Διαφημίσεις

Λωτοί του φωτός, ψυχές στο Φως του Χριστού, παλλόμενες φλόγες της Αγάπης, πόσο υπέροχη εργασία κάνετε. Υπηρέτες της καρδιάς, συνδεθείτε μέσα από την πηγή του Ενός με τη νέα δόνηση που αγκαλιάζει τώρα τον πλανήτη….

Ένας νέος κύκλος ξεκινά και οι σπόροι του θεϊκού φωτός φυτεύονται τώρα στο έδαφος της καρδιάς, στο εύφορο έδαφος της Χριστικής συνειδητότητάς σας. Αγαπημένοι απεσταλμένοι του Φωτός, το ενεργειακό κύμα που ακτινοβολείται και περιβάλει αυτή τη στιγμή τη γη συνδέεται απόλυτα και με ένα ουσιαστικό τρόπο με τη δημιουργική ενέργεια. Οι σπόροι του μέλλοντος φυτεύονται τώρα και η δημιουργική ενέργεια της αγάπης φροντίζει τους σπόρους ώστε να μεγαλώσουν μέσα στην καρδιά και να αναδυθούν.

Σταυροδρόμι Επιλογών & Αποφάσεων


Photo from Patty Maher in Flickr.

Η περίοδος αυτή ειναι μια πύλη για να δεχτείτε στη συνειδητότητά σας τις νέες ιδέες, εκείνες τις σκέψεις και τα οράματα που θα ξεδιπλωθούν τα επόμενα χρόνια. Βρίσκεστε σε ένα σταυροδρόμι επιλογών, μια στιγμή αποφάσεων ως προς την κατεύθυνση που θα κινηθείτε. Μείνετε συντονισμένοι με το υψηλότερο Φως στην καρδιά και αναπνεύστε δίνοντας χώρο στη χαρά της δημιουργικής υπηρεσίας να σας δείξει το δρόμο για τα επόμενα βήματα.

Το ποτάμι της ζωής ακολουθεί την πορεία του και κατευθύνεται προς τον ένα μεγάλο ωκεανό της συνείδησης. Το νερό της ζωής ανακυκλώνεται και καταλήγει πάντοτε πίσω στον ωκεανό. Ένας ωεκανός αγάπης. Όλες οι επιλογές, όλες οι αποφάσεις, όσο μεγάλες ή μικρές διαδρομές κι αν δημιουργούν, πάντοτε καταλήγουν στη θάλασσα, στον ωκεανό. Και τα ρυάκια, οι διαδρομές, ενώνονται με μεγαλύτερα ποτάμια, και η ορμή του ποταμού τα αφομοιώνει στο δικό του ρεύμα, και όλα μαζί καταλήγουν στη μεγαλύτερη πηγή.

Έτσι αγαπημένοι, ξεκουραστείτε και αφήστε το πνεύμα σας να ταξιδέψει. Οποιεσδήποτε αποφάσεις κι αν πάρετε, στο τέλος τα πάντα και όλα καταλήγουν εκεί. Απλά μερικές διαδρομές είναι μεγάλες κι άλλες πιο σύντομες. Όμως η τελική κατάληξη είναι η επιστροφή στο σημείο του ωκεανού που συναντιούνται όλα τα ποτάμια.

Η Ενέργεια της Εκδήλωσης!


Photo from Michael Lawenko dela Paz in Flickr.

Τον Αύγουστο αγαπημένοι θα έχετε την ευκαιρία να κοιτάξετε μέσα από το πρίσμα των πιθανών δημιουργιών. Καθώς η ενέργεια της εκδήλωσης γειώνεται στη γη, χρειάζονται οι φορείς που θα γίνουν τα δοχεία για την εκδήλωσή της. Υπάρχει άφθονη, άπειρη ενέργεια η οποία γειώνεται με δυναμικό τρόπο τώρα. Αυτός είναι κι ο λόγος που μπορεί να αισθάνεστε έντονη πίεση στο να δημιουργήσετε πράγματα και να εκδηλώσετε κάτι καινούριο στη ζωή ή να επεκτείνετε αυτό το οποίο κάνετε. Παραμείνετε ανοικτοί στις νέες ιδέες που θα επιτρέψουν στη μεγαλύτερη εκδήλωση του φωτός για πιο διευρυμένη υπηρεσία στην ανθρωπότητα.

Σε ατομικό επίπεδο υπάρχει μια γενικότερη τάση αμφιβολίας, μπέρδεμα και άγχος. Καταπιεσμένα συναισθήματα και περιοριστικές πεποιθήσεις έρχονται στο προσκήνιο για να απελευθερωθούν ώστε να δημιουργηθεί νέος χώρος και προοπτική. Καθώς ενεργοποιείται η πολυδιαστασιακή σας φύση αρχίζετε να αντιλαμβάνεστε στη συνειδητότητά σας τις πολλαπλές πιθανότητες και επιλογές που ανοίγονται μπροστά σας.

Σε αυτό το πολυδιαστασιακό πεδίο χρειάζεται να έχετε την πυξίδα σας που θα σας δείχνει το δρόμο. Η πυξίδα δείχνει μια κατεύθυνση, είναι συντονισμένη και δείχνει την πορεία. Όταν δεν υπάρχει η πυξίδα, κατεύθυνση, τότε μπερδεύεσαι, κάνεις υποθέσεις, δεν γνωρίζεις προς τα που να κινηθείς και που θα καταλήξεις. Η πυξίδα του νου είναι πολύπλοκη, αλλάζει συνεχώς, δείχνει ταυτόχρονα πολλές κατευθύνσεις, πολλούς στόχους. Η πυξίδα της καρδιάς είναι σταθερή, εκπέμπει μια πηγαία σιγουριά, και γνωρίζει το στόχο της – ο ωκεανός. Εμπιστευτείτε την πορεία που δείχνει η πυξίδα της καρδιάς σας. Θα σας οδηγήσει μέσα από τα εμπόδια στην απεραντοσύνη και στην ελευθερία του γαλήνιου ωκεανού του πνεύματός σας.

Η Συνδετική Γέφυρα του Αυγούστου!


Photo from Michael Lawenko dela Paz in Flickr.

Ο Αύγουστος παρομοιάζεται σαν μια μεταβατική γέφυρα, βοηθώντας σας να χρησιμοποιήσετε τη σοφία που αποκτήθηκε μαζί με το ανανεωμένο όραμα που θα ξεδιπλωθεί. Για πολλούς ανθρώπους το όραμα έχει χαθεί καθώς ο νους και οι εξωτερικές καταστάσεις κλείνουν ολοένα και πιο πολύ τις θύρες.

Εκεί είναι και τα αδιέξοδα του νου και σε αυτό δεν υπάρχει πραγματική διαφυγή. Όποια κατεύθυνση κι αν ακολουθούν, εξακολουθούν να βρίσκονται μέσα στα δαιδαλώδη πλοκάμια του. Σε αυτό έχει στηθεί και το σύστημα της κοινωνίας, σε ένα νοητικό μοντέλο, γι’ αυτό δεν μπορούν να λυθούν τα εμπόδια, δημιουργώντας περισσότερο άγχος και στρες.

Η πύλη εξόδου βρίσκεται εντός του εσωτερικού χώρου της καρδιάς σας. Όλη η χάρη της δημιουργίας περιμένει να ξεδιπλωθεί γύρω σας, παρα μόνο να την αναγνωρίσετε. Αδειάστε τον εαυτό σας από τις ανησυχίες. Μην τις κρατάτε άλλο. Τώρα που ο ήλιος καίει τόσο δυνατά, αφήστε τον να αναφλέξει την καρδιά. Να κάψει όλη τη σκουριά.

Γιατί αυτό συμβαίνει τώρα, η πύρινη ενέργεια του Φωτός καίει και μετουσιώνει το παλιό, ξεκαθαρίζει το χώρο και έτσι μπορείτε να δείτε πιο καθαρά. Κι έτσι δεν έχετε αμφιβολία για το φως, τα σύννεφα έχουν διαλυθεί, μπορείτε να δειτε τον ήλιο που λάμπει, το φως έχει κατακλύσει τα πάντα και όλα έχουν φωτιστεί. Διακρίνειτε ξεκάθαρα όλα όσα βρίσκονται γύρω σας. Και έτσι μπορείτε να κινηθείτε ελεύθερα, να δράσετε, να εργαστείτε, να χαρείτε την ύπαρξη και το πνεύμα σας.

Καθώς λοιπόν μπαίνει αυτός ο μήνας και το Φως συνεχίζει να απλώνεται, σας βοηθούμε να βάλετε τάξη στον εσωτερικό και εξωτερικό σας χώρο, να ανέλθετε σε ένα νέο επίπεδο, να ανανεωθείτε και να απολαύσετε την ελευθερία της κίνησης μέσα στη ζωή.

Από τα φωτεινά πεδία της ύπαρξης,
Αρχάγγελος Ζοφιήλ.
Channeling από τον Αρχάγγελο Ζοφιήλ δια μέσου του Φρίξου Χριστοδούλου | 1 Αυγ.13, Αθήνα.

Σημαντικές Ημερομηνίες:
7 Αυγούστου: Νέα Σελήνη. Η Πύλη του Λέοντα.
21 Αυγούστου: Πανσέληνος.

Παρακαλώ προωθήστε αυτό το μήνυμα αυτούσιο χωρίς αλλαγές ή τροποποιήσεις!

Από: Φρίξος Χριστοδούλου, Angels House University

Ο Αρχάγγελος Ζοφιήλ δια μέσου του Φρίξου Χριστοδούλου

© Πνευματικά Δικαιώματα
Είστε Ελεύθεροι: Να εκτυπώσετε, να αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας, να το μοιραστείτε με φίλους. Σύμφωνα με τους Ακόλουθους Όρους: Πρέπει να αναφέρετε τον συγγραφέα, τον δημιουργό του έργου και την ιστοσελίδα www.angelshouse.eu



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

3 σχόλια στο “Οι Ενέργειες του Αυγούστου 2013”
  1. ρε συ νικο δεν βλεπεις οτι αυτο το site το angelhouse μολις μπαινεις εχει πανω αριστερα τη πυραμιδα με το φως στη κορυφη να προσεχεις τι ποσταρεις νικο

  2. Αγαπητε stranger, προτεινω τα αρθρα περι αγγελικου ρεικι και δηθεν τσανελινκ "ανωτερων" οντοτητων να τα αποφευγεις, οχι οτι πιστευουν η ειναι αφιερωμενα σε κατι ανωτερο περα απο το χρημα … αλλα ειναι αλλου γι αλλου. Επειδη μιλαει για αγαπη και ενεργεια δεν σημαινει οτι ειναι εμπνευσμενο απο κατι θετικο, η οτι εχουν πραγματικη σχεση με εσωτερισμο.

    Παντα γραφω σαν ανωνυμος, αλλα αν βρεθεις καποια στιγμη στην Θεσσαλονικη θα χαιρομουν πολυ να σε γνωριζα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *