ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Ο δικαστής DREDD στους δρόμους της Αμερικής! Ναι είναι συνωμοσία ότι ο κινηματογράφος προηγείται…

· Κατοχικά Νέα

Ο δικαστής DREDD στους δρόμους της Αμερικής! Ναι είναι συνωμοσία ότι ο κινηματογράφος προηγείται…

Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός

για το Πολεμικό Ημερολόγιο


Και να μην ασχολείστε με τα θέματα της διεθνούς συνωμοσίας και της παγκόσμιας τάξης, ταινίες όπως ο δικαστής DREDD με το Σταλόνε, αποκλείεται να τις έχετε χάσει. Η ταινία στηρίζεται στο κόνσεπτ ένας άνθρωπος για όλη τη δουλειά. Βλέπει, βεβαιώνει, δικάζει και τιμωρεί επιτόπου.

Όταν η ταινία πριν από 10 χρόνια παιζόταν στους κινηματογράφους κανείς δεν φανταζόταν ότι η πολιτεία του ΤΕΞΑΣ των ΗΠΑ θα έδινε της ίδιες ακριβώς αρμοδιότητες στην πολιτειακή τροχαία αυτοκινητοδρόμων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι αντιδράσεις εντός και εκτός πολιτείας, αλλά και στις χώρες που ακολουθούν τα βήματα της Αμερικής, όπως ο Καναδάς, το Ηνωμένο Βασίλειο, είναι ποικίλες. Κάποιοι βλέποντας τη χρησιμότητα τα δέχονται αβίαστα, θεωρώντας ότι έτσι θα γλυτώνουν και χρόνο από τις επισκέψεις στα δημόσια ταμεία, ενώ οι υπόλοιποι βλέπουν τη λεγόμενη διάκριση των εξουσιών να πηγαίνει περίπατο.

ΠΗΓΗ

ΠΗΓΗ

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Αρχαίο ελληνικό άγαλμα στο header των Κατοχικών ΝέωνFEATURED

Τα Κατοχικά Νέα αλλάζουν: Πώς λειτουργούν πλέον το BREAKING, το LIVE, τα στατιστικά, η συμμετοχή — και τι έρχεται στη συνέχεια

ΔΙΕΘΝΗ

Ο κόσμος χωρίς εφεδρείες: Η αθέατη ενεργειακή κρίση που μπορεί να αλλάξει την καθημερινότητά μας

ΚΑΤΟΧΙΚΑ

Η Συμπαντική Καταγωγή του Χριστού και η Μεγαλύτερη Γενετική Σκευωρία της Ιστορίας

4 απαντήσεις στο “Ο δικαστής DREDD στους δρόμους της Αμερικής! Ναι είναι συνωμοσία ότι ο κινηματογράφος προηγείται…”

  1. Μεσαίωνας! Όταν ο άρχοντας ήταν ταυτόχρονα εισαγγελέας, δικαστής, καί δήμιος.

    Αν αυτό το θεωρούν "πρόοδο" μερικοί-μερικοί, τί να πω.

  2. Φίλε Ζαχαρία υπάρχει και ποιό καινούργια ταινία ποιό σκληρή με τον DREDD.
    https://www.youtube.com/watch?v=qVIba2N6MTA
    -εύχομαι να μην δούμε κάτι τέτοιο,διότι αν δούμε κάτι τέτοιο…ο καθένας αστυνόμος θα σκοτώνει αναλόγος τα κέφια του και πως σηκώθηκε από το κρεβάτι του….του έκατσε η δεν του έκατσε η γυναίκα του????????φυσικά αυτό ισχύει για όλους μας….το πως ξυπνάς…φαντάσου να κρατάς και όπλο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *