγος καιρός είδε ανθρώπους κρατώντας θρησκευτικά βιβλία με ψαλμούς να μπαίνουν σε έναν ναό. Ένοιωσε ισχυρή ώθηση να πάει κι εκείνη, αν και μια αντίθετη φωνή τής έλεγε «Μην πας εκεί. Είσαι δική μου». Όταν άρχισε το κήρυγμα του Ευαγγελίου ο ιερέας, μπήκαν τα λόγια του Χριστού βαθιά μέσα στην καρδιά της Ντορίν, και από τότε, μετά τη μεταστροφή της, αφιερώθηκε στην υπηρεσία του Θεού και διακήρυττε παντού τους κινδύνους από τον αποκρυφισμό, την ανάγκη επιστροφής στο δρόμο του Χριστού και τη δύναμη της συγχώρησης που χορηγεί το έλεός Του (Koch, σελ. 21-27).

Στο Λευιτικόν, μιλώντας ο Θεός στον Μωυσέα, καταφέρεται εναντίον των μάγων (Λευτικόν, κεφ. 20,26-27) και φαίνεται καθαρά η παντελώς αδύνατη σχέση μεταξύ αγιότητας και μαγείας, με το να είναι δύο οντολογικά αντίθετες κατευθύνσεις, και η ανύπαρκτη επικοινωνία της δεύτερης με τα πράγματα του Θεού.

Ο ίδιος ο Κύριος έδωσε τη δύναμη στους μαθητές του και την Εκκλησία να θεραπεύουν τους πνευματικά αρρώστους από τα δαιμόνια: «Αφού προσκάλεσε τους δώδεκα μαθητές του, τους έδωσε εξουσία επάνω στα ακάθαρτα πνεύματα, να τα βγάζουν και να θεραπεύουν κάθε ασθένεια και κάθε αδυναμία» (Ματθ. 10,1).

Σε χρήση από την Εκκλησία, μάλιστα, βρίσκονται οι εξορκισμοί κατά των μαγικών επιθέσεων, που συνέγραψαν ο άγιος Κυπριανός (πρώην μεγάλος μάγος), ο Μ. Βασίλειος και Ι. ο Χρυσόστομος.

Ο απ. Παύλος ρητά ορίζει ως παραβάτες των εντολών του Χριστού όσους επιδίδονται σε μαγείες και ειδωλολατρίες και προειδοποιεί ότι χάνουν την Βασιλεία του Θεού: «Είναι δε φανερά τα έργα της σάρκας: μοιχεία, … ακολασία, ειδωλολατρία, μαγεία, αιρέσεις, φόνοι και τα όμοια… Εκείνοι που κάνουν παρόμοια πράγματα δεν θα κληρονομήσουν την βασιλεία του Θεού» (προς Γαλάτες 5, 19-21). Αλλά και στην Αποκάλυψη, το ίδιο τέλος επιφυλάσσεται σ’ όλους εκείνους που λάτρεψαν τον Βεελζεβούλ, αντί του μοναδικού και αληθινού Θεού: «Εγώ είμαι το Α και το Ω, η αρχή και το τέλος. Σε εκείνον που διψά εγώ θα του δώσω δωρεάν από την πηγή του νερού της ζωής….

Αλλά οι φονιάδες, οι μάγοι, οι ειδωλολάτρες και όλοι οι ψεύτες θα έχουν την θέση τους στην λίμνη που καίγεται με φωτιά και θειάφι» (Αποκ, κεφ. 21,6-8).

Μεγάλα δε όπλα κατά του χαιρέκακου και ανθρωποκτόνου Φιδιού είναι για τους χριστιανούς ο τίμιος σταυρός και η θεία Κοινωνία, η νηστεία, η εξομολόγηση, η προσευχή και η ανάγνωση των αγίων Γραφών. Άλλωστε ο Κύριος Ιησούς ενανθρωπίστηκε για να θανατώσει τον σατανά με τον δικό του Σταυρικό θάνατο και την Ανάστασή Του και ήδη «ο άρχων του κόσμου», με τη Χάρη του Θεού, «εξεβλήθη έξω».

pentapostagma.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (80)

  1. Εγω ειμαι αθρησκη αλλα εχω ακουσει για την φρενοβλαβεια των σατανιστων μασονων.
    Αυτους να. μαζεψετε.

    ΓΟΥΣΤΟ ΕΧΕΤΕ.
    ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ θα ειχα αν ημουν στη θεση του ανθρωπου ζωου που παρασυρθηκε απο δαιμονα

  2. Η διαφημιση μεντιουμ που εχετε επανω επιβεβαιωνει την κατασταση σας.

    • Ανώνυμος 06/23/2014 @ 9:00 ΠΜ

      Είδες πως καρφώνεσε μόνη σου ….. "έξυπνη" εσύ;

      Διαφήμιση μέντιουμ δείχνει σε σένα η google προφανώς κρίνοντας από τις αναζητήσεις σου στο διαδίκτυο γιατί έτσι επιλέγει η google να προβάλει διαφημίσεις….

      Εμένα μου δείχνει προσφορά της Goody's καθώς και ρούχα, παπούτσια, κ.λ.π.

  3. Ανώνυμος 06/22/2014 @ 7:34 ΜΜ

    Ειμαι εναντιον του σατανισμου,της μαγειας και ολων αυτων,αλλα δεν μπορουμε να βαζουμε στο ιδιο τσουκαλι τα παντα.Υπαρχουν ανθρωποι οι οποιοι εχουν γεννηθει με καποια χαρισματα,ανθρωποι ενορατικοι,διαισθητικοι,τηλεπαθητικοι,κ.ο.κ.Τι σημαινει,οτι αυτοι οι ανθρωποι ειναι πλανεμενοι και δαιμονισμενοι?Ποσοι Πατερες της εκκλησιας,εχουν προφητευσει πραγματα?Πατερ Παισιος,Κοσμας Αιτωλος.Αυτοι ηταν αγιοι,επειδη υπηρετουσαν την ορθοδοξια,ενω οι υπολοιποι ειναι πλανεμενοι απο τον διαβολο?Μην θυμιζετε εποχες μεσαιωνα που τοσοι και τοσοι ανθρωποι θανατωθηκαν αδικα μονο και μονο γιατι ετσι αποφασιζαν καποιοι ιερεις εκπροσωποι τησ εκκλησιας του Θεου,που μονο τον Θεο δεν υπηρετουσαν εφοσον δεν δισταζαν να στειλουν στην πυρα τοσους ανθρωπους κατηγορωντας τους ως μαγους.
    αστερι

  4. O πνευματισμός δεν είναι απαραίτητα (και μόνο) η επικοινωνία ζώντων με νεκρούς. Είναι πολλά περισσότερα, και σίγουρα δεν είναι απαραίτητα αρνητικός. Η χρήση μιας δυνατότητας για το καλό ή το κακό, εξαρτάται από τις επιλογές που κάνει ο γνώστης της δυνατότητας αυτής. Επίσης, είναι λάθος και άτοπο να συσχετίζεται ο πνευματισμός με τον σατανισμό. Είναι σα να συσχετίζουμε τη χρήση ενός κινητού τηλεφώνου, με τη χρήση μιας ηλεκτρονικής εφαρμογής που θα προκαλέσει την ενεργοποίηση πυρηνικών πυραυλων. Μπορεί να έχουν κοινά (ηλεκτρονικά) στοιχεία οι εφαρμογές, αλλά οι χρήσεις είναι τελείως διαφορετικές. Ο πνευματισμός είναι επιστήμη (απόκρυφη, και άρα όχι γνωστη σε όλους). Το πώς θα επιλέξει να τον χρησιμοποιήσει κανείς, είναι που καθορίζει τα αποτελέσματά του. Ο έχων άγνοια των (φυσικών) νόμων κάτω απ'τους οποίους πρέπει να εφαρμόζεται αυτή η επιστήμη, θα πρέπει να απέχει, διότι η άγνοιά του κάνει τη χρήση επικίνδυνη.

  5. Η λογικη καθενος διαφερει. Καποιοι δογματιζουν αλλοι αμφιβαλλουν καποιοι ερευνουν. Καθε ενας και οι αναγκη του καθε ενας και η θεση του. Στην αναμετρηση δυναμεων λυνεται η διαφωνια. Καποιος μιλαει και καποιοι σωπαινουν. Οριστικα? Σιγα σιγα

  6. Ανώνυμος 06/22/2014 @ 8:17 ΜΜ

    Ο ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ…ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ …ΘΥΣΙΕΣ ΖΩΩΝ…ΘΥΣΙΕΣ ΣΕ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ ΒΡΕΦΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΘΕΝΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ…ΚΑΨΙΜΟ ΤΟΥ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ [ ΠΡΩΗΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΑΥΤΗΝ ΣΕ ΤΕΛΕΤΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΔΕΚΑΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΤΕΚΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ]…ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΑΡΟΧΗ ΣΕ ΜΕΛΗ ΤΕΤΟΙΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ…ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΙΟΓΟΝΩΝ…ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΑΙΜΟΝΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ…ΠΑΤΗΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ…ΒΩΜΟΛΟΧΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ…ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ…ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ …ΑΠΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΑΝΙΣΤΕΣ…ΤΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΓΜΑ ΤΩΝ ΕΝΝΕΑ ΓΩΝΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΛΩΣΕΙ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΛΙΜΑΚΑ ΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΟΥΣ…ΟΣΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ…Η ΠΟΡΤΑ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΟΝ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΠΛΑΤΑ ΑΝΟΙΚΤΗ …Η ΔΕ ΠΟΡΤΑ ΕΞΟΔΟΥ ΕΠΤΑΣΦΡΑΓΙΣΤΑ ΚΛΕΙΣΤΗ…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΥΓ. ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΝΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΙ ΓΡΑΦΩ… ΕΝΑ ΓΕΙΑ ΣΤΑ ΔΥΟ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ [ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ]…

  7. Ανώνυμος 06/22/2014 @ 8:40 ΜΜ

    ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ! ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΟΔΗΓΟΥΝ!
    https://www.youtube.com/watch?v=xBPWrarhDO4 , https://www.youtube.com/watch?v=tOJdFQIvz3w ΔΕΙΤΕ ΟΤΑΝ ΒΡΕΙΤΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΚΡΑΤΕΙΣΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ!

  8. Ανώνυμος 06/22/2014 @ 9:00 ΜΜ

    Πόσες ωρες α λεπτα την ημέρα αισθάνεσαι ξεκουραστος καθαρος εσωτερικά με διαυγεια με ειρηνη με αγαλιαση….ουτε ενα λεπιτό τότε με τριβόλους τριγυρνας.

  9. Γιαννη δωσε μας στοιχεια για το ον που ονομαζεις Σατανα. Εννοεις υλικο ον με σαρκα η αυλο πνευμα του κακου που επηρεαζει τα οντα. Δεν αμφισβητω κανεναν αλλα πρεπει να κατανοω τι ισχυριζεστε.

    • Ανώνυμος 06/22/2014 @ 11:04 ΜΜ

      Μην του δινεις σημασια, ολο τετοια μπερδεμενα γραφει.

      • Ανώνυμος 06/23/2014 @ 6:23 ΠΜ

        ο γιαννακης δεν εχει δεα τι ειναι ο σατανισμος
        ξεχναει οτι ειναι αιρεση της θρησκειας του
        και λεει τα γνωστα φοβιστκα
        σαν την θρησκεια του
        ΜΗ ΒΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ , ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΕΙ Ο ΛΥΚΟΣ

        • Ανώνυμος 06/23/2014 @ 9:02 ΠΜ

          φυσικά είναι αίρεση του βασικού δόγματος, δεν υπάρχει σατανάς αν δεν υπάρχει θεός
          αυτό δεν καταλαβαίνουν τα βόδια αλλά άντε να βγάλεις άκρη τώρα από τέτοια μυαλά…..
          αν μπορούσαν να κρίνουν τα αυτονόητα θα είχαν πάψει προ πολλού να πιστεύουν ανύπαρκτα παραμύθια και ανύπαρκτους θεανθρώπους και καλά…….

      • Ανώνυμος 06/23/2014 @ 12:37 ΜΜ

        ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ ΚΑΙ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΚΙΝΔΥΝΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΤΙΘΕΣΤΕ…
        ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΕΛΗΣ

        • Ανώνυμος 06/23/2014 @ 4:36 ΜΜ

          αμε
          πως δεν λεει την αληθεια !!!

          ""Ο ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ…ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ …ΘΥΣΙΕΣ ΖΩΩΝ.""

          «Τις απαρχές τού αλωνιού σου και του ληνού σου δεν θα τις καθυστερήσεις· τον πρωτότοκό σου από τους
          γιους σου θα δώσεις σε μένα· το ίδιο θα κάνεις για το βόδι σου, και το
          πρόβατό σου· επτά ημέρες θα είναι μαζί με τη μητέρα του, την όγδοη ημέρα
          θα το δώσεις σε μένα» (Έξοδος, 22: 29-30).
          – «Δικό μου είναι το ασήμι, και δικό μου είναι το χρυσάφι, λέει ο Κύριος των δυνάμεων» (Αγγαίος, 2: 8).
          – «Εσείς είστε καταραμένοι με κατάρα· επειδή, εσείς με κλέψατε, ναι, εσείς, ολόκληρο το έθνος. Φέρτε
          όλα τα δέκατα στην αποθήκη, για να είναι τροφή στον οίκο μου…»
          (Μαλαχίας, 3: 9-10).

          Ασε που παντα δινει πηγες κλπ

          ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ

          • Ανώνυμος 06/25/2014 @ 9:53 ΜΜ

            γιαννακηηηηηη

            «Τις απαρχές τού αλωνιού σου και του ληνού σου δεν θα τις καθυστερήσεις· τον πρωτότοκό σου από τους
            γιους σου θα δώσεις σε μένα· το ίδιο θα κάνεις για το βόδι σου, και το
            πρόβατό σου· επτά ημέρες θα είναι μαζί με τη μητέρα του, την όγδοη ημέρα
            θα το δώσεις σε μένα» (Έξοδος, 22: 29-30).

            Μπεεεεεε

    • Ανώνυμος 06/23/2014 @ 7:41 ΠΜ

      ΣΤΗ ΦΙΛΗ nyeuis 1 Ο ΦΥΣΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΕΧΕΙ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ …ΓΕΝΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟ…ΓΙ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΟΣ…ΕΙΝΑΙ Ο ΚΤΙΣΤΟΣ Ο ΠΛΑΣΜΕΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ…ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ Ο ΑΚΤΙΣΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ …ΓΕΝΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΣ… ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ Η ΧΡΟΝΟΣ… ΜΑ ΜΟΝΟ Η ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ…ΣΤΟΥΣ[ ΕΠΤΑ ] ΟΥΡΑΝΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΝ ΕΠΤΑ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ…ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΥΛΕΣ ΥΠΑΡΞΕΙΣ- ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΙΑΔΥΚΟ ΘΕΟ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΑ ΧΕΡΟΥΒΗΜ ΤΑ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΚΛΠ… Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ [ Ο ΕΩΣΦΟΡΟΣ ]…ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΘΕΟΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ…ΚΑΙ ΛΕΕΙ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ…''' ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΜΑΧΗ ΣΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ ΤΟΥ…ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΥΠΕΡΙΣΧΥΣΕ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΤΕΤΟΙΑ Η ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΧΩΡΟΣ ΣΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΡΙΧΤΗΚΕ ΣΤΗ ΓΗ [ ΥΛΗ ] ''…ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟΝ ΚΤΙΣΤΟ ΚΟΣΜΟ [ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΤΟΥ ]…ΕΝΑ ΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΥΛΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΥΛΗ…Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΥΣΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΩΠΟ…ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΟΡΦΕΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΧΩΡΙΣΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΟΥ [ ΔΙΑ-ΒΑΛΕΙ ]…Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΚΑΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΙ …Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ…Η ΚΟΛΑΣΗ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΜΟΝΟ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ …ΑΥΤΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΟΣΟΥΣ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

      ΥΓ . ΟΙ ΕΝΑΡΕΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΩΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΘΥΣΙΑΣΤΗΡΙΟ …ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΣΤΟΝ ΑΔΗ…ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ [ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 33 ΧΡΟΝΩΝ ΟΠΩΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ] …ΚΑΙ Ο ΔΙΚΑΙΟΚΡΙΤΗΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΖΩΝΤΕΣ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΥΣ…ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΑΦΘΑΡΤΑ ΣΩΜΑΤΑ…ΜΕ ΑΥΤΑ ΟΙ ΕΝΑΡΕΤΟΙ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ [ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΘΕΟ ] ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ…Η ΔΕ ΚΑΚΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΓΙΑ ΑΙΩΝΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗ…

      • Ανώνυμος 06/23/2014 @ 9:05 ΠΜ

        Γιαννάκη, το συμπέρασμα που προκύπτει από όλο το κατεβατό σου και αυτό που με απασχολεί εντέλει είναι πως δε χρειάζεται να την παλεύω με δίαιτες και γυμναστήρια, με καθησύχασες σήμερα……
        και κάθομαι και σκέφτομαι τις ρυτίδες ……

        Γιάννη μου, πότε παραλαμβάνω το καινούριο μου κορμάκι; Από που να πάω να το ζητήσω; θα πληρώσω κάτι για αυτό ; ρωτάω για αν έχω κάνει τα κουμάντα μου αν και ξέρω πόσο "γενναιώδορος" είναι ο θεός σου……

        • Ανώνυμος 06/23/2014 @ 10:50 ΠΜ

          πως φαινονται οι ανοητοι πνευματικα αμορφωτοι!σας ταπωσε ο Γιαννης!!!!

        • Ανώνυμος 06/23/2014 @ 11:02 ΠΜ

          Προς 12:05

          ΑΝ ΦΙΛΑΡΑΚΙ, ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ, ΑΠΟ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΤΕ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΠΑΛΕΥΕΙΣ ΜΕ ΔΙΑΙΤΕΣ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ…

          Έλεγε ο βασιλιάς Αγησίλαος :
          ΟΤΑΝ ΣΦΑΛΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ…ΣΦΑΛΕΙ ΚΑΙ Η ΣΚΕΨΗΣ !

          Λιας

      • Ανώνυμος 06/23/2014 @ 10:25 ΠΜ

        ΓΙΑΝΝΗ-ΚΟΖΑΝΗ ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΟΣΑ ΛΕΣ…

        …ΘΑ ΗΘΕΛΑ Κ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΩ ΤΑ ΕΞΗΣ:

        Η ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΕΩΣΦΟΡΟΥ ΕΙΧΕ ΩΣ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΗΣ ΦΘΑΡΤΗΣ ΥΛΗΣ.
        Ο ΕΩΣΦΟΡΟΣ (ΔΙΑΒΟΛΟΣ) ΕΓΙΝΕ ΕΝΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ TΟΝ
        ΚΟΣΜΟ…ΚΟΥΛΟΥΡΙΑΣΤΗΚΕ (βλέπε Ο ΟΦΙΣ ΚΟΥΛΟΥΡΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΔΕΝΔΡΟ ΤΗΣ «ΖΩΗΣ» ΠΟΥ ΜΕ ΠΛΑΝΗ ΕΓΚΛΩΒΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΡΧΕΤΥΠΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΔΑΜ…η αλλιώς…ΕΞΑΚΤΙΝΩΘΗΚΕ ΣΕ ΕΝΑ ΝΕΚΡΟ ΣΥΜΠΑΝ (βλέπε ΘΕΩΡΙΑ BIG-BANG ) ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΔΙΤΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ( + – ή γινγκ-γιανγκ κτλ ) ΟΡΑΤΟ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΟ !
        ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΣΤΙΣ ΓΡΑΦΕΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΩΣ… Ο ΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΤΟΥ !

        ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΗΡΘΕ ΕΜΒΟΛΙΜΑ (ΕΝΣΑΡΚΩΘΗΚΕ ) Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΘΕΟΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ! ΗΡΘΕ ΝΑ ΘΥΜΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ(ο οποίος άνθρωπος βρίσκεται σε κατάσταση λήθης) ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΔΙΑΦΥΓΗΣ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ (το πλήρωσε το εισιτήριο μας) ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ !

        Λιας

        • Ανώνυμος 06/23/2014 @ 2:27 ΜΜ

          ΓΕΙΑ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΝ ΛΙΑ…ΜΕ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΥΣ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΣΕ…ΟΛΑ ΟΣΑ ΛΕΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ…ΟΜΩΣ ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΑΦΩΝΩ ΣΤΗ ΜΠΟΥΡΔΟ-ΘΕΩΡΙΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ BIG-BANG…ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΘΕΩΡΙΑ ΔΕΝ ΕΥΣΤΑΘΕΙ…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

          ΥΓ. ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΠΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΕΙΣΑΙ ΟΤΙ Ο ΑΔΑΜ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΠΛΑΣΕ Ο ΘΕΟΣ…ΚΑΙ ΤΙ ΣΥΝΕΒΗΚΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ …ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟ…ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ…ΕΙΜΕΘΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΑΛΛΑ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΦΩΤΑ ΚΑΙ ΤΣΙΠΑΚΙΑ ΚΑΙ ΘΕΩΡΙΕΣ ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ…ΗΛΙΑ ΚΑΡΔΙΤΣΙΩΤΗ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙ …ΓΚΟΜΕΝΑΚΙ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΥΝΕΧΩΣ…

          • Ανώνυμος 06/23/2014 @ 4:37 ΜΜ

            Γαννακης και Λιας
            μπας και διαβζετε την ουραντια ??
            ρε ! μην κοροιδευτε τον κοσμο !

      • Ανώνυμος 06/23/2014 @ 11:11 ΠΜ

        Γιαννακη
        ΔΕΝ μιλαει η ορθοδοξια για εφτα ουρανους
        η καββαλα τα λεει αυτα
        4 εκδηλωμενου 3 ανεκδηλωτους κλπ
        θες να πω και τα ονοματα ??

        ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΔΙΑΔΙΔΕΙΣ ΨΕΥΔΗ
        πες τι θας σαν προσωπικη αποψη

    • Ανώνυμος 06/23/2014 @ 7:22 ΜΜ

      Σιγα μην ξερουν την ουραντια…. Αντε κανα "σωτηρ" με διαλειμματα "playboy". Στην εποχή τους βεβαια διαβαζανε και "μπλεκ"

  10. Χαχαχα Δικιο εχεις. ΜΗ ΦΑΤΕ ΤΟ ΜΗΛΟ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ

  11. Οπως και να ειναι δεν γινεται να μιλαμε με ασαφειες. Αν ο γιαννης αγνοει τι ειναι Σατανας δε γινεται να χρησιμοποιει τη λεξη και να κανει ισχυρισμους. Τοτε ποιος ξερει να μας πει Αλλιως μη χρησιμοποιειτε ασαφεις ορους σε αρθρα. Οριστε τι εννοειτε. Δεν ειμαστε ηλιθια παιδια.

    • Ανώνυμος 06/23/2014 @ 6:47 ΜΜ

      Εισαι "νεα" στα κατοχικα μαλλον. Σιδεροκεφαλη! Αμα διαβαζεις τα σχολια του γιαννη κοζανη , θα κλαίς απο το γελιο….
      Τωρα τελευταία επειδη τον κραζουν πολλοι, το παιζει υπερανω…

      • Ανώνυμος 06/24/2014 @ 12:33 ΜΜ

        σας γραφει απλα γιατι δεν αξιζει να ασχοληθει μαζι σας και καλα σας κανει!!!

  12. Δηλαδη γιαννη λες οτι ο ΔΙΑβολος ηταν αρχαγγελος με θεικες ιδιοτητες και τωρα περιορισμενος σε κατωτερα πεδια να κανει θυμωμενος τα δικα του? Λες να σχεδιαζει εκδικηση κιολας?

    • Ανώνυμος 06/23/2014 @ 10:28 ΠΜ

      ΕΓΩ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΣΟΒΑΡΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ…ΕΣΥ ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΔΕ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ…ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΙ … ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΘΕΟΥ…ΚΑΙ ΑΝ ΕΣΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ Η ΔΕΝ ΔΕΧΕΣΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΩΣ ΜΙΛΑΣ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΙΣ ΑΛΛΟΥΣ…ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

      ΥΓ. ΕΧΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΕ ΑΛΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ…ΑΞΙΖΕΙ ΑΡΑΓΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ…ΧΙΛΛΙΑΔΕΣ ΔΙΣ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΖΩΗΣ…ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΠΟ ΣΕΝΑ.. ΟΜΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΟΥΣΙΑ …ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ…

  13. Τι ειναι το θυσιαστηριο Γιανννη? Τι θεση εχουν οι εναρετοι σε αυτο?

    • Ανώνυμος 06/23/2014 @ 10:37 ΠΜ

      ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΟΝ ΑΔΗ…ΜΕΤΑ ΟΙ ΕΝΑΡΕΤΟΙ [ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ] ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΘΥΣΙΑΣΤΗΡΙΟ [ ΜΟΝΟ Η ΨΥΧΗ ΣΩΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ]..ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΑΦΘΑΡΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΑΝ ΠΝΕΥΜΑ …Η ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΕΙ ΥΠΑΡΞΕΙ ΨΥΧΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΦΘΑΡΤΟ ΘΕΙΚΟ ΣΩΜΑ …ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΤΡΩΓΕ ΚΑΙ ΕΠΙΝΕ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΙΧΟΥΣ ΠΕΡΝΟΥΣΕ…ΜΟΝΟ Η ΠΑΝΑΓΙΑ [ ΩΣ ΘΕΟΜΗΤΩΡ ] ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΦΘΑΡΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ….ΣΕ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΟΧΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΙΑΔΥΚΟ ΘΕΟ…ΜΟΝΟ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΡΜΟΖΕΙ [ ΟΙ ΚΑΘΟΛΙΚΟΙ ΤΗΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΘΕΟ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΑΥΡΟ ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ]…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    • Ανώνυμος 06/23/2014 @ 1:34 ΜΜ

      Εντελως αδιαβαστος. Θυσιαστηριο η' καθαρτηριο η' purgatorium ειναι δογμα των καθολικων. Το ξερεις οτι εισαι αιρετικος και η ορθοδοξη εκκλησια μπορεί να σε αφορισει;
      Αχταρμά τα εκανες παλι. Τα επτα επιπεδα παραδεισου ειναι διδαγματα της καμπαλα. Εσεις οι χριστιανοί πηρατε διδαχες του ιουδαισμου και του αρχαιου παγανισμου και φτιαξατε ενα εκτρωμα.
      Σε συμβουλευω να κανεις ενα restart αν και δεν σωνεσαι. Τουλαχιστον μην γραφεις συνεχεια βλακειες γιατι διαβαζουν και ανηλικοι!

  14. Αν δεν γνωριζεις σαφως κατι να μην το ισχυριζεσαι και κηρυτεις διοτι ετσι πλανας τους ακροατες. Να λες οσα πραγματι γνωριζεις και οχι να μεταφερεις τις δοξασιες θρησκειων. Αυτο το λεω σε ολους που μιλουν για θεολογικα ζητηματα.

    • Ανώνυμος 06/23/2014 @ 10:53 ΠΜ

      φαινεται εσυ εισαι περισσοτερο γνωστης του αφεντικου σου.ο Γιαννης μονο ξερει τι λεει,εσεις ειστε μεσα στην αερολογια και την πλανη

  15. Ανώνυμος 06/23/2014 @ 12:41 ΜΜ

    ΙΔΟΥ ΟΙ ΔΙΥΛΙΖΟΝΤΕΣ ΤΩΝ ΚΩΝΩΠΑ! ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ! ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ. Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ. ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΔΕΙΑΣΤΕ ΓΕΛΕΙΟΠΟΙΕΙΣΤΕ.

    • Ανώνυμος 06/23/2014 @ 4:38 ΜΜ

      το καθαρτηριο ειναι παραμυθακι των συγχοροχαρτιων και των αμαρτοφαγων
      ΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ

  16. Ανώνυμος 06/23/2014 @ 6:25 ΜΜ

    Γιαννη παρατα τους!!!!!!
    Τον αραπη σαπουνιζεις το σαπουνι σου χαλας ετσι δε λεει η παροιμια???
    Κοινος χεσε τους !!!!!
    Η πιστη μας δεν χρειαζετε υπερασπιση ειδικα σε κατι τετοιους πορωμενους αθεους αστους λοιπον να χαρεις οτι και να πεις χλευαζουν οι σαταναδες!!!!!!!

    • Ανώνυμος 06/23/2014 @ 7:03 ΜΜ

      Τρομερα επιχειρηματα….

    • Ανώνυμος 06/23/2014 @ 7:16 ΜΜ

      Παλι εμφανιστηκες εσυ με τα πολλά θαυμαστικα!!!!!!
      Δεν εχετε κανεναν εσπερινο να παρευρεθειτε πατερ!!!!! Ολο στο ιντερνετ ειστε, τι θα πει ο νεοκορος!!!!!!!!

    • Ανώνυμος 06/23/2014 @ 8:41 ΜΜ

      Και στον εσπερινο πηγα και στο ιντερνετ μπαινω !!!!
      Σε χαλαει !!!!!
      Η δεν σ αρεσουν να σε θαυμαζουν τετοιο φρουτο που εισε!!!!
      Οταν τρως ενα φρουτο λες μμμμμμμμμ!!!!!!!!!!!!!!!
      Δεν το καταλαβες ακομα πως φαγοθηκες ?????????????????
      Μονο που ησουν ρε γαμωτο ξινοστιφο!!!!!!!!!!!!!
      Αλλα πηγες τελικα ……………….στο βοθρο εκει που σου τεριαζει!!!&!!!!!!!!&!!!!!!!!!!!!!&!!!!!!!!!!!!!……………αποβλητο!

    • Ανώνυμος 06/23/2014 @ 9:44 ΜΜ

      Πως τα προλαβαινετε ολα εσεις οι παπαδες!!!!!! Και ξερετε και ολα τα φρουτα!!!!! Και τα ξινα και τα γλυκα!!!!! Τελικα δεν θα παω στην κολαση, στον βοθρο θα παω!!!!!!! Πατερ σωσεεεε μεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • Ανώνυμος 06/24/2014 @ 10:28 ΠΜ

      Εισε ολος βοθρος και εκπεμπεις δισοδεια με καθε λεξη που βγαζεις!!!!!!!
      Αραγε πως αντεχεις ο ιδιος τοση μποχα!!!!!
      Και δεν ειμαι παπας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Δραλουλε!!!!!!!!!!χαρ χαρ χαρ!!!!!!

      Χα!!!!!!! χα !!!!!!!!!χα !!!!!!!!χα !!!!!!!!χα !!!!!!!!!!!!χα !!!!!!!!!!!χαρρρρρρρ!!!!!!!!

      • Ανώνυμος 06/24/2014 @ 11:20 ΠΜ

        «Και ο βασιλιάς τού Ισραήλ συγκέντρωσε τους προφήτες, 400 άνδρες, και τους είπε:
        “Να πάμε στη
        Ραμώθ-γαλαάδ, για να πολεμήσουμε; Ή, να απέχω;”. Κι εκείνοι είπαν:
        “Ανέβα, και ο Θεός θα την παραδώσει στο χέρι τού βασιλιά”… Και ο
        Κύριος είπε στούς προφήτες: “Ποιος θα εξαπατήσει τον Αχαάβ, τον βασιλιά
        τού Ισραήλ, ώστε να ανέβει και να πέσει στη Ραμώθ-γαλαάδ;”. Και ο μεν
        ένας μίλησε λέγοντας έτσι, ο δε άλλος λέγοντας έτσι. Τότε, βγήκε το
        πνεύμα, και στάθηκε μπροστά στον Κύριο, και είπε: “Εγώ θα τον εξαπατήσω.
        Και ο Κύριος του είπε: “Με ποιον τρόπο;”. Και είπε: “Θα βγω, και θα
        είμαι πνεύμα ψέματος στο στόμα όλων των προφητών του”. Και ο Κύριος
        είπε: “Θα εξαπατήσεις, και μάλιστα θα κατορθώσεις· βγες, και κάνε
        έτσι”… Και η μάχη μεγάλωσε κατά την ημέρα εκείνη· και ο βασιλιάς τού
        Ισραήλ στεκόταν επάνω στην άμαξα κατάντικρυ στους Συρίους μέχρι την
        εσπέρα· και γύρω στη δύση τού ήλιου πέθανε» (Χρονικών Β', 18: 5-34).

        xar xar xar
        χαρ χαρ χαρ

    • Ανώνυμος 06/24/2014 @ 11:59 ΠΜ

      Χτες εκανα μπανιο πατερ….!!!! Δεν ειναι δικη μου η μποχα !!!! μηπως ειναι του παπα δημητρη που εκανε τρελιτσες με εναν καλογερο!!!!!!

    • Ανώνυμος 06/24/2014 @ 1:36 ΜΜ

      Υπαρχουν φιλε ανθρωποι που σκεφτοντε λιγακι
      Και πριν μηλουν την γλωσσα τους βουτουν στο μυαλουδακι
      Δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι κωλος και ασωτιες
      Που να το μαθεις ομως εσυ !πασχεις και λες βλακιες
      Τα δακτυλα σου κοιταξε ειναι ιδια μεταξυ τους?
      Ετσι ναι και οι ανθροποι φιλεμου στη ζωη τους
      Οι στεριμενοι στο ψωμι ολο γι αυτο μηλουνε
      Κι οι στεριμενοι στο κωλιω!!παντου αυτο κοιτουνε
      Ομως δεν ειναι αντρακι μου ολοι αυτοι το λαθος
      Αλλα για σκεψου!μπας και συ εχεις μεγαλο παθος ?
      Σου μπαινουν?που με το Χριστο παντα ναι κολιταρια
      Ειναι ευλευθερα πουλια δεν εχουν χαλιναρια
      Η ηρεμη ψυχουλα τους δεν ψαχνει αποδειξεις
      Εχουν την μανα Παναγια χωρις ετσι δεν νιωθουν τυψεις
      Δεν κανουν λαθος !σιγουροι ειναι σ οτι πιστευουν
      Και οι αγιοι παντοτε ειναι και προστατευουν !
      Ασε λοιπον αισχρολογα και κανε το σταυρο σου
      Γιατι δεν ξερεις στη ζωη αν θα τα βρεις εμπρος σου
      Και τοτε ολα αυτα που λες !θαχεις καλλια ν ανοιξει
      Η γης και μεσα της να μπεις !αλλα που να σε κρυψει!!!!
      Ολα στον Κυριο ορατα οπου και να βρεθουμε
      Ας ειμαστε προσεχτικοι κυριοι ας γεννουμε!
      Να κανουμε περιφανους γοναιους και παιδια μας
      Να μην τα βλεπουμε υστερα και καιγετε η καρδια μας!
      Προσεξε φιλαρακο μου σε οτι ξεστομιζεις
      Πετρες εσυ ψηλα πετας μα πισω τις γυριζεις
      Και σουρχοντε στην κεφαλι και τοτε ξεματωνεις
      Και τοτε λες τι εκανα!ο βλακας !μετανιωνεις!!

      Αλλα……..αλλα…………την εχεις φαει……..στο …….κεφαλι!!!!

    • Ανώνυμος 06/24/2014 @ 5:30 ΜΜ

      3 &1/2πουλακια καθοντε και γλυκο τραγουδουνε
      Το χαλι που χεις στην ψυχη τραγουδιστα να πουνε
      Μπας και το νιωσεις μια σταλια πονεσει η ψυχη σου
      Πως εχεις κανει μπαχαλο την δολεια τη ζωη σου
      Συνελθε και ξεξυπνησε πριν ερθει η ωρα εκεινη
      Που θα παρει και χαθεις της αγνωσιας δινη!!!!

    • Ανώνυμος 06/24/2014 @ 7:39 ΜΜ

      Δε φοβεριζω φιλε μου δεν ειναι ο σκοπος μου
      Ανοιξ τα ματια για να δεις!το φως ολου του κοσμου!
      Αυτο το φως ειναι ο Χριστος που ολα τα ομορφαινει
      Και γω το ανακαλειψα σ αυτο που μου συμβαινει
      Γιαυτο λοιπον και προσπαθω να σου το μεταδωσω
      Ασε τα αισχη του μυαλου μην το παιδευεις τοσο
      Μεσα στο βαθος της ψυχης εχεις ευαισθησιες
      Πληγιες που εχουν ανοιχτει αυτες ειν οι αιτιες
      Ομως δεν φταιει οΘεος ουτε και οι παπαδες
      Και βγαζεις απ το στομα σου αυτες τις ασχημαδες
      Αμε να μπεις στην εκλησια και να εισε μοναχος σου
      Κοιτα στα ματια το Χριστο και καμε το σταυρο σου
      Δεν θελει να περιφρονεις αυτο που δε γνωριζεις
      Κοιτα ΤΟΝ και θα σου πει οτι πολυ αξιζεις
      Θα σου μιλησει στην ψυχη σιγουρα θα τον νιωσεις
      Προσπαθησε και θα το δεις δε θα το μετανιωσεις
      Οταν θα νιωσεις στην ψυχη τη Θεια ευλογια
      Τοτε ν ανοιξεις φιλε μου και παλι τα βιβλια
      Τοτε μοναχα θα μπορεις και να τα εξηγισεις
      Με τη βοηθεια του Θεου θα παρεις απαντησεις
      Και γω που τωρα σου μιλω δεν κανω τον καμποσο
      Ειδα βοηθεια του Θεου!και αυτη θελω να δωσω
      Πηγαινε μην το αμελεις ξερω!!θα παρει χρονο!
      Ομως αξιζει να γευτεις ολο το μελι της ζωης
      Που μονο μες στην (εκλησια)και στο Χριστο θα βρεις!!!!!

      • Ανώνυμος 06/24/2014 @ 8:05 ΜΜ

        προβατακι
        αυτα που λες τα ξερω πολυ καλυτερα απο εσενα
        εσυ προφανος δεν ξερεις την τυφλα σου και πιστευεις οτι μακακια σου λεει ο καθενας
        περιμενε σωτηρια
        σου ξαναπα
        σου ρχεται
        χαρ χαρ χαρ

      • Ανώνυμος 06/24/2014 @ 8:06 ΜΜ

        αισχη τυ μυαλου
        χαχαχαχαχαχα
        δεν πατε καθολου καλα
        γιδια και με αυτογνωσια
        χαχαχαχαχαχα

    • Ανώνυμος 06/24/2014 @ 9:40 ΜΜ

      Φιλε για σενα δυστιχως σου πα οτι εχω ζησει
      Αλλα δε θες να το δεχθεις γιαυτο χεις αλλη ρηση
      Αφου τα ξερεις ποιο καλα μαθε λοιπον και τουτο !
      Εισε δεντρι στον ανεμο που ολο βγαζει γδουπο
      Εισε ακομα αμεστωτο και δε τον κοντρολαρεις
      Ο ανεμος που σε χτυπα γινετε κουμανταρης
      Σα θα μεστωσει η ριζα σου βαθια μεσα στο χωμα
      Τοτε και συ ποιο σταθερα θα κυβερνας το σωμα
      Εχει ο καιρος γυρισματα πολλα και θα διαβασεις
      Καποια στγμη θαρθει ο καιρος το νοημα θα πιασεις
      Οσο πολυ ΤΟΝ πολεμας τοσο κοντα σημωνεις
      Διαβαζε φιλε μου καλε !που τωρα τον κατηγορεις!μετα θα καμαρωνεις!!!
      Ψαχνεις την ευτυχια οπως την εψαχνε καποιος που ακουσα !
      Αλλα τελικα τη βρηκε στην απλοτητα και στην αγαπη του Χριστου μας !
      Αγαπη λοιπον Χριστου σε ολους μας !

      • Ανώνυμος 06/25/2014 @ 5:58 ΠΜ

        ρε χαζοχαρουμενο προβατο
        μιλας παλι για ανυπαρκτους???
        χαχαχαχαχα
        εισαι πολυ χέστης τελικα
        χαρ χαρ χαρ
        με τον φοβο θα μεινετε
        ΞΥΠΝΑΤΕ

  17. Ανώνυμος 06/25/2014 @ 9:24 ΜΜ

    Αυτους που λες ανιπαρκτους στα ματια σε κοιτουνε
    Και ειναι παντα διπλα μας οταν τους χρειαστουμε
    Για σενα ειναι ανυπαρκοι για μας ειν η ζωη μας
    Ειναι το φως στα ματια μας στα σωθικα η πνοη μας
    Φοβος δεν ειναι που μπορεις να νιωσεις στην καρδια σου
    Μονο ναι αγαπη ζεστασια σα βρισκοντε κοντα σου
    Η ηρεμια που παντου σκορπιζει η μορφη τους
    Διωχνει τους φοβους μακρια που εχουν στη ζωη τους
    Το φοβο φερνει τ αγνωστο που ψαχνεις στη ζωη σου
    Δεν γινετε ναναι ο Χριστος μονο αυτο θυμισου

  18. Ανώνυμος 06/26/2014 @ 6:05 ΠΜ

    εκανες και πολλους χριστους τωρα ???
    χαχαχαχαχαχα
    τα εχετε χαμενα ντιπ καταντιπ

  19. Ανώνυμος 06/26/2014 @ 6:02 ΜΜ

    Εισε ΧΑΖΟΣ μου φαινετε παρετο πια χαμπαρι
    Κατσε στα αυγα και κλωσσα τα για κανε μου τη χαρη!!!
    Μην το ζοριζεις το μυαλο και καψεις καμια φλαντζα
    Τραβα σκοινια ξεμπουκοστο η πετα το στη λαντζα
    Η αχρισημοποιητο η πολυδουλεμενο
    Αχριστο πια μου φαινετε εμενα το καημενο!!!!!
    Μυαλουδακι να σου πετυχει !!!!!
    Σε κανενα να μην του τυχει
    Περαστικα σου !!!!!και !!!!
    Παραγκηλε τα ανταλακτηκα σου!!!!!

    • Ανώνυμος 06/26/2014 @ 7:12 ΜΜ

      ληγμενα παιρνεις ε ??
      δεν πειραζει μωρε
      αμα τα κοψεις
      υπαρχει ελπιδα

    • Ανώνυμος 06/26/2014 @ 8:37 ΜΜ

      Ξερεις πως ειναι φαινετε να περνεις τα λιγμενα
      Γιαυτο και δεν στροφαρεις μπλιο και ταχεις πια χαμενα
      Οτι σου πουνε κι οπως το πουνε
      Παντα χρειαζετε να στο ξηγουνε
      Κι ολα τα για σενα ειναι βλακιες
      Αλλα μου φαινετε λες μαλακιες
      Αμα ξυπνησεις να μου φωναξεις
      Να δω το χαλι σου αν θα τ αλλαξεις

      • Ανώνυμος 06/27/2014 @ 5:09 ΠΜ

        εκει που εισαι ημουνα
        κι εδω που ειμαι θα ρθεις

        το δουλεμα το εφαγες
        και το κακο το πρατεις

        νομιζεις δε θα χρειαστει
        πικρα να καταλαβεις

        συγνωμες γυρω θα ζητας
        και πιο πολυ σε σενα

        να δω πως θα διαχειριστεις
        το λαθος σου το μεγα

  20. Ανώνυμος 06/27/2014 @ 7:40 ΜΜ

    πολυ ομορφο ποιημα 8,9πμ

  21. Ανώνυμος 06/27/2014 @ 10:34 ΜΜ

    Χαρωτο μου που προσπαθει
    Στιχακια να σκαρωσει
    Αλλα δεν τα καταφερε
    Το νοημα να δωσει
    Εγω πηγαινω παντα μπρος
    Με το Χριστο παρεα
    Δεν κανω πισογυρισμα
    Κι ειναι η ζωη μου ωραια
    Δεν μ ενδιαφερει ποια κανεις
    Σ οτι και να μου λεει
    Εχω ειρηνη στην ψυχη
    Και!!!!περασμενα χρεη
    Μα καθε μερα που περνα
    Τα χρεη ξεχρεωνω
    Χρεη ψυχης που γινανε
    Πριν!!!να πιστεψω μονο
    Και ας με κοροηδευουνε
    Κι ας θελουν να γυρισω
    Ειμαι στο δρομο του Θεου
    Το φως μου δε θ αφησω
    Εισαι το μεγα λαθος μου
    Που τωρα σου μιλαω
    γιατι δε νιωθεις τιποτα
    Γι αυτα που συζηταω
    Αθεος εισε ματια μου
    Μα θαρθει κι η σειρα σου
    Η πιστη του Ιησου Χριστου
    Να μπει μες την καρδια σου
    Εσυ θα πρεπει υστερα
    Συγνωμη να ζητησεις
    Για ολα αυτα τα παλαβα
    Σ ολες τις αναρτησεις
    Ευχομε να ρθεις συντομα
    Και συ στον ισιο δρομο
    Να ζεις απλα!!!ειρηνικα
    Με το Χριστο μας μονο
    Η πιστη φιλε μ εκανε
    Να βγανω τα στιχακια
    Και τον Χριστο μας
    Να πενω με ομορφα λογακια
    Η πιστη κανει θαυματα
    Στο νου και στο κορμι μας
    Και γινετε ποιο ομορφη
    Σε ολα η ζωη μας
    Και ας μας κοροηδευουνε
    Και ας λισομανουνε
    Ψεγαδι στο Σωτηρα μας
    Δεν προκειτε να βρουνε
    Γι αυτο φοβουντε !!!ψαχνοντε
    Λενε μπας κι ειναι αληθεια
    Και τρεμουνε τα μεσα τους
    Θα χρειαστουν!!!!!βοηθεια!!!!

    Καλη επανοδο!!!

    • Ανώνυμος 06/28/2014 @ 8:34 ΠΜ

      ψαξε σωτηρα
      προσκυνα τον ανυπαρκτο
      ταξου στον μισανθρωπο
      ετσι !
      ευγε
      ΜΠΕΕΕΕΕΕ ΡΕΕΕΕΕΕ
      ανιατη προβατοποιηση

    • Ανώνυμος 06/28/2014 @ 10:50 ΜΜ

      Εχω Σωτηρα ζωντανο
      Γιαυτο πιστα τον προσκυνω
      Και εχω ταχτει μαζι Του
      Μου δωσε την ζωη Του

    • Ανώνυμος 06/28/2014 @ 11:41 ΜΜ

      χεσμενη την εχω εγω την χρυση ιεουσαλημ
      εσυ που κοπτεσε σου ευχομαι να την ΠΑΘΕΙΣ
      χαρ χαρ χαρ

    • Ανώνυμος 06/29/2014 @ 9:50 ΠΜ

      Και γω πολυ ευχαριστω που τετοια ευχη μου δινεις
      Κακια πλιο δε σου κρατω που τοσο με επικρινεις
      ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ!!!!ειναι ονειρο του καθε χριστιανου
      Ολοι να προσκυνησουμε εχομε κατα νου
      Ητε νεκροι η ζωντανοι ο Θεος να αξιωσει
      Στην ανω Ιερουσαλημ ολους να ανταμωσει
      Θελει πολυ προσπαθεια μ απλοτητα να ζουμε
      Αν θεμε διπλα στο Χριστο αρνακια!!!!!!!να γενουμε!!!!!

    • Ανώνυμος 06/29/2014 @ 6:01 ΜΜ

      Απο ενα μαλακα μαλακιες ακους
      Δεν εχει ιερο ουτε οσιο δεν εχει σκοπους
      Βαρεθηκα σιχαθηκα δεν προκοιτε ν αλαξει
      Ειναι βαμενος αθεος και βγαινει για να κραξει
      Κολισε η βελονα του και δαιμονοποιει
      Το καθε τι λεγετε!!! λαθος τοποθετει
      Οπου θα δει χριστιανικα θεματα αυτος αφριζει
      Και ριχνει δηλητηριο για να τα ξευτηλιζει
      Δεν χανω χρονο πλεον μαζι σου
      Εισε χαμενος εσυ στη ζωη σου
      Ψαχνε τα σαιτ να βγανεις κραυγες
      Αυτο σου κοβει αυτο και λες
      Γεια σου !!!!!χαρ….. ουλη.!!!!!!χαρ…..οκαμενο!!!!!χαρ….τι!!!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*