Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

07:53 - 07/08/2013

Πως Να ξεχωρίσεις Ενα Πολεμιστή (Αυθεντικό)

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Πως να ξεχωρίσεις ένα αυθεντικό πολεμιστή από τους μουσαντένιους, γιατί ναι υπάρχουν και τέτοιοι. Συνήθως μέσα στις πόλεις κυριαρχούν οι δεύτεροι. Μπορείς όμως να τους ξεχωρίσεις αν γνωρίζεις τα κύρια χαρακτηριστικά τους. Επίσης είναι χρήσιμο αν γνωρίζεις τα χαρακτηριστικά ενός πολεμιστή για να γνωρίζεις ΕΣΥ που ακριβώς βρίσκεσαι στο μονοπάτι που ακολουθείς. Διαβασε τις αλλά μην μείνεις στο διάβασμα. Εκτύπωσε τις και κρέμασε τις στον υπολογιστή σου να έχεις σημείο αναφοράς καθημερινά.

1. Ο αληθινός πολεμιστής δείχνει 10 χρόνια νεώτερος, ποτέ μεγαλύτερος.
2. Διαθέτει πάντα πηγαίο λεπτό χιούμορ, ευστροφία, φαντασία. Ποτέ δεν χρησιμοποιεί ξένες ατάκες, ανέκδοτα κ.λπ.
2. Είναι αυθεντικός και κάθε συναισθηματική έκφραση είναι πάντοτε αληθινή. Θεωρεί ανοησία να υποκρίνεται.
3. Διαθέτει τεράστια υπομονή και μεγάλη επιμονή. Ξέρει να κερδίζει.
4. Όπως στο πνευματικό πεδίο, ζει εν πνεύματι και συνδεμένος με τη πηγή, έτσι και στον υλικό και κοινωνικό τομέα είναι πετυχημένος ανεξάρτητος και καταξιωμένος. Είναι απίθανο να θεωρείσαι πνευματικός, χωρίς να τα έχεις καταφέρει στην απλή καθημερινή ζωή.
5. Μιλάει λίγο, μα πράττει πολλά. Ποτέ δεν περιμένει από τους άλλους. Πάντα κάνει αυτός την αρχή.
6. Ποτέ δεν συμβουλεύει κάτι, αν αυτό δεν το έχει εφαρμόσει ο ίδιος, με θετικά αποτελέσματα.
7. Σαν πολεμιστής που είναι προσέχει το σώμα του, γυμνάζεται και σχεδόν ποτέ δεν αρρωσταίνει, ανεξάρτητα απο τις εξωτερικές συνθήκες.
8. O πολεμιστής είναι ατρόμητος, δεν ξέρει τι είναι φόβος. Είναι πάντα ήρεμος και ατάραχος, αντιμετωπίζοντας γαλήνια κάθε κατάσταση, κάθε πρόκληση. Χωρίς να σημαίνει πως είναι υποχωρητικός ή υποτελής.
9. Ο αυθεντικός πολεμιστής σπάνια αντιλαμβάνεται την ενέργεια γύρω του, διότι είναι μεγάλη ενέργεια Ο ίδιος. Πώς μπορεί Ο Ήλιος να δέχεται ενέργεια από το φεγγάρι? Πώς γίνεται Ο Ωκεανός να νοιώθει τα ρυάκια? Όποιος ισχυρίζεται ότι νοιώθει συχνά ενέργειες είναι άδειος, είναι ενεργειακό βαμπίρ, και ζει γεμίζοντας συνεχώς από τους άλλους.
10. Ο πολεμιστής ζει μόνος, χωρίς πολλές παρέες. Η καλύτερη συντροφιά είναι ο εαυτός του και είναι πάντα χαρούμενος όπου και αν βρίσκεται. Δεν μπερδεύει την μοναχικότητα με την μοναξιά, επιδιώκει την πρώτη και αγνοεί την δεύτερη.

Τελικά και Εσείς, εάν έχετε τα μισά χαρίσματα από αυτά που διαβάσατε, μπορείτε να ενεργοποιήσεται και τα υπόλοιπα και να γίνεται κάποια στιγμή, πολεμιστής.
Προσοχή στις απομιμήσεις. Τα διακριτικά είναι ΟΛΟΦΑΝΕΡΑ.

πηγή

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (21)

  1. Ανώνυμος 02/24/2013 @ 2:35 ΠΜ

    4. Όπως στο πνευματικό πεδίο, ζει εν πνεύματι και συνδεμένος με τη πηγή, έτσι και στον υλικό και κοινωνικό τομέα είναι πετυχημένος ανεξάρτητος και καταξιωμένος. Είναι απίθανο να θεωρείσαι πνευματικός, χωρίς να τα έχεις καταφέρει στην απλή καθημερινή ζωή.

    καμια σχεση η επιτυχια στον υλικο τομεα,αλλο καριεριστας και αλλο πολεμιστης.
    σιγα μην ειναι και μασσωνος

  2. Ανώνυμος 02/24/2013 @ 3:50 ΜΜ

    1.Eίναι ταπεινός
    2.Eίναι ταπεινός
    3.Eίναι ταπεινός
    4.Eίναι ταπεινός
    5.Eίναι ταπεινός

  3. Ανώνυμος 03/01/2013 @ 10:23 ΠΜ

    EINAI TO ΠΟΥΛΑΚΙ ΤΣΙΟΥ!!!!

  4. Ανώνυμος 08/07/2013 @ 8:07 ΠΜ

    ρε τερραπαπερς σας έφαγε ο δον χουάν και οι τολτέκοι… έλεος με τους πολεμιστές. του καστανιέντα είναι το έργο, το έχετε κάνει κωλόχαρτο. για πάσα νόσο. πετάμε και ένα καστανέντα να το παίξουμε και ψαγμένοι… έλεος!!! έχουν περάσει κοντά 40 χρόνια από τότε. ξεμείνατε στα ματζούνια και στις επικλήσεις.

  5. Ανώνυμος 08/07/2013 @ 8:09 ΠΜ

    ο τσακ νορις ειναι

  6. Ανώνυμος 08/07/2013 @ 8:11 ΠΜ

    ααα ναι.ο αδωνης

  7. Ανώνυμος 08/07/2013 @ 8:12 ΠΜ

    ο αληθινός λέει πολεμιστής δείχνει νεότερος όχι μεγαλύτερος και μάλιστα 10 χρόνια!!!(οι μαλακίες της θειάς μιαστάλα είναι αυτές)… δηλαδή ο πολεμιστής αυτός που έχει πάει στον πόλεμο στο πεδίο της μάχης, έχει κόψει κεφάλια χέρια πόδια, έχει ταλαιπωρηθεί έχει τραυματιστεί έχει δει τα ανομολόγητα θα δείχνει και νεότερος… ρε σαν τις παπαριές του πολεμιστή του φωτός και αυτοβελτιώσεις… πω πω new ageίλα, βρωμάτε πολύ 80ς και 90ς πλέον! να το κοιτάξετε.

  8. Ανώνυμος 08/07/2013 @ 8:13 ΠΜ

    και θα ξεχάσουμε βέβαια και αυτά που ξέρουμε. "πως δέχεται ο ήλιος ενέργεια από το φεγγάρι;;" τοιχοκολλήστε το αυτό σας παρακαλώ. η κοτσάνα του αιώνα!

  9. Ανώνυμος 08/07/2013 @ 9:46 ΠΜ

    βρηκαμε επιτελους τους πολεμιστες!!!ειναι ο γαπ ο φον αντουαν
    ι τσουπρ ας ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΣΙΜΟΣ
    τωρα αφηστε τις μαλακιες και ακουστε
    πολεμιστης ειναι αυτος που τρεχει καθε μερα να θρεψει τα παιδια του να κανει μεροκαματο χωρις να κλεψει και να επιβιωσει χωρις να πατησει επι πτωματων,να δωσει στην οικογενεια του αγαπη,εκτος απο αρτο,που γυρναει σπιτι του και ενω ειναι δυαλλιμενος σωματικα και ψυχολογικα εχει ηρεμια και ενα χαμογελο και ενα χαδι για την καλη του,που ενω καθε μερα τον τρωει το κρατος το αγχος η ανεχεια η τυψεις για τα λαθη που εκανε που μασησε το σαπιο κρεας της ευμαριας και του καταναλωτισμου,που πιστεψε πως ευτιχια ειναι το μεγαλο αουτο και το πρωτο τραπεζι πιστα,βρισκει την δυναμη και προχωρει και μετανοει και αλλαζει σταση ζωης,και συνεχιζει να χαιρεται και να αισιοδοξει παρολο που καθε μερα 1000 πλουμιστοι παπαγαλοι τον μπουμπουνιζουνε με λοιμους καταστροφες σεισμους και καταποντισμους,που τον απειλουν οτι θα του παρουν το σπιτι και οτι αλλο εχει στον ματαιο ετουτο κοσμο.αυτος ειναι ο πολεμιστης ,δεν αυτοκτονει και συνεχιζει να παλευει τιμια και αγνα.στο χωριο μου τους λενε μπετατζηδες οχι απο το μπετον αλλα απο το μπετη,το στηθος.
    λεει μια μαντιναδα
    ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΩ ΒΑΝΩ ΤΟ ΜΠΕΤΙ ΜΟΥ ΟΜΠΡΟς ΚΑΙ ΔΕ ΓΥΡΙΖΩ ΠΙΣΩ

    ΚΑΤΑΛΑΒΕς ΦΙΛΕΜΟΥ ΨΙΛΟΠΕΙΡΑΓΜΕΝΕ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ ΠΙΟς ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗς ΕΛΠΙΖΩ!

  10. Ανώνυμος 08/07/2013 @ 9:53 ΠΜ

    Άνεργος δηλαδή, δεν παίζει να είναι warrior??!!!

  11. Ανώνυμος 08/07/2013 @ 10:27 ΠΜ

    Την μπετονιέρα μην την κατηγοράς, αυτή σου δίνει για να φας!

  12. Ανώνυμος 08/07/2013 @ 10:36 ΠΜ

    ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΑ ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ…ΔΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΒΛΕΠΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΚΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΟΛΕΥΕΙ-ΑΡΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ-ΤΟ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΑΙΜΟΝΟΠΟΙΕΙ ; ΟΤΙ ΜΑΣ ΣΤΡΙΜΩΧΝΕΙ ΤΟ ΞΕΣΚΙΖΟΥΜΕ ΚΙ ΟΤΙ ΜΑΣ "ΤΣΙΜΠΑΕΙ" ΤΟ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΟΥΜΕ . Υ.Γ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ( 4 ΚΑΙ 9 ΕΝ ΜΕΡΗ ) ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΜΟΥ , ΟΜΩΣ ΘΑ ΜΠΩ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΠΑΝΩ Σ ΑΥΤΑ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ .

  13. Ανώνυμος 08/07/2013 @ 11:36 ΠΜ

    και εγω που τα εχω ολα αυτα, τι κανω εδω με ολους αυτους τους προλαλλησαντες σχολιαστες ; ; ;

    σσ ο φοβος πρεπει να υπαρχει, αλλα να μην σε κυριαρχει.

  14. Ανώνυμος 08/07/2013 @ 2:41 ΜΜ

    Ωρε το δικανο στο χερι και παμε για μπεκατσεςςςςς

  15. Ανώνυμος 08/07/2013 @ 6:08 ΜΜ

    μπρεεεε ορθιο προβατο που είδες να μιλάει το άρθρο για τον Καστανέντα; Υπάρχει τόση βρώμα μεσα στο άδειο κεφάλι σας που το πουρί δεν αφήνει χωρο για τίποτα… όσο και αν παιδεύεται ο Νίκος … Αν το άρθρο έγραφε στην γλώσσα σας δηλ. αλαλάζοντας … κάτι θα παίρνατε χαμπάρι … αλλά μπεεεε

  16. Ανώνυμος 08/07/2013 @ 8:12 ΜΜ

    εσεις ειστε τα μπεεεε που νομιζεται πως ολα τα κατεχεται και κοροιδευεται,αλλα κουνια που σας κουναγε

  17. Ανώνυμος 08/07/2013 @ 10:26 ΜΜ

    ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠ ΤΗΝ ΛΕΓΕΩΝΑ

  18. Ανώνυμος 08/08/2013 @ 12:26 ΠΜ

    Φίλε,που έγραψες στις 12:46… ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ!!!!!!!

  19. Ανώνυμος 08/08/2013 @ 9:43 ΠΜ

    3.26 oxi φιλε μου πολυ σωστα οσα ειπε αλλα αυτος περιεγραψε τον ΒΙΟΠΑΛΕΣΤΗ . ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ Ο ΒΙΟΠΑΛΕΣΤΗΣ ΚΙ ΑΛΛΟ Ο ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΑ , ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ .

  20. Ανώνυμος 08/08/2013 @ 10:35 ΜΜ

    Επίσης έχει ένα ροζ λαγουδακι τατου στο αριστερό κολομερι

  21. Ανώνυμος 08/10/2013 @ 8:59 ΠΜ

    αν σκεφτεσαι ασταματητα και δεν μπορεις να εισαι σιωπηλος δεν εχεις κανει βημα. δεν χρειαζεται να κανεις κατι για να εισαι σιωπηλος,να υπαρχεις σε απολυτη ξεγνειασια, να εισαι παρων. εισαι ηδη εκει,εισαι αυτος που γνωριζει που καταλαβαινει. εισαι το ζωντανο ειναι. οπιος προσπαθει να ειναι παρον ειναι απων. η δυναμη σου ειναι η παρουσιασου. δεν κανω τιποτε και ειμαι παρον. δεν υπαρχει κακο μεσα μου που να με επιβουλευεται,δεν υπαρχει αντιπαλος. οπιος αντιληφθει αυτη την αληθεια αποταυτιζεται απο τον παρατηρητη που θελει να υπαρξει. οπιος επιδιωκει οτιδηποτε, βρισκεται σε ταυτιση και ετσι οχι σε απολυτη ξεγνειασια.οπιος εστιαζεται στο να ειναι παρον ειναι απων.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*