Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

20:14 - 08/06/2012

ΟΛΙΚΉ ΕΠΑΝΑΦΟΡΆ ΜΝΉΜΗΣ ( ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΊΩΝ )

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις


ΜΈΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΊΑ ΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΊΑΣ ΚΑΛΌ ΕΊΝΑΙ ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΊΣΟΥΜΕ ΟΡΙΣΜΈΝΑ ΠΡΆΓΜΑΤΑ ΤΑ ΌΠΟΙΑ ΈΓΙΝΑΝ, 
ΈΤΣΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΡΕΣΚΆΡΟΥΜΕ ΛΊΓΟ ΤΗΝ ΜΝΉΜΗ ΜΑΣ ΜΈΤΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΌΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΆΘΕΙΑ ΠΑΡΑΠΛΆΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΈΛΛΗΝΑ ΑΠΌ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΆ ΘΈΜΑΤΑ. 


Λοιπόν…ας θυμηθούμε 
Πριν από λίγο καιρό… ήμασταν όλοι ”Αγανακτησμενοι” 
Και ήμασταν όλοι μπροστά στην Βουλή και φωνάζανε για τα δίκαια αιτήματα μας και για την υπόθεση του μνημονίου.

Πριν από λίγο καιρό θα θυμάστε τι γινόταν στους δρόμους ολόκληρης της χώρας, από όλους τους  Αγανακτισμένους Έλληνες ! Οι πάντες δήλωναν αγανακτισμένοι.


Θα θυμάστε πώς τότε οι περισσότεροι Έλληνες έβραζαν μέσα τους, και  πώς οι υπάλληλοι των ξένων κέντρων εξουσίας η αλλιώς οι 300 πολιτικοί , δεν τολμούσαν να πάνε ούτε για έναν καφέ σε κάποια πλατεία οποιασδήποτε γειτονίας, αλλά και όσοι εξ αυτών πήγαιναν θα είχαν μαζί τους συνοδεία  από καμιά 200αριά  μπράβους για ασφάλεια, για να μην φάνε γιαούρτια, σφαλιάρες και γενικά για να μην έρθουν τετ α τετ 
με  κάποιον αγανακτισμένο πολίτη.Και ενώ το σκηνικό έμοιαζε την περίοδο εκείνη  με καζάνι το οποίο βράζει, ακούγαμε και τις ειρωνείες ορισμένων τύπου ”μαζί τα φάγαμε ” κτλ.  και ο κάθε Έλληνας στο άκουσμα αυτών έβραζε και εξοργίζονταν, ακόμη περισσότερο,
Εξοργίζονταν τόσο, που αν είχε μπροστά του οποιοδήποτε, από τους 300 σίγουρα θα αντιδρούσε, όπως και τελικά έγινε σε πολλές περιπτώσεις.



Τα θυμάστε καλά όλα αυτά καλά;  
ή τα ξεχάσατε μετά το χθεσινό γεγονός;


ΞΥΠΝΉΣΑΜΕ; 
Η ΞΑΝΆΜΠΉΚΑΜΕ ΣΕ ΒΑΘΙΆ ΎΠΝΩΣΗ; 
ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΡΥΠΑΚΙ ΤΟΥΣ; ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΦΑΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΣΣΙΔΙΑΡΗ ; 


Δεν γίνετε προσπάθεια να δικαιολογηθεί τίποτα, η χθεσινή πράξη, ήταν πράξη βίας, και η βία μόνο περισσότερη βία και οργή μπορεί να φέρει.
Πράξη βίας όμως δεν ήταν μόνο τα χαστούκια, τα χαστούκια τα οποία όλοι οι Έλληνες θα μπορούσαν να ρίξουν πριν από λίγο καιρό λόγο της αγανάκτησης λόγο των αντισυνταγματικών χαρατσίων λόγο των φόρων και λόγο της πείνας, πράξης βίας είναι και η λεκτική βία, 
και η κατασκευασμένη βία. 

Εάν λοιπόν το χαστούκι  ήταν από κάποιον Έλληνα πολίτη, σε κάποιον εκ των μνημονιακών πολιτικών, τι θα έλεγαν όλοι; 
Μπράβο!!! Καί θα έβλεπαν στο πρόσωπο αυτού του πολίτη, και όλους τους υπόλοιπους αγανακτισμένους Έλληνες πολίτες.

Χτες λοιπόν σοκαριστήκαμε όλοι  από τα χαστούκια στον αέρα! 
Ναι είναι απαράδεκτο αυτό, είναι άσχημη η βία,όμως 
κάθε άνθρωπος έχει και τα όρια του.

ΓΙΑ ΠΑΡΆΔΕΙΓΜΑ ΑΝ ΚΆΠΟΙΟΣ ΟΠΑΔΌΣ  ΠΉΓΑΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΣΚΌΛ ΤΗΣ ΟΜΆΔΑΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΓΉΠΕΔΟ ΜΙΑΣ ΑΝΤΊΠΑΛΗΣ ΟΜΆΔΑΣ, ΟΙ ΧΙΛΙΆΔΕΣ ΟΠΑΔΟΊ ΑΥΤΉΣ ΠΙΣΤΕΎΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΟΎΣΑΝ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΈΡΙΧΝΑΝ ΣΦΑΛΙΆΡΕΣ ΧΑΣΤΟΥΚΙΆ ΚΑΙ ΞΎΛΟ ΓΕΝΙΚΌΤΕΡΑ ; ΕΙΔΙΚΆ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΆ ΓΉΠΕΔΑ ΞΈΡΕΤΕ ΌΛΟΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΊΝΕΙ.  ΑΡΑ ΤΟ ΞΈΡΟΥΜΕ ΠΟΛΎ ΚΑΛΆ ΌΤΙ ΌΛΟΙ ΜΠΟΡΟΎΜΕ ΝΑ ΒΓΟΎΜΕ ΈΞΩ ΑΠΌ ΤΑ ΌΡΙΑ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΆ ΜΕ ΤΙΣ ΤΑΜΠΈΛΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΜΑΣ ΈΧΟΥΝ ΒΆΛΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΟΠΟΊΗΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΈΧΟΥΝ ΚΆΝΕΙ ΑΥΤΌ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΣΥΜΒΕΊ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΎΚΟΛΑ.
Τα χαστούκια λοιπόν αυτά  ήταν φανερά και προήλθαν έπειτα από πρόκληση της απέναντι μεριάς.
Πόσα όμως άλλα κρυφά  ΄χαστούκια” πέφτουν άραγε τα οποία δεν βγαίνουν ποτέ στον αέρα, ούτε καν σε μαγνητοσκόπηση! 

Και το μνημόνιο ….χαστούκι δεν είναι???

Χαστούκι του συστήματος και των ξένων κέντρων, εναντία σε όλους τους Έλληνες;



Πώς γίνετε λοιπόν να μας ενοχλούν και να μας σοκάρουν μόνο τα φανερά, όταν τα κρυφά χαστούκια που  πέφτουν εδώ και 30 χρόνια και είναι αμέτρητα και πολύ χειρότερα και έχουν εκατομμύρια  αποδέκτες, γιατί είναι πολλά περισσότερα τα μάγουλα όλων των Ελλήνων. 


Μετά το χθεσινό γεγονός…
γεννιούνται και πολλά ερωτήματα: 

Μήπως λοιπόν το χθεσινό γεγονός ήταν κατασκευασμένο???? 
Αν όχι! Τότε γιατί μετά από αυτό βγήκαν όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί στα κανάλια σαν κολλητήρια και μίλαγαν με μοναδικό σκοπό την αλίευση ψήφων????

ΜΉΠΩΣ ΓΙΑΤΊ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΌ ΠΟΛΙΤΙΚΌ ΚΌΜΜΑ 
ΤΟ ΌΠΟΙΟ ΔΕΝ ΤΟ ΈΧΟΥΝ ΥΠΌ ΕΛΈΓΧΟ ΕΊΝΑΙ Η ΧΡΎΣΗ ΑΥΓΉ??? 

ΜΉΠΩΣ ΦΟΒΟΎΝΤΑΙ ΤΗΝ ΆΝΟΔΟ ΤΗΣ ????  

ΜΉΠΩΣ ΕΊΝΑΙ ΟΙ ΜΌΝΟΙ ΟΙ ΌΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΟΎΝ ΝΑ ΤΟΥΣ
ΧΑΛΆΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΈΔΙΑ ????? ( ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΤΛ ) 

ΜΉΠΩΣ ΤΕΛΙΚΆ… ΑΥΤΟΊ ΕΊΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΈΝΟΙ ΚΑΙ ΜΆΛΙΣΤΑ ΕΝΤΌΣ ΒΟΥΛΉΣ????

ΔΕΝ ΛΈΕΙ  ΚΆΝΕΙΣ ΌΤΙ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΉΣΗ, ΌΜΩΣ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΟΎΛΑΣ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ, Ο ΜΠΑΜΠΟΎΛΑΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΊΩΝ ΤΩΝ ΧΑΡΑΤΣΙΩΝ ΚΑΙ ΚΆΘΕ ΆΛΛΗΣ ΜΟΡΦΗΣ ΚΡΥΦΟ-ΧΑΣΤΟΥΚΙΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝΑ ΚΈΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΊΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΕΣΧΕΣ.  
ΑΥΤΟΣ Ο ΜΠΑΜΠΟΥΛΑΣ ΕΝΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ , ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΌ ΦΌΒΗΤΡΟ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ , ΣΤΑ ΚΡΥΦΟΛΑΜΟΓΙΑ ΔΗΛΑΔΗ, ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΠΑΜΠΟΥΛΑΣ ΘΑ ΜΠΟΡΈΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΛΆΣΕΙ ΤΑ ΣΧΈΔΙΑ. Κ Α Ν Ε Ν Α Σ , ΆΛΛΟΣ.   


Πηγή

enews-gr

Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*